ورود

View Full Version : مشاوره خانواده

khonehman
دوشنبه 01 اسفند 1401, 14:22 عصر
مشاوره خانواده

"این واقعا مهم نیست که از کجا شروع کنید، مهم این است که بدانید به کجا می روید."

اگر برای اولین بار است که به استفاده از خدمات مشاور خانواده فکر می کنید و به این فکر می کنید که چگونه متخصص مناسب خود را انتخاب کنید، می توانید مقاله من را در این زمینه مشاهده کنید: چگونه مشاور خانواده انتخاب کنیم؟ .
مشاوره فردی

درگیری یا مشکلات در روابط خانوادگی
فشار
نارضایتی
بیماری
تصمیم گیری در مورد زندگی شخصی یا کاری
مشاوره قبل از ازدواج
روانشناس خانواده (http://clinicroya.com/%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D B%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%8C-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D B%8C-%D8%AE%D8%A7/)

مشاوره زوجین متاهل و زوجین

درگیری در زوجین
مشکلات ارتباطی
مشکلات جنسی
طلاق یا جدایی
مشکلات ناشی از دخالت اقوام در روابط زوجین
خشونت

مشاوره برای والدین

اضطراب در مورد رشد کودکان - ترس، شب ادراری، لکنت، بیش فعالی و اختلال کمبود توجه، رقابت و حسادت شدید بین فرزندان در خانواده.
مشکلات و فرار کودکان از مدرسه
درگیری با نوجوانان
رفتار خشونت آمیز
مشکلات در ارتباط بین والدین و فرزندان

مشاوره ها چگونه انجام می شود؟

من از طریق ارتباط تصویری وایبر یا اسکایپ کار می کنم که این امکان را به من می دهد تا از شهرهای مختلف کشور و خارج از کشور مشورت کنم. من با خانواده هایی که در ایالات متحده آمریکا، کانادا، انگلستان، فرانسه، آلمان، ایتالیا، لوکزامبورگ، مالت، یونان، رومانی و دیگران زندگی می کنند، بسیار موفق کار کرده ام. ببینید در مورد مشاوره آنلاین بیشتر .

سوالات متداول

برخی از سوالات متداول در مورد مشاوره خانواده:
1. مشاوره چگونه کار می کند؟

برای اکثر مشکلات مربوط به روابط خانوادگی، مشاوره در 3 مرحله انجام می شود:

تحلیل وضعیت موجود.
Работа върху факторите, допринесли за настоящето положение.
برای رسیدن به هدف مورد نظر تلاش کنید.

تعداد جلسات مورد نیاز بستگی به وضعیت روابط خانوادگی، اهداف مورد نظر و تلاش های انجام شده برای تغییر دارد.
2. چند قرار ملاقات لازم است؟

تعداد جلسات بستگی به هدف مشاوره و ماهیت مشکل دارد.
3. آیا گفتگو با مشاور محرمانه است؟

مشاوره کاملا محرمانه است. اخلاق مشاور اجازه نمی دهد اطلاعات به دست آمده در جلسات به افراد دیگر از جمله بستگان و دوستان آنها و همچنین به موسسات افشا شود.
4. آیا مشاوره خانواده گران است و چقدر می تواند کمک کند؟

یک مقاله کوتاه در این زمینه را با کلیک کردن اینجا ببینید .
5. برای اولین بار به فکر استفاده از خدمات مشاور خانواده هستم، چگونه باید متخصص را انتخاب کنم؟

به مقاله ای در این زمینه مراجعه کنید: چگونه مشاور خانواده انتخاب کنیم؟ .

قیمت برای مشاوره فردی - 100 BGN.

قیمت برای یک زوج - 120 BGN.

روانشناس خانواده (http://clinicroya.com/%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D B%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%8C-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D B%8C-%D8%AE%D8%A7/)

"ازدواج های شاد زمانی شروع می شوند که با فردی که دوستش دارید ازدواج کنید و زمانی شکوفا می شود که فردی را که با او ازدواج کرده اید دوست داشته باشید."

تقریباً همه مردان و زنان سفر خود را با هم پر از عشق و رویاهای فراوان آغاز می کنند. و همه آنها بر این باورند که اگر آنقدر همدیگر را دوست داشته باشند، هرگز آن مشکلاتی را که با زندگی والدین، دوستان و عزیزانشان همراه است، تجربه نخواهند کرد.

میل به عشق و خوشبختی آنقدر قوی است که فکر می کنیم برای غلبه بر تضادهای بین خود کافی است. اما با گذشت زمان، اتفاقی می افتد. علیرغم تمایل برخی به اجتناب از مشاجره، و برخی دیگر به دنبال راهی برای شنیده شدن، درگیری ها بیشتر می شود و گفتگوهای دوستانه و صمیمیت نادرتر می شود. مضطرب و ناراضی می شویم. بیگانگی رخ می دهد که اغلب با خیانت، آزار کلامی یا فیزیکی همراه است.

طبق آمار، 50 درصد از ازدواج ها به طلاق ختم می شود و بقیه - 40 درصد در مقیاس بین بد و قابل قبول خوب است. با این وجود، مردم همچنان به دنبال نزدیکی هستند. 80 درصد طلاق‌گرفته‌ها در عرض 3 تا 5 سال پس از طلاق ازدواج می‌کنند. متأسفانه، آنها به سختی متعهد می مانند و بیش از از این ازدواج های مجدد دوباره به طلاق ختم می شود.

چرا زمانی که روابط ما با مشکلات بسیار زیادی روبرو است به تعهد خود ادامه می دهیم؟ چون ما به عشق، خانواده نیاز داریم. ما به دنبال دوستی و صمیمیت هستیم.

بدیهی است که ما تمایل زیادی به تعهد داریم. ما حتی حاضریم مسیر رشد خودمان، روابط با والدین را قربانی کنیم تا فرد را در کنار خود نگه داریم. اما ما نمی دانیم برای یک ازدواج "کارگر" چه چیزی لازم است.و واضح است که فقط میل ما کافی نیست.

راه‌حل بسیاری از مشکلات ما تنها زمانی به دست می‌آید که روش جدیدی برای نگاه کردن به چیزها ایجاد کنیم و دیدگاه جدیدی را کشف کنیم. (آلیس بیلی)
این دقیقاً نقش مشاور خانواده است - برای ارائه یک مطالعه جدید از روابط شما و رفتار هر یک از اعضای خانواده. یک مشاور خانواده هر یک از شما و آنچه در خانواده شما می گذرد را درک خواهد کرد.

هیچ کس نمی تواند نسبت به خود و عزیزانش بی طرف باشد و اغلب ما خود را به عنوان طرف بهتر می دانیم و دیگری را به خاطر مشکلات بین خود سرزنش می کنیم. بنابراین، ما "حلقه" می کنیم، "در یک دایره باطل می چرخیم" که نتیجه آن عمیق شدن فاصله بین ما است که با احساسات منفی همراه است. تا زمانی که به جای مقابل همدیگر بایستیم، عشق فقط یک رویا خواهد بود.

فقط شما می توانید رابطه خود را تغییر دهید، اما مشاور کسی است که از شما حمایت می کند و به شما در ایجاد تغییر دلخواه کمک می کند.

پرخواننده ترین مقالات: چگونه مشاور خانواده انتخاب کنیم؟ ، آیا مشاوره خانواده گران است و چقدر می تواند کمک کند؟

را ببینید نظرات مشتریان برای مشاور خانواده مایا مانوا

برای مشاوره می توانید از اینجا با من تماس بگیرید .

کتاب درباره ازدواج، طلاق و عشق اثر مایا مانوا جدید!
کتاب "درباره ازدواج، طلاق و عشق - 100 سوال از مشاور خانواده" نوشته مایا مانوا پاسخ های عمیقی ارائه می دهد و ما را به کشف دوباره عشق و احترام در روابط خانوادگی رهنمون می شود. برخی از مسائل مطرح شده:

آیا ازدواج مرده است و آینده آن چیست؟
چگونه شریک مناسب را انتخاب کنیم؟
چگونه عشق را نجات دهیم؟
آیا عشق با خیانت به پایان می رسد؟
آیا طلاق اجتناب ناپذیر است و چگونه از آن زنده بمانیم؟
آیا ارزش این را دارد که ازدواج را به خاطر فرزندان نجات دهیم؟
چالش های ازدواج دوم چیست؟

می توانید کتاب را در سایت کتاب سفارش دهید .

کتاب عشق در خانواده اثر مایا مانوا
کتاب "عشق در خانواده" اثر مایا مانوا تجربیات غنی و توصیه های روشنگر و عملی او را برای یک زندگی شخصی و خانوادگی شاد در یک مکان جمع آوری کرده است. بیشتر در وب سایت کتاب ببینید .