View Full Version : CONVERT PDF TO TIFF
A_1397
پنج شنبه 27 آبان 1400, 19:41 عصر
کد تبدیل فایل PDF به TIFF رو کسی میدونه؟
336699
شنبه 29 آبان 1400, 14:18 عصر
سلام
باتوجه به سوالات قبلی شما
شما میخواهید یک فایل پی دی اف که شامل نقشه میباشد رو باز کنید و روی آن نقشه یک چند ضلعی رسم کنید و ذخیره کنید.
سوالی که پیش میاد اینه که این فایلهای پی دی خروجی یک برنامه خاص هستش و یا خودتان ایجاد کردید؟
A_1397
یک شنبه 30 آبان 1400, 11:52 صبح
سلام
باتوجه به سوالات قبلی شما
شما میخواهید یک فایل پی دی اف که شامل نقشه میباشد رو باز کنید و روی آن نقشه یک چند ضلعی رسم کنید و ذخیره کنید.
سوالی که پیش میاد اینه که این فایلهای پی دی خروجی یک برنامه خاص هستش و یا خودتان ایجاد کردید؟
سلام. پی دی اف ها رو کارفرما میده و فکر میکنم از اتوکد خروجی میگیرند.
تا الان تونستم شکل مورد نظرم رو رو picturebox و عکس بکشم ولی روی پی دی اف نشده. فکر میکنم اگه پی دی اف رو به تیف تبدیل کنم اول راه حل خوبی باشه
336699
یک شنبه 30 آبان 1400, 12:02 عصر
سلام. پی دی اف ها رو کارفرما میده و فکر میکنم از اتوکد خروجی میگیرند.
تا الان تونستم شکل مورد نظرم رو رو picturebox و عکس بکشم ولی روی پی دی اف نشده. فکر میکنم اگه پی دی اف رو به تیف تبدیل کنم اول راه حل خوبی باشه
شما یک نمونه فایل ارسال کنید و مشخص کنید چه قسمتی قراره اضافه یا حذف بشه
آیا بعد از تغییر میخواهید دوباره تبدیل به پی دی اف بشه و یا قراره روی کاغذ چاپ بشه؟
A_1397
یک شنبه 30 آبان 1400, 12:15 عصر
شما یک نمونه فایل ارسال کنید و مشخص کنید چه قسمتی قراره اضافه یا حذف بشه
آیا بعد از تغییر میخواهید دوباره تبدیل به پی دی اف بشه و یا قراره روی کاغذ چاپ بشه؟
بعد از تغییرات باید ذخیره بشه حالا یا بهمون فرمت PDF یا TIFF. فرقی نمیکنه
یه DLL هم پیدا کردم که PDF رو به TIFF تبدیل میکنه ولی کیفیتش خیلی میاد پایین و بدتر از همه لوگوی شرکتشون رو میندازه وسط TIFF!
نمونه فایل که مهم نیست. شما هر فایل PDF رو بتونید یه دایره روش بگشید و ذخیره کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.