ورود

View Full Version : فروشگاه لباس

khonehman
دوشنبه 14 فروردین 1402, 12:14 عصر
خرید به عنوان جستجویی برای ارزش خود این احساس که شانس یک کت جدید دیگر برای من به ارمغان خواهد آورد. دور کردن غم و اندوه با گرفتن تخفیف. لوسی پوبووا با خرید مشکلی نداشت، او با خودش مشکل داشت. اما حتی انبوهی از لباس‌ها، کفش‌ها و اکسسوری‌ها، کمبود اعتماد به نفس و خلأ زندگی را پر نکرد. او در یک اعتراف آشکار توضیح می دهد که سفر او به سمت رضایت از زندگی بدون خرید زیاد به کجا منجر شد. روز زمین در راه است. آیا او را با کاهش خرید جشن بگیریم؟
فروشگاه لباس بچه گانه (https://pamook.co/)

خوابی از دوران کودکی به یاد دارم که مدام به سراغم می آمد. من در فروشگاه بزرگ Prior هستم، در آن زمان تنها فروشگاه بزرگ در زادگاه من Chomutov. ما می توانیم بدون پرداخت هزینه هر چه را که بخواهیم به آنجا ببریم. من خوشحالم. از این راهرو به راهروی دیگر می دوم و چیزهای زیادی را برمی دارم. من بالاخره می توانم آنچه را که می خواهم داشته باشم. و بعد از خواب بیدار شدم.

من در شهرک مسکونی کامنه بزرگ شدم، جایی که عمدتاً افراد ضعیف‌تر از لحاظ اجتماعی در آن زندگی می‌کردند. کمبود در هر مرحله احساس می شد. گاهی خودم آن را حس می کردم. اما خاطرات خوشی هم دارم. تقریباً تمام آخر هفته‌ها را در جنگل با پدربزرگم سپری می‌کردم که در یک کلبه بازی زندگی می‌کرد و به صورت خودکفا و پایدار زندگی می‌کرد. مادربزرگ فقط با پوست آهو می شست و ظروف فقط با آب گرم و ماسه رودخانه شسته می شد. هدف این بود که طبیعت را آلوده نکنیم. در دهه 1990، بقیه اعضای خانواده آن را مضحک می‌دانستند و پدربزرگ به عنوان یک اکو دیوانه شناخته می‌شد. احساس کمبود و میل به داشتن چیزها در تمام دوران کودکی من را همراهی می کرد. در همان زمان به لطف پدربزرگم عشق به طبیعت در وجودم جوانه زد. اما در آن زمان نمی دانستم این دو اصل متضاد چقدر روی زندگی من تأثیر می گذارد.
آیا تا به حال فقط برای اینکه احساس بهتری داشته باشید خرید کرده اید؟
از نو
آره

در حین تحصیل شروع به کار کردم. من برای دوره کارآموزی به خارج از کشور رفتم و درآمد مناسبی داشتم. باید به نوعی در آن دوره شروع شده باشد. شروع کردم به خرید وسایل خیلی چیزها من بیشتر لباس خریدم. بدون فکر خرید کردم، صرفاً برای شادی، برای روحیه خوب یا برای تسلیت. آن موقع اصلاً به کیفیت و اینکه اصلاً برای من مناسب است یا خیر فکر نمی کردم. من فقط خرید کردم و چیزهایی جمع کردم.

من این احساس را داشتم که خریدهای این چنینی عادی است. همه اطرافیان من این کار را کردند. هر وقت فرصت می کردم خرید می کردم. در فروش، در مغازه های دست دوم، در بازار، در بازار، بعد از کار، زمانی که غمگین بودم، زمانی که قرار ملاقات می رفتم.

بیش از ده سال به طول انجامید. خریدهای اجباری من تشدید شده و مراحل مختلفی داشته است. من این احساس را داشتم که خریدهای این چنینی عادی است. همه اطرافیان من این کار را کردند. من به نوعی آن دوره را دوست دارم، یادم می آید هر وقت فرصتی پیدا می کردم خرید کنم. در فروش، در مغازه های دست دوم، در بازار، در بازار، بعد از کار، زمانی که غمگین بودم، زمانی که قرار ملاقات می رفتم. بسته به اینکه کجا کار می کردم و با چه چیزی سر و کار داشتم.
روانشناس: جای خالی را پر کنید

"افرادی که ارزش خود را از چیزهایی که دارند می گیرند، در مورد کفایت خود دچار ناامنی عمیقی می شوند. اگر چیزی نداشتند چه کسانی بودند؟ اگر صبح رنگ نمی کردند؟ اگر ماشین خوبی نداشتند؟ شک در مورد کامل بودن، در مورد کفایت، بدون اینکه خود را با ماده تکمیل کند، به شکل اضطراب مبهم به سطح می‌آید . "

«در اصل، اشباع کاملاً نادرست چیزی در ماست که توجه، نوازش و کمک را می طلبد. جبران بخشی از اضطراب یا ترس ناشناخته ما، جبران تنش،" هلنا شالدووا ادامه می دهد. "من می خواهم ناخوشایند را با خوشایند متعادل کنم، جایی را در درونم پر کنم که خالی است. با این حال، وقتی گرسنه می شوم و به جای آن بارها و بارها به Matějska می روم، گرسنگی از بین نمی رود. برای مدتی او را در چرخ و فلک فراموش خواهم کرد، اما او به زودی دوباره تماس می گیرد. همین اتفاق زمانی می افتد که من به چیزی نیاز دارم و آن را با خرید پر می کنم.»

من اصلاً مراقب وسایلم نبودم. آنها مدام زیاد می شدند و من حتی دیگر نمی دانستم چه چیزی در خانه دارم. وقتی در بیست و دو سالگی به خارج از کشور رفتم، وزن چمدان هایم بیش از 90 کیلوگرم بود. من نمی توانستم از هیچ یک از آن چیزها دست بکشم، آنها عملا هیچ ارزشی نداشتند.

به خرید در جمهوری چک ادامه دادم. در تخفیف در فروشگاه های صرفه جویی ، در فروشگاه های فروشندگان ویتنامی - عمدتاً تا حد امکان. اصلا برام مهم نبود که چقدر بهم میاد و اگر کیفیت خوبی داشت فقط میخواستم تا حد امکان داشته باشم. مدام خودم را با کسی مقایسه می کردم، مجلات مد را می بلعیدم و مقایسه می کردم که چقدر و چه چیزهایی نسبت به دیگران دارم. مطمئناً برای من خوشبختی و اعتماد به نفس به ارمغان نیاورد. یادم می آید وقتی نمی توانستم یک عطر جدید یا یک چمدان رویایی بخرم چقدر ناراضی بودم و چقدر گریه کردم.
لباس، مربا، کتاب، گیاهان، خدمات - همه اینها را می توان به صورت آنلاین مبادله کرد. چرا داد و ستد تجارت آینده محسوب می شود؟

مصرف تمام شد، معاوضه بازگشت

تا به امروز، دقیقاً نمی‌دانم چرا اینقدر اعتماد به نفس پایینی داشتم و چرا فکر می‌کردم همه چیز حالم را بهتر می‌کند. شاید خانواده و تربیت مقصر بودند. من اصلاً خودم را باور نکردم.
چند تا چیز داری...

تقریبا هر شنبه من و دوستانم به فروشگاه در توچنا می رفتیم. ما کیسه های بزرگ مشکی پر از لباس را به خانه بردیم، اغلب در یک بازدید دو کیسه می بردم. هنوز فکر می‌کردم اگر همه چیزهای مادی را که می‌خواهم داشته باشم، خوشحال می‌شوم. اما در آن زمان من خیلی درگیر بودم. امروز که به آن دوره نگاه می کنم، نمی توانم توضیح دهم که چرا اینقدر ناراضی بودم. بزرگترین درد من پیدا نکردن شریک زندگی بود. فکر می کردم دلیل تمام غم ها و ناامنی هایم همین است.

وقتی به گذشته نگاه می کنم، فکر می کنم مشکل بیشتر از این بود که نمی دانستم کی هستم، نمی توانستم از درون خوشحال باشم. من به خودم گوش نکردم، کاری را که دوست داشتم انجام ندادم. من به دنبال منابع شادی بیرون از خودم گشتم. انواع تبلیغات، رویدادهای تخفیف و فشار همتایان برای من بسیار خوب بود. من متقاعد شده بودم که همه چیز به من اعتماد به نفس و خوشحالی می دهد. اما باز هم نیامد. شادی قطعات جدید همیشه فقط یک لحظه دوام می آورد. بنابراین من رفتم و آن را با خرید دیگری تکمیل کردم.
روانشناس: آیا اعتیاد است؟

به گفته روانشناس هلنا شالدووا، رفتار خرید دارای ویژگی های اعتیاد است، زمانی که افکار ما در مورد خرید اغلب برمی گردند. «وقتی یا بعد از خرید، حداقل آرامش لحظه‌ای به وجود می‌آید، دیر یا زود ممکن است پشیمانی‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و قوانینی برای جلوگیری از این اتفاق در دفعه بعد، یا در مرحله‌ای از رفتار اعتیادآور، حتی اختراع ترفندهای مختلف برای خود، که خرید را پیچیده می‌کند، به وجود بیاید (به عنوان مثال. من پول نقد و کارت را در خانه می گذارم." او توضیح می دهد.

و چگونه می توانم بفهمم که در حال حاضر یک مشکل خرید برای حل کردن دارم؟ «هر چیزی که در زندگی ما دخالت می کند و ما را محدود می کند، موضوعی است که باید حل شود. بنابراین اگر خرید برای من «موضوع» بزرگ‌تری است تا جایی که می‌توانم جوراب پیاده‌روی تهیه کنم، اگر چیزی است که مرا مشغول می‌کند و باعث ناراحتی من می‌شود، می‌توانیم درباره مشکل صحبت کنیم. سپس اعتیاد یک چرخه تکراری از تنش، اشتیاق، مقاومت، تسلیم شدن، پشیمانی احتمالی، احتمالاً سرکوب و انکار و منطقی کردن رفتار خود، آرامش نسبی و متعاقباً تشدید مجدد تنش را نشان می‌دهد.

را در سال 2011 نقطه عطف تفکر من زمانی بود که مستند Ušili to na nas توسط سازمان NaZemi تماشا کردم . این فیلم شرایط کار در کارخانجات نساجی و اثرات زیست محیطی تولید پوشاک را نشان می داد. مستند چشمانم را باز کرد. تا اون موقع اینطوری بهش فکر نکرده بودم. من هرگز به تی شرت ارزان قیمتی که قبل از تماشای فیلم نگاه می کردم نگاه نکرده ام.
عکس: لوسی پوبووا

اندکی پس از آن، من به ایالات متحده سفر کردم، جایی که اعتیاد به خرید را در مقیاسی بزرگتر دیدم. مردم فقط به خاطر خرید از اینجا خرید می کردند. اغلب لباس ها را می گذارند بدون اینکه اصلا بپوشند. شاید نیمی از لباس های کاملا نو بود. همان لحظه ای بود که یاد پدربزرگم افتادم و اینکه چگونه همیشه از طبیعت اطرافش دفاع می کرد.

ناگهان فهمیدم باید چه کار کنم. در طول اقامتم در آمریکا، شروع به مطالعه عمیق تری کردم که مشکلات صنعت نساجی چیست، در مورد ضایعات نساجی زیاد و در مورد کمد لباس کپسولی مطالعه کردم.
روانشناس: کجا باید به دنبال کمک بود؟

هلنا شالدووا توضیح می دهد: «اولین قدم از اعتیاد به خرید، توقف و فکر کردن است. «پیدا کردن یک متخصص و صحبت کردن و فکر کردن با صدای بلند کمک می کند. این کمک می کند تا انگیزه های خود را آشکار کنید و خودتان را بیشتر درک کنید. عشق به خود و عشق از طرف یک عزیز کمک خواهد کرد. این به بهبود سبک زندگی به طور کلی، داشتن روابط خوب، خواب خوب، غذای خوب، ورزش زیاد کمک می کند. یک روانشناس از مرکز درمانی V sebo Doma توصیه می کند که بار دیگر در مورد عشق به خود و عزت نفس صحبت می کنیم که وظیفه ای برای زندگی است.

برای اولین بار پس از مدت ها، شاید برای اولین بار از دوران کودکی، متوجه شدم که واقعا چه می خواهم و چه کسی هستم. آن را در رگ هایم حس کردم، ضربان قلبم تندتر شد، انگار احساس کردم آنچه را که دنبالش بودم، پیدا کرده ام. اما این فقط آغاز ماجرا بود. برای من هزینه زیادی برای کار روی خودم تمام شد، روان درمانی، دوره های خودسازی، آموزش بیشتر را گذراندم. همه اینها به تدریج به من کمک کرد تا اعتماد به نفس پیدا کنم. یکی از دوره هایی که واقعا به من کمک کرد، نقشه برداری شایستگی از سازمان غیرانتفاعی اسپیرالیس بود. آنجا بود که واقعاً فهمیدم کی هستم و قدرتم چیست.
آخرین حصیر

وقتی به جمهوری چک برگشتم، اولین کاری که انجام دادم اصلاح کمد لباسم بود. تمام لباس‌ها و اکسسوری‌ها را شمردم – در مجموع از جمله کیف‌های دستی، کفش‌ها، کاپشن‌ها و لباس‌های زیر، حدود 3000 عدد بود. یک اتاق کامل تا سقف پر شده بود. این آخرین نی بود. من به خودم قول دادم که در کاهش ضایعات نساجی مشارکت کنم، عادات مصرف را تغییر دهم و بشریت را به خرید برگردانم. برای من مانند یک مانترا است که از من در برابر تی شرت های ارزان قیمت، از حملات و فشارها در شبکه های اجتماعی محافظت می کند.
عکس: ماتل
ماتل به پایداری فکر می کند

عروسک های باربی به کودکان در مورد حفاظت از اقیانوس و پایداری آموزش می دهند. Mattel برای خود هدف قرار داده است که تا سال 2030 تمام محصولات و بسته بندی ها را از مواد پلاستیکی 100٪ بازیافتی، قابل بازیافت یا زیستی تولید کند. برای این ابتکار او خط جدیدی از عروسک های «باربی عاشق اقیانوس» را نیز معرفی کرد. آنها از پلاستیک بازیافتی متصل به اقیانوس ساخته شده اند. پلاستیک مورد استفاده در تولید مجموعه Barbie Loves the Ocean از اطراف آبراه هایی می آید که در آن سیستم جمع آوری زباله به طور منظم وجود ندارد. بسته بندی اسباب بازی کاملاً قابل بازیافت است و توسط سازمان غیرانتفاعی بین المللی Forest Stewardship Council® (FSC) تأیید شده است که حاوی هیچ گونه پلاستیک در کاغذ و الیاف چوب نیست.

درباره فعالیت های پایداری Mattel بیشتر بدانید

من 3000 لباسم را به شدت به 30 لباس کاهش دادم. من یک کمد لباس مینیمالیستی را مطابق با pinterest فقط در رنگ های سفید، خاکستری و مشکی جمع کردم. ولی اصلا بلد نبودم باهاش ​​کار کنم، بعلاوه هیچ کدوم از رنگ ها بهم نمیاد. پس از چند هفته، زمانی که از این موضوع کاملاً ناراضی بودم، متوجه شدم که سفر از افراطی به افراطی نیز برای من خیلی خوب کار نمی کند. چند قطعه اضافه کردم، رنگ هایم را انتخاب کردم و شروع کردم به نواختن. تعداد لباس‌هایم حدود صد تن تثبیت شده و اندکی در حال کاهش است.

انرژی‌ای را که بی‌خیال برای خرید و دنبال کردن روندها صرف می‌کردم، اکنون به دوستانم اختصاص می‌دهم، از خودم مراقبت می‌کنم و همچنین مراقب چیزهای کمی هستم که دارم. و مهمتر از همه، عمل به قولی که به خودم داده بودم. من یک سازمان غیرانتفاعی را برای تغییر عادات مصرف به سمت پایداری تأسیس کردم. من و همکارم بیش از پنج سال است که رویدادهای آموزشی را سازماندهی می کنیم. مبادله ها، بازارهای مبادله ای که در آن چیزها را به گردش بازگردانیم و طول عمر آنها را افزایش دهیم، با یک برنامه آموزشی در زمینه پایداری یا مراقبت از مواد تکمیل می شود.
لذت چیزهای کوچک

احساس می‌کنم الان نسبت به قبل آدمی کاملاً متفاوت هستم. من واقعاً خوشحالم و می توانم نه تنها از چیزها بلکه از لحظات نیز قدردانی کنم. به جای اینکه از چیزی شکایت کنم، در همه چیز به دنبال خوبی هستم، سعی می کنم در هر چیزی فرصت ببینم. من عاشق کار و زندگیم هستم. من کاملاً از مقایسه خودم با دیگران دست کشیدم، اکنون فقط خودم را با خودم مقایسه می کنم. من به دنبال لذت در چیزها نیستم، من از چیزهای کوچک نسبی استفاده می کنم، برای مثال غذای خوب، طبیعت، مراقبت، خلقت یا وقت با دخترم.

ما بزرگترین رویداد اولین مرکز خرید پایدار را به پایان رساندیم: Weekly Swap ، که در آن 800 متر مربع مبادله شد. در واقع، این یک رویا از دوران کودکی من است. رویای فروشگاهی که هر کس بتواند آنچه را که می خواهد ببرد. فقط در زمینه های کمی متفاوت. حتی در یک مبادله، هرکسی می‌تواند آنچه را که می‌خواهد انتخاب کند، اما هدف اصلی دیگر این نیست که تا حد امکان داشته باشیم. این در مورد نشان دادن اهمیت استفاده از چیزهای دست دوم، صحبت در مورد میزان نیاز ما، نحوه مراقبت از چیزها و نحوه انتخاب چیزی است که بخریم. من بالاخره آنچه را که می خواستم به دست آوردم - اعتماد به نفس و احساس خوبی در مورد کاری که انجام می دهم و چگونه زندگی می کنم.

این مقاله برای اولین بار در Heroine.cz در 2 سپتامبر 2021 منتشر شد. به مناسبت روز زمین آینده آن را به شما یادآوری می کنیم.
عکس: مبادله پراگ

به مناسبت روز کشور و هفته انقلاب مد، سوآپ پراگ یک بازار مبادله سود ترتیب می دهد . زیرا بدون سیاره ما هیچ مدی وجود ندارد. در 23 آوریل از ساعت 11 صبح تا 5 بعد از ظهر برگزار می شود. این مبادله در میان درختان پارک Malešické، نزدیک به فعالیت‌های کودکان، نوشیدنی‌ها و برنامه‌ای مضمون برای روز کشور، که سنت بزرگی در پراگ 10 دارد، انجام می‌شود.

و در اینجا دلایل دیگری وجود دارد که چرا من حداقل از فروشگاه های آجر و ملات خرید می کنم و حتی خدمات "خرید با مشتری" را ارائه نمی دهم:

شما هرگز به اندازه خانه راحتی و زمانی برای امتحان لباس نخواهید داشت. ممکن است برای شما اتفاق بیفتد که با عجله یک قطعه را بخرید و سپس در خانه زیر نور متوجه شوید که کیفیت آن چیزی نیست که انتظار داشتید یا نمی توانید به خوبی در آن بنشینید یا حرکت کنید. و موارد دیگری که نتوانستید در فروشگاه امتحان کنید.

من شرایطی را دوست ندارم که مشتری تحت فشار باشد تا به هر قیمتی چیزی بخرد، زیرا او در حال پرداخت هزینه خدمات آرایشگر است.

خوب است که برای فکر کردن به آن وقت داشته باشید و مخصوصاً چیزهایی را که قبلاً در کمد لباس خود دارید امتحان کنید.

نیازی نیست به دنبال بوتیک‌های آنلاین ویژه‌ای باشید که بر خلاقیت‌های اصلی متمرکز شده‌اند (اگرچه این نیز یک گزینه است)، اما قطعات جالب زیادی نیز پیدا خواهید کرد، به عنوان مثال در Zalando و غیره.

و چگونه خرید کنیم؟ به کمد خود نگاه کنید و آنچه را که برای ترکیب بهتر لباس هایتان نیاز دارید بخرید شناسایی کنید. آیا آنها قطعات اصلی هستند یا برعکس، آیا باید کمد لباس خود را با قطعات جسورتر تکمیل کنید؟ و سپس روی چیزهایی که به طور خاص در کمد لباس خود کمبود دارید تمرکز کنید. آیا برای ست کردن دامن به بلوز یا تی شرت یا برعکس شلوار و دامن برای ست کردن با تاپ یا اکسسوری نیاز دارید؟ به دنبال جاهای خالی در کمد لباس خود باشید و سعی کنید آنها را پر کنید.

اطمینان حاصل کنید که چیزی که برای کمد لباس خود می خرید می تواند حداقل با سه قطعه دیگر ترکیب شود. اول، همیشه با چیزی که از قبل در کمد خود دارید کار کنید. لیستی از لباس هایی که برای گسترش گزینه های استایل لباس خود نیاز دارید تهیه کنید.

هنگام خرید قطعات اولیه، سر خود را به کار بگیرید و به ترکیب پذیری، کاربردی بودن، کیفیت و... فکر کنید، برعکس، وقتی چیزی استثنایی می خرید، اجازه دهید قلبتان بیشتر شما را راهنمایی کند.

از خریدهای ناگهانی که منجر به لباس هایی می شود که با هیچ چیز در کمد شما مطابقت ندارد یا اصلاً با سبک زندگی شما سازگار نیست، خودداری کنید. خریدهای خود را از قبل برنامه ریزی کنید و یک مرور کلی در کمد خود داشته باشید تا بدانید به چه چیزی نیاز دارید.

لیستی از لباس ها و لوازم جانبی مورد نظر خود تهیه کنید. و دفعه بعد که هوس خرید چیزی کردید، مراقب باشید در افکار منفی مانند: "من می خواهم این را بخرم، اما نمی توانم زیرا برای چیز دیگری پس انداز می کنم" نیفتید. آن را به یک نگرش مثبت تبدیل کنید: "من می توانستم آن را بخرم، اما ترجیح می دهم پولم را برای چیزی که واقعا می خواهم پس انداز کنم."

بهتر است از پالت رنگ خود شروع کنید، زیرا در این صورت همه چیز در کمد لباس شما مطابقت خواهد داشت. شما مجبور نخواهید بود که فقط به رنگ های خنثی بچسبید زیرا مطمئن نیستید که کدام رنگ به شما می آید. شما خودتان را خیلی محدود می کنید و معتقدید که حتی با رنگ های خنثی هم می توانید انتخاب بدی داشته باشید، زیرا رنگ های خنثی هم مانند رنگ ها گرم و سرد هستند و با هم ترکیب نمی شوند.

زنی نباشید که در خنثی ها پنهان می شود زیرا پالت خود را نمی شناسد. به معنای واقعی کلمه، زیرا مغز ما خنثی ها را به خاطر نمی آورد. به همین دلیل است که کت ها را در رنگ های خنثی مانند آبی تیره و خاکستری دوخته می کنند، زیرا می توانید هر روز آن را بپوشید و هیچکس متوجه نمی شود که دوباره همان کت و شلوار را پوشیده اید. برعکس، اگر کت و شلوار قرمز یا زرد بود، همه شما و کت و شلوار را به یاد می آورند. اگر می خواهید خاطره انگیز باشید، رنگ ها را بپوشید!

برای خرید آنلاین موفق، همچنین باید سبک خود را بشناسید و بفهمید که چه چیزی برای شما مناسب است و چرا. شما مجبور نخواهید بود به سایر خدمات آرایشی متکی باشید زیرا می دانید روی چه چیزی تمرکز کنید و در زمان و هزینه شما صرفه جویی می کند. شما در سبک خود متخصص خواهید شد.

امروزه خرید آنلاین آسان است و ارسال و مرجوعی اغلب رایگان است. بله، گاهی اوقات شما کاملاً مطمئن نیستید که از نظر اندازه یا کیفیت متریال به چه چیزی وارد می شوید، اما زمانی که موفق به پیدا کردن قطعه عالی که شما را توصیف می کند، پاداش دریافت خواهید کرد.
خدمات و دوره ها
5 نکته برای خرید آنلاین لباس

خرید اینترنتی لباس قطعا مزایای خود را دارد. بدون صف، دویدن در اطراف مغازه ها یا آینه های نامطلوب در اتاق اتصالات. با این حال، گاهی اوقات ممکن است هنگام انتخاب اشتباه کنید. و هنگامی که در فروشگاه هستید، هنگام امتحان کردن آن، خرید آنلاین، و پس از پرداخت هزینه و تحویل سفارش، بلافاصله متوجه خواهید شد. اینکه برای شما بیشتر از مواقع اتفاق می افتد؟ نکات ما را در مورد نحوه انتخاب لباس هایی که مانند دستکش مناسب شما هستند را به صورت آنلاین بخوانید.

خواندن نمودار اندازه را یاد بگیرید

همه برندها و فروشگاه ها از یک شماره گذاری استفاده نمی کنند. گاهی اوقات تفاوت ها به سختی قابل توجه است، اما گاهی اوقات ممکن است اتفاق بیفتد که اندازه M بیشتر با L مطابقت دارد و بالعکس. یک متر بگیرید و قد، قد آستین و ساق پا، سینه، دور باسن و دور کمر خود را یادداشت کنید. قبل از انتخاب لباس، داده های موجود در نمودار اندازه را با اندازه های خود مقایسه کنید . این امر باعث صرفه جویی در وقت شما برای بازگرداندن کالا و منتظر ماندن تاجر برای ارسال پول به حساب بانکی شما می شود .

مواد را بشناسید

پارچه ای که در لمس ناخوشایند باشد حتی یک لباس زیبا را غیر قابل پوشیدن می کند. و از آنجایی که نمی‌توانید لباس‌های انتخابی را روی خودتان در فروشگاه الکترونیکی امتحان کنید، خوب است حداقل یک دید کلی از خواص مواد فردی داشته باشید. کمد لباس خود را مرور کنید و قطعاتی را که بیشتر از همه دوست دارید و همچنین آنهایی را که با آنها ناراحت هستید انتخاب کنید. آنها نگاه کنید به ترکیب مواد . شاید متوجه شوید که تی‌شرت‌های نخی بیشتر به تن شما می‌آیند و لباس‌های شما فقط از الاستین ساخته شده‌اند.

تجربیات دیگران را بخوانید

فروشگاه های الکترونیکی بیشتر و بیشتری دارای بخشی با نظرات مشتریان در جزئیات محصول علاوه بر توضیحات و پارامترها هستند. هر قطعه ای را که بیشتر دوست دارید، عجله نکنید و نظرات چند نفر دیگر را بخوانید. به نظراتی که به اندازه، کیفیت مواد یا سایه لباس اشاره دارند، توجه ویژه ای داشته باشید.

از قبل از شرایط بازگشت مطلع شوید

حتی اگر نکات ما را دنبال کنید، گاهی اوقات ممکن است پس از باز کردن بسته بندی ناامید شوید. برای این امکان آماده باشید و قبل از تکمیل سفارش، سیاست بازگشت را مطالعه کنید . مهلت تعویض آن، نحوه بازپرداخت و هزینه ارسال را دریابید.

تعجب نکنید

اگرچه خرید آنلاین می تواند در زمان زیادی صرفه جویی کند، اما باید دو بار فکر کرد و از تصمیم گیری های عجولانه اجتناب کرد. خوشبختانه برخی از فروشگاه های الکترونیکی امکان رزرو اجناس در سبد را برای چند ساعت یا تا روز بعد فراهم می کنند. شاید آن وقت به این نتیجه برسید که واقعاً به پمپ هایی که همین دیروز می خواستید نیاز ندارید.