ورود

View Full Version : میکروبلیدینگ در کرج

khonehman
شنبه 13 شهریور 1400, 12:20 عصر
ابرو
میکروبلیدینگ در کرج چیست؟ مزایای میکروبلیدینگ در کرج میکروبلیدینگ در کرج در مقابل میکرفیدینگ نحوه آماده سازی برای میکروبلیدینگ در کرج
آنچه در طی قرار مكروبلیدینگ انتظار می رود عوارض جانبی و مراقبت های بعدی قبل و بعد غذای نهایی
میکروبلیدینگ در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%B5%D9%81%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D8%B5%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%84%DB%8C%D 8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/) حرفه ای و متخصص
ابروهای طبیعی لحظه ای دارند. آنها نه تنها کاربردی هستند ، بلکه مانعی برای محافظت از چشمان ما در برابر عرق و ذرات خارجی هستند ، بلکه در ارتباط و بیان نیز کلیدی هستند. ابروها برای قاب بندی چشم و صورت کار می کنند و نظافت مناسب ابروها به عنوان بخشی اساسی از روال زیبایی ما عمل کرده است. اما چه اتفاقی می افتد وقتی که ابروهای شما (یا کمبود آن) به شما چیز زیادی برای کار نمی دهد؟
میکروبلیدینگ در کرج
خوشبختانه گزینه های زیادی برای درمان و تکنیک های پر کردن ابرو وجود دارد . یکی از این روش های درمانی که اخیراً مورد توجه قرار گرفته است ، میکروبلیدینگ در کرج است. افراد مشهوری مانند بلا تورن ، لنا دانهام و مدونا ، همه با استفاده از این روش قوس خود را لمس کرده اند ، بنابراین من فکر کردم که آن را امتحان کنم. تجربه صادقانه من در مورد میکروبلیدینگ در کرج را بخوانید.
میکروبلیدینگ در کرج چیست؟
میکروبلیدینگ در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%B5%D9%81%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D8%B5%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%84%DB%8C%D 8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/) در کمترین زمان ممکن
میکروبلیدینگ در کرج یک درمان نیمه دائمی ابرو است که شامل استفاده از سوزن های ریز و نقطه ریز برای خراشیدن سطح پوست به عنوان وسیله ای برای رسوب رنگدانه است. 1

حافظه مثل روز روشن است. من 13 ساله هستم و از دردمندی با پسر بچه ای در کلیسای خود رنج می برم. گروهی از ما دور یک میز نشسته ایم که ناگهان بزرگترین کابوس من در زندگی واقعی نمایان می شود: به طور واضح ، له شدگی به میز نگاه می کند ، تماس چشمی برقرار می کند و مستقیماً به من اشاره می کند . "وای - ابرو نداری!" او می خندد.

برای من مهم نیست که من این بچه را سالها می شناسم و او طوری این حرف را می زد که انگار تا به حال من را ندیده بود. به این واقعیت اهمیت ندهید که حتی اگر او تا به حال من را ندیده بود ، این چیزی است که می توان به یک دختر جوان تأثیرگذار گفت ، به شدت وحشتناک و به طور بالقوه زمین را خرد می کند. مطمئناً من سرانجام این تجربه را در پوشه ای از مغزم با عنوان "تحریک آمیز: مکر نکنید" ، قرار دادم ، اما بدیهی است که این ضربه همچنان باقی می ماند - این اولین چیزی بود که هنگام نوشتن این پست به ذهنم رسید.
میکروبلیدینگ در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%B5%D9%81%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D8%B5%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%84%DB%8C%D 8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/) توسط افراد دارای تخصص و مهارت بالا
همه اینها فقط برای این است که بگویم من ابروهای بسیار کمی دارم و نبود آنها ابعاد وجود من است.
میکروبلیدینگ در کرج
به غیر از یک دوره کوتاه مدت در دانشگاه که ابروهایم را به طور کامل رها کردم (من چیزهای مهمتری برای تمرکز داشتم ، مانند اینکه در کدام مهمانی باید بروم) ، من ابروهایم-یا فقدان آن-را با ترکیب قوی در نظر گرفتم. از اضطراب و مراقبت در پنج سال گذشته ، هر روز صبح ، آنها را با زحمت با مداد ابرو معتبر The BrowGal (23 دلار) پر می کردم و هر زمان که کسی به آنها نزدیک می شد ، خجالت می کشیدم ، مبادا آنها لکه دار شوند و من را شبیه به این کنند .

وقتی یک سال پیش برای اولین بار صدای میکروبلیدینگ در کرج شروع به جنجال کرد ، برایم جالب بود. من بلافاصله با یک متخصص ابرو در لس آنجلس قرار ملاقات گذاشتم ، اما ملاقات لغو شد. سرانجام ، پس از برنامه ریزی مجدد سوم ، منصرف شدم (از عصبانیت ، اما همچنین به این دلیل که برای تماس مجدد تنبل بودم). به نظر می رسید که نشانه ای از جهان است: میکروبلیدینگ در کرج برای من مناسب نبود.
میکروبلیدینگ در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%B5%D9%81%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D8%B5%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%84%DB%8C%D 8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/) در بهترین مرکز و سالن زیبایی
اما چند هفته پیش ، جهان به دور خود برگشت. من پیشنهاد دادم که پیرت آوا ، یا eyebrowdoctor ، همانطور که او در اینستاگرام می شناسد ، میکروبلیدینگ در کرج ابروهایم را انجام دهد. بخشی از دلایلی که من به راحتی با اولین تلاش برای میکروبلیدینگ در کرج تسلیم شدم این بود که متخصص ابرو هیچ عکسی از کار خود نداشت. ترس وحشتناکی داشتم که او را با ابروهای ضخیم و غیر طبیعی شارپی ترک کنم. از طرف دیگر ، صفحه Aava یک معدن طلا با ابروهای گیج کننده قبل و بعد است. من برای 10 دقیقه کامل حرکت کردم ، از تغییرات ابرو شگفت زده شدم و می پرسیدم آیا من نیز می توانم بخشی از خدمه پر ابرو باشم .

با کارشناس آشنا شوید

پیرت آوا متخصص مشهور ابرو ، آرایشگر و متخصص زیبایی است. لیست مشتریان او شامل افراد مشهوری مانند سرنا ویلیامز ، مالین آکرمن و گریس بایرز و دیگران است.
میکروبلیدینگ در کرج چیست؟
ابرو در حال میکروبلید شدن

میکروبلیدینگ در کرج

اعتقاد بر این است که میکروبلیدینگ در کرج در اوایل سالهای اولیه در چین ایجاد شده است ، اما در چند سال گذشته به تازگی در غرب محبوبیت پیدا کرده است. این شامل استفاده از ابزاری متشکل از سوزن های فوق العاده برای رسوب رنگدانه های سفارشی با خاراندن سطح پوست است. بر خلاف خالکوبی ، میکروبلیدینگ در کرج با دست انجام می شود و به تکنسین اجازه می دهد کنترل بیشتری داشته باشد و نتایج نیمه دائمی و طبیعی ایجاد کند. 1
مزایای میکروبلیدینگ در کرج
میکروبلیدینگ در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%B5%D9%81%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D8%B5%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%84%DB%8C%D 8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/) در معتبر ترین مرکز
به گفته Aava ، "هر کسی که از مداد ابرو استفاده کند می تواند کاندید انجام میکروبلیدینگ در کرج باشد." این حداقل من هستم. من آماده بودم که بوسه ببخشم و با ابروهای پراکنده خداحافظی کنم. بنابراین من این کار را کردم. من قرار ملاقات را رزرو کردم ، با Aava ملاقات کردم و ابروهایم را میکروبلید کردم. فقط در کمتر از یک ساعت ، من از داشتن صفر ابرو به قوس های نرم و طبیعی رسیدم. احساس می کردم دوباره متولد شده ام ، انگار ابروهایم تعمید یافته اند و دیگر هرگز یکسان نخواهند بود (خوب ، برای یکی دو سال آینده).
میکروبلیدینگ در کرج در مقابل میکرفیدینگ

در حالی که میکروبلیدینگ در کرج برای کسانی که رویای طاق های ضخیم تر و پهن تری را در سر می پروراند یک گزینه مناسب است ، یکی دیگر از تکنیک های شبیه به صدا نیز به صحنه ابرو راه پیدا کرده است: میکروفودینگ . در حالی که هر دو روش از یک روش پیروی می کنند که در آن متخصص با برش های کوچکی که رنگدانه ساطع می کنند ، اپیدرم را می زند ، اما تأثیر متفاوت است. با استفاده از ریزپشتی ، هدف این است که رشد پراکنده را به جای پوشش کل ناحیه ابرو ، پر کنید. طرفداران microfeathering ادعا می کنند که نتیجه طبیعی تری نسبت به microblading دارد.میکروبلیدینگ در کرج
نحوه آماده سازی برای میکروبلیدینگ در کرج
عکس نزدیک از زن با پوست کک و مک

روشل بروک / پالایشگاه 29 برای گتی ایماژ / گتی ایماژ

حدود یک هفته قبل از قرار میکروبلیدینگ در کرج ، اپیلاسیون ، کشیدن یا کشیدن ابروها را کنار بگذارید. یک روز قبل ، باید از الکل و کافئین خودداری کنید زیرا می توانند حساسیت پوست را افزایش دهند. همچنین ، از مصرف ایبوپروفن ، آسپرین ، روغن ماهی یا مکمل های ویتامین E و سایر رقیق کننده های خون خودداری کنید. 1  و فراموش نکنیم: سعی کنید آرام باشید .
آنچه در طی قرار مكروبلیدینگ انتظار می رود
میکروبلیدینگ در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%B5%D9%81%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D8%B5%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%84%DB%8C%D 8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/) توسط تیم حرفه ای و متخصص
چند نکته بعدی که می خواهم ذکر کنم: میکروبلیدینگ در کرج دردناک است. مانند ، گاهی اوقات ، بسیار دردناک است. شخصی از یک چاقوی کوچک استفاده می کند تا روی پوست شما حک شود و به هر حال آن را با جوهر پر کند. اگرچه متخصص از کرم بی حس کننده (و باید) استفاده کند ، اما متوجه شدم که واقعاً به درد کمک نمی کند. من دیگر هرگز این کار را انجام نمی دهم ، این فکری بود که در ذهنم پیچید و تیغه کوچکی روی پیشانی ام دوید و سعی کرد درد را متوقف کند و همچنین صدای خارش بسیار نگران کننده ای که تیغه ایجاد می کرد.اما بعد به آینه نگاه کردم و ابروهایم را دیدم. من یک جمله داخلی داشتم "آن دختری که می بینم کیست؟" لحظه مولان ، و ناگهان دردی که چند دقیقه قبل از آن احساس کرده بودم هیچ چیز به نظر نمی رسید. آوا فلسفه و تکنیک خود را توضیح می دهد: "من روند ابروها را دنبال نمی کنم. من آنچه را که مناسب صورت شما است انجام می دهم. چهره هرکسی متفاوت است و من ابروهایی را طراحی می کنم که بیشتر برای شما چاپلوس به نظر می رسند." من باید به او بدهم ، او می داند چه می کند. ابروهای من خیلی خوب به نظر می رسید . چند دقیقه درد بی حس کننده در مقایسه با یک سال کامل (یا بیشتر) ابروهای خوب چیست؟
کلوزآپ چشم جوانان

میکروبلیدینگ در کرج

میکروبلیدینگ در کرج

ثانیاً ، می خواهم اشاره کنم که در انتهای ویدئو ، ابروهای من بسیار قرمزتر و تیره تر از حال حاضر به نظر می رسند. آوا توضیح داد که بلافاصله بعد از قرار ملاقات ، ابروهایم بسیار تیره تر می شود و او درست می گفت. چند هفته بعد ، موهای ابرو سایه و شکل طبیعی تری پیدا کرد.
عوارض جانبی و مراقبت های بعدی
میکروبلیدینگ در کرج
پس از قرار ملاقات ، تمام تلاش خود را کردم تا ابروهایم به مدت 10 روز توصیه نشود و در هفته اول متوجه برخی از خارش های خفیف شدم. برای مقابله با این مشکل ، Aava می گوید: "ما به مشتریان خود پماد دکتر ابرو می دهیم تا هیچ گونه خارش و خارشی وجود نداشته باشد." پس از آن ، صورتم را شستم و طبق معمول دوش گرفتم ، زیرا می دانستم ابروهای جدید و زیبا من از بین نمی روند. من برخی روزها از Benefit's Gimme Brow (24 دلار) برای تعریف آنها استفاده می کنم ، این حقیقت را شگفت زده می کنم و لذت می برم که اکنون یکی از آن دخترانی هستم که فقط باید از ژل ابرو رنگی روی قوس های خود به جای رژیم ابروهای کامل استفاده کنم.

همچنین مهم است که توجه داشته باشید: بسیاری از متخصصان پوست این خدمات را توصیه نمی کنند زیرا می تواند ساختار فولیکول را مختل کند. افرادی که دارای پوست چرب هستند ، به مرور زمان "قلم مو" را از دست می دهند ، زیرا جوهر می تواند در پوست خونریزی کند. همچنین ، اگر از آکوتان ، رتینول ها یا کرم های آکنه تجویز شده استفاده می کنید ، قبل از انجام این درمان باید استفاده از آنها را متوقف کنید.

اگر تصمیم به درمان گرفتید ، شش تا نه ماه بعد پیگیری کنید ، زیرا رنگ جوهر می تواند تغییر کند.
قبل و بعد

در زیر برخی از تغییرات ابرو شگفت انگیز پیرت آوا را مشاهده کنید.

میکروبلیدینگ در کرج
میکروبلیدینگ در کرج یک تکنیک خالکوبی است که در آن از یک ابزار دستی کوچک ساخته شده از چندین سوزن کوچک برای افزودن رنگدانه نیمه دائمی به پوست استفاده می شود. [1] میکروبلیدینگ در کرج با خالکوبی استاندارد ابرو تفاوت دارد زیرا هر مدل مویی با استفاده از تیغه ای ایجاد می شود که برش های نازکی در پوست ایجاد می کند ، در حالی که خالکوبی ابرو با دستگاه و بسته نرم افزاری سوزن انجام می شود. میکروبلیدینگ در کرج معمولاً روی ابروها برای ایجاد ، تقویت یا تغییر شکل ظاهری آنها از نظر شکل و رنگ استفاده می شود. رنگدانه را در قسمت فوقانی درم رسوب می کند، بنابراین سریعتر از تکنیک های سنتی خالکوبی که رنگدانه ها را عمیق تر رسوب می دهند محو می شود. هنرمندان میکروبلیدینگ در کرج لزوماً هنرمند خالکوبی نیستند و برعکس ، زیرا تکنیک ها نیاز به آموزش های متفاوت دارند.
نمونه ای از روش میکروبلیدینگ در کرج

میکروبلیدینگ در کرج را گاهی گلدوزی ، لمس پر یا ضربه های مویی نیز می نامند .
فهرست
میکروبلیدینگ در کرج

تکنیک کاشت رنگدانه پس از ایجاد برش های ریز در پوست ممکن است به هزاران سال پیش بازگردد ، [2] اما تصور می شود که روند استفاده از این تکنیک برای ابروها در آسیا طی 25 سال گذشته پدیدار شده است. [3] اطلاعات کمی در مورد تاریخچه میکروبلیدینگ در کرج وجود دارد. این روش تا سال 2015 به محبوب ترین روش خالکوبی زیبایی ابرو در اروپا و ایالات متحده تبدیل شده بود ، [4] و تکنیک های جدیدی مانند 1D ، 3D ، و حتی 6D [5] بوجود آمده است. [6]
قرار دادن و طراحی
میکروبلیدینگ در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%B5%D9%81%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D8%B5%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%84%DB%8C%D 8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/) به صورت کاملا حرفه ای
هنرمندان Microblading شروع هر ملاقات با بحث در مورد نگاه مشتری خود را مورد نظر و نیازهای [7] قبل از اندازه گیری و طراحی از قرار دادن ابرو است. اندازه گیری محل قرار گیری ابرو یک فرایند چند مرحله ای است که با تعیین مرکز صورت و مجموعه چشم های مشتری شروع می شود. نقطه شروع ، قوس و نقطه پایان بر اساس عادی بودن چشم ها ، بسته یا پهن بودن چشم ها تعیین می شود. [8] هنرمند تمام ابروها را با ضخامت و ارتفاع قوس مناسب ترسیم می کند تا به مشتری ایده خوبی از ظاهر ابروهای تمام شده بدهد و طرح کلی میکروبلیدینگ در کرج را تعیین کند. [7]سایه زدن صاف دستی (میکروشیدینگ) همچنین می تواند برای دور زدن و بین حرکت موها اضافه شود تا به صورت بصری ضخامت طبیعی ابرو را بدون هیچ گونه خطوط تیز روی ابروها نشان دهد. [9]میکروبلیدینگ در کرج
دوام میکروبلیدینگ در کرج

روش میکروبلیدینگ در کرج یک خالکوبی نیمه دائمی است. مانند همه خالکوبی ها ، میکروبلیدینگ در کرج بسته به عوامل متعددی از جمله کیفیت رنگدانه/جوهر استفاده شده ، قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش ، عناصر موجود در محصولات مراقبت از پوست ، داروها می تواند محو شود. درمان از یک تا دو سال طول می کشد. جلسه تماس 6 هفته پس از اولین روش میکروبلیدینگ در کرج و هر 12-18 ماه پس از آن تشویق می شود.
ایمنی

اقدامات ایمنی برای میکروبلیدینگ در کرج مشابه سایر تکنیک های خالکوبی است. شایع ترین عوارض و نارضایتی مراجعان ناشی از هر نوع خالکوبی ، استفاده نادرست از رنگدانه ، مهاجرت رنگدانه ها ، تغییر رنگ و در برخی موارد ، هیپرپیگمانتاسیون ناخواسته است . [10]عوارض جدی غیر معمول است. مانند سایر اشکال خالکوبی ، خطرات مربوط به میکروبلیدینگ در کرج شامل انتقال ارگانیسم های بیماری زای منتقله از طریق خون (به عنوان مثال ، HIV ، هپاتیت C) و همچنین واکنش های کوتاه مدت یا بلند مدت به مواد رنگدانه می باشد. بنابراین ، ضروری است که بررسی شود که تکنسین دارای مجوزها و ثبت نامهای مناسب برای ارائه خدمات خالکوبی است ، و همچنین از استاندارد آموزش تکنسین پرس و جو کنید.

روشهای انجام شده توسط تکنسین هایی که دوره آموزشی جامعی را گذرانده اند [11] می تواند خطر پیامدهای ناخواسته و نارضایتی مشتری را به حداقل برساند. میکروبلیدینگ در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%B5%D9%81%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D8%B5%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%84%DB%8C%D 8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/)