ورود

View Full Version : نمایش و تغییر تصاویر با افکت تصویری

پدرخوانده
دوشنبه 20 آذر 1385, 08:36 صبح
می خواهم به هنگام پخش یک فایل صوتی یکسری تصاویر رو با افکت های زیبا (خاص) به صورت پشت سر هم نمایش دهم (یک راه ایجاد فایل gif و استفاده از افکت ها با استفاده از نرم افزارهای مربوطه بود) که خروجی زیبایی هم داشت ولی مشکل اینجا بود که حجمش بالا بود (حدود 5 مگابایت) برای 5 تصویر و 3 افکت (البته قابل تنظیم از جهت تایم و ... بود) ولی نهایتا حجم خروجی بالا بود
و یا راه حل دیگه استفاده از قابلیتهای نرم افزارهای همچون swish , ... و ایجاد خروجی فلاش بود
ولی تست نصب فلاش بر روی سیستم کاربر و ... (هرچند مشکلی نیست) ولی خلاصه اون هم همچین چنگی به دل نمی زد
به دنبال برنامه (نمونه مثالی) هستم که خودش این کار را با تصاویر بکند (نه اینکه یک فایل خروجی بگیریم و اون رو در برنامه نمایش دهم) این کار رو معمولا تو دلفی با کامپیونتهای متفاوت به راحتی می توان انجام داد
می خوام ببین دوستان برای این مورد نمونه ایی سراغ دارند ؟
البته یه چند نمونه ایی با +gdi دیدم ولی اونها فقط رنگ رو دستکاری می کردند و ... نهایتا خروجی اش مناسب نبود و بنده بیشتر به دنبال دادن افکت های جابجایی و ... بر روی تصویر هستم
البته فکر کنم که بتوان با gdi+ اینکار رو کرد

mehran_337
سه شنبه 21 آذر 1385, 09:25 صبح
همونطوریکه اشاره کردی روشهای مختلفی وجود داره من همشه با swish می سازم مشکل هم نداشتم چون یه فلش پلیر نصب می کنم روی سیستم مشتری. در ضمن همیشه صفحه اول من طرحی از فلش داره مثل ساعت و از اینجور جینگولک بازیها.
اما اگر می خوای خود برنامه اینکار و انجام بده خب هم کار مشکل تره هم سرعت سیتم افت می کنه.
مثلا در یک فرم متد point رنگ یک نقطه از فرم را بر می گرداند جالب اینجاست اگر عکسی هم آنجا باشد رنگ آن پیکسل از عکس را بر می گرداند.
متد pset برعکس عمل می کند یعنی بر نقطه ای از فرم رنگی را ست می کند از این ترفند می شه یه کارهایی کرد.
مثلا تصور در تصویر اما من این روشهارا خیلی وقت پیش امتحان کردم و نتیجه گرفتم که این کارها توسط برنامه و علی الخصوص فاکس به صرفه نیست
در وی بی 2 - 3 مورد مثال در این موارد دیده بودم که انهم توسط تمام پیکسلهای تصویر این افکتها (البته ساده) را پیاده سازی می کرد
حالا شما فکر کن 300 خط دستور بنویسی که یه افکت تولید بشه اونهم سی پی یو رو مشغول کنه آیا به صرف هست؟