ورود

View Full Version : چگونگی ایجاد فرم و تعدادی آبجکت بر روی آن از طریق کد نویسی

banihoseiny
چهارشنبه 10 اسفند 1401, 11:46 صبح
سلام خسته نباشین. چطوری میشه یه فرم و تعدادی آبجکت بر روی آن از طریق کد نویسی ایجاد کرد؟

binyaz2003
جمعه 18 فروردین 1402, 13:07 عصر
سلام
این بحث قبلا چند بار توضیح داده شده است.در ویژوال فاکس پرو تمام فرم ها، گزارش ها، منو ها و ... که در Designer شما باهاشون کار میکنید در واقع یک فایل dbf هستند. مثلا اگر شما فرمی به اسم test.scx دارید می توانید با دستورات زیر بازش کنید و محتوا رو ببینید:

use test.scx
brows

میبینید که برای هر کنترل یک رکورد ذخیره شده و تمام مشخصات و متدهاش در جدول ذخیره شده اند. این کار (دستکاری فایل) قدیم بیشتر برای گزارش ها استفاده می شد مثلا برنامه ای قابلیت تغییر گزارشات و یا ایجاد گزارش جدید داشت و برنامه نویس در واقع رکوردها رو تغییر می داد یا اضافه و کم میکرد.
در ویدیو زیر این موضوع تا دقیقه 7 توضیح داده شده:
https://youtu.be/IXzqjwtKLxA

banihoseiny
دوشنبه 18 اردیبهشت 1402, 17:48 عصر
استفاده از use برای موقعی هست که من فرم و کنترلهای روی فرم را ساخته ام و از طریق use میتونم دستکاری کنم. سوال من این بود مثلا از داخل یک فرم، یه فرم جدید ایجاد کنم و چند آبجکت روی اون بسازم.

binyaz2003
دوشنبه 18 اردیبهشت 1402, 19:19 عصر
کافیه شما یک فرم نمونه داشته باشید و وقتی می خواید فرم جدیدی ایجاد کنید یک کپی از دو تا فایلش به اسم دلخواه بگیرید و ردیف های مورد نظر که شامل آبجکت ها هست رو درش ایجاد کنید و بعد اجراش کنید.