ورود

View Full Version : مشاوره کودکان

khonehman
دوشنبه 21 فروردین 1402, 15:33 عصر
کودکان و جوانانی که ما از آنها حمایت می کنیم به سه گروه هدف مختلف تعلق دارند. آنها قبلاً تشخیص داده اند یا مشکوک به ناتوانی هستند.

مشاوره از طرف خانواده و زمینه های وسیع تر در هر فرآیند حمایتی برای خردسالان دارای معلولیت بسیار مهم است. اگر خودتان از پسر یا دختر معلول خود مراقبت می کنید، برخی حمایت های آموزشی یا روانی اجتماعی از طریق مشاوره می تواند مفید باشد. این پیشنهاد همچنین می تواند مکمل مهمی برای کودکان و جوانانی باشد که به آنها مهدکودک یا محل اقامت ارائه می شود.
مشاوره کودک (http://clinicroya.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/)

این مشاوره بر رشد فرزند شما و حمایت آموزشی و روانی اجتماعی از شما به عنوان والدین متمرکز است. پذیرش معلولیت و همچنین آینده فرزند شما محوری است. مشاوره در خانه یا در ارائه دهنده مراقبت انجام می شود و می تواند شامل مکالمات فردی و جلسات گروهی باشد.
چرا نفقه کودک را انتخاب کنید؟

شروع از سوال شما!

ما همیشه از سوالات شما شروع می کنیم و بر اساس آن سعی می کنیم پاسخ مناسبی بدهیم.

آموزش روانی

در طول راهنمایی، توجه والدین به نحوه برخورد با معلولیت با ارائه اطلاعات، دانش و مهارت مورد توجه قرار می گیرد. این به شما اعتماد به نفس بیشتری در برخورد با فرزندتان می دهد. ما همچنین با خود بچه‌ها کار می‌کنیم تا آن‌ها نسبت به آنچه که آنها را از سایر کودکان متمایز می‌کند، بینش پیدا کنند. بزرگسالان نیز اغلب به این بینش نیاز دارند تا به یک راه حل برسند.

سرمایه گذاری در ارتباطات

ما به والدین و محیط کودک یاد می دهیم که ارتباط را با نیازهای کودک به گونه ای تطبیق دهند که درک خوبی حاصل شود. رشد زبان از این طریق تحریک می شود. در صورت لزوم، اشکال جایگزین ارتباط نیز جستجو می شود. به این ترتیب می‌توان به ارائه پاسخ برای هرگونه مشکل رفتاری نیز نگاه کرد.

محیط زندگی و یادگیری را روشن و پیش بینی کنید

بر اساس مشکلاتی که در زندگی روزمره با آن مواجه می شوید، ما توجه زیادی به «ترجمه» آن موقعیت ها می کنیم تا دفعه بعد واکنش متفاوتی از خود نشان دهید. ما این کار را، از جمله، با ایجاد داستان‌های اجتماعی یا تجسم‌سازی انجام می‌دهیم.
مرکز مشاوره تلاس (https://telluss.ir)

همکاری با دیگران

مشاوران ما به شما کمک می‌کنند تا برای هماهنگ کردن کمک‌ها بین همه طرف‌های درگیر در مراقبت و/یا آموزش فرزندتان تماس برقرار کنید.
حمایت فردی جهانی

چی؟ حمایت فردی جهانی مخصوصاً برای کودکانی است که از مهدکودک، مهدکودک یا کلاس اول شروع می‌کنند. این به کمک آستانه پایین (در دسترس مستقیم) و به سرعت قابل استفاده در مراقبت از کودک یا مدرسه عادی کودک است، به طوری که کودکان با و بدون نیازهای مراقبتی خاص می توانند بازی کنند، یاد بگیرند، با هم دوست شوند و غیره.
توجه بیشتری به لحظات انتقال می شود: اولین قدم برای مراقبت از کودک، انتقال به مهدکودک، از مهدکودک به دبستان، از مدرسه به مراقبت بعد از مدرسه ...
مشاوران از مشاوران کودک، مراقبان، معلمان حمایت می کنند و در صورت نیازهای خاص با کودک کار می کنند. اصول عمل عبارتند از: نشان دادن، همکاری، مشاوره دادن و بحث. والدین تصمیم می گیرند که آیا حمایت فردی جهانی برای فرزندشان درخواست شود یا خیر.

برای چه کسی؟ برای کودکان خردسال از شروع مراقبت از کودک تا و شامل کلاس اول با ناتوانی (مشکوک) و مهدکودک یا مدرسه (مهدکودک) درگیر.

کاربردی

• پشتیبانی محدود در پناهگاه یا مدرسه (حداکثر 30 ساعت در سال)

• تمرکز بر نیازهای خاص ناشی از معلولیت

• با همکاری والدین، مراقبت از کودکان (فراگیر)، مدرسه (مهدکودک)، CLB و شبکه های پشتیبانی

• کاملاً یارانه ای و رایگان برای کودک و مدرسه یا مهدکودک درگیر

• اطلاعات بیشتر و ثبت نام در KIDS Mobiel امکان پذیر است
آیا به دنبال مشاوره برای فرزندتان، خودتان یا شخص دیگری هستید؟ شما می توانید از طریق فرم ثبت نام ما در KIDS Mobiel ثبت نام کنید. فردی از تیم ما به زودی با شما تماس خواهد گرفت.
کودکان مبتلا به اوتیسم

ما کودکان مبتلا به اوتیسم (مشکوک) و خانواده‌هایشان را در یافتن راه‌حل‌هایی برای مشکلات ارتباطی، تعاملات اجتماعی، تخیل، انعطاف‌پذیری، پردازش محرک‌ها و ترس‌هایشان مشاوره می‌کنیم.
ادامه مطلب
کودکان ناشنوا و کم شنوا

کودکانی که در هر دو گوش یا یک طرف ناشنوا یا کم شنوا هستند واجد شرایط مشاوره هستند. در طول مشاوره به ایجاد ارتباط هماهنگ، حمایت والدین، آموزش روانی، تعامل اجتماعی و غیره توجه زیادی می شود.
ادامه مطلب
کودکانی که مشکلات گفتاری و زبانی دارند

کودکانی که در درک زبان و بیان خود از طریق زبان شفاهی مشکل دارند، می توانند به مشاوره های ما تکیه کنند. از طریق مشاهدات و تعامل با کودک و والدین، نکات و توصیه های زبانی را در انواع زمینه های رشد ارائه می دهیم. به عنوان مثال، ما والدین را مشاوره می کنیم که چگونه می توانند زبان فرزندشان را تحریک کنند.
مشاوره کودک (http://clinicroya.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/)مشاوره کودکان

دلیل اینکه کودک رفتار ناخوشایند می کند یا چیزی را می شکند همیشه بی گناه است. گاهی اوقات بازیگوش و بشاش است و گاهی که پرخاشگر یا عصبانی است ناراضی یا گیج است. هر چه رفتار دشوارتر باشد کودک بیشتر درد می کشد و به محبت و درک شما نیاز دارد به عبارت دیگر چیزی به نام رفتار بد در کودکان وجود ندارد. در عوض یک کودک وجود دارد که بهترین کار ممکن را انجام می دهد و ما او را درک نمی کنیم. - نائومی آلدورت

والدین اغلب متعجب می شوند که بدانند من به آنچه که ما به عنوان نظم و انضباط فکر می کنیم (ضربه، عواقب، کنار گذاشتن) اعتقادی ندارم، زیرا بچه ها را از تبدیل شدن به افراد مسئولیت پذیر و منظم باز می دارد. آنها می پرسند: «کودک من چگونه رفتار کردن را یاد خواهد گرفت؟» پاسخ من این است که بچه ها از طریق آنچه تجربه می کنند یاد می گیرند. موثرترین راه برای آموزش به کودکان این است که با آنها همانگونه رفتار کنیم که می خواهیم با دیگران رفتار کنند: با شفقت و درک. وقتی ضربه می زنیم، تنبیه می کنیم یا فریاد می زنیم، بچه ها یاد می گیرند که پرخاشگرانه رفتار کنند.

حتی کنار گذاشتن آنها – به طور نمادین رها کردن آنها برای مراقبت از خودشان – به کودکان این پیام را می دهد که آنها با اضطراب خود تنها هستند، درست زمانی که بیشتر به ما نیاز دارند، نه فرصتی برای یادگیری نحوه مدیریت احساساتشان. (اما من طرفدار بزرگی هستم که یک بچه را از آن موقعیت بیرون بیاورم و به ما نزدیک شوم تا به او کمک کنم تا احساساتی را که باعث شده او اینگونه رفتار کند کنار بیاورد.) این بدان معنا نیست که ما از مسئولیت خود در تربیت فرزندانمان غفلت می کنیم. از طریق برای تعیین مرزها. به خیابان نروید، بچه را نزنید، روی قالیچه ادرار نکنید، لاله های همسایه را نچینید. سگ را آزار نده اما اینها حد هستند نه مجازات. شما تعجب خواهید کرد که چگونه فرزندتان یاد می‌گیرد که دفعه بعد این کارها را انجام ندهد اگر هنگام انجام آنها او را "تنبیه" نکنید؟

در واقع تحقیقات نشان می دهد که تنبیه کودکان باعث بدرفتاری بیشتر می شود. تنبیه شدن کودکان را عصبانی و حالت تدافعی می دهد. آدرنالین را روشن می کند و هورمون های دیگر را به مبارزه، فرار یا انجماد می رساند و تکانه های معقول و متقابل را خاموش می کند. کودکان به سرعت رفتار «بد» را که منجر به تنبیه آنها شد، فراموش می‌کنند، حتی وقتی هفته‌ها را صرف پردازش عواقب عاطفی پس از تنبیه می‌کنند. اگر اصلاً چیزی یاد می گیرند، برای جلوگیری از گرفتار شدن، دروغ می گویند. تنبیه ما را از فرزندانمان دور می کند، بنابراین تأثیر کمتری بر آنها داریم. این حتی ضریب هوشی را کاهش می دهد زیرا کودکانی که کاملاً احساس امنیت و امنیت نمی کنند در یادگیری آزاد نیستند. خیلی ساده، تنبیه هرگز راهی موثر برای تربیت کودک به عنوان کودکی مسئولیت پذیر، مهربان و شاد نیست. این همه درس های اشتباه را به او می دهد.

با این حال، اگر در عوض بتوانیم در هنگام تعیین مرزها دوستانه و درگیر بمانیم، بچه های ما متوجه خواهند شد. آنها در برابر مشاوره ما مقاومت نمی کنند، بنابراین احساس می کنند درگیر هستند و تأثیر خود را بر دیگران می بینند و با ملاحظه و مسئولیت پذیر هستند. از آنجایی که آنها والدینی داشتند که خودکنترلی عاطفی را مثال می زدند، یاد گرفتند که احساسات خود و در نتیجه رفتار خود را مدیریت کنند. از آنجایی که همه آنها پذیرفته شده اند، به علایق خود متصل هستند و انگیزه کشف آنها را دارند.

راه های هدایت کودکان بدون تنبیه

1. احساسات خود را تنظیم کنید
اینجوری بچه ها یاد میگیرن با بچه هاشون برخورد کنن. وقتی عصبانی هستید عمل نکنید. اگر نمی توانید با عشق به فرزندتان ارتباط برقرار کنید، یک والدین واقعاً فوق العاده در حال حاضر چه کاری انجام می دهند؟ سپس آن را انجام دهید. اگر نمی توانید، قبل از واکنش به موقعیت، یک نفس عمیق بکشید. در مقابل انگیزه مجازات مقاومت کنید. همیشه نتیجه معکوس می دهد.

2. احساسات را جدی بگیرید
وقتی کودک شما غرق آدرنالین و سایر هورمون های مبارزه یا فرار است، نمی تواند چیزی یاد بگیرد. به جای موعظه، او را با خود ببرید و بگذارید با توجه فعلی شما از بین برود. هدف شما این است که یک "محیط حمایتی" برای فرزندتان که ناراحت است فراهم کنید. ابراز احساسات با یک بزرگسال ایمن، توجه و پذیرنده چیزی است که به کودک کمک می کند تا با این احساسات کنار بیاید و یاد بگیرد که خود را آرام کند تا در نهایت بتواند احساسات خود را تنظیم کند. در طوفان عاطفی سعی نکنید با او استدلال کنید. پس از آن، او به قدری احساس بهتری خواهد کرد و آنقدر به شما نزدیکتر خواهد شد که در معرض مشاوره شما قرار خواهد گرفت. جایی که نمی گوییم "ساکت باش" (زیرا احساسات را جریحه دار می کند) یا دروغ نمی گوییم (زیرا تارهای نامرئی را که قلب ما را به هم متصل می کند قطع می کند).

3. به یاد داشته باشید که کودکان چگونه یاد می گیرند
مثال مسواک زدن را در نظر بگیرید. از کودکی شروع کنید، آن را با دندان های خودتان نشان دهید، آن را برایش سرگرم کننده کنید و کم کم به او مسئولیت بیشتری بدهید و در نهایت خودش این کار را انجام خواهد داد. همین اصل برای تشکر کردن، نوبت دادن، به یاد آوردن چیزهای او، غذا دادن به حیوان خانگی او، انجام تکالیف و بیشتر هر چیزی که فکرش را بکنید صدق می کند. روال‌ها بسیار ارزشمند هستند، زیرا ساختاری برای کودک شما برای یادگیری مهارت‌های اساسی هستند، همانطور که پایه‌ها پیش‌نیاز ساخت یک ساختمان هستند. ممکن است عصبانی شوید که او دوباره کت خود را فراموش کرده است، اما فریاد زدن کمکی به یادآوری او نمی کند. "پشتیبانی" کمک خواهد کرد.

4. قبل از اصلاح وصل شوید
و حتی زمانی که موقعیت را هدایت می کنید در تماس باشید و به تمایل فرزندتان برای انجام بهترین کار دامن بزنید. به یاد داشته باشید که بچه ها وقتی احساس بدی می کنند و از ما جدا می شوند، بد رفتار می کنند.

خم شو و تو چشماش نگاه کن: -عصبانی شدی...با حرفا چی میخوای... گاز نزن!

او را بلند کن: "می خواهی بیشتر بازی کنی... وقت خواب است."

تماس چشمی شیرین برقرار کنید: "تو الان خیلی ناراحتی."

دستت را روی شانه‌اش بگذار: می‌ترسی در مورد کلوچه به من بگویی.

5. مرزها را تعیین کنید ... اما آنها را تاکید کنید
البته لازم است به چند قانون پایبند باشید، اما می توانید دیدگاه او را نیز تأیید کنید. وقتی بچه ها احساس می کنند درک شده اند، بهتر می توانند محدودیت های ما را بپذیرند.

«نه گاز گرفتن! تو خیلی عصبانی و آسیب دیده ای، اما باید این را با کلمات به برادرت بگویی.»

«الان وقت خواب است. می دانم که دوست داری بیشتر بازی کنی.»

"تو نمی خواهی مامان نه بگوید، من تو را می شنوم... و پاسخ خیر است. ما حتی وقتی ناراحت و عصبانی هستیم به هم نمی گوییم "ساکت"!

"همانطور که می ترسی، می خواهم حقیقت را به من بگویی."

6. به یاد داشته باشید که همه «رفتارهای بد» بیانگر یک نیاز واقعی، هرچند نادرست است.
او دلیلی دارد، حتی اگر شما آن را واقعی نمی دانید. آیا رفتار او وحشتناک است؟ سپس او باید از درون احساس وحشتناکی کند. آیا او به خواب بیشتری نیاز دارد؟ زمان بیشتر با شما، آرامش بیشتر، فرصت بیشتر برای گریه کردن و رها کردن این احساسات ناراحت کننده که همه ما ذخیره می کنیم؟ نیاز اساسی را برطرف کنید و رفتار نادرست را حل کنید.

7. بله بگویید
اگر سؤال محبت آمیز باشد، بچه ها تقریباً هر کاری را که از آنها بپرسیم انجام می دهند. راهی برای گفتن بله به جای نه پیدا کنید، حتی اگر محدودیت های خود را تعیین کنید. "بله وقت آن است که وسایل را مرتب کنیم و بله من به شما کمک خواهم کرد و بله می توانیم برج شما را ترک کنیم و بله می توانید غر بزنید و بله اگر عجله کنید می توانیم یک داستان اضافی بخوانیم و بله می توانیم این را سرگرم کننده کنیم و بله من شما را دوست دارم و بله من خیلی خوشحالم که پدر و مادر شما هستم. آره". فرزند شما به گونه ای پاسخ خواهد داد که سخاوتمندانه با خلق و خوی شما مطابقت داشته باشد.

مرکز مشاوره تلاس (https://telluss.ir)

8. هر روز زمان با کیفیتی را با کودک خود بگذرانید
تلفن را خاموش کنید، کامپیوتر را ببندید و به فرزندتان بگویید: «بسیار خوب، تا بیست دقیقه آینده برای شما اینجا هستم. چکار باید بکنیم؟". او را مسئول قرار دهید. دنیا برای بچه ها پر از تحقیر است، پس برای این بیست دقیقه، فقط یک آدم بدکار باشید و بگذارید او پیروز شود. یک نیشخند ترس و اضطراب فروخورده را آزاد می کند، پس حتما بازی کنید، بخندید، احمق باشید. با بالش مبارزه کنید، کشتی بگیرید، در مقابل هم بغل شوید. به او اجازه دهید آنچه در ذهنش است را به شما بگوید، بگذارید غر بزند یا فریاد بزند. فقط تمام این احساسات را بپذیرید. 100% آنجا هستم. کودکانی که می‌دانند می‌توانند هر روز روی زمان ویژه‌ای با والدین خود حساب کنند، پیشرفت می‌کنند، زیرا به اندازه کافی اعتماد به نفس دارند تا احساسات خود را ابراز کنند و رفتار خواهند کرد.

9. خودتان را ببخشید
اگر در مورد خود بد فکر می کنید، نمی توانید یک والدین الهام بخش باشید. همانطور که کودک شما وقتی نسبت به خودش احساس بدی دارد، «رفتار خوبی» ندارد. شما همیشه می توانید رابطه را اصلاح کنید.

10. از امروز شروع کنید
وقتی همه چیز شکست خورد، خودتان را محکم در آغوش بگیرید. بعد برو و بچه ات را خوب بغل کن. ارتباط بر همه چیز در فرزندپروری برتری دارد. باور نمی کنی؟ این هفته آن را امتحان کنید و ببینید چه معجزه ای می توانید بدست آورید.
مشاوره کودک (http://clinicroya.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/)