View Full Version : تغییر ناخواسته یک رکورد
iransim
پنج شنبه 17 آذر 1401, 10:25 صبح
سلام دوستان
من از طریق فرم رکوردها را به جدول اضافه میکنم ولی وقتی قصد ویرایش یکی از فیلدهای را دارم ، همزمان با تغییر فیلد مورد نظر ، ناخواسته همان تغییرات در فیلد دیگر نیز اعمال میشود یا به عبارتی دو فیلد ( یکی فیلد دلخواه و دیگری فیلد ناخواسته ) تغییر میکند
ممنون میشم دوستان راهنمائی کنند که چطوری میتونم جلوی تغییر ناخواسته فیلدی که مد نظرم نیست رو بگیرم
iransim
جمعه 18 آذر 1401, 08:27 صبح
دوستان لطفا ی کمک و راهنمائی کنید کل برنامه ام معطل این مشکل شده :گریه:
mazoolagh
جمعه 18 آذر 1401, 08:58 صبح
اینجور بنظر میاد که در فرم، control source دو فیلد یکی هستن.
شاید فیلد رو کپی کردین ولی یادتون رفته این رو درست کنین.
iransim
شنبه 19 آذر 1401, 09:06 صبح
سلام عرض ادب
control source ها رو چک کردم ، هر کدوم مربوط به خود و وجه اشتراکی ندارن و control source مربوط به خود رو دارن ، چرا که وقتی یک رکورد جدید رو اضافه میکنم هر کدوم ار این دو فیلد به صورت مجزا مقادیر دریافتی رو گرفته و در خود ذخیره میکنن و فقط زمانی که میخام یک فیلد خاص از همون رکورد رو ویرایش کنم مقادیر ویرایش شده در یک فیلد دیگر ( فقط یک فیلد خاص ) به صورت ناخواسته تغییر پیدا میکند .
واقعا خودم هم موندم
eb_1345
یک شنبه 20 آذر 1401, 12:19 عصر
سلام عرض ادب
control source ها رو چک کردم ، هر کدوم مربوط به خود و وجه اشتراکی ندارن و control source مربوط به خود رو دارن ، چرا که وقتی یک رکورد جدید رو اضافه میکنم هر کدوم ار این دو فیلد به صورت مجزا مقادیر دریافتی رو گرفته و در خود ذخیره میکنن و فقط زمانی که میخام یک فیلد خاص از همون رکورد رو ویرایش کنم مقادیر ویرایش شده در یک فیلد دیگر ( فقط یک فیلد خاص ) به صورت ناخواسته تغییر پیدا میکند .
واقعا خودم هم موندم
شاید هم بصورت کد نویسی مقدار فیلد دوم رو برابر مقدار فیلد اول قرار داده باشی
iransim
یک شنبه 20 آذر 1401, 14:42 عصر
شاید هم بصورت کد نویسی مقدار فیلد دوم رو برابر مقدار فیلد اول قرار داده باشی
این رو هم بررسی کردم ، نه متاسفانه مقادیر فیلد ها رو هم برابر قرار ندادم
ROSTAM2
یک شنبه 20 آذر 1401, 15:38 عصر
بهتره نامگذاری فیلدهای مشابه رو تغییر بدی تا متوجه بشی.
Milad_ATM
یک شنبه 20 آذر 1401, 17:04 عصر
فکر کنم نمونه فایلتون رو بزارید سریعتر به نتیجه برسید.
eb_1345
یک شنبه 20 آذر 1401, 17:35 عصر
این رو هم بررسی کردم ، نه متاسفانه مقادیر فیلد ها رو هم برابر قرار ندادم
برا پیدا کردن علت این اتفاق ی کار دیگه انجام بده ! از فرم مربوطه ی کپی تهیه کن بعد بغیر از اون دو تا فیلد تمام اشیاء و کنترل های دیگه و همچنین کدهائی که در اجرای ویرایش فیلد مربوطه دخیل نیستن از اون فرم حذف کن !در این حالت شما یک فرم ساده داری با تعداد کدها و کنترل های کمتر. با این کار مطمئن میشی که عامل تغییر مقدار فیلد دوم ارتباطی به سایر کدها و کنترل های دیگه نداره
ضمناً احتمال داره فرمت به کوئری متصل باشه و ناخواسته در دیزاین کوئری ستون فیلد دوم رو برابر ستون فیلد اول قرار داده باشی مثل تصویر ضمیمه
iransim
دوشنبه 21 آذر 1401, 10:59 صبح
با تشکر و سپاس از همه دوستان
مشکل حل شد ، اسم یکی از دو فیلد مورد نظر رو تغییر دادم و مشکل حل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.