ورود

View Full Version : نقد و بررسی کتانی ASICS Metaspeed Sky+

mohammadrezaa77
سه شنبه 17 آبان 1401, 17:27 عصر
Metaspeed Sky+ جدیدترین نسخه از سری کتانی های مسابقه ای با روکش کربن ASICS است. Metaspeed Sky+ با صفحه کربنی تمام قد، ​​فوم میانی پرانرژی و رویه فوق سبک، برای کارکرد سریع ساخته شده است. علاوه بر این، رنگ سبز پر جنب و جوش جدید باعث می شود از دست دادن این کتانی سخت شود. اما آیا آن را به اعتیاد به مواد مخدره عمل خواهد کرد؟
بررسی‌کنندگان ASICS Metaspeed Sky+ را در فواصل زمانی سخت، دویدن با سرعت ثابت و تمرین‌های طولانی آزمایش می‌کنند. نتیجه گیری آنها این است.
زیره میانی با روکش کربن شما را به جلو می راند
ASICS Metaspeed Sky+اولین کفشی نیست که از صفحه کربنی برای به حداکثر رساندن بازگشت انرژی استفاده می کند و مطمئناً آخرین کفشی نیز نخواهد بود. صفحات کربنی به طور فزاینده ای در کتانی های مسابقه ای در بین نخبگان و مبتدیان رایج می شوند.
صفحه کربنی تمام قد موجود در Metaspeed Sky+ بین دو لایه فوم FF BLAST TURBO پاسخگو قرار گرفته است. صفحه سبک و سفت و سخت به فوم کمک می کند در هنگام فرود فشرده شود و در هنگام برخاستن به عقب بازگردد و شما را به جلو سوق دهد. نتیجه یک سواری پرانرژی و فنری است.
اینها احساس محکم و محرکی می کنند. آنها به اندازه کافی انرژی و جهش را ارائه می دهند و در عین حال به اندازه کافی سفت و سخت باقی می مانند تا شما را به جلو سوق دهند. کارولین می‌گوید: من از چند فاصله آستانه عبور کردم و قدم‌هایم در تمام طول مسیر صاف بود.
طراحان کتانی ASICS محل قرارگیری صفحه فیبر کربنی را تنظیم کردند و به دوندگان کمک کردند گام های خود را در حین برخاستن افزایش دهند. ASICS می‌گوید این به دوندگان گام‌به‌گام کمک می‌کند، دوندگانی که قدم‌های طولانی‌تری برای سریع‌تر رفتن برمی‌دارند، در حالی که Metaspeed Edge+جدید برای دوندگان آهنگی طراحی شده است، دوندگانی که گام‌های بیشتری برای سریع‌تر رفتن برمی‌دارند.
«این کتانی یک فکر دارد، و همه چیز در مورد سریع رفتن است. هنگامی که من شروع به افزایش سرعت می کنم، این کتانی واقعا آواز می خواند. نیت می‌گوید که به اندازه کافی پایدار است، اما فنری و کارآمد است.
زیره لاستیکی چسبنده، کشش و چسبندگی را بهبود می‌بخشد و در عین حال دوام کتانی را افزایش می‌دهد، بنابراین می‌توانید کیلومترهای زیادی از آن لذت ببرید.
زیره میانی چیست؟ در اینجا با قطعات تشکیل دهنده یک کتانی ورزشی آشنا شوید.
Stripped Down Upperآماده مسابقه است
ASICS Metaspeed Sky+ با رویه مشبک ژاکاردی نازک و قابل تنفس پوشیده شده است. نسبت به نسخه قبلی Metaspeed Sky سبک تر و ایمن تر به نظر می رسد.
«این‌ها دقیقاً همان‌طوری می‌آیند که شما می‌خواهید یک کتانی مسابقه‌ای مناسب باشد. راحت، اما نه خیلی سفت. کارولین می‌گوید رویه فوق‌العاده نازک است، اما همچنان احساس حمایت و امنیت می‌کند.
"بالا احساس سبکی، هوا و تنفس می کند. ترکیب خوبی از استحکام و پشتیبانی دارد در حالی که جریان هوا را به حداکثر می رساند. شما عملاً می توانید از قسمت بالایی آن را ببینید، این چقدر نازک است! نیت می‌گوید: «این یک کتانی دوستانه با پای گشاد است که پاهای پهن من از آن استقبال می‌کنند.
یک زبانه نازک و جیر مانند بالای پای شما می‌نشیند در حالی که یک یقه پاشنه‌ای که همیشه شما را در جای خود نگه می‌دارد. ASICS با ساختن ماده رویه با 20 درصد پلی استر بازیافتی به ابتکار پایداری خود وفادار می ماند.
ASICS Metaspeed Sky+ در مقابل Metaspeed Sky
ASICS Metaspeed Sky+ به لطف افزودن صفحه فیبر کربنی تمام قد که برای ارائه حداکثر بازگشت انرژی تغییر مکان داده است، حتی سریعتر از نسخه قبلی طراحی شده است. رویه بازطراحی شده وزن را اصلاح می کند و در عین حال تناسب مطمئن تری را ارائه می دهد.
به نظر می رسد ASICS Metaspeed Sky+ کمی سنگین تر از نسخه قبلی باشد، اما بازبینان هنوز فکر می کنند که این کتانی مانند یک پر سبک است. و در حالی که کتانی برای دوندگان گام به گام تهیه می شود، دونده گام ما، کارولین، همچنان از صفحه فیبر کربنی تند و فوم پر انرژی بهره می برد.
او می‌گوید: «نمی‌توانم بگویم که آیا این کتانی برای دوندگان گام‌به‌گام بهتر از جفت بعدی است یا نه، اما مطمئناً در این کتانی‌ها احساس دویدن سریع و روان داشتم.
نظر نهایی
به طور کلی، ASICS Metaspeed Sky+ یک گزینه عالی برای دوندگانی است که می خواهند در روز مسابقه بیشترین بهره را از خود ببرند. این کتانی با صفحه فیبر کربنی تمام قد، ​​فوم زیره پرانرژی و رویه ای سبک و هوادار، برای شکستن رکوردها ساخته شده است. همچنین میتوانید برای خرید کتانی (https://offmod.com/product-category/%da%a9%d8%aa%d9%88%d9%86%db%8c/) میتوانید به فروشگاه های offmod.com یا asics.com مراجعه کنید.
Metaspeed Sky+ مطمئناً می‌تواند با بهترین ماشین‌های مسابقه‌ای با روکش کربن همراه باشد. به نظر می رسد ترکیبی بین Nike Vaporfly NEXT% و Saucony Endorphin Pro است – سفتی اندورفین پرو را با قدرت و جهش NEXT دارد. کارولین می‌گوید: من با این کتانی‌ها احساس دویدن سریع و پرانرژی داشتم.