ورود

View Full Version : آپلود فایل ها در هاست

pnr2000
چهارشنبه 13 مرداد 1400, 12:18 عصر
سلام
من بعد از Publish سایت در Net core mvc مجبور میشم کل فایل ها رو Zip کنم و جایگزین فایل های قبلی درون هاست بکنم .
آیا راهی برای این کار وجود داره که هر بار کل فایل ها رو آپلود نکنم

mehran6764
شنبه 16 مرداد 1400, 15:02 عصر
مشابه سوال شما رو من اینجا پرسیدم :

https://barnamenevis.org/showthread.php?564381-%D9%BE%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-asp-net-core&highlight=

sirina
شنبه 20 اردیبهشت 1404, 12:02 عصر
وقتی شما یه برنامه Net Core MVC رو توسعه می‌دین، برای اینکه روی هاست اجرا بشه، باید یه سری فایل رو آپلود کنین.
اول از همه، بعد از اینکه بیلد نهایی پروژه‌تون رو گرفتین (Publish کردین)، یه سری فایل DLL و فایل‌های View (.cshtml) و استاتیک (CSS، JavaScript، تصاویر و غیره) تولید میشه. شما باید تمام این فایل‌ها و پوشه‌ها رو روی هاست آپلود کنین.
دقیقاً مثل روش‌های قبلی که گفتم، برای آپلود این فایل‌ها می‌تونین از File Manager پنل هاستینگتون استفاده کنین. فقط دقت کنین که معمولاً باید یه پوشه روت برای برنامه‌تون در نظر بگیرین (مثلاً یه ساب‌دامین یا یه پوشه داخل public_html). تمام محتویات پوشه Publish شده رو باید داخل این پوشه روی هاست آپلود کنین.
روش دوم هم استفاده از FTP هست که برای پروژه‌های بزرگتر و آپلودهای مکرر معمولاً راحت‌تره. با استفاده از نرم‌افزار FTP به هاستتون وصل می‌شین و تمام فایل‌های Publish شده رو به پوشه مورد نظرتون روی هاست انتقال می‌دین.
یه نکته مهم در مورد Net Core MVC اینه که هاست شما باید از اجرای برنامه‌های Net Core پشتیبانی کنه و AspNetCore Module (ANCM) روی سرور نصب شده باشه. این ماژول وظیفه هندل کردن درخواست‌ها و فوروارد کردن اون‌ها به برنامه Net Core شما رو داره. معمولاً شرکت‌های هاستینگ که خدمات Net Core ارائه میدن، این مورد رو از قبل پیکربندی کردن.
بعد از آپلود فایل‌ها، ممکنه نیاز داشته باشین تنظیمات IIS (اگر از ویندوز سرور استفاده می‌کنین) یا تنظیمات مربوط به وب سرور دیگه (مثل Nginx یا Apache در لینوکس) رو برای اشاره به پوشه برنامه Net Core خودتون انجام بدین. این تنظیمات معمولاً از طریق پنل مدیریت هاست قابل دسترسی هستن.
پس خلاصه اینکه، برای آپلود فایل‌های Net Core MVC روی هاست، شما فایل‌های Publish شده رو با استفاده از File Manager یا FTP آپلود می‌کنین و مطمئن می‌شین که هاستتون از Net Core پشتیبانی می‌کنه و تنظیمات وب سرور به درستی انجام شده. برای یادگیری میتونید آموزش asp.net core (https://elecomco.com/product/dotnet-core-expert/) رو یادبگیرید.