ورود

View Full Version : شرایط ازدواج

khonehman
سه شنبه 11 بهمن 1401, 08:43 صبح
شرایط ازدواج
درجه بندی
به این پست امتیاز دهید
برچسب ها را ارسال کنید
این را به اشتراک بگذارید

مشاوره ازدواج (http://clinicroya.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/)

در ازدواج عفیفانه - 3 فوریه 2012

منبع : islamicexperiences.com : پیش نیازهای ازدواج توسط عشرت علی
بسم الله الرحمن الرحیم. درود بر شما روزی مرد خردمندی گفت: «انسان کودکی خود را با بازی می گذراند، جوانی را در خواب و پیری اش را با گریه می گذراند». مردم پرسیدند: چرا در پیری گریه می کنند؟ او پاسخ داد: آن مرد گریه می کند زیرا وقت بیدار شدن است. او متوجه می شود که چقدر زمان را تلف کرده است!»

مشاوره ازدواج (http://clinicroya.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/)

با این حال، پیدا کردن چیزی همیشه آسان نیست. گاهی اوقات ما باید به عنوان یک معمار عمیقاً حفاری کنیم، مانند پرنده‌ای که می‌خواهد به مکانی گرم‌تر مهاجرت کند تا آنچه را که می‌خواهیم، ​​بالا پرواز کنیم.

همه ما به فردی ایده آل فکر می کنیم که می خواهیم بقیه عمر خود را با او سپری کنیم، اما چند قدم به عقب برگردیم و خود را در آینه نگاه کنیم. اگر به خودمان نگاه کنیم، دقیقاً آن آدمی نیستیم که می خواهیم باشیم. پس چگونه می توانیم با یکدیگر توافق کنیم. اگه بخوام با یه مرد کامل ازدواج کنم نباید خودم کامل باشم؟؟ ازدواج یعنی دادن بدون گرفتن! چگونه می توانم کمالاتی را که از شریکم به دست آورده ام پس بگیرم؟

آسان است! جواب یکی است!
ما باید خودمان را تغییر دهیم. دلهای ما را برای رضای خدا پاک کن. فقط در این صورت است که از خدا کمک می گیریم و انشاالله با یک مرد بزرگ ازدواج می کنیم.

ازدواج سنت پیامبر گرامی ما صلی الله علیه و آله و سلم است. شادی و آرامش زیادی به ارمغان می آورد. با این حال، مسئولیت بزرگی است. وقتی عقد ازدواج را امضا می کنیم باید برای آن آماده شویم. ما باید آماده باشیم تا تمام مسئولیت هایی را که به همراه دارد انجام دهیم. ازدواج مثل یک امتحان است. آیا نمی توانیم بدون آمادگی برای امتحان وارد کلاس شویم؟ ما میتوانیم؟ اگر این کار را انجام دهیم، فقط شکست خواهیم خورد. ما این را نمی خواهیم. ما می خواهیم در زندگی خود موفق باشیم. ما امّت موفقیت هستیم نه شکست.

اگر مجرد هستید و اوقات فراغت زیادی دارید، به آن اوقات فراغت به عنوان یک نعمت فکر کنید. برای اونایی که وقت آزاد ندارن و مجردن انشالله حداقل امتحان کنن. هیچ چیز غیرممکن نیست اگر مایل به انجام آن باشید.

من به چند نکته فکر کرده ام که به ما کمک می کند نه تنها در دین خود بهتر باشیم، بلکه همسر خوبی برای حفظ یک ازدواج سالم باشیم.

1. کسب دانش.

اضافه ذهبی می گوید: «بنشینیم و خوبی های ابن مبارک را بشماریم». پس فهرست كردند: «علم، فقه، ادب، نحو، زبان، زهد، فصاحت، شعر، نماز شب، عبادت، حج، جهاد، شجاعت، فطرت، قوت، اندك گفتن از آنچه به او مربوط نيست، عدالت، و از اصحابش "اختلاف با"

زمانی شیخی می گوید: «بر زن و مرد جوان مسلمان واجب است قبل از ازدواج در مورد ازدواج در اسلام بیاموزند». . به نظر من اگر قبل از ازدواج فقه بخوانیم خوب است. خواندن کتاب هایی مانند مسلمان ایده آل را نیز توصیه می کنم.

یک بار خواهری را دیدم که سیزده ساله بود و از ازدواجش بسیار خوشحال بود. او از من خواست کتاب "ازدواج مبارک" را بخوانم. انشاالله هنوز باید بخونمش اگر کتاب های زیادی بخوانید خوب است.

از اباعبدالله محمد بن اسماعیل بخاری پرسیدند:
"چه چیزی حافظه انسان را تقویت می کند؟"
او پاسخ داد: دائماً در کتابها جستجو می کنم.

2. مراقبت از خود:

آره! ما باید به خوبی مراقب خودمان باشیم. اگه نکنیم پس چطوری مراقب همسرمون باشیم؟؟

• هر روز ورزش کن
• پاک باشید
• سه بار در روز به درستی غذا بخورید.
• مطمئن شوید که خوب لباس می پوشید
• مراقب ظاهر خود و غیره باشید
خداوند در قرآن می فرماید:
«بنی آدم! در همه اوقات و مکان های نماز لباس زیبا بپوشید.خوردن و آشامیدن. بگو چه کسی از هدایای زیبای خدا که برای بندگانش آفریده و از چیزهای پاک و پاکیزه [که روزی داده است] برای غذا دریغ کرده است؟ بگو: اینها در زندگی دنیا برای کسانی است که ایمان آورده اند و در روز قیامت فقط برای آنهاست. این گونه آیات را برای آگاهان بیان می کنیم». (7:31-32)

3. خود را در حاشیه نگه دارید.

هر پنج نماز را بخوان. هر روز یا حداقل هفته ای دوبار قرآن بخوان انشالله. صدقه بده. در سریع ترین زمان ممکن

ابودردا (رضی الله عنه) می‌گوید:
دوست عزیزم (پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) به من توصیه کرد که سه چیز را انجام دهم که تا زنده ام از آن دست برنمی دارم: سه ​​روز روزه گرفتن در هر ماه، دعای دعا و نخوابیدن. تا نماز وتر را بخوانم». (مسلم، 5/235)

4. روی شخصیت خود کار کنید.

پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:

«بهترین شما بهترین اخلاق است». (مربوط به بخاری (6035)

شما خود را بهتر از هر کس دیگری می شناسید. چند آداب خوب یاد بگیرید به افراد اطراف خود احترام بگذارید. به همه لبخند بزن

فضیل بن ایاد می‌گوید: «وقتی رفتار انسان بد باشد، بد (و فقیرانه) عمل دین و مقام و سهم او از محبت اوست. (کتاب اخلاق ص 435)

5. تمام تلاش خود را برای عمل به سنت انجام دهید.

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم بهترین اخلاق و اخلاق را داشت. نسبت به همه مهربان و محترم بود. ما امت او هستیم و او (علیه السلام) الگوی ماست. هیچکس!

خداوند در قرآن می فرماید:

«به مردم بگو: شما خدا را دوست دارید، سپس از من پیروی کنید». (یعنی توحید اسلامی را بپذیرید، از قرآن و سنت پیروی کنید)، خداوند شما را دوست خواهد داشت...» (3:31).

کارهای زیادی وجود دارد که می توانید قبل از ازدواج انجام دهید. اگر الان واقعا سخت کار می کنید، بعد از ازدواج همه چیز برای شما آسان می شود. شما دقیقا می دانید چه کاری باید انجام دهید و از دیگران چه انتظاری دارید.
بهترین ها در ازدواج شما. از الله سبحانه و تعالی انتظار خیر داشته باشید و مهمتر از آن دعای زیاد را فراموش نکنید. از خداوند سبحان و تعالی بخواهید که به شما یک همسر خوب بدهد انشاءالله همسر بسیار خوبی در قانون و همچنین همسر خوبی باشید.مشاوره ازدواج (http://clinicroya.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/)

همه ما در ذهن خود می خواهیم با آن شخص خاص ازدواج کنیم. با این حال، وقتی به قلب خود نگاه می کنیم، می توانیم تاریکی زیادی را ببینیم. ما باید آن تاریکی را با نور ایمان جایگزین کنیم. تنها در این صورت است که می توانیم در ازدواج و زندگی خود موفق باشیم. خدا می داند که در دل ما چه می گذرد و چه می خواهیم. اگر بهترین ها را می خواهیم، ​​باید حاضر باشیم خواب خود را قربانی کنیم. برای جلب رضایت او، باید خود را به او بسپاریم. خداوند سبحان و تعالی بهترین را برای ما می خواهد. ما هستیم که انشاءالله باید مسلمان باشیم. این توصیه اول برای خودم است و بعد برای همه انشالله. از خداوند سبحان و تعالی می خواهم که زوجی از بهشت ​​باشیم! آمین

عمر بن خطاب رضی الله عنه می گوید: «هیچ چیز جز نقص به کمال نمی رسد».

این کار را بکنیم انشاالله!! الله وکبر!

«چقدر امیدت به خدا خوب است و توکل و توکلت به او چقدر است، خداوند امیدت را ناامید نمی‌کند، امیدواران را امیدوار نمی‌کند و هیچ تلاشی را تباه نمی‌کند». کتاب: تأمل: انتظار بهترین ها از خداوند