ورود

View Full Version : تغییر آی پی پابلیک

arastoahmadi
شنبه 14 اسفند 1400, 12:06 عصر
با سلام

دوستان من یه نرم افزار دارم که براساس آی پی پابلیک کار می کنه یعنی اول چک میکنه ببینه این آی پی پابلیک این نرم افزار رو خریداری کرده بعد اگه اوکی بود نرم افزار برای من اجرا میشه من یکی از دوستام این نرم افزارو خریداری کرده و رو سیستم اون راحت اجرا میشه ولی چون من آی پی پابلیکم متفاوته برای من این نرم افزار اجرا نمیشه و من میخام آی پی پابلیکمو برای یه چند ساعت تغییر بدم حداکثر دو سه ساعت و تبدیل به آی پی استاتیک دوستم بکنم آیا دوستان این کار امکان پذیر هستش و اگر ایده جالب تری به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ، و به اینم اشاره کنم که نرم افزار تحت وب بارگذاری میشه یعنی داخل نرم افزار از کنترل web browserاستفاده شده و انگار داخل خود وب کار انجام میشه ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

mazoolagh
یک شنبه 15 اسفند 1400, 11:49 صبح
سلام و روز خوش
2 تا مبحث جدا هست که فکر کنم اینها رو با هم اشتباه گرفتین:

1- یکی ip های private و public هست که invalid و valid هم گفته میشه.
سه range از سه کلاس مختلف private ip داریم که اینها فقط در شبکه های محلی کاربرد دارن و ترافیک اونها (بصورت مستقیم) route نمیشه.
هر شبکه محلی و اینترانت میتونه از اینها استفاده کنه بدون این که با شبکه های محلی دیگه که از این آدرس ها استفاده میکنن تداخلی داشته باشه.
این 3 رنج اینان:

از 10.0.0.0 تا 10.255.255.255 (کلاس A)
از 172.16.0.0 تا 172.31.255.255 (کلاس B)
از 192.168.0.0 تا 192.168.255.255 (کلاس C)

هر IP خارج از این سه محدوده Public IP Address شناخته میشه و ترافیک اینترنت روی اونها قابل route کردن هست.
مودم/روترهای adsl و دستگاه های مشابه معمولا از همین محدوده آخری Private IP به دستگاه های متصل اختصاص میدن ولی خودشون یک Public IP دارن که ISP اون رو تخصیص میده.
اگر یک دستگاه متصل به مودم/روتر بخواد به اینترنت متصل بشه مودم با روشی به نام NAT آدرس رو تبدیل و ترافیک اونها رو route میکنه.

2- مبحث بعدی استاتیک و دینامیک بودن IP Address هست که از اسمش مشخصه به معنای ثابت یا متغیر بودن اون هست.
این که یک آدرس IP استاتیک یا دینامیک باشه ارتباطی به Public/Private بودن اون نداره و اینها از هم مستقلن.

در حالت عادی آدرس IP که ISP به مودم شما اختصاص میده دینامیک هست یعنی با هر بار کانکت شدن مودم، این آدرس از یک محدوده که بهش IP Pool میگن انتخاب میشه.
اونچه که شما نیاز دارین آدرس استاتیک هست (خودبخود پابلیک هست) و راه دیگه ای هم ندارین.
برای گرفتن آدرس استاتیک باید یک هزینه معین (معمولا ماهیانه یا به اندازه زمان قرارداد) پرداخت کنین که زیاد هم نیست (حدود 10-15 هزار تومن در ماه بازای هر IP Address)

معمولا برنامه نویس ها نیاز دارن که از IP استاتیک استفاده کنن چون بعضی از سرویس ها از نطر امنیتی و تضمین شناسایی کاربر فقط روی این نوع آدرس کار میکنن.

arastoahmadi
دوشنبه 16 اسفند 1400, 07:56 صبح
ممنون ار پاسختون دوست عزیز چطور میتونم آی پی های پابلیک ( آی پی استاتیک) رو تغییر بدم که بتونم تبدیل به آی پی کنم که نرم افزارم اجرا بشه