ورود

View Full Version : اضافه کردن رکورد در وی بی به دیتا بیس اکسس

ahmad85_r
پنج شنبه 16 آذر 1385, 22:31 عصر
سلام دوستان این اولین پست منه
ببخشید من یک دیتا بیس اکسس دارم که با adodc به وی بی وصلش کردم حالا می خوام ببینم چطوری می تونم در وی بی رکورد به اون اضافه کنم (این کدشو لطف کنید ممنون می شم)
با تشکر از همگی برنامه نویسان

Goeezor
پنج شنبه 16 آذر 1385, 23:28 عصر
adodc.recordset.addnew

پارسا17
یک شنبه 20 اسفند 1391, 12:58 عصر
سلام دوستان. میدونم جای خوبی نیومدم که سوال بپرسم. این تایپیک واسه یکی دیگست . ولی شرمنده خیلی عجله ای هستش. اگه میشه کمکم کنید.خواهشا!!!!!

من یه برنامه نوشتم با ویژوال بیسیک 6 . بانک اطلاعاتیم هم اس کیو ال سرور 2008 هستش. من فیلد های نام. نام خانوادگی و سن و آی دی رو به وجود آوردم. آی دی رو از بانک اطلاعاتیم به عنوان کلید معرفی کردم. برنامه رو تا یه جایی نوشتم. فقط الان مشکل من اینه که میخوام یه شرطی برای اینکه فیلد آی دی مقدار تکراری نگیره بنویسم. اون تکس باکسی که تو ویبی با بانک اطلاعاتیم ست کردم (یعنی مقدار تکس باکس رو بریزه تو فیلد آی دی) تکس باکس 2 هستش. یعنی وقتی تو برنامه مقدار را داخل تکس باکس 2 ریختم ، همون رو بریزه تو فیلد آی دی.

حالا نمیدونم چه طوری کد تکراری نبودن رو بنویسم. اگه ممکنه کمکم کنید. :گریه:

m.4.r.m
یک شنبه 20 اسفند 1391, 20:10 عصر
این کد رو تو رویداد LostFocus آبجکت Text1 قرار بده :

Adodc1.RecordSource = "Select * From Table1 Where Id=" & Text1.Text
Adodc1.Refresh

If Adodc1.Recordset.RecordCount = 0 Then
'دستورات مربوط به اضافه کردن مقدار تکست باکس به فیلد آی دی
Else
MsgBox "این عدد وجود دارد", vbCritical, ""
End If

پارسا17
یک شنبه 20 اسفند 1391, 22:09 عصر
دوست عزیز من این کارو انجام دادم. ولی وقتی به قسمت ریفرش که میرسه ارور اینو میده :

' incorrect syntax near keyword 'select

بعد که ریفرش رو برداشتم بازم کار نکرد. اگه بشه تو قسمت رویداد کلیکه یک دکمه شرطی با do while باشه عالی میشه. ما اطلاعات رو داخل تکس باکس ها قرار دادیم بعد وقتی رو دکمه ادد کلیک میکنیم این شرط ها در مورد فیلد آی دی (که کلید هم هست و نباید تکراری باشه) انجام بشه. مثلا بره از اول خانه فیلد آی دی رو چک کنه ، اگه با مقدار تکست باکس 1 برابر بود از شرط خارج بشه و بیاد بیرون و پیغام مبنی بر اینکه این مقدار تکراری است رو بده و اگر هم با تکس باکس 1 برابر نبود بره خونه دوم فیلد آی دی و همین جور ادامه بده تا آخر.
مشکل من اینه که کد نویسی رو میلنگم. اگه شما کمکم کنید پروژه آخر ترمم حله.
دمتون گرم ، اگه میشه رسیدگی کنید.

m.4.r.m
یک شنبه 20 اسفند 1391, 23:06 عصر
خوب سورس رو بزار اینجا برات درستش کنیم در ضمن نوع فیلد ID رو چی تعریف کردی تو دیتابیس ؟