ورود

View Full Version : سوال: QLineEdit

ali-iman
شنبه 06 آذر 1400, 00:28 صبح
سلام وقت بخیر . تو سی پلاس پلاس کیو تی وقتی یک QLineEdit درگ اند دراپ میکنم تو لیست ابجکت ها ابجکنم ایجاد میشه ولی تو mainwindow.cpp نمیشه بهش دسترسی داشت . اگه بخوام دقیق بگم عبارت
ui->textline->text()
ارور میده و میگه textline وجود نداره ولی هست . لطفا راهنمایی کنید مرسی

sd702004
شنبه 06 آذر 1400, 13:04 عصر
سلام. از خود Qt Creator استفاده می‌کند یا رابط کاربری رو جدا می‌سازید؟

ali-iman
شنبه 06 آذر 1400, 16:52 عصر
سلام. از خود Qt Creator استفاده می‌کند یا رابط کاربری رو جدا می‌سازید؟
از خود qt creator استفاده میکنم

sd702004
شنبه 06 آذر 1400, 22:24 عصر
دقیقا بر اساس اسم ویجت (objectName) عمل می‌کنید و باز هم این مشکل وجود داره؟ لطفا کد مربوط به فایل mainwindow.cpp و همین طور فایل ui تون رو بذارید تا دقیق‌تر بشه بررسی کرد.

ali-iman
یک شنبه 07 آذر 1400, 13:36 عصر
دقیقا بر اساس اسم ویجت (objectName) عمل می‌کنید و باز هم این مشکل وجود داره؟ لطفا کد مربوط به فایل mainwindow.cpp و همین طور فایل ui تون رو بذارید تا دقیق‌تر بشه بررسی کرد.
تو عکس دو چنتا ابجکت ایجاد کردم ولی تو عکس یک همونطور که از لیست هم مشخصه ابجکت های منو نمایش نمیده ولی بقیه ابجکت ها که از قبل بودن نمایش داده میشن و در دسترس هستن مثل menubar
153600
153601

sd702004
یک شنبه 07 آذر 1400, 17:05 عصر
به نظر میاد همه چی درست باشه. اگه فایل ui رو سیو کردین نباید مشکلی توی کامپایل شدن کد وجود داشته باشه. برای این که کامل مطمئن بشین مشکلی وجود داره یا خیر این بخشی که ارور داره رو از کدتون پاک کنید بعد یک بار کد رو کامپایل کنید. حالا محتوای فایل ui_mainwindow.h که در لحظه کامپایل توسط Qt تولید شده رو بررسی کنید ببینید آیا داخلش ویجتی به نام myText قرار داده یا نه.

https://i.postimg.cc/Qxbj1GbY/qt-window.jpg

ali-iman
دوشنبه 08 آذر 1400, 13:34 عصر
به نظر میاد همه چی درست باشه. اگه فایل ui رو سیو کردین نباید مشکلی توی کامپایل شدن کد وجود داشته باشه. برای این که کامل مطمئن بشین مشکلی وجود داره یا خیر این بخشی که ارور داره رو از کدتون پاک کنید بعد یک بار کد رو کامپایل کنید. حالا محتوای فایل ui_mainwindow.h که در لحظه کامپایل توسط Qt تولید شده رو بررسی کنید ببینید آیا داخلش ویجتی به نام myText قرار داده یا نه.

https://i.postimg.cc/Qxbj1GbY/qt-window.jpg
مرسی ممنونم درست شد :قلب::قلب::قلب::قلب: