ورود

View Full Version : مشاوره ازدواج

khonehman
سه شنبه 23 اسفند 1401, 10:22 صبح
راه های سریع من برای بازگشت پس از یک رابطه شکسته

دوست پسر من همکار همکلاسی من است و ما در یک جشن تولد از طریق معرفی کسی با هم آشنا شدیم. یک بار، یکی از همکلاسی‌هایش جشن تولدی برگزار کرد، چون قبلاً در وی چت چت کرده بودیم، بنابراین در جشن تولد همکلاسی‌مان روابط مبهم غیرقابل توضیحی داشتیم. ناخواسته کنار هم نشستیم و او مخفیانه دستم را گرفت من رد نکردم اما خیلی خوشحال شدم.

مشاوره ازدواج (http://clinicroya.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/)

بعد از مهمانی مرا به خانه برد و در گوشه ای از پارک صورتش را خیلی نزدیک کرد و سپس به طور طبیعی بوسید و تحت تأثیر الکل و نورهای کم نور هر دو بیشتر از هم خوشمان آمد وقتی آنها نگاه کردند. آنها به طور طبیعی یکدیگر را بوسیدند. اون شب با هم رابطه جنسی داشتیم...

من در ابتدا می خواستم رابطه خوبی داشته باشم، اما انتظار نداشتم به این سرعت ایجاد شود!

از زمان ملاقات رابطه ما بهتر و بهتر شد با هم رفتیم خرید و فیلم دیدیم و سفر کردیم و در شیرینی عشق عاشقان غوطه ور شدیم.

حیف که عشق نمی تواند همیشه آنقدر که ما تصور می کردیم شیرین باشد. بعد از شور عشق به زندگی عادی برگشتم . حتی گاهی اوقات نگرانی کمتر و کمتر و سردتر می شود.

وقتی با هم قرار می گذاشتیم، به هر شکل ممکن با او رفتار می کردم: بنتو مورد علاقه اش را درست کردم و به شرکت فرستادم، زود بیدار شدم و صبحانه ای عاشقانه برایش درست کردم، صبح و عصر به او آرامش دادم، به او کمک کردم تا مشکلات را در خانه تقسیم کند. کار می کرد، به زندگی روزمره اش رسیدگی می کرد، ...
مشاوره ازدواج در کرج (http://clinicroya.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/)

اما خیلی قدر آن را نمی دانست و حتی گاهی می گفت: خیلی خوب بود که شروع نمی کردیم.

من دقیقاً نمی فهمم منظور او چیست، آیا می خواهد بعد از بازی از هم جدا شود . کم کم او نسبت به من بی تفاوت تر شد و بالاخره از هم جدا شدیم.

بعد از جدایی، پریشان بودم و به خوردن و نوشیدن فکر نمی کردم. من نمی فهمم چرا می خواهد از من جدا شود، آیا سرنوشت با من حقه بازی می کند؟ از طریق دوستانم متوجه شدم و رفتم دلیل جدایی اش را جویا شدم و فقط یکی گرفتم که ما مناسب نیستیم! او گفت نمی خواهد مرا به تاخیر بیندازد.

در طول آن مدت، روحیه ام به پایین آمد و هفته ای 10 گربه را از دست دادم، تا اینکه یک روز، بهترین دوستم، من را به یک معلم مشهور متخصص عاطفی معرفی کرد و از من خواست که وی چت معلم را اضافه کنم : huazhen10037 ، گفت که او قطعا می تواند به من کمک کند تا مشکلات عاطفی ام را حل کنم. استاد پس از شنیدن داستان من گفت: عدم تعادل بین زن و مرد ناگزیر به فروپاشی عشق می انجامد.

معلم از من خواست که به طرف مقابل فشار نیاورم و خودم را اصرار نکنم. امیدی برای بهبودی وجود دارد، اما به دستورات معلم عمل کنید. پس از بحث با تیم معلم، یک تست الگوی احساسی انجام دادم و سفارشی کردم یک نقشه راه رستگاری را برای خودم .

طبق نقشه راه بهبودی، معلم از من خواست ابتدا نیازهای عاطفی خود را کاهش دهم تا از فشار بر پسرها بکاهم.

معلم گفت: پس از جدایی، یک چرخه بهبودی طلایی وجود دارد، در این مدت، طرف مقابل دوباره رابطه را درک می کند و ارزیابی می کند، مانند اینکه آیا از هم جدا شود یا خیر. خواه طرف مقابل فرد مورد نظر شما باشد. در این مدت از تحت فشار قرار دادن طرف مقابل خودداری کنید این کار فقط باعث می شود طرف مقابل در دوره ارزیابی طرف مقابل تصمیمات نامطلوبی بگیرد. رویکرد صحیح این است که نیازهای خود را کاهش دهید، ضمن یافتن راه هایی برای بهبود خود، استرس را از بین ببرید .

پس از برقراری ارتباط دقیق، معلم همچنین متوجه شد که مهارت های ارتباطی من با جنس مخالف ضعیف است ، به زبان ساده، من نمی دانم چگونه با جنس مخالف ارتباط برقرار کنم. معلم به من مثال زد، شما با هم در مورد فیلم صحبت می کنید، پسر در مورد Transformers صحبت می کند، و شما در مورد Little Times صحبت می کنید، دو طرف اصلاً در یک کانال صحبت نمی کنند، پسر فکر می کند شما خسته کننده هستید. و ارتباطات به بن بست خواهد رسید .
مشاوره ازدواج (http://clinicroya.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/)

بعد از آموزش توسط استاد، یک هفته طول کشید تا ذهنیتم را در عشق تنظیم کنم و بعد از آن یک هفته دیگر مهارت های دوستیابی زن و مرد را یاد گرفتم، در این زمان ناگهان به نظر می رسید که روشن فکر شده ام. درک عشق خیلی سطحی است معلم احساس کرد که من آماده ام و می توانم مرحله بعدی تماس با او را شروع کنم.

با برنامه ریزی تیم معلم، معلم از من خواست که از مؤثرترین روش بهبودی استفاده کنم: روش تشدید حافظه . با نشان دادن زیبایی تجربه مشترک، پیوند عاطفی را با او دوباره برقرار کنم، بگذار شیرینی گرفتن را به یاد آورد. همراه، و برای مرحله بعدی برنامه ریزی کنید. مقدمات را آماده کنید.

معلم دست در دست هم مرا راهنمایی کرد و به من یاد داد که چگونه از جزئیات برای الهام بخشیدن به خاطرات خوب گذشته استفاده کنم.

با راهنمایی معلمم ساعت 21 این مطلب را برای لحظه ها گذاشتم: هر بار که این آهنگ "Love Is What You Need" را می شنوم، انگار اولین بار است که آن را شنیدم و دلم گرم می شود، انگار که همین دیروز بود

بعد از مدتی به من تعارف کرد. این اولین تماس ما از زمان جدایی است.

به طور غیر منتظره، بعد از نیم ساعت، او در واقع به ابتکار خودش به سمت من آمد

نمی دانستم چگونه جواب او را بدهم، معلم دوباره مرا راهنمایی کرد، پس جوابش را دادم.

معلم به من یاد داد: با نشان دادن تجربه رایج، اجازه دهید او تصاویری را که در آن زمان تجربه کرده است به یاد بیاورد و زیبایی را در تصاویر تجربه کند. بگذارید ناخودآگاه احساس کند که بودن با من هنوز هم بسیار خوشحال کننده است. وقتی تجارب خوب به انباشته شدن ادامه دهند، فرصت هایی برای ترکیب شدن وجود خواهد داشت .
مشاوره ازدواج در کرج (http://clinicroya.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/)

در روزهای بعد، معلم به من کمک می کرد تا برنامه ریزی کنم و ما هر چند روز یک بار مانند دوستانی که چت می کردند، بدون اینکه احساس نیاز کنیم، با هم احوالپرسی می کردیم و در مورد چیزهای جالبی که با هم تجربه کردیم صحبت می کردیم.

بعدازظهر روز جمعه، ناگهان پیام وی چت از او دریافت کردم: «نه، می‌خواهی امشب با هم به سینما برویم؟»

من خیلی تعجب کردم و بلافاصله یک اسکرین شات برای معلم گرفتم.

معلم گفت: اگرچه در این پیام کلمات زیادی وجود ندارد، اما محتوا و معنی آن ساده نیست، او شما را با یک نام مستعار صدا کرد و پرسید که آیا می خواهید با هم به سینما برویم، در واقع دلش برای شما تنگ شده بود. فرصت . باید آن را نگه دارید .

وقتی برای اولین بار او را دیدم، احساس کردم که چشمانش کمی پیچیده است و او کمی گناهکار به نظر می رسد و کمی دلتنگ من شده است. بعد از تماشای فیلم آن شب رفتیم کنار رودخانه قدم زدیم و بعد ناگهان مرا در آغوش گرفت و گفت: اشتباه کردم بیا جبران کنیم! در این لحظه، من در نهایت معتقدم که عشق می تواند از طریق یادگیری بازگردد.

الان رابطه ما به سطح دیگری رسیده است و او بیشتر و بیشتر درگیر من می شود و برای مدت طولانی از ترک من بی میل می کند.امسال ولنتاین نامزد کردیم.

در طول راه، نه تنها عشقم را نجات دادم، بلکه به من درک عمیق تری از مردان و عشق دادم. همانطور که معلم گفت: عشق یک غریزه است و عشق نیز توانایی آموختنی است . قبل از این هرگز متوجه نمی شدم که این همه دانش و ظرافت در کنار آمدن بین دو جنس وجود دارد. این شکست غیرمنتظره واقعاً ممنون از راهنمایی های معلم و همچنین تیم معلم است که به من اجازه داد تا عزیزم را نجات دهم و عشقی شاد داشته باشم.

خب، این راز من برای بازگرداندن دوست پسرم است. اگر از نظر احساسی سردرگم هستید، می‌توانید WeChat معلم را اضافه کنید: huazhen10037 .