PDA

View Full Version : مشاوره کودکان

khonehman
دوشنبه 01 اسفند 1401, 13:50 عصر
با توجه به: انجام مشاوره عمومی در مورد پیش نویس آیین نامه پذیرش کودکان در مهدکودک های شهرداری و گروه های آمادگی در مدارس شهرداری در محدوده شهرداری کلانشهر.

خانم ها و آقایان عزیز،
مشاوره کودک (http://clinicroya.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/)
بدینوسیله به اطلاع شهروندان و علاقمندان می‌رساند، مشاوره‌های عمومی در قالب «مشاوره‌های کتبی» با موضوع:
پیش نویس آیین نامه پذیرش کودکان در مهدکودک ها و گروه های آمادگی شهرداری در مدارس شهرداری در محدوده شهرداری کلانشهر

1. نظرات، نظرات و نظرات را می توان به شرح زیر ارسال کرد:

- بر روی کاغذ:
صوفیه، خیابان "Moskovska" 33، طبقه همکف - دفتر جلو،
به اطلاع: دانشیار دکتر تودور چوبانوف - معاون شهردار شهرداری صوفیه
با توجه به: رایزنی های عمومی در مورد پیش نویس آیین نامه پذیرش کودکان در مهدکودک ها و گروه های آمادگی شهرداری در مدارس شهرداری محدوده شهرداری کلانشهر

- الکترونیکی:
از طریق پست الکترونیکی: e.ilieva@sofia.bg
به اطلاع: دانشیار دکتر تودور چوبانوف - معاون شهردار شهرداری صوفیه
با توجه به: رایزنی های عمومی در مورد پیش نویس آیین نامه پذیرش کودکان در مهدکودک ها و گروه های آمادگی شهرداری در مدارس شهرداری محدوده شهرداری کلانشهر

2. فرم مشاوره عمومی:
مشاوره های کتبی

3. دوره مشاوره:
از تاریخ 1397/01/18 تا 2018/02/06

4. محتوای اسناد:

4.1. گزارش با شماره ثبت СОА18-ВК66-412/17.01.2018 در خصوص لغو تصمیم شماره 72 طبق پروتکل شماره 28 مورخ 1396/09/02 شورای شهرداری کلانشهر که آیین نامه پذیرش کودکان در مهدکودک شهرداری را تصویب کرد. قلمرو شهرداری کلان شهر و پیش نویس تصمیمی برای تصویب آیین نامه پذیرش کودکان در مهدکودک های شهرداری و گروه های آمادگی در مدارس شهرداری در قلمرو شهرداری کلانشهر

4.2. پیش نویس آیین نامه پذیرش کودکان در مهدکودک ها و گروه های آمادگی شهرداری در مدارس شهرداری در محدوده شهرداری کلانشهر

4.3. انگیزه های پیش نویس آیین نامه در مورد پذیرش کودکان در مهدکودک های شهرداری و گروه های آمادگی در مدارس شهرداری در قلمرو شهرداری کلانشهر

5. جزئیات تماس:
الکا ایلیوا - چ. کارشناس اداره "آموزش و پرورش"؛ شماره تماس 02/8468458; پست الکترونیکی: e.ilieva@sofia.bg

6. محل انتشار پاسخنامه:
مشاوره کودک (http://clinicroya.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/)

تمامی شهروندان، گروه های مدنی و سازمان ها می توانند نظرات و نظرات خود را به صورت کتبی به آدرس پستی/ایمیل مندرج در اطلاعیه ارسال کنند که در پرتال واحد مشاوره عمومی شهرداری کلانشهر به شکل ارسالی منتشر خواهد شد. .

----------------------------------------------

گزارش کلی در مورد پیشنهادات و نظرات دریافتی در مورد پیش نویس منتشر شده پیش نویس آیین نامه برای پذیرش کودکان در مهدکودک های شهرداری و گروه های آمادگی در مدارس شهرداری در محدوده شهرداری کلانشهر
به دنبال راهی خوب برای آموزش خوابیدن و فراموش کردن بی خوابی به کودک خود هستید؟

احساس می کنید قبلاً همه چیز را در مورد خواب کودکتان خوانده اید، همه چیز را امتحان کرده اید، اما به نظر می رسد هیچ کمکی نمی کند؟ آیا با اطلاعات نامتجانس یا دوره های استاندارد آنلاین گیج شده اید و به دنبال یک رویکرد جامع فردی هستید که منحصر به فرد بودن فرزند شما را در نظر بگیرد؟
من به عنوان یک مشاور خواب نوزاد خبره، 1:1 با شما کار خواهم کرد و استراتژی متناسب با پویایی خانواده، خلق و خو، حساسیت ها، و نیازهای فردی کودک شما به خواب را توصیه می کنم.
در مورد پرورش شخصیت، هیچ نکته یکسانی وجود ندارد!
برخی از مشکلات خواب کودکان که ممکن است من را برای آنها ببینید:

به خواب رفتن سخت و طولانی

آیا وقتی می خواهید او را بخوابانید، کودکتان با شما دعوا می کند؟ آیا طولانی و دردناک به خواب می روید؟

در حال حرکت بخوابید

آیا کودک شما فقط در کالسکه، ماشین یا کوله پشتی ارگونومیک می خوابد و به هر قیمتی از خوابیدن در گهواره خود امتناع می کند؟

چرت های کوتاه

آیا کودک شما در طول روز فقط 30/45 دقیقه چرت کوتاه می‌زند و از خواباندن مجدد خودداری می‌کند؟

شیردهی/شیشه برای خواب

آیا کودک شما فقط در سینه به خواب می رود یا با شیشه شیر در دهان؟ به هر طریق دیگری از خواباندن خودداری می کند.

بیداری های اولیه

آیا کودک شما هر روز صبح قبل از ساعت 6 از خواب بیدار می شود، مهم نیست که شب چه ساعتی بخوابد؟

بیداری های مکرر شب

آیا کودک شما اغلب شب ها از خواب بیدار می شود و گاهی اوقات به سختی می خوابد و شب ها برای مدت طولانی بیدار می شود؟
ما به کمک نیاز داریم!
خواب کودک یک نیاز بیولوژیکی است نه یک تجمل.

این یک ضرورت است که اغلب نادیده گرفته می شود، و به اندازه تغذیه مهم است. همه ما به خواب نیاز داریم تا والدین خوبی برای فرزندانمان باشیم.

بی خوابی می تواند به شما احساس زامبی را بدهد، و وقتی خسته هستید، دیدن لذت در فرزندپروری سخت است. کمبود خواب کافی برای شما و کودکتان می تواند منجر به افسردگی پس از زایمان شود که نباید دست کم گرفت.

من اینجا هستم تا شما را از زنده ماندن به شکوفایی در مادری برسانم.
بر اساس شواهد علمی، می توان یک استراتژی کل نگر هدفمند متناسب با رویکرد فرزندپروری شما ایجاد کرد.
مشاور خواب کودک

230+
مشاوره در مورد خواب کودکان

230+
خانواده های خوشبخت

148+
برنامه خواب را آماده کرد

1500+
فنجان قهوه نوشید
خواب بچه ها
چگونه کار کنم؟

هر خانواده، هر نوزاد و هر هدفی برای خواب بهتر کاملاً فردی است. سعی می‌کنم راه‌حل‌هایی را که برای خواب بهتر می‌دهم، متناسب با شرایط خانواده و خلق و خوی کودک تنظیم کنم.

کشف کنید که چگونه یک رویکرد راحت برای شما می تواند نحوه خواب کودک شما را تغییر دهد. اعتماد به نفس او را برای چرت زدن و خواب شبانه آرام کنید و نیازهای فیزیولوژیکی او را در هر مرحله از رشدش بهتر درک کنید. ما با هم می توانیم آن را طوری بسازیم که تمام خانواده بدون افراط و بدون هیچ هزینه ای بخوابند.
پکیج برای نوزادان
بسته های 4 متری برای نوزادان و کودکان. - 4 سال
منم میدونم نخوابیدن یعنی چی!

"بیا بخوابیم!" این یک دلیل شخصی است زیرا می دانم که نیاز به کمک برای خواب فرزندتان چگونه است و جایی برای دریافت آن ندارید. سرگردانی، آزمایش کردن، گرفتن اطلاعات از منابع مختلف و هیچ چیز کار نمی کند.
در نتیجه بی خوابی طولانی مدت و ناامیدی از ارتباط با سایر متخصصان، با دریافت گواهینامه مشاور خواب برای کودکان 0-4 ساله، «درام» شخصی خود را به یک حرفه تبدیل کردم. به خواب خودم و خانواده ام کمک کردم و من من در حال حاضر آنجا هستم و برای هر کس دیگری که به دانش و تجربه من نیاز دارد.
بیشتر در مورد من
مشاور خواب کودکان
مشاوره خواب کودک چگونه می تواند کمک کند؟

نکات و ترفندهایی برای آرام کردن نوزادان؛
تهیه و ایجاد سالم; عادات خواب از دوره نوزادی؛
نحوه مقابله با گریه طولانی مدت و قنداق کردن
نحوه برخورد با چرت های کوتاه؛
چگونه ارتباط منفی خواب را به حداقل برسانیم.
چگونه به کودک خود بیاموزیم که مستقل بخوابد.
نحوه کاهش تغذیه شبانه - بسته به رشد کودک، سن تنظیم شده و عوامل رشد.
نحوه برخورد با بیداری های اولیه قبل از ساعت 6:00;
چگونه بیداری های مکرر در شب را کاهش دهیم.
نحوه به حداقل رساندن مقاومت قبل از خواب
توصیه های تغذیه ای؛
توصیه در مورد رژیم مناسب با توجه به سن و نیازهای فردی کودک.
جابجایی از خواب مشترک به تختخواب/اتاق شخصی یا از حوضچه به تخت کامل.
حمایت ملایم برای خواب کودک شما.
حالا دنبال من بگرد!
از اولین مشاوره مان، احساس کردم که جنی دوست صمیمی است که مشکلاتم را با او در میان می گذارم و او صمیمانه می خواهد به من کمک کند. برایم جالب بود که چقدر به جزئیاتی که من در مورد کودکم توجه نکرده بودم توجه کرد. او نکات ارزشمندی در مورد تغذیه، خواب و رژیم کودک به اشتراک گذاشت. من از او سپاسگزارم زیرا نوزادم دو ماه است که شیرهای شبانه دارد، شب اول بعد از اینکه به توصیه ها و توصیه های او عمل کردم، کودکم تمام شب خوابید.