PDA

View Full Version : زوج درمانی و خانواده درمانی

khonehman
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1402, 17:29 عصر
زوج درمانی و خانواده درمانی
چیست؟

( ازدواج و خانواده درمانی CPF) به رفتارهای همه اعضای خانواده و نحوه تأثیر آنها بر اعضای خانواده می پردازد. همچنین به روابط بین اعضای خانواده و واحد کلی خانواده می پردازد. به این ترتیب، درمان بین زمان صرف شده در درمان فردی و زمان صرف شده در زوج درمانی، خانواده درمانی یا هر دو در صورت لزوم تقسیم می شود. خانواده نیز نامید . درمان را می توان مشاوره زوجین، مشاوره ازدواج یا مشاوره
چه زمانی اعمال می شود؟
مشاوره ازدواج (http://clinicroya.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/)
مشکلات روانی درمان شده در TPF عبارتند از: تعارضات زناشویی و زوجین، مشکلات بین والدین و فرزندان، درد، اضطراب، اختلالات خوردن و مشکلات رفتاری کودکان. همچنین مشکلات مربوط به مراقبت از سالمندان یا نحوه برخورد با زوال عقل والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ. در Psicología Relacionarte ما همچنین روی TPF با مشکلات سلامت روانی یکی از اعضای خانواده و تأثیری که آنها بر سایر اعضای خانواده می‌گذارند کار می‌کنیم.
چگونه توسعه می یابد؟
مرکز مشاوره و روانشناسی تلاس (https://telluss.ir/)
TPF یک درمان کوتاه مدت است که به طور متوسط ​​شامل 12 جلسه است. با این حال، بسته به ماهیت و شدت مشکلات، ممکن است جلسات بیشتری مورد نیاز باشد. در زوج درمانی، درمانگر با ملاقات با زوج شروع می کند و سپس با هر فرد وقت می گذراند. در خانواده درمانی، درمانگر با ملاقات با تمام خانواده شروع می کند و سپس در صورت لزوم با هر یک از اعضای خانواده به طور جداگانه ملاقات می کند. جلسه اول عموماً جمع آوری اطلاعات و مشاهده پویایی زوج یا خانواده است. در عین حال، مراجعان می توانند ایده ای از نقش و شایستگی درمانگر، اهداف درمان و دستورالعمل های جلسه به دست آورند. ما راه‌هایی را برای حل فعال مشکلات و در طول زمان شناسایی نقش‌ها و رفتارهای خانوادگی و فردی که به تعارض کمک می‌کنند، بررسی خواهیم کرد.
چه سودی برای من دارد؟

در TPF ما مشاهده می کنیم که چگونه رفتار یک فرد بر خود و روابط او در زوج یا خانواده تأثیر می گذارد. صرف نظر از اینکه مشکل مربوط به فرد یا خانواده باشد، مشارکت سایر اعضا در روند درمانی مؤثرتر خواهد بود. TPF هدف گرا است و برای به دست آوردن نتایج ثابت کار می کند. در سال‌های اخیر، پزشکان TPF از رویکردهای گسترده‌تری استفاده کرده‌اند که شامل شیوه‌های «دنیای واقعی»، ادغام سایر درمان‌ها، و شامل سایر مدل‌های زوج و خانواده است.
مشاوره ازدواج (http://clinicroya.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/)
ازدواج درمانی

آیا به دنبال ازدواج درمانی اسپانیایی زبان برای ترمیم ازدواج خود هستید؟ Mejor Hablemos یک پلت فرم آنلاین ازدواج درمانی به زبان اسپانیایی در ایالات متحده است. ما تیمی از روانشناسان حرفه ای در روابط زناشویی داریم که به شما کمک می کنند تا رابطه خود را بازسازی کنید و بهتر از همه، درمان به صورت آنلاین انجام می شود و شما و همسرتان می توانید حریم خصوصی و راحتی لازم را برای انجام درمان به دست آورید.
اینها رایج ترین مشاوره ها در ازدواج درمانی هستند

بسیاری از زوج ها شرایط مشابهی را تجربه کرده اند و بهبود یافته اند

نمیتونم درست ارتباط برقرار کنم
فاصله عاطفی
از دست دادن صمیمیت جنسی.
تاثیر منفی زندگی کاری بر رابطه
روتین و یکنواختی
حسادت، از نظر طرف مقابل بی اساس.
بحث های بی پایان
طلاق و جدایی

چیزی که شریک زندگی شما در ازدواج درمانی به دست خواهد آورد ، یادگیری گوش دادن به یکدیگر است. ازدواج با محیطی فراهم می شود که در آن می توانید نارضایتی خود را از رابطه به جای نارضایتی خود از طرف مقابل ابراز کنید. بنابراین این تغییر دیدگاه به شما این امکان را می دهد که بدون تلاش برای تغییر طرف مقابل، رابطه را ببینید. در دوره زوج‌درمانی، علل عمیق‌تر و غیرمنتظره‌تر می‌تواند آشکار شود که منشأ مشکلات روابط نیز هستند. به عنوان مثال، افسردگی، فرسودگی شغلی، یا ترومای حل نشده در یکی از دو همسر.

ازدواج درمانی آنلاین چگونه کار می کند؟
تماس ویدیویی درمان آنلاین با زوم در ایالات متحده
تماس تصویری

انجام می شود . جلسات درمانی آنلاین با تماس ویدیویی انجام می شود، این جلسات از طریق پلت فرم ZOOM (جلسات زوم برنامه) یا واتساپ بسته به در دسترس بودن شما
چقدر طول می‌کشد که یک جلسه درمانی آنلاین
مدت زمان

جلسات . طول می کشد 50 دقیقه ، توصیه می کنیم این کار را از یک فضای راحت، خصوصی و آرام که برای صحبت کردن راحت باشد انجام دهید
نوبت شما را برنامه‌ریزی کند
دستور کار یک استناد
تعیین وقت ملاقات بسیار آسان است، شما باید به مدیر قرار ما مراجعه کنید و حرفه ای مورد نظر خود را انتخاب کنید، روز و ساعتی را که برای شما مناسب است انتخاب کنید و در نهایت اطلاعات شخصی و روش پرداخت خود را پر کنید.
چگونه یک قرار ازدواج درمانی رزرو کنیم؟

نسخه ویدیویی
قرار ملاقات را برنامه ریزی کنید
دستور کار یک نقل قول آنلاین

از فرم قرار ملاقات برای برنامه ریزی یک جلسه آنلاین با هر یک از روانشناسان ما استفاده کنید.
قرار ملاقات خود را تأیید کنید

ایمیلی دریافت خواهید کرد که روز، ساعت و روانشناس انتخابی را تایید می کند. به یاد داشته باشید که پرداخت باید در روز برنامه ریزی جلسه انجام شود، می تواند توسط PayPal یا Zelle انجام شود.
جلسه آنلاین

چند دقیقه قبل از جلسه، پیوندی دریافت خواهید کرد که فقط شما و درمانگر می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید. جلسات 100% محرمانه است.
بهتر است با روانشناس به زبان اسپانیایی صحبت کنیم

Let's Talk Better یک پلتفرم ازدواج درمانی آنلاین است که برای ارائه پاسخ های حرفه ای و چابک به زوج هایی که در شرایط سخت یا بحران قرار می گیرند و به دنبال راه حلی برای آشتی زناشویی خود هستند، طراحی شده است.

ما خدمات مشتری را با مصاحبه های شخصی از طریق برنامه هایی مانند زوم یا واتس اپ توسعه داده ایم. او موفق می شود محیطی ایجاد کند که انگار با روانشناسش در مطب است، اما در این مورد با تلفن، تبلت یا کامپیوتر در خانه.

این رویکرد باعث می‌شود زوجین بتوانند بدون نیاز به حضور در یک اتاق یا مراجعه به مرکز روان‌شناسی، از هر نقطه‌ای، درمان را دریافت کنند.

اگر مایل به گرفتن وقت هستید، می توانید این کار را به صورت آنلاین از طریق مدیر قرار در وب سایت ما انجام دهید. این ابزار ساده ای است که به شما امکان می دهد روانشناس ازدواج درمانی آنلاین را انتخاب کنید که به بهترین وجه با سلیقه شما مطابقت دارد و سپس ساعاتی را که برای شما مناسب است انتخاب کنید.
چه زمانی به ازدواج درمانی برویم؟

برخی از زوج های متاهل به دنبال درمان برای بهبود روابط خود هستند، برخی دیگر به دنبال مشاوره برای حل یک بحران، جبران نیازهای زندگی مشترک یا حتی جدایی هستند. به هر دلیلی، این همیشه یک قدم بزرگ است، زیرا به زوج متاهل در درمان این فرصت داده می شود تا یک سفر شخصی و گروهی مهم را آغاز کنند تا از یکدیگر بیاموزند و بهترین راه را برای ازدواج انتخاب کنند.

زوج‌های متاهل اغلب به دنبال منابعی هستند که بتوانند بر مشکلات غلبه کنند، اما گاهی اوقات در آن مرحله مشکل از توانایی آنها خارج است و رابطه را به خطر می‌اندازد. در این موارد، این زوج‌ها می‌توانند از این درمان بهره‌مند شوند، زیرا برای شروع روان‌درمانی زوجین آموزش دیده و آموزش دیده‌اند.
روانشناسان ازدواج درمانی ما

روانشناس . شماره ثبت: 4522 زبان اسپانیایی

بیوگرافی: روانشناسی محل درک عمیق من بوده است، ارائه کمک به فردی که شرایطی را پشت سر می گذارد مسئولیت بزرگی است و نیاز به تعهد زیادی از تخصص ما دارد تا او را در طول فرآیند خودشناسی همراهی کنیم تا به این هدف برسیم. کارایی لازم برای یافتن آن نقطه تعادل در تمام وجودتان. ما با کار به عنوان یک تیم، بیمار-حرفه ای، که دانش خود را که امکان مداخله را از دانش حرفه ای روشن می کند، به این هدف می رسیم. مسیر پر پیچ و خم است، گاهی با فراز و نشیب های ناگهانی، اما اگر آن پیوند درمانی را ایجاد کنیم، قابل تحمل تر می شود. مهاری که احتمالات این فرآیند را در بر می گیرد و ناگفته نماند زمانی که مسیر فرآیند قبلاً به ما امکان می دهد که چشم انداز را درک کنیم.
روانی فرانسیسکو پینتابونا

روانشناس . شماره ثبت: 62333 زبان: اسپانیایی / انگلیسی

بیوگرافی: من خوش شانس بودم که در چندین کشور زندگی کردم و با افراد بسیار متنوعی آشنا شدم. بزرگترین درسی که زندگی به من داد این بود که بفهمم همه ما به دنبال یک چیز هستیم، ما به دنبال شناخت خود هستیم. من روانشناسی خواندم زیرا می‌خواهم به مردم کمک کنم تا به پتانسیل کامل خود برسند. من متقاعد شده ام که این دستاوردی است که همه ما می توانیم به آن برسیم، مهم نیست که چقدر دشوار به نظر می رسد. کار برای دستیابی به این امر در فضای درمانی انجام می شود که یک عمل مشترک بین بیمار و درمانگر است. در آن چیزهای زیادی درباره خودمان می آموزیم، اما مهمترین چیز این است که باورهای نادرست را بیاموزیم. یک باور غلط یک تصور اشتباه است: "من نمی توانم، این برای من نیست." درمان برای همه افرادی است که شهامت شناخت خود را دارند، با هم می توانیم به آن برسیم.
سگ ها. جورجینا پوگی

روانشناس . شماره ثبت: 64449 زبان اسپانیایی

بیوگرافی: از دوران نوجوانی، روانشناسی یکی از علایق بزرگ من بوده است. من همیشه علاقه زیادی به گوش دادن به مردم و همچنین داستان منحصر به فرد زندگی آنها داشتم. این باعث شد که به عنوان یک روانشناس آموزش ببینم که با اشتیاق و فداکاری زیادی انجام دادم. من در حوزه سلامت روان کار کردم تا بعداً در روانشناسی بالینی تخصص پیدا کنم. تمرین من ثابت است. بعد از دانشگاه هم به تحصیل ادامه می دهم تا بتوانم بهترین شنیداری و کمک ممکن را ارائه دهم. فکر می‌کنم این فضا فرصتی است تا یکدیگر را بشناسیم و بتوانیم رنج ضروری را از رنج غیرضروری متمایز کنیم. بنابراین، ما یاد می گیریم که به خواسته خود گوش دهیم و عمل کنیم.

جلسات ازدواج درمانی چقدر است؟
هر جلسه با یک روانشناس یا روانشناس ازدواج تقریباً 50 دقیقه طول می کشد.
اطلاعات اختلالات خوردن www.mejorhablemos.us
چه مدت قبل از آن باید برای یک جلسه در دسترس باشم؟

ازدواج فقط باید در تاریخ شروع توافق شده در دسترس باشد - آنها قبل از آن نیازی به آنلاین شدن ندارند.
آیا می توانم روانشناس خود را انتخاب کنم؟

البته بله، این شما هستید که حرفه ای را انتخاب می کنید. و اگر به راهنمایی نیاز دارید، می توانید برای کمک روی ما حساب کنید.
جلسات ازدواج درمانی هر چند وقت یکبار باید برگزار شود؟

با توجه به نیاز هر ازدواج، فراوانی مناسب ارزیابی می شود. گفتگوهای هفتگی معمولاً کوتاه مدت هستند و روان درمانگر شما می تواند فرکانس متناسب با نیازهای شما را پیشنهاد دهد.
آیا ازدواج درمانی آنلاین موثر است؟

با افتخار اعلام می کنیم که در مورد ما ازدواج درمانی آنلاین برای هزاران زوجی که برای حل مشکلات خود به ما اعتماد کرده اند بسیار مؤثر بوده است.

POR QUÉ

#بیا بهتر حرف بزنیم

زیرا زمان و مسافت نباید مانعی در روند تغییر باشند.
ما روانشناسان مجاز هستیم که در روش های مختلف رویکرد درمانی آموزش دیده اند تا نیازهای بیماران خود را با مناسب ترین درمانگران با توجه به نوع تغییر مورد نظر مرتبط کنیم.

رویکرد درمانی ما یکپارچه است ، در چارچوب درمان متمرکز مختصر با ابزارهای درمان شناختی رفتاری، برنامه ریزی عصبی زبانی (NLP)، روان درمانی ساختارگرایانه ، روان درمانی شناختی پسا عقلانی و نظریه دلبستگی.

روانشناسان بزرگ Hablemos متخصصان ثبت شده هستند، ما آماده گوش دادن، ارزیابی و ترویج فرآیندهای تغییر هستیم.
در Mejor Habables، روانشناسان برای تقویت پتانسیل بیماران و افزایش توانایی های کمتر توسعه یافته کار می کنند.
کلمه بهترین ابزار برای ارتباط با انسان های دیگر و معمار تبدیل خود به بهترین نسخه خود است.
با صحبت می‌توانیم مشکلاتی را که مسیر توسعه کامل را پیچیده می‌کنند شناسایی کنیم.
ما درک می کنیم که افراد اهداف و رویاهایی دارند که می خواهند به آنها برسند، اگرچه گاهی اوقات تشخیص الگوهایی که در دستیابی به آنها اختلال ایجاد می کنند دشوار است.
ما می دانیم که بسیاری از مردم می خواهند در زندگی خود تغییراتی ایجاد کنند و نمی توانند منابع حرفه ای متناسب با نیازها و در دسترس بودن خود را بیابند.

مشاوره ها

روانشناسان در Mejor Hablemos متخصص در ارتقای فرآیندهای تغییر هستند ، ما با گوش دادن به بیماران و اهداف آنها کار می کنیم تا به اهدافی که آنها تعیین می کنند دست یابیم. برای هماهنگی یک قرار ، کمی در مورد وضعیت خود و اهداف مشاوره به ما بگویید. ما در اسرع وقت پاسخ خواهیم داد تا روز و ساعت مناسب شما را هماهنگ کنیم.

همچنین می توانید یک قرار آنلاین را از مدیر شیفت ما هماهنگ کنید ، در آنجا باید روز، ساعت و حرفه ای را که ترجیح می دهید انتخاب کنید.
در موسسه ما می خواهیم از شما پشتیبانی لازم را برای حل و فصل تعارضات موجود در روابط زن و شوهر یا ازدواج ارائه دهیم.

زوج‌ها و خانواده‌درمانی می‌توانند به زوج‌ها در هر نوع روابط صمیمانه، صرف نظر از گرایش جنسی یا وضعیت تاهل، کمک کنند.

برخی از زوج ها برای تقویت رابطه و درک بهتر متقابل به دنبال مشاوره ازدواج هستند.

زوج درمانی همچنین می تواند به زوج هایی که قصد ازدواج دارند کمک کند. درمان پیش از ازدواج می تواند به زوج ها کمک کند تا درک عمیق تری از یکدیگر پیدا کنند و اختلافات را قبل از ازدواج حل کنند.

اگر سؤال یا ابهامی دارید، لطفاً امروز با ما با شماره 809-894-2322 تماس بگیرید یا از صفحه تماس ما دیدن کنید .
در زوج درمانی و خانواده درمانی چه مشکلاتی را می توانیم برطرف کنیم؟

برای کمک به بسیاری از مشکلات خاص، از جمله:
مشکلات ارتباطی
جنسی درمانی
مشاوره ناباروری
تعارضات بر سر والدین یا خانواده های مختلط
سوء مصرف مواد
مشاوره سوء استفاده عاطفی
خشم
خیانت

اجازه دهید با شما تماس بگیریم

در صورت داشتن هر گونه سوال یا نگرانی در مورد زوج درمانی و خانواده درمانی، لطفاً از طریق فرم زیر با ما تماس بگیرید. ما معمولا در عرض 1-3 روز کاری پاسخ می دهیم.

درمانگر جنسی و زوج درمانی
آیا شما و شریک زندگی تان به دلیل مشکلاتی که در رابطه تان وجود دارد دچار مشکل هستید؟ ما می توانیم کمک کنیم.

زوج درمانی می تواند ابزار بسیار مفیدی برای بهبود روابط و رفاه خانواده شما باشد. اگر شما و همسرتان با مشکلاتی مواجه هستید یا فقط می خواهید پیوند خود را تقویت کنید، ما متخصصانی داریم که می توانند به شما کمک کنند.

ما زوج‌درمانی آنلاین را ارائه می‌دهیم و به زوج‌ها این فرصت را می‌دهیم تا از راحتی در خانه خود کمک حرفه‌ای دریافت کنند. اگر به دنبال بهبود روابط خود هستید، زوج درمانگر ما می تواند به شما در رسیدن به اهدافتان کمک کند.