ورود

View Full Version : این دو نوع هسته چه فرقی دارند؟

dkhatibi
چهارشنبه 15 آذر 1385, 21:27 عصر
می خواستم بست های مربوط به ntfs به شکل kmod-ntfs-2.1.27-2.2.6.18_1.2798.fc6.i686 را نصب کنم که پیانی مبتی بر این که هسته ی شما مطابقت ندارد داد. من هسته ی جدید را نصب کردم.با دستور uname -rm ابتدا به شکل.2.6.18_1.2798.fc6xen.i686 بود وبعد ...
اما شکل زیر را ببینید
چه فرقی می کردند؟

hosseinzadeh
چهارشنبه 15 آذر 1385, 21:59 عصر
xen که آخر نام هسته جدید هست اسم یک شبیه ساز آزاد است.در فروم در موردش مطلب هست.

tux-world
دوشنبه 20 آذر 1385, 10:33 صبح
سلام
بچه ها چرا اینقدر به ntfs گیر دادین ؟ من اصلا متوجه نمیشم وقتی لینوکس نصب می کنین پارتیشن ویندوز دیگه معنی نداره

tux-world
دوشنبه 20 آذر 1385, 10:42 صبح
سلام
بچه ها چرا اینقدر به ntfs گیر دادین ؟ من اصلا متوجه نمیشم وقتی لینوکس نصب می کنین پارتیشن ویندوز دیگه معنی نداره

ESHGHEALAVI
دوشنبه 20 آذر 1385, 19:17 عصر
بنام خدای زیبا
سلام.من میخواستم اگر ممکنه یه مطلب جامع در مورد تفاوت دو سیستم عامل هر چی که باشه در اختیارم قرار بدین.مخصوصا در مورد زمانبند دراز مدت و کوتاه مدت.متاسفانه استادم یه تحقیق در این مورد خواسته اما هر چی میگردم پیدا نمیکنم.

dkhatibi
جمعه 24 آذر 1385, 07:26 صبح
سلام

به هر حال سوال اخیر ربطی به پارتیشن بندی ندارد!

بنام خدای زیبا
سلام.من میخواستم اگر ممکنه یه مطلب جامع در مورد تفاوت دو سیستم عامل هر چی که باشه در اختیارم قرار بدین.مخصوصا در مورد زمانبند دراز مدت و کوتاه مدت.متاسفانه استادم یه تحقیق در این مورد خواسته اما هر چی میگردم پیدا نمیکنم.
منظورتون ویندوز و لینوکسه؟