View Full Version : کامبو با قابلیت اضافه کردن آیتم
rezakhj
سه شنبه 07 آذر 1385, 12:44 عصر
کسی از دوستان می توانند راهنمائی کنند که چگونه میتوان کامبوئی را تعریف کرد از از پیش چند آیتم تعریف شده اند و با تایپ توی کامبو آیتمهای جدید اضافه شوند نمیدانم منظورم واضح است یا خیر ؟
واضحتر بگویم یک کامبو دارم چنر آیتم را بصورت دستی وارد کرده ام حالا در برنامه میخواهم آیتمهای ثبت شده انتخاب و در صورت نیاز به آیتمهای آن اضافه کنم .
راه حل : لطفا
rezakhj
سه شنبه 07 آذر 1385, 13:40 عصر
وسوالی دیگر در باره کامبو:
چگونه میتوان با انتخاب یک ایتم از کامبو فیلدهای دیگر را انتخاب کرد .
منظورم اینست یک کامبوی نام شهرستانها از یک بانک ( دارای فیلد نام و فیلد کد) دارم که کد شهرستان را هم نیاز دارم ولی در کامبو فقط نام شهرستان نمایش داده میشود حال در یک فرم کامبو را انتخاب و میخواهم کد شهرستان را هم در بانک دیگری ذخیره کنم (البته نام آن در recordsource ) ذخیره میشود ولی فیلد دیگر را چگونه ذخیره کنم .
rahro
سه شنبه 07 آذر 1385, 13:54 عصر
سلام
چرا از کلاس آقا رضا استفاده نمیکنی؟! توی همین سایت ایشان گذاشتن خیلی هم جذاب و جالبه برگرد اسم کلاسش controls هستش
mehran_337
سه شنبه 07 آذر 1385, 15:04 عصر
سوال دوم شما دقیقا سوال شده بود البته یادم نیست شما بودید یا نه اما همین مثال و زده بودند و من آنجا به کمک دوستان توضیح دادم.
اما در باره سوال اول :
1 - جدول مورد نظر را به کنترل سورس کمبو اضافه کنید.
2 - در keypress کمبو این کد را وارد کنید :
if nkeyCode = 13
select tablename
go top
seek this.value
if !found()
appe blank
repla fieldname with this.value
endif
endif
دیگه اگه ایرادی داره خودت برطرف کن مثل ایندکس اون فیلد نام جدول و نام فیلد
این کد باعث می شه که هر وقت اینتر زده شد مقدار را در بانک سرچ می کنه اگه نبود مقدار کمبو را در جدول اضافه می کنه
حالا کافیه رفرش کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.