PDA

View Full Version : مانیتور مناسب کار های گرافیکی، برنامه نویسی و گیم

kawope8821
شنبه 01 آبان 1400, 02:32 صبح
سلام دوستان
من قصد خرید مانیتور با بودجه 3 تا 4 میلیون دارم و عمده فعالیتم برنامه نویسی، کار های گرافیکی با فتوشاپ و بعضی اوقات بازی هست. ترجیحا میخوام پنل IPS باشه اگه نظری با توجه به مشخصاتی که گفتم دارید لطفا به اشتراک بذارید چون نمیدونم که استوک بخرم یا نو؟

feshfeshe98
شنبه 01 آبان 1400, 03:02 صبح
سلام، تمام این فعالیت هایی که گفتید را منم انجام می‌دهم و قبلا همین سوال هم برای من پیش آمده بود. پیشنهاد من به شما با توجه به قیمت، مدل استوک است ولی چون بعضی از این مانیتورها دارای مشکل هستند باید سایت معتبری را برای خرید انتخاب کنید. من تجربه خرید مانیتور استوک وارداتی (https://daneshcm.ir/product-category/%d9%85%d8%a7%d9%86%db%8c%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%88%da%a9-%d8%af%d8%b3%d8%aa-%d8%af%d9%88%d9%85/) از فروشگاه اینترنتی دانش رایانه به آدرس Daneshcm.ir داشتم و واقعا عالی بودند. از ویژگی های این فروشگاه اینترنتی می‌توانم به این موارد اشاره کنم که مانیتورها کاملا سالم، تست شده و فوق‌العاده تمیز بدون پیکسل سوخته هستند. من دو بار سابقه خرید مانیتور استوک از دانش رایانه داشتم که بار اول Dell و بار دوم HP بود و هر دو بار راضی بودم چون هم محصولات مشابه نو بودند و هم ارسال سریع به کل کشور و ضمانت و مهلت تست دارند.

kawope8821
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1401, 18:58 عصر
مرسی از شما
اسم سایتشون را جاهای مختلف شنیده بودم و محصولاتشون هم خوب بود