PDA

View Full Version : در مورد اطلاعات حق دسترسی کاربران sql server

ali-se
چهارشنبه 15 آذر 1385, 18:36 عصر
در مورد اطلاعات حق دسترسی کاربران sql server میخواستم بدونم .
با چه شیی میشه به این اطلاعات دست پیدا کرد .

ali-se
جمعه 17 آذر 1385, 18:04 عصر
می خواستم با گرفتن نام کاربری منوهای برنامه رو محدود کنم.

saghari
شنبه 18 آذر 1385, 14:23 عصر
با سلام
یه راه ساده اش اینه که یک Tabel برای کاربران درست کنی که به تعداد منوهایی که می خوای کنترل کنی فیلد از نوع Bit داشته باشه و وقتی فرمت می خواد Load بشه با چک کردن اونها برای کاربر جاری منوها را کنترل کنی.

AminSobati
شنبه 18 آذر 1385, 20:57 عصر
با سلام
یه راه ساده اش اینه که یک Tabel برای کاربران درست کنی که به تعداد منوهایی که می خوای کنترل کنی فیلد از نوع Bit داشته باشه و وقتی فرمت می خواد Load بشه با چک کردن اونها برای کاربر جاری منوها را کنترل کنی.

موافقم! به این اصطلاحا گفته میشه Hand-Roled Security، تغییر وضعیت منوها با توجه به سطح دسترسی که کاربر داره به این شکل راحت تر انجام میشه تا اینکه بخواهید از روی Permission روی جداول و غیره چنین کاری انجام بدین. چون معماری Security در SQL Server با چیزی که ما در نرم افزارمون داریم کاملا منطبق نیست

hr110
یک شنبه 19 آذر 1385, 08:06 صبح
برای این جور کارها من معمولاً از یک XML استفاده میکنم و منوهای برنامه را به صورت یک XML شبیه سازی کرده و برای نمایش یا عدم نمایش هر یک از منوها به XML شناسه وارد شده ارجاع میشود. این کار مزایای زیادی داره :
1- با کلاسه !
2- پیاده سازی اون ساده است
3- با یک فیلد باینری تمام اطلاعات یک ERP بزرگ را میتوان ذخیره نمود
4- سرعت بالایی داره
5- تمامی اختیاراتی که ممکن است در یک فرم به کاربر داده شود هم قابل پیاده سازی است: اختیارات: حذف، ویرایش ، چاپ و ...