ورود

View Full Version : کتاب دعا نویسی بی وقفه دعا کنید و برای همه چیز سپاسگزار باشید زیرا اراده خدا

manshahr
پنج شنبه 28 بهمن 1400, 23:03 عصر
کتاب دعا نویسی (https://maktabdata.ir/wp-content/uploads/2022/02/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%B9%D8%A7-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C.jpg) بی وقفه دعا کنید و برای همه چیز سپاسگزار باشید زیرا اراده خدا در مسیح عیسی درباره شما این است . فکر می کنید دعای شما چه کاری انجام می دهد؟
پس از تمام هشدارها و سرزنش ها، نصیحت ها و توصیه هایی برای توبه،کتاب دعا نویسی جیمز به آرامی دست ما را می گیرد و ما را تشویق به دعا می کند. او تصویری شگفت انگیز از دعا را به ما می دهد - همه جا: هر زمان، هر کجا. همیشه دلیلی برای دعا کردن وجود دارد! نگرانی یا شادی، بیماری یا کمبود، احساس گناه یا نیاز به اعتراف - در همه این موقعیت‌ها باید قلبمان را به روی خدا بگشاییم و برای یکدیگر دعا کنیم.
قابل توجه است که جیمز هم کسانی که رنج می برند و هم کسانی که خوب هستند را به دعا می خواند. عکس العمل هر دو به موقعیت خود باید دعا باشد. علاوه بر این، می‌بینیم که جیمز نمی‌گوید که فرد مبتلا باید برای پایان رنج دعا کند (اگرچه می‌تواند و باید دعا کند)، بلکه او باید برای قدرت تحمل آن رنج دعا کند. اما آنهایی که کارشان خوب است باید با آواز خواندن خدا را ستایش کنند. در هر دو مورد، خداوند انتظار پاسخ انسانی را دارد،کتاب دعا نویسی اما ما اغلب تمایل داریم خود را در رنج منزوی کنیم و شکرگزاری را فراموش کنیم.معروف است که قبل از شروع نماز حیاط، قما بیاورند. پس آیا می دانید در چه شرایطی می توان شتر را با خود برد؟ معنی آیه و معنایی که مردان بعد از نماز می خوانند ...
الفاظ اذان مانندی که در هنگام قطع نماز پنج مرتبه قبل از نماز خوانده می شود «کَمَت» . در مقایسه با دعاهایی که به تنهایی در خانه انجام می شود، انجام آن در کلیسا با فضیلت بیشتری است. پیامبر گرامی ما (ص) این یکی از سنت هاست.کتاب دعا نویسی سنت اقامه در نمازهای قضائی است که به غیر از نماز نخل به هیچ شرطی خوانده نمی شود و خوانده نمی شود. این رفتاری که در صورت عدم تولید گناهی ندارد، اما به هنگام آوردن، اعمال را به نیکی انجام می دهد، از نظر شریعت مذهبی حنفی شبیه اذان است. پيامبر ما خطاب به بلالى (رض) درباره شترى كه سخنانش دو بار تكرار شده مى فرمايد: «اگر اذان مى خوانى آهسته بخوان و اگر شتر مى گيرى زود بخوان».(ترمذی، صلوات، 29).
در دعا برای بیماران، مهم این است که خداوند در مرکز همه فعالیت های ما باشد. روغن مسح نکردن، یا والدین کلیسا که برای عیادت بیماران آمده اند، یا دوستانی که برای بیماران دعا می کنند. هیچ یک از آنها نمی تواند وضعیت بیمار را تغییر دهد - اما دعا با خداست و نفت باید به نام خدا بدست آید.یکی از نمازهایی که باید قبل از هر نماز از جمله نماز جمعه خوانده شود، نماز است. نماز عید و جنازه و نماز وتر و نمازهای بیهوده قطر ندارد و این قرائت مختص مردان است. زیارتگاهی است که برای افراد جوان و سالخورده به جز زنان آورده شود.مهم این است که دعاهای آخر وقت به ما این فرصت را بدهد که برای یک روز زیبا دعا کنیم. با دعای آخر وقت برای شما آرزوی خوشبختی بهتری در روز بعد داریم. همچنین می‌توانیم تمام انرژی‌های منفی را رها کنیم و در روزهای آینده فضا را برای مثبت‌ها باز کنیم.

بدیهی است که نماز شب بسیار مهم است. در پایان روز،کتاب دعا نویسی ما از دعا برای تقویت ایمان و امید خود استفاده می کنیم. در زیر دعاهای بزرگ آخر وقت را می بینید که می توانید در نماز شب دریافت کنید .

تایید صلوات تا آخر وقت
این فهرست ویژه شامل دعاهای بزرگ در پایان روز است که همه ما می توانیم از آنها برای زنده نگه داشتن امیدهایمان استفاده کنیم.

1. پدر توانا، من خود را به خاطر اعضای خانواده فوق العاده ای که به من ملحق شده اید خجسته می دانم، اگرچه ممکن است همیشه قدردان آنها نباشم. به ما آرامش و عشق به یکدیگر عطا کن. زبان دعوا را خاموش کن. ما رو به هم نزدیک کن

من برای اعضای خانواده ام که مسیحی نیستند و جان خود را به مسیح نداده اند دعا می کنم. خداوندا، آنها را با عقل و خرد برکت ده. اجازه دهید شما را بشناسند و با شما رابطه داشته باشند. نام قادر متعال عیسی ، لطفا ، آمین!

2. خدای متعال نور تابیده، خیرت را بر من بتابان. شگفت انگیزترین خداوند، خالق همه، حقیقت خود را حفظ کن تا از من محافظت کنی. پادشاهی باشکوه که با عشق فراوان بر همه کشتارها، همه سایه های اطرافش سلطنت می کند. شاهزاده صلح، باشکوه و واقعی، قدرتت را بالا ببر تا مرا بپوشانی. اگرچه تمام امشب آمین

3. پدر بهشتی عزیز، اینجا، ایمن با تو، در آرامش تو می نوشم. به من کمک کنید تا تجربیات، احساسات و افکار زیادی را که امروز داشته‌ام غربال کنم. به خودم قول می دهم استراحت کنم، آرام باشم و بی حرکت بمانم. کمکم کن تا تمام آنچه هستم، خستگی ها، نگرانی ها، امیدها و ترس هایم را به تو بسپارم.

وقتی امشب به رختخواب می روم، تصمیم می گیرم دستت را بگیرم. من زندگی با تو را انتخاب می کنم. من انتخاب می کنم که باور کنم؛ من اعتماد را انتخاب می کنم. من همیشه تو را انتخاب خواهم کرد. آمین

4. پدر عزیز، اغلب فراموش می کنم که تو با من هستی. من اغلب فراموش می کنم که شما کی هستید. لطفا من را به خاطر آن ببخشید؟ کمکم کن بیشتر بهت اعتماد کنم و کمتر نگران باشم. آمین!

5. خدای عزیز وقتی خوابم برد استرس و تنش را در بدنت رها کن. افکارم را آرام کن و هر گونه ناآرامی را برطرف کن. پدر آسمانی، در حالی که نماز عصر امروز را به پایان می برم، از تو برای همه برکات زندگی ام سپاسگزارم: خانواده، دوستان، عشق، امید و آینده ای مطمئن.

من از حضور شما در زندگی ام تشکر می کنم و از شما می خواهم که به من خرد و شهامتی بدهید تا فردا با هر چیزی که سر راهم قرار می گیرد کنار بیایم. آمین!

6. خدای عزیز، وقتی به خواب می روم، تنش بدنم را آرام کن. بی قراری ذهنم را آرام کن؛ با این حال، افکاری که من را نگران می کند و من را پرت می کند. به من کمک کن تا به خودم و تمام مشکلاتم در دستان قوی و عاشقم استراحت کنم .

بگذار روحت هنگام خواب با ذهن و قلب من صحبت کند تا صبح در نور راه خود بیدار شوم. قدرت برای انجام وظایفم؛ آرامش به نگرانی های من؛ آمرزش گناهانم به من خواب امشب و قدرت زندگی فردا را عطا کن. دعای آخر وقت.

7. پروردگار عزیز، آینده من بسیار مبهم است. نمی دانم زندگی ام به کجا می رود. تنها چیزی که می‌دانم این است که امروز کجا بوده‌ام، و از شما برای راهنمایی من در آن روز سپاسگزارم. پروردگارا آیا من هرگز ازدواج خواهم کرد؟ آیا می توانم شغل مناسب پیدا کنم ؟ آیا می توانم خانه خودم را داشته باشم؟ کجای کلیسای خود جا می گیرم؟ پروردگارا، سوالات زیادی وجود دارد که فقط شما پاسخ آنها را می دانید.

پدر، وقتی امروز تمام شد، آنها را به شما می دهم و از شما می خواهم که هر طور که صلاح می دانید عمل کنید. من همیشه در رحمت تو هستم ای پدر مهربان. برای آن روز از شما متشکرم و دعا می کنم که فردا که فرا رسد، پاسخ ها بیاید. دوستت دارم! آمین

8. پروردگار عزیز، در حالی که به آرامی در شب گریه می کنم،کتاب دعا نویسی دست های مهربانت را دور من بپیچ. شادی و شادی را که زمانی احساس می کردم بازگردانید، زیرا درد فقط در شب ادامه دارد و شادی مطمئناً در صبح خواهد آمد. «دعاهای آخر وقت»

اجازه دهید قبل از نزدیک شدن به صبح استراحت کنم. بنابراین من می توانم با اطمینان و با لبخند رو در رو با دنیا و تمام آنچه که زندگی برایم در نظر گرفته است. من، تو همیشه با من هستی و نبرد از قبل برنده شده است! به نام عیسی، آمین!

9. پدر آسمانی، اگر فردا نمی آید، می خواهم بدانی که چقدر دوستت دارم! (صفونیا 3:17) با شادی بر من شادی خواهی کرد.

(صفونیا 3:17) ای پدر، من لایق محبت تو نیستم و تو نمی توانی بدون من به بهشت ​​فکر کنی. اوه مولای من، تو واقعاً خدای بزرگی هستی! عشق تو بی پایان است و بخش روزانه من است! ممنون بابا! دوستت دارم! آمین

10. پدر، اینجا من آماده ام که بخوابم و نمی توانم به این فکر نکنم که بهشت ​​چگونه خواهد بود. قسمت های زیبایی را تصور کنید که در آن مقدسین برای شما صحبت می کنند و ستایش می کنند! من فضایی را تصور می کنم که عیسی برای من آماده کرده است! اتاق توسط بزرگترین طراح تاریخ آماده شده است!

ای بابا من در حضورت هستم جلوی یهوه! شما بزرگترین پاداشی هستید! بابا ازت ممنونم که خیلی دوستم داری! آمین
ایمان هم باید باشد. اگر فرد مبتلا دیگر ایمان نداشته باشد، می تواند به ایمان و تشویق دوستان و هموطنان مسیحی تکیه کند. یعقوب به نوبه خود تأیید می کند که دعایی که با ایمان فرستاده شده است اجابت خواهد شد. ما نباید امیدوار باشیم که شاید خداوند پاسخ دهد. و یا شک کنیم که آیا من لیاقت پاسخ دادن به من را دارم، می‌توانیم بر همین آیه 15 استناد کنیم و مطمئن باشیم. غالباً خدا خودش آن را به دل نمازگزار می دهد.
جیمز همچنین در مورد بیماری ها صحبت می کند. او یکدیگر را تشویق می کند که به گناهان خود اعتراف کنند - شاید دقیقاً به این دلیل که بیماری اغلب از طریق گناه در زندگی به دست می آید. بنابراین حفظ صفای دل و توبه دائمی نیز کارکرد پیشگیرانه دارد.
یعقوب می‌گوید که دعای انسان صحیح قدرتمند و مؤثر است (آیه 16). اما حق با کیست؟ جیمز از الیاس به عنوان مردی یاد می کند که خدا او را شنید و برکت داد، با این حال تأکید کرد که الیاس مانند هر یک از ما بود. درک این موضوع مهم است. در اینجا هیچ اشاره ای وجود ندارد که ما باید کامل و مقدس باشیم تا خدا صدای ما را بشنود. تمام نامه جیمز نشان می دهد که انسان در این زندگی نمی تواند این کار را انجام دهد.
خدا اینجاست و رحمت و محبت او برای همه کسانی است که درخواست می کنند. اگر چه باید هم ایمان داشته باشیم و هم عمل، اما این باعث نمی شود که دعای ما مؤثر باشد. فقط اعتماد به مسیح این کار را می کند. زیرا این عدالت او و نه ماست که به ما امکان دسترسی به خدا را می دهد و به ما اجازه می دهد به قلب دعا و ستایش حرکت کنیم.