PDA

View Full Version : Runtime Error



rezabakhshandeh
شنبه 04 آذر 1385, 17:33 عصر
سایتی نوشتم که در local جواب می دهد . ولی در server مدت دوسال هست کار میکرد هیچ مشکلی نداشت ولی الان خطای Runtime Error میدهد . چنانچه فایل های سورس را دوباره کپی کنم سایت مدتی خوب می شود و دوباره بعد از مدتی این خطا را می دهد.لطفا مرا راهنمایی کنید. این هم خطای error



Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

shahab_ksh
شنبه 04 آذر 1385, 20:22 عصر
دقیقا بفرمایید چه خطایی؟

Asad.Safari
شنبه 04 آذر 1385, 20:39 عصر
احتمالا ایراد باید از این هاست شما باشد !

حتما هاستتون از این دوهزاریا ست؟؟

rezabakhshandeh
یک شنبه 05 آذر 1385, 12:35 عصر
آقا خواهشا اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه. این مشکل داره پدر من و در میاره.

mhjb
دوشنبه 06 آذر 1385, 19:20 عصر
احتمالا ایراد باید از این هاست شما باشد !
حتما هاستتون از این دوهزاریا ست؟؟
من چون خبر دارم میگم. هاستی خارجی در کار نیست. این برنامه بر روی یک ویندوز سرور 2000 در حال اجراست.
خواهشا اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه این دوستمون رو راهنمایی کنه.

shahab_ksh
دوشنبه 06 آذر 1385, 20:08 عصر
من بالاخره نفهمدیم Error شما چی بود فایل وب کانفیگتون رو به شکل زیر تغییر بدین تا Error مشخص شه


<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>