View Full Version : ثبت اطلاعات در دو فیلد متناظر در جداول مختلف
iransim
جمعه 19 دی 1399, 21:36 عصر
سلام دوستان
من دو جدول دارم که از طریق یک فیلد با هم در ارتباط هستند و چند فیلد آنها با هم مشابه هست ( در واقع خصوصیت و نوع اطلاعات آنها یکسان است )
به عنوان مثال در هر دو جدول فیلد پیمانکار مجری (Mojri) و فیلد کد پیمانکار مجری (IDMojri) رو دارم و هر دو جدول از طریق فیلد شماره پروژه (NumPro) با هم در ارتباط هستند
ی فرم هم دارم که اطلاعات رو داخل یک از دو جدول ثبت میکنم
سئوالم اینه که چطوری میتونم موقع ثبت اطلاعات از طریق فرم به داخل جدول اول ، اطلاعات فیلدهای مشابه با جدول دوم در جدول دوم نیز ثبت بشه و نیاز به ثبت مجدد آنها نباشه ؟
پیشاپیش سپاس بیکران از توجه و لطف دوستان
padide55
شنبه 20 دی 1399, 06:51 صبح
سلام
اون دو فیلد را به فرمتون اضاف کنید و مخفی باشه .
به نامهای mojri2. idmojri2
حالا در رویداد update mojri بنویسید
mojri2=mojri
در رویداد update idmojri
بنویسید
idmojri2=idmojri
iransim
شنبه 20 دی 1399, 07:32 صبح
سلام
اون دو فیلد را به فرمتون اضاف کنید و مخفی باشه .
به نامهای mojri2. idmojri2
حالا در رویداد update mojri بنویسید
mojri2=mojri
در رویداد update idmojri
بنویسید
idmojri2=idmojri
سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه فرم من به جدول اول Baund هست فیلد های جدول دوم چطور به فرم اضافه کنم و Record Source رو از جدول دوم انتخاب کنم ؟
padide55
شنبه 20 دی 1399, 07:38 صبح
سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه فرم من به جدول اول Baund هست فیلد های جدول دوم چطور به فرم اضافه کنم و Record Source رو از جدول دوم انتخاب کنم ؟
سلام
باید ساب فرم درست کنید .
و یا یک کوئری درست کنید .
mazoolagh
شنبه 20 دی 1399, 12:24 عصر
سلام دوستان
من دو جدول دارم که از طریق یک فیلد با هم در ارتباط هستند و چند فیلد آنها با هم مشابه هست ( در واقع خصوصیت و نوع اطلاعات آنها یکسان است )
به عنوان مثال در هر دو جدول فیلد پیمانکار مجری (Mojri) و فیلد کد پیمانکار مجری (IDMojri) رو دارم و هر دو جدول از طریق فیلد شماره پروژه (NumPro) با هم در ارتباط هستند
ی فرم هم دارم که اطلاعات رو داخل یک از دو جدول ثبت میکنم
سئوالم اینه که چطوری میتونم موقع ثبت اطلاعات از طریق فرم به داخل جدول اول ، اطلاعات فیلدهای مشابه با جدول دوم در جدول دوم نیز ثبت بشه و نیاز به ثبت مجدد آنها نباشه ؟
پیشاپیش سپاس بیکران از توجه و لطف دوستان
1- طراحی جداول نادرست هست!
وقتی فیلد کد مجری دارین دیگه فیلد نام مجری نیاز نیست و از رابطه بدست میاد.
در واقع نه تنها نیاز نیست بلکه نباید باشه و این از اصول اولیه RDBMS هست.
2- بطور کلی، اگر دیتا یک جدول قرار هست به تغییرات جدول دیگه ای وابسته باشه (صرفنظر از این که از طریق فرم، کد، یا مستقیم در خود جدول انجام بشه) استفاده از datamacro راه بهتر و مطمئنتری هست.
iransim
یک شنبه 21 دی 1399, 07:48 صبح
1- طراحی جداول نادرست هست!
وقتی فیلد کد مجری دارین دیگه فیلد نام مجری نیاز نیست و از رابطه بدست میاد.
در واقع نه تنها نیاز نیست بلکه نباید باشه و این از اصول اولیه RDBMS هست.
2- بطور کلی، اگر دیتا یک جدول قرار هست به تغییرات جدول دیگه ای وابسته باشه (صرفنظر از این که از طریق فرم، کد، یا مستقیم در خود جدول انجام بشه) استفاده از datamacro راه بهتر و مطمئنتری هست.
سلام و عرض ادب
ممنون از راهنمائی و توضیحات شما
امکانش هست که یه توضیح بیشتر یا نمونه از datamacro لطف کنید
البته این توضیح رو بدم که بودن کد مجری و خود مجری به خاطر استفاده های متفاوت آنها در جداول دیگه و گزارشهای بوده
بازم ممنون
mazoolagh
یک شنبه 21 دی 1399, 18:24 عصر
سلام و عرض ادب
ممنون از راهنمائی و توضیحات شما
امکانش هست که یه توضیح بیشتر یا نمونه از datamacro لطف کنید
البته این توضیح رو بدم که بودن کد مجری و خود مجری به خاطر استفاده های متفاوت آنها در جداول دیگه و گزارشهای بوده
بازم ممنون
سلام و روز شما خوش
1- مهمترین دلیل اینکه فقط کد مجری کافی هست و نباید نام مجری رو در یک فیلد دیگه آورد این هست که در صورت ویرایش نام مجری در جدول مشخصات مجریان پروژه، باید دوباره در هر جدول که این نام آمده تغییرات رو اعمال کنین.
ولی وقتی از رابطه استفاده میکنین بصورت خودکار با داشتن کد مجری، به همه اطلاعات مجری دسترسی دارین.
کافی هست در هر جدول که نیازبه مشخصات دیگه مجری دارین، اطلاعات lookup فیلد کد مجری رو پر کنین (برای راحتی از lookup wizard استفاده کنین)
2- برای کار با دیتامکرو هم آموزش و هم نمونه هست.
در تاپیک زیر آموزش مفصل که آقای صدیقی تهیه کردن میتونین ببینین:
آموزش: آموزش DataMacro (barnamenevis.org) (https://barnamenevis.org/showthread.php?545694-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-DataMacro)
تاپیک دیگه کار با دیتامکرو همراه با نمونه:
ذخیره و ویرایش اطلاعات کمبوهای مرتبط در جدول (barnamenevis.org) (https://barnamenevis.org/showthread.php?558664-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%85%D8%A8%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84)
البته خواسته شما (در همین حد که مطرح شده) نیاز به دیتامکرو نداره
iransim
یک شنبه 21 دی 1399, 19:58 عصر
سلام و روز شما خوش
1- مهمترین دلیل اینکه فقط کد مجری کافی هست و نباید نام مجری رو در یک فیلد دیگه آورد این هست که در صورت ویرایش نام مجری در جدول مشخصات مجریان پروژه، باید دوباره در هر جدول که این نام آمده تغییرات رو اعمال کنین.
ولی وقتی از رابطه استفاده میکنین بصورت خودکار با داشتن کد مجری، به همه اطلاعات مجری دسترسی دارین.
کافی هست در هر جدول که نیازبه مشخصات دیگه مجری دارین، اطلاعات lookup فیلد کد مجری رو پر کنین (برای راحتی از lookup wizard استفاده کنین)
2- برای کار با دیتامکرو هم آموزش و هم نمونه هست.
در تاپیک زیر آموزش مفصل که آقای صدیقی تهیه کردن میتونین ببینین:
آموزش: آموزش DataMacro (barnamenevis.org) (https://barnamenevis.org/showthread.php?545694-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-DataMacro)
تاپیک دیگه کار با دیتامکرو همراه با نمونه:
ذخیره و ویرایش اطلاعات کمبوهای مرتبط در جدول (barnamenevis.org) (https://barnamenevis.org/showthread.php?558664-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%85%D8%A8%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84)
البته خواسته شما (در همین حد که مطرح شده) نیاز به دیتامکرو نداره
سلام مجدد و سپاس از راهنمائی شما
البته این مسئله رو بگم که من اطلاعات مجری ( نام و کد مجری ) رو در ی جدول مجزا قراردادم و با فیلد کد مجری که انحصاری است اون رو به جدول اصلی با ی ارتباط یک به چند وصل کردم و ویرایش اطلاعات فقط در حد اضافه شدن پروژه جدید و مجری جدید هست
بازم ممنون
padide55
یک شنبه 21 دی 1399, 20:54 عصر
اگر جدول اول و دوم به هم مرتبط هست .شما دیگه در جدول دوم حتی نیاز به وارد کردن کد مجری هم نیستید .
فایلتون رو بگذارید .
و فرم مربوطه .
با کوئری میشه نام و کد مجری جدول دوم رو حتی در صورتیکه در همان جدول نباشه .از جدول 1 کدش رو و از جدول مجریها نامش رو فراخوانی کرد.
الان مشکل شما اینه که سوال طرح کردید بدون نمونه.
قضیه شده گاو بنی اسراییل .
سوال زیاد دارید ولی جوابتون یکی هست.
نمونه لطفا....
iransim
پنج شنبه 25 دی 1399, 09:36 صبح
اگر جدول اول و دوم به هم مرتبط هست .شما دیگه در جدول دوم حتی نیاز به وارد کردن کد مجری هم نیستید .
فایلتون رو بگذارید .
و فرم مربوطه .
با کوئری میشه نام و کد مجری جدول دوم رو حتی در صورتیکه در همان جدول نباشه .از جدول 1 کدش رو و از جدول مجریها نامش رو فراخوانی کرد.
الان مشکل شما اینه که سوال طرح کردید بدون نمونه.
قضیه شده گاو بنی اسراییل .
سوال زیاد دارید ولی جوابتون یکی هست.
نمونه لطفا....
سلام - ممنون از شما
با راهنمائی شما ، مشکل تقریبا حل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.