PDA

View Full Version : کاشت مژه در کرج

khonehman
دوشنبه 23 اسفند 1400, 09:54 صبح
علیرغم این واقعیت که من عاشق محصولات زیبایی هستم، من یک دختر آرایشگر نیستم، به همین دلیل است که قطعاً هرگز فکر نمی کردم که یک اکستنشن مژه در کرجباشم . در حالی که من از همه چیزهایی که باعث افزایش رنگ پوست می شوند - مانند فونداسیون های شفاف ، هایلایت های شبنم دار و رژگونه های هلویی زیبا - قدردانی می کنم، من فقط در روز تولدم، زمانی که یک جلسه بزرگ دارم، یا اگر به عروسی می روم، ریمل می زنم. حتی پس از آن، اگر من "بزرگ شوم" ، Clinique Naturally Glossy در قهوه ای یا لوله قابل اعتماد من از YSL Faux Cils است.

بنابراین، قبل از عروسی خودم، قرار ملاقات برای اکستنشن مژه در کرجبرای من بسیار غیرمعمول بود. حتی بیشتر از این غیر شخصیتی بود که من کاملاً آنها را دوست داشتم. اولین قرار من سه هفته قبل بود تا آنها را امتحان کنم. در عرض یک ماه، دو بار دیگر برگشتم: یک روز قبل از پرواز (حدود یک هفته از روز عروسی ام) و درست قبل از اینکه برای ماه عسل حرکت کنم. وسواس یک دست کم گرفتن است.

این چیزی است که من در مورد اکستنشن مژه در کرجکشف کردم: آنها بیش از آنچه فکر می کردید به شما احساس جذابیت می دهند. اعتیاد آور است وقتی از دومین قرار ملاقاتم با دراماتیک ترین مجموعه ام به خانه برگشتم، به آینه نگاه کردم و احساس کردم الیزابت تیلور در کلئوپاترا هستم (توجه داشته باشید: من کوچکترین شباهتی به او ندارم). آن‌ها کاری را انجام می‌دهند که ریمل هرگز نمی‌تواند و هرگز انجام نخواهد داد، مهم نیست که فرمول آن چقدر ضخیم و حجیم باشد: به نظر می‌رسد با ضخیم‌ترین، پرپشت‌ترین و بی‌نقص‌ترین مژه‌ها به دنیا آمده‌اید. هیچ توده ای وجود ندارد و از ریشه تا نوک کاملاً مخروطی هستند. و شما 24 ساعت شبانه روز به این شکل نگاه می کنید!

چیز دیگری که یاد گرفتم: آنها یک عادت با نگهداری زیاد، زمان بر و نه دقیقاً ارزان هستند. در اینجا مواردی است که قبل از امتحان آنها باید بدانید.
کاملاً با چهره برهنه در قرار ملاقات خود حاضر شوید.

این شامل فر نشدن مژه ها نیز می شود. جسیکا شین، بنیانگذار استودیو Flair Beauty & Lash ، می‌گوید: «اگر آنها فر شوند، دقیقاً از ریشه چین‌خوردگی ایجاد می‌شود، و استفاده از اکستنشن‌ها برای مژه‌آرتیست سخت است – این کار بدون مشکلی نخواهد بود.در شهر نیویورک، جایی که من برای برنامه های افزودنی رفته ام. موارد دیگری که باید از آن اجتناب کنید: ریمل، آرایش چشم ضد آب، مراقبت از پوست چرب و کرم دور چشم. شما اساساً چیزی نمی خواهید که با چسب تداخل داشته باشد. شین توصیه می کند: «اگر نیاز به ورزش دارید، از قبل به باشگاه بروید و دوش بگیرید. "شما نمی توانید آنها را تا 24 ساعت بعد از جلسه خیس کنید زیرا چسب باید کاملا خشک شود." تیرزا شیرایی از Blinkbar لس آنجلس حتی توصیه می کند تا یک هفته قبل از قرار ملاقات خود از آرایش چشم ضد آب خودداری کنید. او می‌گوید: «این یک لایه نامرئی از خود باقی می‌گذارد که مژه‌ها را کاملاً به هم نچسباند.
این یک قرار ملاقات درون و برون نیست.

اکستنشن مژه در کرجزمان زیادی طول می کشد (حداکثر دو ساعت!)، به خصوص اگر می خواهید دوباره پر کنید زیرا باید بسیاری از اکستنشن های موجود را بردارید و مژه های شما را قبل از استفاده از ست جدید تمیز کنید. من همچنین این نکته را از تجربه شخصی یاد گرفتم: شاید در نظر داشته باشید که لاته دوم را بفرستید زیرا باید خیلی بی حرکت دراز بکشید. من قبل از اولین قرار ملاقاتم این کار را نکردم و در تمام مدت دچار سندروم پیچش چشم بودم که باعث ناراحتی مژگانم شد.
بهترین افزونه ها سفارشی هستند.

این بدان معناست که بهترین اکستنشن مژه در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%DA%98%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/) گران است و نیاز به مشاوره دارد. (هزینه ها از سالنی به سالن دیگر بسیار متفاوت است، اما انتظار می رود نقطه شروعی در حدود 120 دلار برای اصول اولیه و تا 300 دلار باشد.) از آنجایی که چشمان همه متفاوت است، شما ستی می خواهید که مکمل شکل چشم، طول مژه و سبک زندگی شما باشد. شیرای توضیح می‌دهد: «یک فر و طول در یک فرد با دیگری کاملاً متفاوت به نظر می‌رسد. اکثر استودیوهای مژه منویی برای کمک به شروع مکالمه و هدایت ظاهری که به دنبال آن هستید (از ظریف و گرد گرفته تا جسورترین چشم های گربه ای) دارند. از آنجایی که چشمان من گرد هستند و در گوشه های بیرونی کمی رو به پایین هستند، شین توصیه کرد که بلندترین مژه ها را در مرکز چشمانم قرار دهند (در مقیاس گلم او بین دو تا سه.”)، برخلاف شکل همیشه محبوب چشم گربه ای، برای باز کردن بیشتر آنها.

یک مشاوره همچنین به شما کمک می‌کند چه چیزی را برای متریال انتخاب کنید (متداول‌ترین آنها ابریشم و راسو مصنوعی است؛ ابریشم کمی براق‌تر است و بیشتر می‌چرخد، در حالی که راسو بیشتر متلاشی‌تر و طبیعی‌تر است)، طول و نوع فر (J کوچکترین منحنی است). اما در نهایت طولانی‌تر به نظر می‌رسد؛ C و D بیشترین تار را دارند، و همچنین تعداد مژه‌هایی که باید زده شود. شیرای می گوید که یک هنرمند بزرگ مژه، طول ها را با هم ترکیب می کند تا حالتی طبیعی به مژه ها بدهد. "در Blinkbar ما حداقل از چهار طول مختلف برای هر سبکی که ارائه می دهیم استفاده می کنیم."
محتوای اینستاگرام

این محتوا را می توان در سایتی که از آن سرچشمه گرفته نیز مشاهده کرد .
از مژه های خوشه ای دوری کنید.

اگر مژه‌های شما نازک است، برخی از سالن‌ها ممکن است مژه‌های سه‌بعدی یا دسته‌ای را پیشنهاد کنند که سه تار مو به هم چسبیده‌اند تا ظاهری حجیم‌تر به چشم‌های شما بدهند. از آنها دوری کنید - آنها فقط مژه های طبیعی شما را سنگین می کنند و منجر به شکستگی می شوند. شیرایی می‌گوید: «شما باید همیشه یک اکستنشن روی یک مژه طبیعی بزنید، هیچ چسب قابل رویتی وجود نداشته باشد و اکستنشن‌ها به هیچ وجه به پلک شما برخورد نکنند.» اساساً، اگر آنها مانند دروغین به نظر برسند، بسیار سنگین خواهند بود.
آنها در ابتدا احساس عجیبی خواهند داشت .

یک یا دو روز طول می کشد تا به احساس استفاده از اکستنشن عادت کنید، اما متوجه شدم که آنها بسیار راحت تر از مژه های نواری هستند. آنها همچنین با نحوه خواب معمول شما مشکل خواهند داشت (مگر اینکه قبلاً خوابیده باشید). شین می‌گوید: «اگر به پهلو و شکم بخوابید، آن‌ها را له می‌کنید و به این اندازه دوام نمی‌آورند». سعی کنید از یک بالش مسافرتی یا چیزی استفاده کنید که به شما کمک می کند تا شما را بلند کنید و روی پشت خود نگه دارید.
شاید لازم باشد روتین مراقبت از پوست خود را تنظیم کنید…

قاعده کلی این است که از هر چیز خیلی چرب خودداری کنید. من چیزی بیشتر از روغن های غنی صورت را دوست ندارم، اما تا زمانی که اکستنشن داشتم مجبور شدم آنها را رها کنم. و اگر قصد استفاده از کرم دور چشم را دارید ، شین توصیه می‌کند از آن در صبح به جای شب استفاده کنید تا به مژه‌های شما نرود (به گفته شیرای، از کرم‌های چرب که مملو از روغن معدنی هستند چشم پوشی کنید). به پاک‌کننده‌های آرایش بدون چربی نیز بچسبید: شین توصیه می‌کند از آب میسلار با سواب پنبه‌ای برای پاک کردن آرایش دور چشم‌تان استفاده کنید (با پدهای پنبه‌ای، الیاف به مژه‌هایتان می‌چسبند)، در حالی که شیرای پدهای پاک‌کننده آرایش بدون روغن را ترجیح می‌دهد.
...و روشی که آرایش خود را انجام می دهید.

در حالی که برخی از ریمل‌های «ایمن برای اکستنشن» وجود دارد، شین توصیه می‌کند از ریمل کاملاً خودداری کنید. فقط روی مژه ها ریخته اید - آنها را به خطر نیندازید! همچنین از آرایش چشم ضد آب دوری کنید. برداشتن آن به چشمان شما آسیب می رساند و می تواند چسب را نرم کند. شین همچنین توصیه می‌کند از پودرهای شل یا سایه‌های براق که می‌توانند روی ریشه مژه‌های شما رسوب کرده و در نهایت آن‌ها را ضعیف کرده و منجر به شکستگی شوند، خودداری کنید. و اگر به لاینر علاقه دارید (اگرچه ممکن است متوجه شوید دیگر آن را نمی خواهید)، از فرمول های ژل و مایع استفاده کنید که ریشه شما را محکم نمی کند.
شما باید نحوه شستن صورت خود را دوباره یاد بگیرید.

هیچ چیز به اندازه خم شدن به سینک، شستن صورت و ضربه زدن تصادفی به اکستنشن‌هایتان آزاردهنده نیست. احساس فوق العاده عجیبی دارد و من بیش از چند مژه را از این طریق از دست داده ام (RIP، مژه ها!). تکنیکی که برای من مفید بود این است: تا جایی که ممکن است تا سینک ظرفشویی پایین بیایید - من اساساً سرم را داخل کاسه می کنم - و به آرامی آب را روی کف صورت و پیشانی خود بپاشید. سپس نیمه پایینی صورت و پیشانی خود را با دقت کف بمالید و با کشیدن ملایم و انجام یک حرکت کششی سبک و به سمت بیرون آن را بشویید. پس از آن، از انگشت حلقه ام برای خیس کردن دور چشمم با پاک کننده های باقی مانده و به دنبال آن آب استفاده می کنم. بدون شستشو
و به چشمان خود توجه بیشتری کنید.

این کار ناخوشایند است، اما از آنجایی که اطراف چشم خود را به طور معمول نمی‌شویید، می‌توانید بقایای آن را به خصوص در خط مژه‌ها ایجاد کنید. شین می‌گوید: «حتی اگر آرایش چشم خود را انجام ندهید، باز هم ناخالصی‌ها و گرد و غبار بیرونی [که ممکن است به دام بیفتند] وجود دارد. من آب مقطر را با کمی شامپو بچه بدون اشک مخلوط می‌کنم و از این مخلوط برای تمیز کردن کامل پلک‌های بالا و پایین چشمم استفاده می‌کنم.
مژه ها نیز مانند موهای شما نیاز به برس زدن دارند.

مژه هایم وقتی بیدار می شدم یا بعد از دوش گرفتن کمی وز می شوند. به همین دلیل است که شین هر قرار ملاقات را با دادن یک قرقره صورتی ملایم به شما پایان می دهد و نشان می دهد که چگونه مژه های خود را روزانه شانه کنید. او چگونه این کار را انجام می دهد: با نگاه کردن به پایین، زیر مژه های خود را با انگشت اشاره خود نگه دارید. سپس به آرامی اسپول را در قسمت بالایی مژه‌های خود بچرخانید (برعکس روشی که ریمل می‌زنید؛ برس زدن به این صورت موها را می‌کشد). شین می‌گوید: «این کار پنج ثانیه از روز شما را می‌گیرد و راه زیادی را طی می‌کند.
هرگز - هرگز! - آنها را انتخاب نکنید.

تنها راه برای از بین بردن مژه، استفاده از یک حرفه ای است. اگر خودتان آن را امتحان کنید، مژه هایتان را پاره می کنید یا می شکنند و ارزشش را ندارد. این بدان معنا نیست که شما باید آنها را حذف کنید. شما همچنین می توانید آنها را بپوشید تا زمانی که همه آنها خاموش شوند. به طور معمول حدود سه تا چهار هفته دوام می آورند، اما اگر قبل از آن دوباره برای پر کردن مجدد برگشتید، تعجب نکنید. بهت گفتم معتاد شدن
کاشت مژه در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%DA%98%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/)

مراقبت از چشم در خانه » اکستنشن مژه
اکستنشن مژه: مزایا، معایب و نکات مفید

توسط اسپراباری پاییز

اکستنشن مژه در کرج چیست؟
مزایای اکستنشن مژه
معایب اکستنشن مژه
آیا اکستنشن مژه در کرجمژه های طبیعی شما را خراب می کند؟
نحوه اعمال اکستنشن مژه
مراقبت از اکستنشن مژه
نحوه برداشتن اکستنشن مژه
مقالات آرایشی بیشتر برای سلامت چشم

اکستنشن مژه

اکستنشن مژه در کرج یک روش محبوب برای بلندتر و پرتر نشان دادن مژه است.

هنگامی که اکستنشن مژه در کرج به درستی توسط یک متخصص دارای مجوز استفاده شود، می تواند نتایج ایمن و زیبایی را ارائه دهد. با این حال، استفاده از چسب نادرست یا امتحان کردن اکستنشن مژه در کرجDIY ممکن است باعث درد، عفونت و از دست دادن مژه شود.
اکستنشن مژه در کرجچیست؟

اکستنشن مژه در کرجالیاف نیمه دائمی است که به مژه های طبیعی شما چسبنده می شود تا آنها را بلندتر، ضخیم تر و تیره تر نشان دهد. هدف از اکستنشن مژه در کرجاین است که بدون استفاده از ریمل یا سایر لوازم آرایش چشم، ظاهری آراسته به چشم ها می دهد.

در که مژه های مصنوعی می توانند این ظاهر را به دست آورند، تفاوت های کلیدی بین مژه مصنوعی و اکستنشن مژه در کرجوجود دارد.

مژه‌های مصنوعی معمولاً به صورت نوارهایی می‌آیند که در بالای خط طبیعی مژه‌ها می‌چسبید و در پایان روز حذف می‌کنید. اکستنشن مژه در کرجفیبرهای جداگانه ای هستند که هر بار به هر مژه طبیعی متصل می شوند. پس از استفاده، اکستنشن مژه در کرجباید طول عمر متوسط ​​مژه های طبیعی را داشته باشد که از شش هفته تا دو ماه متغیر است.

نوع اکستنشن مژه در کرجبسته به بودجه شما و آتلیه مژه که بازدید می کنید متفاوت است. اکستنشن مژه در کرجرا می توان از انواع مختلفی از مواد از جمله

ابریشم

سر

مصنوعی، مانند راسو مصنوعی یا الیاف پلاستیکی

الیاف می‌توانند در طول‌ها، رنگ‌ها و سطوح پیچ‌خوردگی متفاوت باشند تا اکثر ترجیحات مشتری را برآورده کنند.

برای به دست آوردن بهترین نتیجه، تکنسین مژه باید از یک چسب درجه پزشکی برای چسباندن اکستنشن ها استفاده کند. چسب های درجه پزشکی بدون عطر هستند. ضد عرق، آب و روغن؛ حساس به اکثر انواع پوست
مزایای اکستنشن مژه

اگر می خواهید تصمیم بگیرید که آیا اکستنشن مژه در کرجبرای شما مناسب است یا نه، عاقلانه است که مزایا و معایب استفاده از اکستنشن مژه در کرجرا بسنجید. برخی از مزایای اکستنشن مژه در کرجعبارتند از:

آنها زیبا به نظر می رسند - اگر اکستنشن مژه در کرجبه درستی انجام شود، مژه های شما را همیشه بلند، پر و پرپشت نشان می دهد. برخلاف نوارهای مژه مصنوعی ، با اکستنشن مژه، می‌توانید هر روز صبح با مژه‌های پرنسسی بیدار شوید.

مجبور نیستید منتظر بمانید تا آنها کار کنند - با مژه های کم و ضعیف وارد قرار ملاقات اکستنشن مژه در کرجخود می شوید و به نظر یک سوپراستار بیرون می روید. لذت آنی از داشتن مژه های زیبا پس از تنها یک قرار قطعا جذاب است.

دیگر خبری از ریمل نیست - درست است. دیگر نیازی به لک، پوسته پوسته شدن، دویدن یا استرس نیست که مژه های یک چشم همیشه بهتر از چشم دیگر به نظر می رسند. با استفاده از اکستنشن مژه، ریمل از مژه ها گذشته و در زمان استفاده و پاک کردن محصول از روی مژه ها نیز صرفه جویی می کند.

آنها قابل تنظیم هستند - چه یک عسل طبیعی باشید یا یک دیوای دراماتیک، اکستنشن مژه در کرجشما را می توان مطابق با ظاهر دلخواه شما تنظیم کرد. با تکنسین خود در مورد اهداف مژه خود صحبت کنید و آنها طول، رنگ و الگوی فر را مطابق با ترجیحات شما تنظیم می کنند.

آنها می توانند برای مدت طولانی دوام بیاورند - با گذشت زمان، چرخه ریزش طبیعی مژه های شما باعث می شود که اکستنشن ها همراه با مژه های طبیعی شما بریزند. این معمولاً چند هفته پس از اولین ملاقات شروع می شود و تا زمانی که چرخه کامل شود (چهار تا ده هفته) ادامه خواهد داشت. با این حال، می‌توانید «پر»های منظمی داشته باشید که مژه‌هایتان را برای همیشه زیبا نگه می‌دارد.

این فرآیند بدون درد است - اگر به درستی استفاده شود، هرگز نباید با استفاده یا ساییدگی اکستنشن مژه در کرجدردی احساس کنید.

آنها می توانند در برابر آب مقاومت کنند - پس از انجام آخرین اکستنشن، باید چشم ها و مژه ها را به مدت 48 ساعت خشک نگه دارید. پس از گذشت آن زمان، باید بتوانید با اکستنشن های خود شنا کنید، عرق کنید و دوش بگیرید، اگرچه خشک نگه داشتن آنها به ماندگاری طولانی تری کمک می کند.

این فرآیند (به طور معمول) ایمن است - کارشناسان، از جمله متخصصان پوست و زیبایی، توضیح می‌دهند که استفاده از اکستنشن مژه در کرجتوسط یک متخصص دارای مجوز بی‌خطر است، اگرچه خطراتی نیز در بر دارد.

موارد مرتبط را ببینید : تریکیازیس (مژه روییده): علل، علائم و درمان

اکستنشن مژه در کرجمی تواند مژه های کوتاه و کم پشت را پرپشت تر و بلندتر نشان دهد. اما خطراتی وجود دارد.

معایب اکستنشن مژه

در حالی که مزایای اکستنشن مژه در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%DA%98%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/) بسیار زیاد است، از جمله پتانسیل تکمیل یا بهبود ظاهر شما، استفاده از اکستنشن روی مژه ها دارای معایبی نیز هست.

به گفته آکادمی چشم پزشکی آمریکا، برخی از خطرات استفاده از اکستنشن مژه در کرجشامل عفونت یا تورم پلک ، عفونت قرنیه و ریزش موقت مژه است. برخی از معایب رایج تر عبارتند از:

خطر تحریک و عفونت - اگر شرایط بهداشتی و کاربرد مناسب رعایت نشود، ممکن است تحریک یا عفونت رخ دهد. اکثر تکنسین های مژه باید قبل از اعمال اکستنشن، یک «تست پچ» با چسب انجام دهند. یک تست پچ به آن‌ها اطلاع می‌دهد که آیا به چسبی که قصد استفاده از آن را دارند حساسیت دارید یا خیر. گاهی اوقات، حتی اگر آلرژی وجود نداشته باشد، مواد شیمیایی موجود در چسب می تواند باعث تحریک پلک شود. ناحیه اطراف چشم و پلک شما بسیار حساس است، به این معنی که وزن چسب نیز می تواند موهای مژه را بکشد و باعث تحریک شود.

سرمایه گذاری مالی - بسیار زیاد از چیزها، قیمت اکستنشن مژه در کرجبه محل انجام آنها انجام می شود. هزینه هزینه برای بازدید اولیه بین 100 تا 500 دلار است، در حالی که هزینه شارژ مجدد بین 50 تا 150 دلار است. اگر از برنامه پیشنهادی برای مجدد هر دو تا چهار هفته پیروی کنید، به دنبال هزینه 650 تا 3900 دلار فقط برای پر کردن هستید. با در نظر گرفتن این موضوع، هزینه ریمل زیاد به نظر نمی رسد.

نگهداری - از آنجایی که اکستنشن ها بسیار گران هستند، حفظ آنها بین پر کردن ها مهم است. با این حال، حفظ اکستنشن مژه در کرجمی تواند دردسرساز باشد. نحوه خوابیدن، دوش گرفتن، شستن صورت و سایر موارد معمولاً ساده باید با دقت انجام شود تا اکستنشن مژه در کرجشما را آزار ندهد، که ممکن است بعد از مدتی به یک کار طاقت فرسا تبدیل شود.

نکات بیشتر را برای نگهداری و مراقبت از اکستنشن مژه در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%DA%98%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/) در زیر، در بخش «مراقبت از اکستنشن مژه» بیابید.
چه کسانی از اکستنشن مژه در کرجباید بگیرند

اگر قصد دارید یک روش پزشکی انجام دهید که روی چشم تأثیر می گذارد، مانند لیزیک، شیمی درمانی یا پرتو درمانی، باید قبل از اعمال اکستنشن با پزشک خود مشورت کنید.

علاوه بر این، کسانی که شرایط زیر را دارند باید قبل از اکستنشن با پزشک خود صحبت کنند:

تریکوتیلومانیا - تریکوتیلومانیا یک استرس یا فشار از فشار برای کندن شما از جمله مژه ها است.

درماتیت پلک -پلک یک بیماری پوستی است که باعث سوختن پوست پلک و قرمزی و خارش می شود.

بلفاریت -التهاب پلک ها که باعث قرمزی، تورم پلک و مژه های پوسته شده می شود.

آلوپسی آره آتا - وضعیتی که باعث ریزش کامل یا جزئی مو در پوست سر می شود و ممکن است بر ابروها و مژه ها تأثیر بگذارد.

آیا اکستنشن مژه در کرجهای طبیعی شما را خراب می کند؟

حتی اگر اکستنشن مژه در کرج خود را توسط یک مژه‌کار سطح بالا انجام دهید، این احتمال وجود دارد که مژه‌های طبیعی شما در این روند آسیب ببینند.

درست مانند رنگ روی سر، مژه های شما از ریشه دور می شوند. عاملی که اکستنشن مژه در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%DA%98%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/) از ریشه دورتر می شود، وزن اکستنشن می تواند به مژه طبیعی فشار وارد کند. مژه ممکن است نتواند وزن اکستنشن را تحمل کند، که می تواند باعث شکستگی شود.

مطالب مرتبط را ببینید :آیا مژه ها دوباره رشد می کنند؟
نحوه اعمال اکستنشن مژه

تعداد اکستنشنهایی که می‌خواهید (چقدر می‌خواهید مژه‌هایتان به نظر برسند) تعیین کنید که اولین قرار ملاقات شما چقدر طول خواهد کشید. با این حال، توصیه می شود برای قرار گرفتن دو ساعت مسدود شود.

در اینجا چیزی است که می توانید در طول قرار ملاقات با اکستنشن مژه در کرجخود انتظار داشته باشید:

تکنسین قبل از اینکه هر دو چشم شما را به آرامی تمیز کنید، مطمئن شوید که می توانید که شما راحت باشید.

مژه های پایینی شما با استفاده از جراحی به پوست شما چسبنده می شود. این کار باعث می شود تکنسین به طور تصادفی مژه های پایینی شما را به مژه های بالای نچسباند.

با استفاده از موچین یا ابزاری مشابه، متخصص مژه مژه های طبیعی شما را جدا و جدا می کند.

یک فیبر مژه مصنوعی تنها با کمی چسب آغشته می شود و به بالای مژه طبیعی جدا شده متصل می شود.

روندی که قبلاً ذکر شد برای کل پلک هر چشم تکرار می شود.

چشم ها در تمام مراحل و احتمالاً چند دقیقه بعد بسته می شود تا کاملاً خشک شود. در طول ملاقات، تکنسین شما ممکن است موسیقی را در اتاق پخش کند، یا می‌توانید هدفتان را انتخاب کنید که گوشی خود را بلند کرده و به موسیقی یا پادکست مورد علاقه‌تان بپردازید.
آیا انجام اکستنشن مژه در کرجخود بی خطر است؟

ممکن است با استفاده از روش DIY به ظاهر اکستنشن مژه در کرجدست پیدا کنید، اما توصیه نمی شود و می توان به مژه ها و کره شما آسیب جدی وارد کرد.

زمانی که یک متخصص خود اکستنشن مژه در کرج را به صورت حرفه ای اعمال می کنید، چشمان شما در مدت زمان بسته می شود تا از دقت استفاده و ایمنی چشمان شما اطمینان حاصل کنید. زمانی که خود را از اکستنشن مژه در کرجاستفاده می کنید، بخار حاصل از چسب می تواند چشمان شما را قبل از اینکه بتوانید مژه بچسبانید، حرکت کند.

همچنین دراکستنشن مژه در کرجDIY کیت های استفاده از مژه مصنوعی روی یک میژه طبیعی می تواند باعث تحریک، شکستگی و ضربه به فولیکول مژه شود.

اگر می توانید اکستنشن مژه در کرجرا انجام دهید، مطمئن شوید که توسط یک متخصص معتبر انجام شود. صرفه جوئی در پول ارزش این را ندارد که مژه های طبیعی خود را از دست بدهید یا به چشمانتان آسیب برسانید.
مراقبت از اکستنشن مژه

آنچه قبلا ذکر شد، مراقبت از اکستنشن مژه در کرجشما می توانید بسیار سخت باشد. برای اطمینان از طول عمر اکستنشن مژه در کرجخود، بهتر است از روش های مراقبتی زیر استفاده کنید:

هنگام شستن صورت، به دور چشم، دقت کنید. هر حرکت مژه ها می تواند باعث گره خوردن یا ریزش مژه ها شود.

از استفاده از پاک کننده های روغنی، پاک کننده های آرایش یا سایر محصولات خودداری کنید. روغن باعث از بین رفتن چسب مژه می شود.

از ریمل با اکستنشن مژه در کرج مخصوصا ریمل ضد آب استفاده نکنید. برداشتن محصول از روی مژه ها باعث کشیده شدن آن ها و ریزش زودرس آن ها می شود.

برای تمیز کردن اکستنشن مژه، از یک شوینده اکستنشن مژه در کرجبا ملایم استفاده کنید تا مطمئن شوید که چشم ها و مژه ها روی باکتری ها نمی گیرند.

مژه ها را چند بار در روز با یک برس قرقره دار مسواک بزنید (شبیه به چوب ریمل تمیز، خشک و بدون محصول).

از ریختن آب همام مستقیم روی صورت خودداری کنید، زیرا فشار آب می تواند باعث شل شدن اکستنشن شود.

چشمان خود را با حوله مالش ندهید و طوری نخوابید که بالش روی چشم فشار بیاورد.

لطفاً توجه داشته باشید که این روش‌های مراقبتی را انجام دهید. آنها فقط احتمال یک لباس طولانی، موفق و زیبا را افزایش می دهند.
نحوه برداشتن اکستنشن مژه

اگر اکستنشن مژه در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%DA%98%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/) را دارید و تصمیم گرفتید - به انتخابی - که می توانید آنها را حذف کنید، چه کار می کنید؟

در حالی که یک جستجوی سریع در یوتیوب صدها ویدیوی DIY برای حذف اکستنشن مژه در کرجتولید می کند، حقیقت این است که ایمن ترین راه برای حذف اکستنشن است که اجازه دهید خود را از بین بروند.

کلمتینا ریچاردسون، متخصص مژه مشهور در مصاحبه ای با Oprah Daily می گوید که تلاش برای بین بردن مژه ها می تواند مژه های طبیعی را از بین ببرد و باعث ایجاد لکه های طاسی شود که ممکن است دوباره رشد کنند یا نشوند.

به جای اینکه بخواهید اکستنشن کنید را جدا کنید، با مسواک زدن و تمیز کردن آنها باید مراقب آنها باشید. معمولاً ظرف شش تا هشت هفته، اکستنشن ها به طور طبیعی خود را از بین می روند. همچنین می‌توان با استفاده از پاک‌کننده‌های روغنی یا کرم‌های چشم برای کمک به شل شدن چسب مژه، این روند را تسریع کنید، اما این یک راه حل فوری نیست.

نکته مهم این است که اکستنشن یک سرمایه گذاری و پرداخت است. انجام تحقیقات کامل و درک مزایا و معایب اکستنشن مژه، به شما کمک می کند قبل از خرج کردن پول، تصمیمی آگاهانه بگیرید.

بیشتر بخوانید: لاتیس برای مژه های بلندتر: آیا برای چشمان شما بی خطر است؟
مقالات آرایشی بیشتر برای سلامت چشم

آیا خالکوبی چشم به همان اندازه که به نظر می رسد بد است؟

جراحی کانتوپلاستی برای یک چشم بزرگتر و بادامی شکل

جراحی تغییر رنگ چشم

جراحی پلک: چیست، چقدر هزینه دارد، چه خطراتی دارد

پیرسینگ ابرو: عوارض و پیشگیری

میکروبلیدینگ ابرو

بهترین ریمل برای چشم های حساس

مژه های مغناطیسی ایمن هستند؟

سرم مژه و نحوه عملکرد آن

اگر چسب به چشمتان خورد چه باید کرد؟

سرم چشم

لیفت مژه
کاشت مژه در کرج (http://beautifulroya.ir/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%DA%98%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/)