ورود

View Full Version : مشاوره طلاق

khonehman
دوشنبه 23 اسفند 1400, 14:47 عصر
مشاوره طلاق

مشاوره طلاق (http://darmanclinic.ir/%d8%b5%d9%81%d8%b1-%d8%aa%d8%a7-%d8%b5%d8%af-%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%87-%d8%b7%d9%84%d8%a7%d9%82/) نوعی درمان است که به زوج ها کمک می کند تا به تعارض در روابط خود رسیدگی کنند.

در برخی موارد، از مشاوره طلاق برای بررسی اینکه آیا یک زوج باید متاهل بمانند یا درخواست طلاق کنند، استفاده می شود. سایر زوج‌ها پس از قطعی شدن طلاق، این نوع مشاوره را انجام می‌دهند، که به هر دو طرف برای ادامه کار بسته می‌شود.

مشاوره طلاق به زوج از طریق تعارضات مربوط به تربیت فرزند، صمیمیت، مسائل مالی و موضوعات دیگر کار کنند. یک مشاور طلاق می تواند به شما در حل مشکلات ارتباطی کمک کند، به شما در مورد نحوه به اشتراک گذاشتن اخبار طلاق قریب الوقوع با اعضای خانواده و تصمیم گیری در مورد حضانت یا توزیع دارایی پس از طلاق کمک کند.

آنچه باید در مورد مشاوره طلاق بدانید:

– گرفتن مشاوره طلاق چگونه است؟
- مشاوره طلاق چه کمکی می کند؟
- چگونه یک مشاور طلاق در نزدیکی خود پیدا کنید
- چگونه می توانید برای مشاوره طلاق آماده شوید؟

اگر تصمیم به استفاده از خدمات مشاوره از طریق BetterHelp یا سایر منابع موجود در وب سایت ما داشته باشید، ممکن است کمیسیون دریافت کنیم.
فهرست مطالب
VII. Sources
I. گرفتن مشاوره طلاق چگونه است؟

تعارض در هر رابطه‌ای، از جمله ازدواج، طبیعی است، اما برخی از زوج‌ها تلاش می‌کنند تا به تعارضات به شیوه‌ای سازنده رسیدگی کنند. اگر بحث و گفتگو با همسرتان به سرعت تبدیل به مشاجره می شود، مشاوره طلاق می تواند به شما کمک کند راه های بهتری برای حل مسائل زناشویی پیدا کنید.

مشاوره طلاق در دو موقعیت مفید است. اولین مورد این است که اگر شما و همسرتان به این فکر می کنید که آیا می توان رابطه شما را قبل از اینکه یکی از شما درخواست طلاق داد، نجات داد یا خیر. در این شرایط، مشاوره طلاق فضای امنی را برای بحث در مورد مشکلات خود و رسیدن به توافق در مورد اینکه آیا باید درخواست طلاق بدهید یا سعی کنید مشکلات خود را حل کنید، ارائه می دهد. دوم این است که اگر قبلاً درخواست طلاق داده اید و برای حل جزئیات به کمک نیاز دارید. یک مشاور باتجربه طلاق می تواند به شما در تصمیم گیری در مورد حضانت، نفقه و نفقه فرزند کمک کند و از یک دعوای طولانی دادگاه که منجر به صدمه ماندگار می شود جلوگیری کند.

برخی از زوج ها بدون کمک یک درمانگر واجد شرایط مشکلات خود را حل می کنند. با این حال، مراجعه به مشاوره طلاق مزایای متعددی دارد. یکی از مزایای اصلی این است که مشاور طلاق یک ناظر عینی است. مشاور شما می تواند به هر دو طرف یک موضوع نگاه کند و بدون اینکه تحت تأثیر احساسات قرار بگیرد، توصیه هایی ارائه کند. دفتر مشاور همچنین مکانی بی طرف برای بحث در مورد موضوعات حساس است. برخی از زوج‌ها وقتی می‌توانند بحث‌های خود را به جای اینکه در خانه داشته باشند، در مطب درمانگر رها کنند، کار بر روی تعارض را آسان‌تر می‌کنند.

مشاوره طلاق (http://darmanclinic.ir/%d8%b5%d9%81%d8%b1-%d8%aa%d8%a7-%d8%b5%d8%af-%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%87-%d8%b7%d9%84%d8%a7%d9%82/) می تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید که آیا واقعاً می خواهید طلاق بگیرید یا فقط برای حل اختلافات درون ازدواج خود به کمک نیاز دارید. یک مشاور همچنین می تواند به شما در بهبود مهارت های ارتباطی کمک کند، بنابراین می توانید بدون توسل به داد و فریاد یا اتهامات آزاردهنده بحث های سخت را مدیریت کنید. اگر به نظر می رسد که همیشه با همسرتان بحث می کنید، ممکن است وقت آن رسیده باشد که با یک مشاور طلاق ملاقات کنید.
بازگشت به بالا
II. چگونه یک مشاور طلاق پیدا کنیم

یافتن درمانگر مناسب برای اطمینان از اینکه شما و همسرتان احساس راحتی در مورد مسائل زناشویی دارید، ضروری است. همانطور که به دنبال یک مشاور طلاق در نزدیکی خود هستید، در نظر بگیرید که چه کسی بهترین کار را انجام می دهد تا هر دو شما را راحت کند.

بسیاری از زوج ها در صحبت با یک درمانگر هم سن و سال خود احساس راحتی بیشتری می کنند. همچنین ممکن است ترجیح دهید با یک درمانگر کار کنید که اعتقادات مذهبی شما را دارد یا در کمک به زوج‌های LGBTQ مهارت دارد. می توانید درمانگری را انتخاب کنید که تجربه کمک به زوج های بین نژادی را برای حل تعارض داشته باشد.

صلاحیت ها نیز یکی از نکات مهم در انتخاب مشاور طلاق هستند. به دنبال یک درمانگر ازدواج و خانواده دارای مجوز با مدارک معتبر برای کمک به زوج ها برای حل مشکلات روابط خود باشید. هرچه تجربه بیشتری داشته باشند، بهتر است.

برای برخی از زوج ها، هزینه یکی از مهم ترین عوامل در انتخاب مشاور طلاق است. بسیاری از درمانگران چندین طرح بیمه را می پذیرند، بنابراین با شرکت بیمه خود مشورت کنید تا تعیین کنید که آیا درمانگر مورد نظر شما یک ارائه دهنده در شبکه است یا خیر. اگر از جیب خود پرداخت می کنید، به دنبال یک مشاور طلاق در نزدیکی خود باشید که برنامه هزینه هایش متناسب با بودجه شما باشد. برخی از درمانگران به بیمارانی که به‌جای استفاده از مزایای بیمه‌شان به صورت نقدی پرداخت می‌کنند، تخفیف‌هایی ارائه می‌کنند که مشاوره طلاق را مقرون به صرفه‌تر می‌کنند.
بازگشت به بالا
III. مشاوره طلاق چه کمکی می کند؟

مردم برای مسائل مختلف از مشاوران طلاق کمک می گیرند. مشکلات رایج زناشویی عبارتند از:

مشکلات ارتباطی: اگر شما و همسرتان سبک های ارتباطی متفاوتی دارید، ممکن است برای شما مشکل باشد که بدون متوسل شدن به مشاجره، نکات خود را بیان کنید.
مسائل مربوط به صمیمیت: برخی از زوج ها به دلیل استرس های ناشی از کار، تربیت فرزندان و اداره خانواده در حفظ ارتباط صمیمانه با مشکل مواجه هستند.
بیماری روانی: اگر همسری مبتلا به افسردگی، اضطراب فراگیر یا اختلال روانی دیگر باشد، علائم آن اختلال می تواند تأثیرات نامطلوبی بر ازدواج داشته باشد.
شفای ضربه روحی: برخی از ازدواج‌ها پس از گذر از یک رویداد آسیب‌زا، مانند سرقت از خانه یا مرگ فرزند، شروع به رنج می‌کنند.
اختلاف نظر در مورد تربیت فرزند: همسران همیشه در مورد بهترین راه برای تربیت فرزندان توافق ندارند و برخی از زوج ها در مورد اینکه آیا باید حتی بچه دار شوند یا خیر اختلاف نظر دارند.
انتظارات خانواده: مشاوره طلاق می تواند به همسرانی کمک کند که در مورد اینکه چه کسی باید برخی از کارها را انجام دهد یا چگونه باید انجام شود، اختلاف نظر دارند.

بازگشت به بالا
IV. چگونه می توانید برای مشاوره طلاق آماده شوید؟

آماده شدن برای اولین جلسه مشاوره، تشخیص بهترین راه برای کمک به شما و همسرتان را برای درمانگر آسان تر می کند. قبل از اولین قرار ملاقات، مسائلی را که می خواهید به آنها بپردازید یادداشت کنید. از مدت زمانی که هر مشکل ادامه داشته است و آنچه قبلاً برای حل آن تلاش کرده اید یادداشت کنید. اگر قبلاً تصمیم به طلاق گرفته اید، آنچه را که امیدوارید در جلسات مشاوره به دست آورید، بنویسید.
بازگشت به بالا
V. توصیه های رایج مشاوره طلاق چیست؟

مشاوران از چندین تکنیک برای کمک به زوج‌ها برای حل مسائل زناشویی خود استفاده می‌کنند و یا بعد از طلاق به پایان می‌رسند. درباره این تکنیک ها بیشتر بدانید:

درمان شناختی رفتاری

CBT برای کمک به زوج هایی که با اختلافات زناشویی دست و پنجه نرم می کنند برای دستیابی به اهداف خاص استفاده می شود. برای زوج‌هایی که قصد طلاق را دارند، CBT ممکن است برای کمک به هر یک از همسران استفاده شود تا طرز فکر، احساس یا رفتار خود را تغییر دهند. هنگامی که توسط یک مشاور حرفه ای مجاز یا درمانگر ازدواج و خانواده هدایت می شود، CBT می تواند برای تنظیم انتظارات همسر یا رفع کمبود صمیمیت مفید باشد.

رابطه درمانی ایماگو

رابطه درمانی ایماگو به زوج ها کمک می کند تا با ایجاد ارتباطات قوی تر، تعارضات را حل کنند. توسعه دهندگان دکتر هارویل هندریکس و دکتر هلن لاکلی هانت تشخیص دادند که زخم های دوران کودکی همچنان تا بزرگسالی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد. این زخم‌ها، از جمله بی‌توجهی و احساس رها شدن، مسائل اصلی هستند که به تعارضات زناشویی کمک می‌کنند. دکتر هندریکس و دکتر هانت روابط درمانی Imago را توسعه دادند تا به زوج ها کمک کند تا از طریق این زخم ها کنار بیایند تا بتوانند کار بهتری را با یکدیگر انجام دهند.

روش گاتمن

هدف از روش گاتمن کمک به زوج ها برای یافتن معنای مشترک در فعالیت های روزمره است. اگر با درمانگری کار می‌کنید که از این روش استفاده می‌کند، در تمرین‌هایی که برای کمک به شما و همسرتان در مدیریت مؤثر تعارض طراحی شده‌اند، شرکت خواهید کرد. شما همچنین فرصت هایی برای تقویت دوستی خود خواهید داشت و یاد می گیرید که چگونه در مواقع استرس زا به جای دوری به سمت همسر خود روی آورید.

درمان متمرکز بر راه حل

درمان مبتنی بر راه حل به زوج ها کمک می کند تا مهارت های مقابله ای خود را بهبود بخشند و نقاط قوت جدیدی ایجاد کنند. اگر شما و همسرتان در غلبه بر موقعیت های استرس زا مشکل دارید، درمان متمرکز بر راه حل می تواند به شما کمک کند تا ابزارهای جدیدی برای حل تعارض به روشی سالم ایجاد کنید.
بازگشت به بالا
VI. چه چیز دیگری می تواند کمک کند؟

علاوه بر ملاقات با یک مشاور طلاق در نزدیکی خود، چند تغییر سبک زندگی می تواند به شما کمک کند تا قبل از تبدیل شدن به مشاجره، اختلافات را حل کنید. تسکین استرس بسیار مهم است، زیرا وقتی تحت استرس کار، والدین و سایر جنبه های زندگی روزمره خود قرار ندارید، بحث در مورد مسائل سخت آسان تر است. مدیتیشن، انجام یوگا و گوش دادن به موسیقی آرامش بخش می تواند به شما کمک کند استرس را کاهش دهید و شما را در چارچوب ذهنی بهتری برای رسیدگی به مشکلات رابطه خود قرار دهید.
بازگشت به بالا
VII. منابع

برگه اطلاعات ABCT: پریشانی زناشویی : درباره نحوه استفاده از رفتار درمانی شناختی در مشاوره ازدواج بیشتر بدانید.
روابط ایماگو: به دست آوردن عشقی که می‌خواهید : درباره نحوه استفاده درمانگران از تکنیک رابطه درمانی ایماگو برای کمک به زوج‌ها برای ایجاد ارتباطات قوی‌تر بیشتر بدانید.
مؤسسه گاتمن: روش گاتمن : وقتی با درمانگری که از روش گاتمن استفاده می‌کند کار می‌کنید، دریابید که چه انتظاری دارید.
NCBI: درمان مبتنی بر راه حل ازدواج کامل و مصاحبه انگیزشی در درمان خانواده پزشکی : این مطالعه مزایای درمان راه حل محور را برای زوج هایی که با مسائل زناشویی دست و پنجه نرم می کنند توضیح می دهد.
امیلی کوک درمانی: مزایای مشاوره در دوران طلاق : دکتر امیلی کوک مزایای مشاوره گرفتن را پس از درخواست طلاق بیان می کند.

چه نیاز به مشاوره سنتی، مربی زندگی، مشاوره زوجین یا هیپنوتیزم درمانی داشته باشید، پیدا کردن مشاوره در نزدیکی من بسیار آسان تر شده است. در حال حاضر آغاز شده است!

کمک به مراجعان برای بازسازی پس از جدایی یا طلاق

جنیفر مایر، یک مشاور حرفه ای دارای مجوز (LPC) در مطب خصوصی در فورت کالینز، کلرادو، مشتری داشت که پس از بیش از 30 سال ازدواج، متوجه شد که شوهرش از تجارت مشترک آنها پول اختلاس کرده است. این خیانت همراه با آزار لفظی اخیر وی، این زن را به طلاق واداشت. مایر می گوید که مشتری صدمه دیده، متلاشی شده، شرمنده، گم شده و در مورد آینده خود گیج شده است. در 30 سال گذشته، او دوستان، فرزندان، خانواده و یک تجارت را با یک شریک مشترک داشت. حالا چطور می‌تواند همه چیز را از نو شروع کند؟

مشتریانی مانند این اغلب متوجه می شوند که مجبورند زندگی خود را از نو بسازند، زیرا از جهاتی طلاق «مرگ» یک رابطه است. مایر سعی می‌کند به مشتریان کمک کند تا بپذیرند که طلاق یک ضرر بزرگ است - که اغلب با احساس خیانت و آسیب همراه است. برای غلبه بر این فقدان، او با مشتریان در پردازش احساسات آنها (که اغلب شامل خشم، شرم و سرزنش است)، برقراری ارتباط با نیازهای آنها، ایجاد مرزهای سالم با شریک سابق خود و بازسازی زندگی آنها کار می کند.

مراحل طلاق

مایر، یکی از اعضای انجمن مشاوره آمریکا و انجمن بین المللی مشاوران ازدواج و خانواده (بخش ACA)، در مربیگری طلاق و بهبودی متخصص است. او متوجه شده است که مشتریانش اغلب نشانه هایی از غم و اندوه را نشان می دهند، مانند احساس بی انگیزگی و مشکل در خواب. در واقع، طلاق می‌تواند شبیه به غم و اندوه باشد، اما می‌تواند با لایه‌هایی از مسائل حقوقی، فشار مالی، چالش‌های سلامت روانی فردی، تجربه از خود بیگانگی والدین، چالش‌های همراهی والدین، پیچیده‌تر شود. مایر می گوید واقعیت های تقسیم دارایی ها.

مایر جزوه هفت مرحله طلاق که توسط جیمی ویلیامسون، میانجی خانواده تایید شده توسط دادگاه عالی فلوریدا تهیه شده است. ویلیامسون از "مراحل" شناخته شده غم استفاده می کند، اما مدل او با بازسازی به پایان می رسد - مرحله ای که پذیرش فرد عمیق تر می شود، آنها گذشته را رها می کنند و راهی به جلو پیدا می کنند.

مایر که سفر عاطفی طلاق را در یک کارگاه در شمال کلرادو ارائه می‌کند، مدل ویلیامسون را برای نشان دادن پیچیدگی‌های عزاداری طلاق اقتباس کرد، که او آن را به صعود به قله اورست تشبیه می‌کند - صعودی که برای آن ثبت نام نکرده‌اند. در این استعاره، او شش مرحله طلاق را با افکار نمونه از آنچه ممکن است مشتریان احساس کنند جفت می کند:

انکار: «این صعود اتلاف وقت کامل است. من باید در خانه باشم و تلاش کنم تا ازدواجم را نجات دهم»
خشم: «این طلاق گران است. چرا این اتفاق برای من می افتد؟ من برای این برنامه ریزی نداشتم.»
چانه زنی: "من هر کاری می کنم تا به عقب برگردم و اوضاع را با همسرم درست کنم. اگر موفق نشدم چه؟ آیا بچه های من خوب می شوند؟»
افسردگی: «همسرم و چند دوست مشترک را از دست داده‌ام. نمیتونم بخوابم خیلی احساس تنهایی میکنم."
پذیرش: «من دیگر گذشته ام را ایده آل نمی دانم. این روند به من آموخت که چقدر قوی هستم."
بازسازی: "من هیجان زده هستم که این فصل را ببندم و آینده ای شاد خلق کنم."

او می گوید که در بین این مراحل، مشتریان در حال رشد و یادگیری هستند. آنها شروع به یادگیری دوستان واقعی خود می کنند و بیشتر در مورد خود، مرزها و انتظارات خود می آموزند.

استعاره مایر همچنین نشان می دهد که مراحل طلاق متوالی نیستند. به عنوان مثال، ممکن است شخصی از عصبانیت به خاطر هزینه مالی طلاق به این فکر کند که آیا باید دوباره با همسر سابق خود کنار بیاید، زیرا می ترسد بچه هایش خوب نشوند و دوباره عصبانی شوند که این تجربه برای آنها اتفاق می افتد.

پردازش احساسات

مایر از درمان‌های متمرکز بر عاطفه استفاده می‌کند تا به مراجع کمک کند تا احساسات خود را در مورد جدایی یا طلاق پردازش کند. یکی از مشتریان مایر ناامید بود زیرا احساس می کرد همسر سابقش هرگز از نظر عاطفی در دسترس نیست. بنابراین، مایر از مشتری خواست چشمانش را ببندد و چهره سابق را تصویر کند. سپس از مشتری پرسید: «از منظر عصبانیت به همسر سابقت چه می‌گویی؟ از منظر آسیب دیده به سابق خود چه می گویید؟ و تصور می‌کنید سابقتان به شما چه می‌گوید؟»

مایر توضیح می دهد که این تمرین نقش آفرینی به مراجع کمک می کند تا نه تنها احساسات خود را پردازش کند و راهی برای پیشبرد آسیب و عصبانیت خود بیابد، بلکه نقش خود را در مشکلات زناشویی نیز تشخیص دهد. او به مشاوران هشدار می‌دهد که خیلی زود روی بخش مسئولیت‌پذیری تمرکز نکنند، اما می‌گوید که وقتی مراجعان در مراحل طلاق پیش می‌روند، مشاوران می‌توانند به آرامی آنها را تشویق کنند تا ببینند چه بخشی ممکن است متعلق به آنها بوده باشد.

مایر همچنین متوجه شده است که زنان اغلب می‌خواهند تمام مسئولیت پایان یک رابطه را به عهده بگیرند، بنابراین او سعی می‌کند به آنها کمک کند تا بفهمند که هر دو شریک زندگی نقشی را ایفا کرده‌اند. برای انجام این کار، او ممکن است بگوید: «100 درصد سرزنش وجود دارد. چند درصد از آن را مدعی هستید و چند درصد متعلق به شریک سابقتان است؟»

مایر اضافه می کند که داشتن مسئولیت آنها می تواند برای مشتریان توانمند باشد. او توضیح می‌دهد که اغلب احساس می‌کنند همه چیز برایشان انجام شده است، بنابراین درک نقشی که بازی کرده‌اند و اینکه چگونه در آینده با آن متفاوت رفتار خواهند کرد، به آنها کمک می‌کند تا به جلو بروند.

مایر همچنین از مشتریان می‌خواهد که برای همسر سابق خود (یا اعضای خانواده یا دوستانی که در طلاق از دست داده‌اند) نامه‌های خداحافظی بنویسند. در نامه‌ها، همه چیزهایی را که از دست خواهند داد نام می‌برند (مثلاً «دلم برای آغوشت تنگ می‌شود»، «دلم برای هیجانت برای رفتن به کنسرت تنگ خواهد شد») و چیزهایی که از دست نمی‌دهند (مثلاً «خداحافظ با تو» جوراب‌های بدبو همیشه روی زمین،" "خداحافظ با این واقعیت که هیچ وقت من را در اولویت قرار ندادی"). او می‌گوید این تمرین به مشتریان اجازه می‌دهد تا رنج، خشم و غم خود را بیان کنند و به آنها کمک می‌کند تا رابطه را رها کنند.

ایجاد ارتباطات سالم و مرزها

برخی از مشتریان مایر همچنین در دانستن نحوه رفتار با شریک دیگر پس از تصمیم به طلاق مشکل دارند. آنها ممکن است به خاطر تعیین حد و مرز برای کسی که قبلاً شریک زندگی آنها بود احساس گناه کنند، اما میر به آنها یادآوری می کند که رابطه تغییر کرده است. مایر می‌گوید: «ارتباطاتی که در زمان ازدواج یا با هم بودن می‌خواستید و به آن نیاز داشتید... بسیار متفاوت است، بنابراین لازم است که هر یک از آنها مرزهایی در اطراف ارتباطات خود داشته باشید.

مایر به مشتریان کمک می کند تا منبع ناراحتی خود را با شریک قبلی خود دریابند و آنها را در ایجاد مرزهای بهتر راهنمایی می کند. به عنوان مثال، اگر مشتری به دلیل اینکه همسر سابقش مدام در بازی های فوتبال فرزندش ظاهر می شود و او را برای مذاکره مجدد درباره بخشی از طلاق تحت تعقیب قرار می دهد ناراحت می شود، میر به مشتری کمک می کند تا مرزهای جدیدی را با بیان عباراتی مانند "بیا صحبت کنیم" به او کمک می کند. در مورد این در میانجیگری» یا «اگر من را با نام و نشان صدا کنید یا صدایتان را بلند کنید، این گفتگو را پایان می دهم».

(یک مطب خصوصی با دفاتر در بولدر و لوئیزویل، کلرادو)، همچنین بر نحوه برقراری ارتباط و رفتار زوجین در اطراف یکدیگر تمرکز می کند. اوساتینسکی توضیح می‌دهد: «یکی از نکات [مشاوره طلاق] این است که به آنها کمک کنیم ظرفیت‌های مورد نیاز خود را توسعه دهند تا در گفتگوهای پرباری که ترسناک و خطرناک نیستند، شرکت کنند. برای انجام این کار، او ارزش رفتار عادلانه، عادلانه و حساس با یکدیگر را حتی در بحبوحه طلاق به زوج ها آموزش می دهد. او همچنین به زوج‌ها کمک می‌کند یاد بگیرند که با یکدیگر مذاکره و چانه‌زنی کنند تا بتوانند راه‌حل‌های برد-برد برای طلاق و والدین مشترک ایجاد کنند.

یک رویکرد روان‌شناختی به زوج‌درمانی (PACT) که توسط استن تاتکین ایجاد شده است، تصدیق می‌کند که بین آنچه مردم می‌گویند انجام می‌دهند و آنچه واقعاً انجام می‌دهند، تفاوت وجود دارد. او توضیح می‌دهد که روایت‌های افراد در معرض نادرستی است که می‌تواند درمانگر را از نظر درک اینکه واقعاً چه اتفاقی برای زوجین می‌افتد، دور کند.

اوساتینسکی ادامه می‌دهد که نگرش‌ها و مشکلات زوج‌ها، و همچنین توانایی آن‌ها در برقراری ارتباط با یکدیگر، عمدتاً ناشی از وضعیت سیستم عصبی خودمختار آنها است. او می‌گوید: «درمانگران باید این حالت‌های سیستم عصبی را در جلسه تسهیل کنند و در زمانی که زوج در آن حالت‌های خاص هستند، مداخله کنند. "هدف جمع آوری و به ارمغان آوردن هر چه بیشتر اطلاعات خام و ویرایش نشده [تا حد امکان] از بدن، ساقه مغز و مغز لیمبیک است."

به همین دلیل، اوساتینسکی از تکنیکی به نام مرحله بندی استفاده می کند که بدن و ساختارهای عمقی مغز را هدف قرار می دهد. زوج ها لحظات مشکل ساز رابطه خود را در مقابل درمانگر به نمایش می گذارند. از آنجایی که مردم دیدگاه‌های متفاوتی دارند، یافتن اینکه دقیقاً چه اتفاقی افتاده، هدف اوساتینسکی نیست. در عوض، او می‌خواهد موقعیت‌هایی را بیابد که برای زوج‌ها ناراحتی ایجاد می‌کند و خودش متوجه اشتباهات زوج در تعاملشان شود.

بنابراین، اگر زن و شوهری که طلاق می‌گیرند، وقتی پدر بچه‌ها را به خانه مادر رها می‌کند، با هم تبادل نظر می‌کنند، اوساتینسکی از آنها می‌خواهد که این مبادله را در دفتر او انجام دهند. وقتی پدر می گوید: «موسیقی شما خیلی بلند است. بچه ها نیازی به شنیدن موسیقی آنقدر بلند ندارند، مادر پاسخ می دهد: «دیگر جلوی بچه ها سر من فریاد نزنید و به من نگویید چه کار کنم.»

اوساتینسکی متوجه می شود که این یک نقطه ناراحت کننده برای زوج است، بنابراین وقتی آنها به اجرای سناریو پایان می دهند، این اشتباه را با آنها در میان می گذارد. به عنوان مثال، اوساتینسکی برای اینکه به پدر کمک کند بفهمد که او به عنوان فردی خواستار برخورد کرده و باعث شده همسرش در مقابل بچه ها بد به نظر برسد، ممکن است از او بپرسد: "آیا گفتی لطفا رادیو را کم کنید؟"

پس از بحث در مورد هر یک از گام های اشتباه، Usatynski از مشتریان می خواهد که سناریو را دوباره اجرا کنند. با این حال، این بار، آنها باید راه‌هایی برای ارتباط با یکدیگر بیابند که غیرتهدیدکننده، منصفانه و حساس باشد. اوساتینسکی می‌گوید: «وقتی به مشتریان خود اجازه می‌دهیم که با هم دست و پنجه نرم کنند، راه‌حل‌هایی که خودشان پیدا می‌کنند بسیار قدرتمندتر، خلاقانه‌تر و مؤثرتر از هر چیزی است که می‌توانیم به آنها ارائه دهیم.» «فرآیند کشف راه‌حل‌های خودشان نیز به آنها احساس قدرت و شایستگی بیشتری می‌دهد که واقعاً می‌توانند این کار را به تنهایی انجام دهند.» او می افزاید که در نهایت این هدف از مشاوره است. تنها زمانی که یک زن و شوهر واقعاً در تلاش هستند تا به تنهایی راه حل های قابل قبولی ارائه دهند، اوساتینسکی پیشنهاداتی را ارائه می دهد.

اوساتینسکی خاطرنشان می کند که انجام دادن سناریو در حالت مغزی که در زمان درگیری در آن قرار داشتند و سپس یادگیری روش بهتری برای مدیریت موقعیت به مراجعین کمک می کند دفعه بعد که خود را در یک تبادل گرم دیدند واکنش متفاوتی نشان دهند.

شروع دوباره

پس از اینکه مشتریان سفر عاطفی طلاق را پشت سر گذاشتند، باید شروع به بازسازی زندگی خود کنند و به آینده ای بهتر امیدوار باشند. برای کمک به مشتریان برای شروع این فرآیند، میر به تمرین نامه نگاری باز می گردد، اما این بار از آنها می خواهد که نامه ای "سلام" به زندگی جدیدشان و جنبه هایی که بیشتر از آنها لذت خواهند برد بنویسند. به عنوان مثال، مشتریان می‌توانند بنویسند: «سلام به مسافرت شخصی بدون کسی که بی‌صبر می‌شود»، «سلام به اینکه می‌توانم اتاق خوابم را آنطور که می‌خواهم تزئین کنم»، «دوباره سلام به دوستان» یا «سلام به قوی‌ترها». ، به من اعتماد به نفس بیشتری دارد.»

یکی از مشتریان مایر مواردی را آورد که نشان دهنده طلاق او بود، از جمله نامه خداحافظی که در جلسه قبلی نوشته بود. سپس با میر به بیرون رفت و همه را سوزاند. این عمل نمادی بود که او این رابطه را رها کرد و قدمی به جلو برد.

میر همچنین از مشتریانی داشته است که به بیرون رفته و از طبیعت به عنوان استعاره ای برای پیشرفت و شفای خود استفاده می کنند. به عنوان مثال، یکی از مشتریان گفت که درختی کهنسال که قطع شده بود نماینده او در ابتدای طلاق بود، اما در پایان آن، او با درختی قوی تر و سالم تر آشنا شد.

طلاق اتفاقی ویرانگر است که هیچکس دوست ندارد آن را تجربه کند. در واقع، بر اساس مقیاس رتبه‌بندی سازگاری مجدد اجتماعی که در سال 1967 توسط روان‌پزشکان توماس هلمز و ریچارد راه ایجاد شد، طلاق دومین رویداد پر استرس زندگی برای بزرگسالان است (فقط پس از مرگ همسر). اما مشتریان می توانند زندگی خود را بازسازی کنند و آینده ای امیدوارانه داشته باشند.
مشاوره طلاق (http://darmanclinic.ir/%d8%b5%d9%81%d8%b1-%d8%aa%d8%a7-%d8%b5%d8%af-%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%87-%d8%b7%d9%84%d8%a7%d9%82/)
وقتی روی [آنچه در رابطه اتفاق افتاد] کار می‌کنید و متوجه می‌شوید که چه نقشی داشته‌اید و چه اتفاقی برای شریک زندگی‌تان افتاده است که فکر نمی‌کردید سالم باشد، واقعاً می‌توانید بخش خوب خود را پیدا کنید و بقیه را نجات دهید. مایر تاکید می کند که از این به نقطه ای می رسد که شما در موقعیت بهتری نسبت به قبل هستید.

مایر مشاهده کرد که مشتری خود که پس از 30 سال زندگی مشترک طلاق گرفته بود، در طول جلسات خود دچار تحولی باورنکردنی شد. مشتری متوجه شد که هر چند وقت یکبار کاری را که از او خواسته شده (همسر سابق، فرزندانش و کارفرمایانش) بدون در نظر گرفتن نیازهای خود انجام داده است. او شروع به کاهش سرعت کرد، حد و مرزها را تعیین کرد و "نه" گفت. او متوجه شد که در یک رابطه چه چیزی لیاقتش را دارد و یاد گرفت که چگونه در آینده شریک بهتری انتخاب کند و باشد.

مشتری با پردازش احساسات خود در مورد طلاق و خیانت و رها کردن سرزنش، شرم و عصبانیت که بار سنگینی برای او شده بود، شروع به احساس جوانی در بدن خود کرد و انتخاب های سالم تری برای زندگی انجام داد. و با راهنمایی مایر متوجه شد که برای شروع دوباره نباید بترسد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع ، به دنبال مقاله ای عمیق در مورد کمک به مراجعان برای مقابله با طلاق یا خیانت در شماره آوریل مجله مشاوره امروز باشید .