ورود

View Full Version : مشاوره و روان درمانی زوجین

khonehman
دوشنبه 23 خرداد 1401, 13:01 عصر
پیشنهادی برای رفتن به مشاوره زوجین ندارید؟
وقتی از درخواست همسرتان برای متوسل شدن به زوج درمانی شگفت زده می شوید، ممکن است در دام باورها و اجتناب های خود بیفتید. در اینجا متداول‌ترین پاسخ‌ها و دلایلی وجود دارد که چرا می‌توانید درخواست طرف مقابل برای مشاوره ازدواج را رد کنید:
سلب مسئولیت
بسیاری از ازدواج‌ها مشکلاتی دارند و در نهایت خراب می‌شوند، زیرا یکی از طرفین یا هر دو آنقدر مغرور هستند که نمی‌توانند اعتراف کنند که مشکلی دارند و ممکن است اشتباه کنند. غرور و غرور می تواند مانع خوشبختی شود. شاید گاهی اوقات این کمک کند که سهم خود را بگیریم، "من اشتباه کردم. متاسفم و متوجه شدم که این مشکل به من مربوط است."
مشاوره ازدواج (http://honarzendgi.com/%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d8%b2%d8%af%d9%88%d8%a7%d8%ac/)

جواب انکار
ما چنین مشکلی نداریم "یا" مشکلات ما چندان جدی نیستند." بنابراین او می خواهد به دنبال کمک باشد. اگر تحت تأثیر برخی مسائل رابطه قرار گرفت، باید در حل این مشکل به شما بپیوندد. مشکل.اگر شریک زندگی شما مشکلی دارد، شما مشکل دارید.
بابت مسائل مالی متاسفم
«ما نمی توانیم آن را بپردازیم»، بهانه رایجی است که بسیاری از آن برای مشاوره زوجین استفاده می کنند. اکثر آنها می توانند هر چیزی را که واقعاً می خواهند بپردازند. اگر توانایی خرید تلفن همراه، سرگرمی‌ها، تلویزیون، اینترنت، خرید در مرکز خرید و غذاخوری را داشته باشیم، می‌توانیم زوج‌درمانی یا هر چیز دیگری که می‌تواند به ما در نجات ازدواجمان کمک کند، بپردازیم. اگر به مشاوره مراجعه نکنید نتیجه چه می شود؟ آیا می توانید تا آخر عمر در یک ازدواج ناکارآمد زندگی کنید؟ به این تصمیم به صورت عملی فکر کنید. از خود بپرسید: "اگر کاری برای نجات ازدواجم انجام ندهم و طلاق بگیرم، از نظر اقتصادی چقدر سودمند خواهد بود؟" بنابراین سوال این است که "آیا می توانم از عهده مشاوره بروم؟"
نگرش منفعلانه
"این باید خود به خود از بین برود." احتمالاً متقاعد شده‌اید که یک رابطه باید از روی اینرسی کار کند، بدون اینکه شما کاری انجام دهید. خوب، شاید دیدن این اتفاق خوب بود، اما زندگی بیشتر از ما می خواهد. یک رابطه نیاز به تحریک و کمک دارد. بنابراین، یک رابطه شاد اتفاق نمی افتد، بلکه ساخته می شود. و رفتن به مشاوره زوجین می تواند به شما کمک کند تا رابطه را آنطور که می خواهید بسازید.
واقعیت های متفاوت
دلیل دیگری که ممکن است ایده مشاوره زوجین را رد کنید این است که شما به اندازه او تحت تأثیر قرار نگرفته اید. اما شاید هر دوی شما نیاز به احساس رضایت و خوشحالی در این رابطه داشته باشید. و اگر کسی که در کنار شماست ناراضی است، نیاز به تغییر است.
بی اعتمادی به مشاوره زوجین
ممکن است بگویید "به هر حال کار نخواهد کرد." شاید در مورد بی اعتمادی به اثربخشی زوج درمانی باشد، شاید شما خسته شده اید، شاید فکر می کنید که رابطه قبلا شکست خورده است. اما شاید بهتر باشد سعی کنید و با چشمان خود ببینید که کار نمی کند تا اینکه مثل این فکر کنید که می توانستید کار دیگری انجام دهید. شما باید با خودتان صادق باشید و به دنبال چیزی باشید که واقعاً می خواهید. بنابراین، خود را برای موفقیت برنامه ریزی کنید نه برای شکست رابطه. مشاوره زوجینبرای مشاوره زوجین فقط باید بپذیرید که رابطه شما در مسیر اشتباهی قرار گرفته است و می خواهید آن را اصلاح کنید. این شما هستید که تصمیم می گیرید آیا رابطه شما مستحق یک فرصت و فداکاری برای غلبه بر تعصبات خود است، زیرا شما معمار رابطه هستید و مسئول راهی که برای ایجاد آن انتخاب می کنید، هستید. روانشناس و روان درمانگر یونلا روسو دفتر روان درمانی مشاوره ازدواج (http://honarzendgi.com/%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d8%b2%d8%af%d9%88%d8%a7%d8%ac/)

برچسب ها: محیط زیست ، آب ، هوا ، محیط زیست

اشتراک گذاری
موضوع

همه
مشاوره والدین
مشاوره روانشناسی برای کودکان
توسعه شخصی
روان درمانی زوجین
روان درمانی خانواده
روان درمانی بزرگسالان
روان درمانی کودک و نوجوان

لینک مستقیم این پاسخ hanna10 می گوید:

خیلی ممنون از پاسخ ها، همگی بسیار مرتبط هستند و من با تمام مطالبی که گفته شد موافقم. رابطه من با شوهرم کامل نیست اما همانطور که کریستین گفت 90٪ مواقع احساس خوشبختی می کنم. نه همیشه، برعکس. ما بدون درخواست کمک رابطه خود را 180 درجه تغییر دادیم. این که هر دو می خواستیم و هنوز همدیگر را دوست داریم کمک زیادی کرد.

برخی از زوج ها هستند که نمی دانند چگونه این کار را به تنهایی انجام دهند و به کمک نیاز دارند. اگر چنین نیازی وجود نداشت این روانشناسان متخصص اختراع نمی شدند. خوشحالم که می شنوم این امکان پذیر است.
مشاوره ازدواج (https://darmanclinic.ir/%d9%87%d9%85%d9%87-%da%86%db%8c%d8%b2-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d8%b2%d8%af%d9%88%d8%a7%d8%ac/)

شوهر اقوامم وقتی کوچیک بود طلاق پدر و مادرش رو انجام داد و میدونه چقدر سخته امیدوارم این انگیزه ای باشه (یکی از اونها) تا بچه اش رو همچین مشکلی نکنه. این در صورتی است که یک گرم دیگر از عشق وجود داشته باشد. همین. همانطور که بقیه را می توان بازسازی یا پیدا کرد. من به این خیلی اعتقاد دارم.

من همچنان منتظر نظرات هستم با تشکر
به ابتدا بروید

لینک مستقیم این پاسخ روکسانال می گوید:

معایب؟
من مطمئن هستم که آنها هستند
با یک روانشناس احمق و نالایق روبرو شوید که زندگی شما را نابود می کند.. اینها معایب است.. در مورد مزایا که مشخص است ...

به ابتدا بروید

رکسانال ، این یک نقطه ضعف نیست... بدشانسی محض است. این در مورد معایب زوج درمانی بود، نه در مورد صلاحیت درمانگران. با این حال، انتخاب یک روانشناس با رعایت برخی توصیه ها انجام می شود. حداقل اینطوری به جایی رسیدم که الان دارم میرم

این روانشناس نیست که زندگی شما را نابود می کند، اکثر ما حتی به تنهایی در این کار بزرگ موفق می شویم. روانشناس قدرتی را دارد که ما به او می دهیم.

امیدوارم اینجا در مورد افراد عادی صحبت می کنیم که نصیحت را از منشور تفکر خود عبور می دهند، آنچه را که روانشناس می گوید حرف قانون نگیرند.

اگر من این کار را انجام دهم ... هوم ... روانشناس اینجا "احمق" نیست!

ما با انواع و اقسام "دختران" روبرو شدیم که به راحتی می‌توانستیم توصیه‌های مرتبط جدیدی در مورد چگونگی یک رابطه به آنها بدهیم. انگار در تئوری خوب بودیم، عمل ما را می کشد.

من می گویم اگر می خواهید یک روانشناس مناسب پیدا کنید، ابتدا باید به دنبال او بگردید!
مشاوره ازدواج (https://darmanclinic.ir/%d9%87%d9%85%d9%87-%da%86%db%8c%d8%b2-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d8%b2%d8%af%d9%88%d8%a7%d8%ac/)

من کاملاً با cristiama موافقم - من با زوج درمانی شروع کردم و به تنهایی ادامه دادم زیرا شوهرم دیگر نمی خواست بیاید. تا زمانی که هر دو طرف متوجه شوند که مشکلی دارند (که معمولاً هم شخصی و هم زوجی است) و آماده هستند تا در مورد آن صحبت کنند (این مورد ما نبود)، درمان نمی تواند ضرری داشته باشد. در عین حال، باید توجه داشته باشید که یک درمانگر نمی‌تواند راه‌حل‌های روشنی به شما بدهد، برای مثال، هرگز به شما نمی‌گوید که آیا فکر می‌کند باید جدا شوید یا نه (اگر تلاش کرد - تا جایی که می‌توانید سریع بدوید، زیرا این کار را انجام می‌دهد. کار خود را به درستی انجام نمی دهد). تنها کاری که می کند این است که شما را وادار می کند به مسئله متفاوت نگاه کنید، یک قدم به عقب بردارید و راه حل هایی را ببینید که تا آن ساعت به ذهن شما خطور نکرده بود، ببینید کجا اشتباه می کنید.
به ابتدا بروید

لینک مستقیم این پاسخ روکسانال می گوید:

تعجب خواهید کرد که چه تعداد از مردم به روانشناس مراجعه می کنند ... احمق.. و آنها متوجه نمی شوند ... اکثر ما روانشناسان مشکل مشتری را حل می کنیم: به مشتری می گوییم چه باید بکند... برای حل مشکل او.. حالا ..این به نظر من احمقانه است و با روان درمانی در تضاد کامل است..چون مشکل بعدی که مددجو با آن روبرو خواهد شد..حدس می زنم نمی تواند آن را حل کند، چون نمی داند چگونه، روانشناس حل می کند. قبلی..بنابراین یک روان درمانگر واقعی به مراجعه کننده می آموزد که خودش را بشناسد، خودش ببیند مشکلات چیست و همچنین آنها را حل کند.. اما من می توانم با شما شرط ببندم که در 90٪ موارد این اتفاق نمی افتد. منظورم چی بود
//////////////////////////

روان درمانی زوجین

روان درمانی زوج - روشی که ما دوست داریم می تواند بین ما و شریک زندگیمان پل یا شکاف ایجاد کند. در زوج درمانی، علاوه بر مشکلات خاصی که مراجع ارائه می دهند، در مورد چگونگی درک و ابراز عشق هر یک از طرفین نیز بحث می کنند.

سوء تفاهم ها و درگیری ها در زوجین اغلب ناشی از عدم درک، گوش دادن، خودشناسی و شناخت شریک زندگی ماست. برای اینکه در دو حالت بهینه کار کنید، باید به تنهایی خوب کار کنید. خودشناسی، توانایی ها و محدودیت های خود، به ما چشم اندازی باز و در ارتباط با دیگران می دهد.

روان درمانی زوج - روشی که ما خودمان را دوست داریم تأثیر زیادی بر نحوه عشق ورزیدن ما به دیگران دارد.

فرقی نمی‌کند تعهدی طولانی‌مدت داشته باشید، تولد ۲۵ سالگی خود را جشن می‌گیرید یا تازه شروع کرده‌اید، کارهای زیادی وجود دارد که می‌توانید برای بهبود و تعمیق رابطه‌تان انجام دهید. ما می توانیم پشتیبانی مشاوره ای و مشاوره ای را در طول رابطه ارائه دهیم.

برخی از مسائلی که متخصصان ما می توانند در مورد شما و رابطه شما پشتیبانی و راهنمایی کنند عبارتند از:

ارتباط سالم در زمینه توسعه مهارت ها؛
مذاکره در مورد مرزهای سالم متقابل؛
بهبودی پس از یک دوره خیانت؛
افزایش توانایی همدلی با تجربیات دیگران؛
مشاوره قبل از ازدواج؛
تسهیل اختلافات به شیوه ای ظریف، محترمانه و مستدل؛
تسهیل حریم خصوصی و ارتباط مثبت.
روان درمانی زوج به هر زوجی کمک می کند تا تعارضات را بشناسد و حل کند و رابطه خود را بهبود بخشد. از طریق زوج درمانی ، می توانید در مورد بازسازی و تقویت رابطه خود تصمیم گیری کنید. یا می توانید تصمیم بگیرید که سفر را جداگانه ادامه دهید. فرآیند مشاوره زوجین به مسائل مربوط به الگوهای رفتاری و ارتباطی، ماهیت تعارضات و نحوه عملکرد رابطه شما می پردازد.

با هم، شما و درمانگرتان اهداف واقع بینانه، از یادگیری همدلی، یافتن راه‌های جدید برای مذاکره، تا تغییر تقسیم مسئولیت‌ها بین خانواده‌ها و بهبود ارتباطات را تعیین خواهید کرد. روان درمانگر شما تا رسیدن به اهداف شما از انواع تکنیک های درمانی استفاده می کند. راه رسیدن به خوشبختی هدف نهایی است. و می توان آن را با هم یا جداگانه به دست آورد. اما در هماهنگی با خودتان.

همه ما این زندگی را با یک خانواده شروع می کنیم، خواه خانواده از خویشاوندان خونی تشکیل شده باشد یا یک خانواده فرزندخواند. خانواده ای که در بدو تولد به دست می آوریم بر همه جنبه های زندگی ما تأثیر می گذارد، چه کسی هستیم و چه کسی می شویم. ما از اولین روابط مهم یاد می گیریم که چگونه دوست داشته باشیم و چگونه با دیگران تعامل کنیم. اما همه خانواده ها همیشه پایدار، سالم و شاد نیستند. استرس زندگی مدرن، نیاز به تعادل بهتر بین کار و زندگی، یک نوع بحران خانوادگی یا چالش های بهداشتی برای اعضای خانواده، کودکان دارای معلولیت، استرس مالی می تواند موقعیت هایی را ایجاد کند که برای حل آن به کمک نیاز دارد.

ما برای طیف گسترده ای از چالش ها و نگرانی هایی که ممکن است با آنها روبرو شوید، مشاوره حرفه ای ارائه می دهیم. ممکن است در نتیجه از دست دادن شغل خود با استرس خانوادگی دست و پنجه نرم کنید. شاید فرزند شما در تلاش است تا با اعتیاد رو به رشد به فناوری کنار بیاید. یا یکی از اعضای خانواده ممکن است در یک وضعیت پزشکی با تأثیر بر زندگی خانوادگی باشد.

خانواده درمانی به خانواده ها راهی برای ایجاد یا حفظ یک خانواده سالم و عملکردی تحت شرایط داده شده ارائه می دهد.

اغلب متوجه می‌شویم که از رابطه خود احساس نارضایتی می‌کنیم و وقتی به همسرمان می‌گوییم که ممکن است بخواهیم زوج‌درمانی را شروع کنیم، او مخالفت می‌کند، که باعث بی‌انگیختگی، ناراحتی و تنش بیشتر در روابط ما می‌شود.

شاید بهتر باشد ابتدا درمان فردی کنید تا یاد بگیرید چگونه با امتناع شریک زندگی خود کنار بیایید و چه تغییراتی می توانید برای بهبود رابطه خود ایجاد کنید.

بنابراین وقتی صحبت از زوج درمانی می شود، هر مداخله ای برای جلب رضایت شما مفید است.
////////////////////////