ورود

View Full Version : سوال: نحوه استفاده از فونت‌های-رنگی در WPF

md3848
جمعه 19 دی 1399, 19:39 عصر
سلام، میخوام از فونت های رنگی ( لینک حاوی چند تا فونت رنگی (https://www.fontspace.com/category/color) ) استفاده کنم، اما متن هام رنگشون همش سیاه هستش و رنگی نمایش داده نمیشه، چطور این مشکلو حل کنم؟ تو UWP این مشکل وجود نداره؛ اما تو WPF وجود داره!

152880

همونطور که در عکس زیر میبینید، متن رنگش سیاه هستش و رنگی نشون داده نمیشه.

152881

SajjadKhati
جمعه 19 دی 1399, 21:09 عصر
سلام
احتمالا اینها Brush هایی هستند که در فتوشاپ طراحی شدند .
میتونید brush ای را در فتوشاپ طراحی کنید و بعد در wpf مثلا به عنوان Foreground ئه TextBlock یا هر شیِ مورد نظری که دارید ، مقدارِ TileBrush ای را برای Forground تون در نظر بگیرید (مثلا ImageBrush را میتونید برای Forground تون در نظر بگیرید) .
مثلا :

<TextBlock Text="abc" Margin="10, 50, 0, 0" FontSize="100">
<TextBlock.Foreground>
<ImageBrush ImageSource="051204-n-5088t-001_1280.jpg"/>
</TextBlock.Foreground>
</TextBlock>

حواستون به ImageSource برای تغییر دادن باشه .

md3848
جمعه 19 دی 1399, 21:17 عصر
من چطوری فونت رو به صورت عکس به WPF بدم؟ :متفکر:

SajjadKhati
جمعه 19 دی 1399, 21:51 عصر
من چطوری فونت رو به صورت عکس به WPF بدم؟ :متفکر:

لازم نیست فونت را بصورت عکس بدید .
اول brush ئه مورد نظرتون را در فتوشاپ بسازید و بصورت تصویر (فایل png) ذخیره کنید . (البته بهتره که فایل svg باشه چون زمانی که فونت تون تغییر سایز میده ، کیفیت اش تغییر نکنه که البته روند استفاده اش کمی فرق داره) .

بعد المنتی که متن مورد نظرتون داره را انتخاب کنید (مثلا Run یا TextBloc) و در پنجره ی Properties ، پروپرتیِ مورد نظرتون (مثلا Foreground) را انتخاب و نوع TileBrush را برای اون انتخاب و در قسمت ImageSource ئه TileBrush ، دکمه ی Browse را انتخاب کنید برای انتخاب عکس مورد نظرتون .
یا اینکه از طریق کد نویسی برید .

md3848
جمعه 19 دی 1399, 22:36 عصر
( داستان پست اولم رو ) تو UWP تست کردم جواب داد، ولی تو WPF جواب نداد، بدبختی گیر کردیما :گریه:

152883