ورود

View Full Version : چگونگی جستجوی اطلاعات اکسس در شبکه

javad490
سه شنبه 14 آذر 1385, 01:57 صبح
با سلام
چگونه میتوانم برنامه تحت اکسس که نوشته ام را در اینترنت یا شبکه اجرا کنیم( نحوه تبدیل آن به چه فرمت و آیا میتوان در شبکه جستجو کرد؟) - ضمنا میتوانید از سایت من برنامه حسابداری- دفتر تلفن - ارگ - ساخت زنگ موبایل - مبدل شمسی به میلادی و بالعکس و ... را رایگان دانلود کنید . سایت من : www.geocities.com/javad490 (http://www.geocities.com/javad490)
البته با بعضی کارتها سایت اشتباها فیلتر شده که در اینصورت باید با کارت دیگری وصل شوید.

javad490
سه شنبه 14 آذر 1385, 01:58 صبح
چگونه میتوانم برنامه تحت اکسس که نوشته ام را در اینترنت یا شبکه اجرا کنیم

منصور بزرگمهر
یک شنبه 22 بهمن 1385, 06:12 صبح
در اینترنت یک راه استفاده از کدهای ASP
ولی در شبکه معمولاً من این کار را می کنم، یک پوشه را در شبکه من SHARE می کنم، و سایر کامپیوترها، فایل مربوطه را دیده و با آن کار می کنند. (البته آدرس پوشه مربوطه را نیز می توان در My computer در منو Tools و مورد Map Drive Network بصورت یک آدرس درایو در آورد و همچون یک درایو داخل کامپیوتر آدرس مربوطه را شناخت.

Payam Moradi
یک شنبه 22 بهمن 1385, 14:15 عصر
در اینترنت فقط میتونید از جداول فایل استفاده کنید. و فایل اکسس به عنوان یک App قابل اجرا نیست. مگر کاربر فایل رو دانلود و در سیستم خودش اجرا کنه.
برای شبکه هم توضیح آقای بزرگمهر کفایت میکنه

seeker
دوشنبه 23 بهمن 1385, 12:52 عصر
البته اگه دیتابیست اپلیکیشن هم باشه گاهی اوقات در شبکه هم به مشکل بر میخوره وباد ریپیر بشه
بهترین راه اینه که جداول رو در یک فیل نگهداری کنی که اطلاعات بروز شده دست همه باشه و فرمها رو در یک فایل دیگه داشته باشی (مثلا اپلیکشنت بشه) که هرکسی بتونه اون رو از رو کامپیوتر خودش جدا اجرا کنه.

sabaie
پنج شنبه 03 اسفند 1385, 12:07 عصر
راه حل شبکه به صورت زیر است
ابتدا باید یک شبکه دومین داشته باشی
سپس فایل را به mde تبدیل نمایی
و آن را در یک پوشه در سرور قرار دهی
حالا بی نهایت کاربر می توانند از آن استفاده کنند
اگر فایل به صورت mdb باشد چند کاربر همزمان نمی توانند استفاده کنند

MM_Mofidi
یک شنبه 06 اسفند 1385, 14:26 عصر
راه حل شبکه به صورت زیر است
ابتدا باید یک شبکه دومین داشته باشی
سپس فایل را به mde تبدیل نمایی
و آن را در یک پوشه در سرور قرار دهی
حالا بی نهایت کاربر می توانند از آن استفاده کنند
اگر فایل به صورت mdb باشد چند کاربر همزمان نمی توانند استفاده کنند

فایل mde و mdb از نظر تعداد کاربر تفاوتی ندارند.تعداد بینهایت کاملا بی معنی است

javad490
شنبه 01 دی 1386, 17:34 عصر
با تشکر - ولی از data access page میشود استفاده کرد . منتها من با اون کم کار کردم و ضمنا می خواهم در اون قابلیت جستجو داشته باشه نه فیلتر . share کردن فایل اکسس در شبکه روش درستی نیست و همواره باعث خطا و مشکل میشود / می خواهم برنامه در شبکه باشد و قابل اجرا بدون محدودبت برای همه باشد و یا بصورت صفحه web page اجرا شود . لطفا کسانی که تجربه این کار را دارند راهنمائی کنند.

javad490
شنبه 01 دی 1386, 17:39 عصر
با سلام . می خواهم برنامه که با اکسس نوشته شده در شبکه قابل اجرا برای چندین نفر باشد و قابلیت جستجو در شبکه یا بصورت web page یا asp باشد؟
ولی از data access page میشود استفاده کرد . منتها من با اون کم کار کردم و ضمنا می خواهم در اون قابلیت جستجو داشته باشه نه فیلتر . share کردن فایل اکسس در شبکه روش درستی نیست و همواره باعث خطا و مشکل میشود / می خواهم برنامه در شبکه باشد و قابل اجرا بدون محدودبت برای همه باشد و یا بصورت صفحه web page اجرا شود . لطفا کسانی که تجربه این کار را دارند راهنمائی کنند.
با تشکر - www.geocities.com/karajjavad (http://www.geocities.com/karajjavad)

javad490
دوشنبه 20 اسفند 1386, 15:24 عصر
با سلام . می خواهم برنامه که با اکسس نوشته شده در شبکه قابل اجرا برای چندین نفر باشد و قابلیت جستجو در شبکه یا بصورت web page یا asp باشد؟
ولی از data access page میشود استفاده کرد . منتها من با اون کم کار کردم و ضمنا می خواهم در اون قابلیت جستجو داشته باشه نه فیلتر . share کردن فایل اکسس در شبکه روش درستی نیست و همواره باعث خطا و مشکل میشود / می خواهم برنامه در شبکه باشد و قابل اجرا بدون محدودبت برای همه باشد و یا بصورت صفحه web page اجرا شود . لطفا کسانی که تجربه این کار را دارند راهنمائی کنند.
با تشکر - www.geocities.com/karajjavad (http://www.geocities.com/karajjavad)
فعلا این آدرس در حال تغییرات است و میتوانید به این آدرس مراجعه کنید:
www.geocities.com/javad490 (http://www.geocities.com/javad490)
از تمامی دوستان که نظر دادند متشکرم

saeed razaee
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 16:11 عصر
با سلام دوست عزیز من تحت شبکه با اکسس کار کردم . در کل ساخت پوشه و share کردن آن هیچ فایده ای ندارد و از نظر منطق کامپیوتر نیز درست به نظر نمی رسد.زیرا وقتی پوشه را FULLshare کنید جواب می دهد که امنیت شبکه پائین می آید و وقتی هم READ ONLY باشد که فیلدهای داخل فرمها نمایش داده نمی شود اما من آمدم و این کار را با SQL انجام داده ام و خیلی آسان می باشد و چندین یوزر هم می توانند باآن کار کنند و اطلاعات هم روی سرور ذخیره می شود و امنیت آن به مراتب بالاتر می باشد .شما تیبلهای داخل دیتابیس اکسس را به یک دیتابیس SQL انتقال دهید در SQL یک یوزر و پسورد را تعریف کنید برای بانک بعد از مدیر شبکه بخواهید که دیتابیس SQL را روی سرور قرار داده و بعد روی سیستم کلاینت ها ODBC درایور بسازید و دیتابیس اکسس که فاقد تیبل می باشد را بر روی سیستم آنها نصب کنید بعد داخل دیتابیس در بخش تیبل می آئید تیبلها را از روی ODBC می گیرید به این صورت که کلیک راست کرده و تیبلها را لینک می کنید به ODBC بعد شکل تیبلها به صورت کره ای با رنگ سبز و یک علامت پیکان نیز جلوی هر یک از آنها قرار می گیرد و ...

bad_boy_2007
چهارشنبه 22 اسفند 1386, 18:58 عصر
با سلام دوست عزیز من تحت شبکه با اکسس کار کردم . در کل ساخت پوشه و share کردن آن هیچ فایده ای ندارد و از نظر منطق کامپیوتر نیز درست به نظر نمی رسد.زیرا وقتی پوشه را FULLshare کنید جواب می دهد که امنیت شبکه پائین می آید و وقتی هم READ ONLY باشد که فیلدهای داخل فرمها نمایش داده نمی شود اما من آمدم و این کار را با SQL انجام داده ام و خیلی آسان می باشد و چندین یوزر هم می توانند باآن کار کنند و اطلاعات هم روی سرور ذخیره می شود و امنیت آن به مراتب بالاتر می باشد .شما تیبلهای داخل دیتابیس اکسس را به یک دیتابیس SQL انتقال دهید در SQL یک یوزر و پسورد را تعریف کنید برای بانک بعد از مدیر شبکه بخواهید که دیتابیس SQL را روی سرور قرار داده و بعد روی سیستم کلاینت ها ODBC درایور بسازید و دیتابیس اکسس که فاقد تیبل می باشد را بر روی سیستم آنها نصب کنید بعد داخل دیتابیس در بخش تیبل می آئید تیبلها را از روی ODBC می گیرید به این صورت که کلیک راست کرده و تیبلها را لینک می کنید به ODBC بعد شکل تیبلها به صورت کره ای با رنگ سبز و یک علامت پیکان نیز جلوی هر یک از آنها قرار می گیرد و ...
در مورد کار تو شبکه کاملا حق با جناب رضائی یه اکسس تو شبکه کار میکنه ولی اول از همه امنیت دیتابیس تضمین شده نیست و ثانیا در مورد کالیژن هیچ راهکار خوبی ارائه نمیده ولی در مقابل اون SQL Server در شبکه فایل رو به اشتراک نمیزاره و تنها حق دسترسی به سرور SQL رو به کاربرهایی که میخواین به بانک وصل بشن (اینجا حتی میتونید مشخص کنید که به کدوم بانک (ها) حق دسترسی داره) و همچنین حیطه دسترسی (خواندن / نوشتن / تغییر در ساختار دیتابیس و . . . ) رو هم میتونید مشخص کنید .
ببینید دوستان Access یک موتور رومیزی هست ، پس سعی کنید برای کارهای ساده تر ازش استفاده کنید