PDA

View Full Version : copy اطلاعات از یک سرور بر روی سرور دیگر

nazila_f
یک شنبه 05 آذر 1385, 11:38 صبح
سلام

من میخوام از روی یک دیتابیس در یک سرور مثلا local خودم بر روی سرور دیگر کپی کنم یا همان اطلاعات را انتقال دهم.
با استفاده از ویزارد copy در sql میتوان این کار را انجام داد ولی من میخوام دربرنامه vb.net این کار را انجام بدم آیا store procedur و یا gob ای برای این کار وجود داره ؟ کسی تا حالا این کار رو انجام داده؟

h_baqery
دوشنبه 06 آذر 1385, 11:24 صبح
اگر عین جدول رو در مقصد داشته باشید می تونید با دستور insert into سادگی این کارو انجام بدید ،‌فقط نام بانک رو باید قبل از اسم جدول بیارید .
insert into bank1..table1
select * from bank2..table2
البته کنترل تکراری بودن یا خالی کردن جدول مقصد قبل از insert رو دیگه با توجه به شرایط خودتون می تونید انجام بدید.

mef_ss
دوشنبه 06 آذر 1385, 17:24 عصر
با استفاده از sp_addlinkedserver، سرور مقصد رو به سرور محلی میشناسونی. بعد اطلاعات login سرور مقصد رو با sp_addlinkedsrvlogin اضافه می کنی.
آخر سر خیلی راحت دستور insert ... select رو اجرا می کنی.

AminSobati
دوشنبه 06 آذر 1385, 22:23 عصر
همچنین با استفاده از ویزارد، میتونین یک Package ذخیره کنین و فقط دستور اجرای Package رو از برنامه صادر کنین

leylam
سه شنبه 28 آذر 1385, 14:57 عصر
با استفاده از sp_addlinkedserver، سرور مقصد رو به سرور محلی میشناسونی. بعد اطلاعات login سرور مقصد رو با sp_addlinkedsrvlogin اضافه می کنی.
آخر سر خیلی راحت دستور insert ... select رو اجرا می کنی.

من از روش شما استفاده کردم ولی دستور insert...select اجرا نمی شود

odiseh
سه شنبه 28 آذر 1385, 15:10 عصر
همچنین با استفاده از ویزارد، میتونین یک Package ذخیره کنین و فقط دستور اجرای Package رو از برنامه صادر کنین

سلام

با چه دستوری در vb میشه یه package رو اجرا کرد ؟ در ضمن آیا برای انتقال اطلاعات یا حتی select ساده بین دو تا server , DB مختلف باید حتما از LinkedServer استفاده کرد؟

با تشکر