ورود

View Full Version : ساخت DLL

amir_civil
پنج شنبه 16 آذر 1385, 12:50 عصر
سلام دوستان
من چه جوری میتونم یه سری اطلاعات را ازکاربر بگیرم ودر یه فایل dll ذخیره کنم(منظورم اینه که یه فایل دی ال ال بسازم)بطوریکه بقیه کاربران هم بتونن اون dll رو لود کنند وازش استفاده کنند؟
ممنون

sh_roohani
شنبه 18 آذر 1385, 12:49 عصر
سلام،

amir_civil جان، آخه فایل اجرایی که محل ذخیره اطلاعات پویا نیست.

amir_civil
شنبه 18 آذر 1385, 21:26 عصر
سلام sh_roohani جان
من مثل زدم
قصد من اینه که بتونم یه سری کامپوننت رو داخل یه دی ال ال بزارم البته نمیخام این کار رو با کامپایلر انجام بدم
میخام یسری dll بسازم(یه دی ال ال واقعی) که بشه توسط زبانهای دیگه اون رو لود کرد کرد واستفاده کرد
بیشتر قصد من اشنایی با ساختار dll ها هستش و نحوه ساخت یه dll
امکانش هست؟
ممنون

kochol
شنبه 18 آذر 1385, 22:16 عصر
همین بخش رو جستجو کنید.

sh_roohani
یک شنبه 19 آذر 1385, 09:34 صبح
سلام،

اگه بازم منظورتونو درست فهمیده باشم، شما می خواین بخش Back end کامپایلر رو پیاده سازی کنین. هر کاری که دیگران قبلا کردن، حتما می شده که کردن دیگه. حالا اگه باینری اون کامپوننتها رو دارین فقط لازمه ساختار فایلهای DLL رو مطالعه کنین که توی http://www.wotsit.org لینک مناسب برای اطلاعات DLL رو می تونین پیدا کنین. اگه هم COM هستن که باید Spec های مربوط به OLE 2.0 رو بخونین که فکر می کنم تو سایت MSDN پیدا بشه. اما اگه اونا باینری نیستن و می خواین در زمان اجرا باینری اونا رو تولید کنین که باید یه مقدار راجع به کامپایلر هم مطالعه کنین. به خصوص Code generation.

Asad.Safari
پنج شنبه 23 آذر 1385, 15:50 عصر
سلام sh_roohani جان
من مثل زدم
قصد من اینه که بتونم یه سری کامپوننت رو داخل یه دی ال ال بزارم البته نمیخام این کار رو با کامپایلر انجام بدم
میخام یسری dll بسازم(یه دی ال ال واقعی) که بشه توسط زبانهای دیگه اون رو لود کرد کرد واستفاده کرد
بیشتر قصد من اشنایی با ساختار dll ها هستش و نحوه ساخت یه dll
امکانش هست؟
ممنون

سورس یه dll رو با یه reflector باز کن , ببین چه خبر است !