ورود

View Full Version : مشکل با فونت در کامپیوتر مشتری

rtech
چهارشنبه 22 آذر 1385, 20:59 عصر
سلام دوستان
من در برنامه ای که نوشتم از 4 تا فونت فارسی استفاده کردم و با استفاده از برنامه install shield یک نصب برای آن ساختم وقتی فایل setup.exe را در کامپیوتر مشتری اجرا میکنم فونت ها در شاخه فونت سیستم کپی میشود ولی در برنامه به صورت مربع و یا اشکال دیگر نشان داده میشود و وقتی در برنامه هایی مثل فوتوشاپ ( البته در کامپیوتر مشتری ) میخوام یک نوشته ای بنویسم این فونت ها را در بین فونت پیدا نمیکند اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید ممنون .

perfeshnal
پنج شنبه 23 آذر 1385, 14:18 عصر
سلام
دوست عزیز بهتره شما از فونتهای استاندارد ویندوز استفاده کنید مثلا Tahoma تا با مشکل رو به رو نشوید. چون از قدیم این مشکل فونت بوده هست . البته راه هایی مثل کپی کردن اون به وسیله کد نویسی وجود داره که برای این کار هم می تونید از دستور File Copy استفاده کنید.
موفق باشید

oVERfLOW
پنج شنبه 23 آذر 1385, 14:44 عصر
این طوری که شما نوشتید
به احتمال زیاد فونت اصلا نصب نشده

شاید شما به جای نصب فونت فقط اون رو کپی کردید...

rtech
پنج شنبه 23 آذر 1385, 16:37 عصر
مشکل حل شد . مشکل اینجا بود که من این فونت ها رو از شاخه فونت ویندوز کپی کردم تو برنامه install shield وقتی فایل های اصلی رو کپی کردم مشکل حل شد . از نظرات شما دوستان عزیز هم تشکر میکنم

alipaye
دوشنبه 27 آذر 1385, 06:25 صبح
اگه از wise استفاده کنی(اگه تا حالا کار نکردین 2 ساعت بیشتر وقتتونو نمی گیره به مشکل بر خوردین هستم خدمتتون) خودش محل نصب فونت داره
البته اینم به نظر من یه اشکال داره و اونم این که موقعی که برنامه را un install می کنی فونتو کلا از روی سیستم بر می داره حالا ممکنه این فونت قبل از شما رو سیتم موجود باشه یا نباشه از دوستان اگه راه حلی به نظرشون می رسه ممنون می شم کمک کنن

sjj
دوشنبه 27 آذر 1385, 21:19 عصر
setup2go هم بد نیست.کارتون رو راه می اندازه.