ورود

View Full Version : مشاوره روانشناسی خانواده

khonehman
دوشنبه 01 اسفند 1401, 14:25 عصر
مشاوره روانشناسی خانواده
روانشناس خانواده (http://clinicroya.com/%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D B%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%8C-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D B%8C-%D8%AE%D8%A7/)
سیلویا مارینووا از PsySense یک روانشناس-مشاور خانواده حرفه ای است که در موارد و مسائل خانوادگی متخصص است.

می توانید برای مشاوره (جلسه) خانواده در دفتر من با من ملاقات کنید. ملاقات با من برای زوج هایی که ازدواج نکرده اند نیز مناسب است. در این جلسه می توانیم روی مشکلات و موارد مختلفی که شما دارید کار کنیم. مانند:

روابط شریک
درگیری با کودکان
درگیری های داخلی
بخش ها
از دست دادن یکی از اعضای خانواده
وابستگی ها
تقلب کردن
مشکلات ارتباطی
مشکلات جنسی
بسیاری دیگر...

هم اکنون یک قرار ملاقات رزرو کنید!
سلامت روان نیاز به توجه زیادی دارد. این تابو نهایی است و ما باید با آن مقابله کنیم.
با من مشورت کن
مشاوره خانواده چگونه با من کار می کند؟

پس از ملاقات و ارائه مشکلاتی که شما دارید، وضعیت فعلی را تجزیه و تحلیل خواهیم کرد و بر روی عوامل موثر در وضعیت فعلی کار خواهیم کرد.

هدف من در کار با خانواده، مواجهه و مقابله با مشکلات روانی، رفتاری و عاطفی است که باعث مشکلات خانوادگی می شود. من به شما نسخه هایی می دهم که تا جلسه بعدی ما انجام دهید، آنها به مشکلات فعلی شما مربوط می شوند. به این ترتیب ما کار خود را به سمت هدف مورد نظر که اغلب مربوط به توسعه و حفظ روابط سالم بین اعضای خانواده است، سوق خواهیم داد.
در اولین دیدارمان چه انتظاری داریم؟

من به شما خوش آمد می گویم و شما را به دفترم دعوت می کنم تا راحت باشید.

اکثر خانواده ها و زوج هایی که برای اولین بار به من مراجعه می کنند، احساس نگرانی، ترس و حتی خجالت می کنند.
پس از ملاقات ما، و من به شما از محرمانه بودن مکالمات و جلساتمان اطمینان می دهم، از هر یک از اعضای خانواده حاضر خواهم کرد تا دیدگاه خود را در مورد مشکلی که برای من ایجاد کرده است، ارائه دهند. کی اومده با چه توقعی.

من همچنین در مورد جنبه های مختلف زندگی شما سؤال خواهم کرد، به هر سؤالی که دارید پاسخ می دهم و با یکدیگر آشنا می شوید. ما در مورد جهت کار، نتایج مورد نظر و تعداد جلسات خود به توافق خواهیم رسید.
جلسات خانواده چقدر طول می کشد؟

مشاوره خانواده با من 60 دقیقه طول می کشد (جلسه).
در چه روزهایی می توانیم به دفتر مراجعه کنیم؟

شما می توانید جلسات ما را در روز و زمانی مناسب برای شما ترتیب دهید. من تا حد امکان گزینه های شما را برای مشاوره خانواده در نظر خواهم گرفت.
هزینه مشاوره خانواده چقدر است؟

هزینه مشاوره با روانشناس خانواده برای هر جلسه 55 BGN است.
جلسات ما کجا برگزار می شود؟

جلسات خانوادگی با من در محل، در دفتر من در رفع مشکلات ، خیابان کالوفر 1 انجام می شود.
روانشناس خانواده (http://clinicroya.com/%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D B%8C-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%8C-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D B%8C-%D8%AE%D8%A7/)

افسردگی پس از قطع رابطه با پپی اسپیرووا | روانشناس، خانواده درمانگر
با هم جدا شدند - محصولات - افسردگی پس از قطع رابطه با پپی اسپیرووا | روانشناس، خانواده درمانگر
افسردگی بعد از جدایی

بررسی اجمالی
برنامه تحصیلی
مدرس
بررسی ها

مدرس : پپی اسپیرووا
مدت زمان : 60 دقیقه

دسته بندی ها: فروپاشی| طلاق| مشاوره های شخصی
شخصی مشاوره با پپی اسپیرووا
سلام، من پپی اسپیرووا هستم

به عنوان یک خانواده درمانگر، روانشناس و روان درمانگر در کار طولانی مدت خود، متوجه شده ام که وقتی فردی مایل است برای حل یک یا آن مشکل روانی، ترس، افسردگی، روابط مشکل دار، ازدواج طاقت فرسا، خیانت، جدایی کار کند. لزوما به نتایج مثبت دست خواهد یافت.
به خاطر حضور در اینجا تبریک می گویم

مشاوره فردی با روانشناس و درمانگر این فرصت را برای شما فراهم می کند تا خود اندیشی کنید. می تواند به شما در درک افکار، احساسات و اعمالتان کمک کند. یادگیری در مورد روابط سالم و بهبود مهارت های ارتباطی شما نه تنها در رابطه شما با شریک زندگیتان مفید است، بلکه انواع روابط را بهبود می بخشد، از جمله رابطه ای که با خودتان دارید.
با هم به موفقیت دست خواهیم یافت

ما با هم آنچه را که نیاز دارید برنامه ریزی می کنیم و به تدریج مهارت هایی را برای صحبت در مورد موضوعات دشوار ایجاد می کنیم، چگونه راحت تر "نه" بگویید و با دیگران مرزبندی کنید. چگونه به راحتی بر بحران ها غلبه کنیم و عزت نفس شخصی خود را بهبود دهیم.
با هم از فراق سخت عبور خواهیم کرد

برای زوج‌هایی که به جدایی فکر می‌کنند یا طلاق سختی را تجربه کرده‌اند، برخورد با احساسات و جستجوی پاسخ چرا؟ برقراری ارتباط عادی با شریک زندگی یا اطرافیانتان را برای شما دشوار می کند. وظیفه من این خواهد بود که راه را برای ارتباط خوب بین شما هموار کنم و این به شما کمک می کند تا بدون شک در این راه حل ها پاسخی برای سوالاتی که به دنبال راه حل هستند بیابید.