ورود

View Full Version : جستجو فوق سریع و بهترین گزینه

spicirmkh
سه شنبه 30 آبان 1385, 13:01 عصر
سلام دوستان

من بانک اطلاعاتی خودم را با DBISAM طراحی و حدود 200 هزار رکود دارد و فیلد های مهم را ایندکس ساختم

مشکی که وجود دارد سرعت پائین جستجو است حدود 10 تا 15 ثانیه

توی جستجو از دستور Filter استفاده کرده ام ( در کتابی خواندم که دستور فیلتر نیاز به ایندکس ندارد صحت دارد؟ )

از دستوری SQL استفاده کرده ام باز هم سرعت کم است .

از بسته نرم افزاری Rubicon V2.20 استفاده کرده ام سرعت خوب است اما مشکل اینجا است که برای بار دوم دستور جستجو بدهم برنامه با مشکل روبرو است و می گوید ایندکس ساخته شده است

دوستانی که توی جستجو سریع تجربه دارند راهنمائی بفرمایند

با تشکر

sarvestan
سه شنبه 30 آبان 1385, 13:42 عصر
در سایت قبلا بحث های مناسبی شده است !

استفاده از امکان جستجوی سایت (http://barnamenevis.org/forum/search.php)

دنیای دلفی
چهارشنبه 01 آذر 1385, 19:45 عصر
بهترین راه استفاده از خاصیت FUll text Search کامپوننت DBISAM است .
مراجعه شود به Help آن

spicirmkh
پنج شنبه 02 آذر 1385, 09:00 صبح
استفاده از خاصیت FUll text Search کامپوننت DBISAM برای فیلد memo است نه برای فیلد text

اگر بخواهم روی چند فیلد Text که هر کدام بطول 50 کاراکتر است ساختن شرایط بصورت SQL بهتر یا روی بانک اصلی فیلتر انجام بدهم

MNosouhi
پنج شنبه 02 آذر 1385, 09:50 صبح
در کتابی خواندم که دستور فیلتر نیاز به ایندکس ندارد صحت دارد؟
بحث ، بحث نیاز داشتن نیست ، چه از دستور فیلتر استفاده کنید و چه از کوئری ، در هر صورت عملیات مورد نظر شما انجام میشه (حتی اگه ایندکس تعریف نکرده باشید)، مسئله در سرعت انجام کار است ، وقتی شما ایندکس تعریف کرده باشید سرعت انجام کار خیلی بالاتره.

مشکی که وجود دارد سرعت پائین جستجو است حدود 10 تا 15 ثانیه
داخل یک برنامه با 100 هزار رکورد من این مشکل رو ندارم و جستجوها زیر 1 ثانیه است . البته وقتی از query استفاده می کنم سرعت پایینه و چند ثانیه طول میکشه ، اما وقتی از Table و خاصیت Filter برای جستجو استفاده می کنم ، بلافاصاله نتیجه رو نمایش میده .(البته برنامم تحت شبکه نیست)

دنیای دلفی
جمعه 03 آذر 1385, 11:25 صبح
خاصیت فول تکست سرچ برای همه فیلدهای متنی است