ورود

View Full Version : مشاوره روانشناسی برای والدین: پدری باشید که می خواهید باشید

khonehman
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1402, 17:32 عصر
مشاوره روانشناسی برای والدین: پدری باشید که می خواهید باشید

بچه دار شدن و تشکیل خانواده یکی از پیچیده ترین کارهایی است که یک انسان می تواند انجام دهد. من نمیتونم با پسرم! من نمی دانم چگونه به او کمک کنم! آنها عباراتی هستند که می توانیم با فرکانس خاصی بشنویم. والدین اغلب از خواسته های فرزندانمان غرق می شوند. علاوه بر این، بحث پدر نیست، این دو نفر هستند - مادر و پدر - که باید مذاکره کنند، به توافق برسند و سبک های فرزندپروری را تعریف کنند. مادر بودن و پدر بودن وظایفی هستند که هر روز ما را به چالش می کشند و گاهی باعث می شوند نیاز به کمک کسی داشته باشیم که ما را راهنمایی کند و ما را در این راه طی کند.

آیا مشاوره والدین برای شما مفید است؟ چه زمانی می تواند به شما کمک کند؟
مرکز مشاوره تلاس (https://telluss.ir/)

زمانی که شما و همسرتان تفاوت های مهمی در شیوه فرزندپروری دارید و رسیدن به توافق برای آنها دشوار است.
زمانی که تغییر بزرگی در خانواده رخ داده است (کوچ به شهر دیگر، مرگ یکی از عزیزان، جدایی والدین) و اینکه چگونه والدین برای پشت سر گذاشتن آن و همراهی فرزندان خود به حمایت نیاز دارند.
هنگامی که فرزند شما وارد مرحله جدیدی مانند نوجوانی می شود و به عنوان والدین، پاسخ دادن یا انجام تنظیمات لازم برای او دشوار است.
زمانی که کودک شما روان درمانی را شروع کرده است اما شما احساس می کنید که در نقش خود به عنوان والدین به راهنمایی بیشتری نیاز دارید. همچنین ممکن است روان‌درمانگر به شما پیشنهاد کند که وارد فرآیند خود شوید تا بتوانید عمیق‌تر روی چالش‌ها و درگیری‌هایی که در وظیفه تربیت فرزندتان به وجود می‌آیند کار کنید.
وقتی کودک شما علائم روانی-عاطفی دارد اما بسیار جوان است، کار با شما در مورد اتفاقاتی که برای فرزندتان می افتد مفیدتر و موثرتر است.

ما روانشناس متخصص در تربیت فرزند هستیم و وظیفه ما همراهی شماست. هدف از مشاوره برای والدین این است که شما به عنوان والدین احساس خوبی داشته باشید و با فرزندان خود رابطه بهتری داشته باشید.
مشاوره روانشناسی برای والدین
Sens با نیازهای شما سازگار است: مشاوره آنلاین برای والدین را انتخاب کنید
چرا روانشناس می تواند در تربیت فرزندانمان به ما کمک کند؟
مشاوره روانشناس
مشاوره خانواده در کرج (http://clinicroya.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/)

ما فضایی را ارائه می‌دهیم که با احترام و اعتماد مشخص می‌شود، جایی که می‌توانید نگرانی‌ها و مشکلاتی را که شما را به مشورت می‌آورد، مورد بحث قرار دهید
روانشناس

ما با هم جنبه‌هایی از شما و شریک زندگی‌تان را که ممکن است به مشکلاتی که فرزندتان ارائه می‌کند مربوط باشد، مرور می‌کنیم، در حالی که سبک‌های فرزندپروری و نحوه ارتباط هر یک با فرزندتان را بازنگری می‌کنیم.
به والدین

ما نحوه ارتباط شما به عنوان یک زوج والدین را بررسی می کنیم، به شما کمک می کنیم تا در اختلافات خود به صحبت های یکدیگر گوش دهید و خود را در جنبه های اصلی تربیت فرزندتان هماهنگ کنید.
همین حالا با ما تماس بگیرید و قرار خود را با ما تعیین کنید، منتظر شما هستیم!
چگونه می توانیم در مشاوره والدین به شما کمک کنیم؟

گزینه اول: اگر به دنبال کمک خاصی هستید، سوال یا موقعیت خاصی دارید که شما را نگران می کند، می توانید یک جلسه 60 دقیقه ای آزاد داشته باشید. در این جلسه می توانید آزادانه و بدون قضاوت آنچه را که شما را در مورد فرزندتان یا رابطه با فرزندتان نگران می کند بیان کنید. می توانید سوالاتی را که شما را ناراحت می کند از روانشناس بپرسید. هدف روانشناس این نخواهد بود که پاسخ شما را بدهد، بلکه چیزی مهمتر است، به شما کمک می کند احساس بهتری داشته باشید، می تواند دیدگاه عینی تری از آنچه در حال رخ دادن است به شما ارائه دهد، ابزارهایی را در اختیار شما قرار می دهد تا بتوانید بهترین تصمیم یا بهترین مسیر با توجه به طرز فکر و سبک فرزندپروری شما.

گزینه دوم: اگر فکر می کنید که وضعیت شما یا چیزی که شما را نگران می کند به کار عمیق تری نیاز دارد، می توانید یک بسته 4 جلسه ای را انتخاب کنید که شامل یک فرآیند ارزیابی کامل است، به طور مشخص تر، که در آن اطلاعات در مورد تاریخچه فرزند شما جمع آوری می شود. تاریخچه هر یک از اعضای زوج والدین، تجربیات آنها به عنوان والدین، پروژه خانوادگی که ساخته اند، و همچنین آنچه که امیدوارند به آنها کمک شود. ارتباط برقراری برخی از جلسات با کودک ارزیابی خواهد شد. بر اساس این اطلاعات، هدف، تشخیص و ارائه یک بازگشت تخصصی است که به دنبال حل مشکل است.
علاوه بر این، ما اطلاعاتی در مورد رشد کودک یا مرحله رشدی که فرزند یا فرزندان شما در آن هستند ارائه خواهیم کرد تا به عنوان والدین بتوانند فرآیندهای کودکان را درک کنند، الگوهای نامناسب را شناسایی کنند یا بدانند در برخی زمینه ها چه چیزی مورد انتظار است یا چه چیزی وجود ندارد. خاص

/////////////////////////////

روانشناسی کودک
درمان های روانشناسی کودک
بازگشت به خانه
ورودهای اخیر

کارگاه آنلاین خودمراقبتی و بهزیستی
مزایا و معایب کسالت
شفقت... یک فراموش شده بزرگ
واقعاً عزت نفس چیست؟
آیا من قربانی گاز گرفتگی هستم؟

دسته بندی ها

وبلاگ
کوسینا
ماکروبیوتیک
روانشناسی
سلامتی
سلامت روان
سلامتی
بدون دسته بندی
درمان
مشاوره کودک (http://clinicroya.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/)

روانشناسی کودک

تشخیص مشکلات روانی در کودکان

همه کودکان و جوانان می توانند مشکلاتی را در طول رشد و سازگاری خود با محیط بروز دهند که بیشتر به عنوان روانشناسی کودک و نوجوان شناخته می شود . به وجود آمدن مشکلات بسیار طبیعی است و بسیاری از آنها نمی دانند چگونه با آنها برخورد کنند، زیرا مهارت های لازم را کسب نکرده اند، مانند: مشکلات روابط، مشکلات رفتاری، عزت نفس و ابراز وجود، ترس ها، از دست دادن یا رها شدن. درباره یکی از عزیزان، جدایی ها و طلاق ها، قلدری، ADHD، کابوس ها، نگرانی های دائمی که زندگی روزمره شما را تغییر می دهد و غیره . اگر کودک شما در هر یک از این موقعیت ها نیاز دارد غوطه ور است، به کمک فوری تا رنجش را متوقف کند و بتواند به عنوان یک بزرگسال به مناسب ترین روش رشد کند. از یک متخصص روانشناسی کودک و نوجوان کمک بخواهید .

من کارشناس روانشناسی کودک و نوجوان هستم . من همچنین کلاس های یوگا را در مالاگا (Teatinos) برای کودکان تدریس می کنم . در آنها کلاس‌های یوگا را با تمرین‌های روان‌شناسی عاطفی ترکیب می‌کنم تا به آنها کمک کنم مهارت‌های اجتماعی را توسعه دهند که برای مواجهه روزمره به آن‌ها نیاز دارند.
اطلاعات بیشتر
بیایید کمی در مورد درمان های کودک / جوانان صحبت کنیم

همچنین می‌خواهم فضایی را به کوچولوها اختصاص دهم، زیرا بسیاری از اوقات به این فکر نمی‌کنیم که همان‌طور که کودکمان از نظر جسمی یبوست می‌گیرد، تب می‌کند، پا می‌شکند و ... سطح ذهنی آنها فقط در نوجوانی اتفاق نمی افتد.

از لحظه ای که کودک ما به دنیا می آید، آنها بدون وقفه محرک هایی (شناختی، عاطفی، رفتاری و غیره) دریافت می کنند، آنها را در ارتباط با محیطی که در آن رشد می کنند و با آن ها ارتباط برقرار می کنند، تفسیر و تطبیق می دهند.

بنابراین، مشاهده برای پیشگیری زودهنگام بسیار مهم است و در نتیجه به رفاه بهتر فرزندانمان کمک می کند.

بیایید از مبدأ شروع کنیم و اهمیت درمان ها و سلامت عاطفی و روانی فرزندانمان را بهتر درک کنیم.

قبل از قرن بیستم، پیشینه هایی در زمینه آموزش وجود دارد. بنابراین تحت تأثیر مشارکت های پینل در سال 1801، ایتارد تصمیم گرفت که به اصطلاح "کودک وحشی l'Aveyron" را در مهارت های ابزاری و اجتماعی، از طریق تکرار تحریکات حسی، آموزش دهد.

یک عنصر مهم در سال 1896 افتتاح کلینیک روانشناسی در دانشگاه پنسیلوانیا توسط لایتنر ویتمر بود که نقطه عطف اولیه در روانشناسی بالینی و سلامت در نظر گرفته شد. در آن زمان به مداخلات روانشناختی با کودکان به ویژه در زمینه روانی آموزشی (اختلالات یادگیری) اختصاص داشت.

در همان زمان در ایالات متحده، جنبش "بهداشت ذهنی" به وجود آمد، اصطلاحی که توسط مایر و "راهنمایی کودک" ابداع شد که توسط کلیفورد بیر توسعه یافت و او در سال 1908 کتاب خود را با عنوان "ذهنی که خودش را پیدا کرد" منتشر کرد. (ذهنی که خودش را پیدا کرد) او خودش را پیدا کرد، جایی که او سختی هایی را که در درمانش به عنوان یک بیمار روانی متحمل شده بود، بازگو می کند. تلاش های او منجر به ایجاد کمیته ملی بهداشت روانی در ایالات متحده شد که مداخله خود را بر پیشگیری و در نتیجه بر روی

کودکان از طریق اقدامات آموزشی و راهنمایی.

در سال 1909 ویلیام هیلی و گریس فرنالد مؤسسه روان‌پزشکی کودکان را در شیکاگو تأسیس کردند که در آنجا با کودکان بزهکار سروکار داشتند و در آنجا یک مدل راهنمایی ارائه کردند که مداخلات روان‌شناختی را پیشنهاد می‌کرد که به کودکان اجازه می‌داد به بهترین نحو با شرایط زندگی که در آن مجبور بودند سازگار شوند. زندگی کن

گسل خاطرنشان می کند که تفاوت های فردی خاص در رفتار کودکان خردسال وجود دارد که ممکن است ذاتی کودک و برای رشد او مهم باشد. شطرنج در سال 1956 این مفهوم را با اصطلاح "مزاج" جمع آوری می کند، با معانی منشأ بیولوژیکی، ژنتیکی و اساسی که با تغییرات محیطی قابل تغییر نیست.

در نتیجه همه این حرکات، جنبه های مختلف درمانی مانند روانکاوی، رفتاری، شناختی-رفتاری و غیره به وجود آمد.

از دیدگاه آسیب‌شناسی روانی، رفتارهای نابهنجار در دوران کودکی به رفتارهایی اطلاق می‌شود که از کلیت منحرف می‌شوند. رفتارهایی که در آسیب شناسی روانی کودک گنجانده می شود، در آغاز و رشد خود تأثیر متغیرهای متعددی از جمله بیولوژیکی، روانی و اجتماعی دارد. هنجارهای رفتار بر اساس خود معیارهای اجتماعی-فرهنگی ایجاد می شوند، این هنجارها تعیین می کنند که کدام رفتار مناسب است و کدام نیست، اما همچنین تعیین می کند که در کدام پارامترها (تکرار، شدت...) و شرایط (در کدام مکان ها، با کدام افراد). ...) چنین رفتارهایی قابل قبول است. هنجارهای فرهنگی با تکامل جامعه در سطح آگاهی در حال تغییر هستند که تغییرات اجتماعی تغییراتی را در آسیب شناسی روانی کودک ایجاد می کند.
مشاوره کودک (http://clinicroya.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/)

یکی دیگر از عواملی که در سن باید در نظر گرفته شود، زیرا بستگی به این دارد که کدام رفتارها را می توان در یک سن خاص طبیعی و در برخی دیگر آسیب شناسی کرد (خیس کردن رختخواب در 3 سالگی طبیعی است، اما در 8 سالگی نشان دهنده تعارض در کودک است. حل).

در زیر یک دستورالعمل مختصر برای سن شروع در برخی آسیب‌شناسی‌های روانی آورده شده است: اختلالات رشدی فراگیر و تأخیرهای رشدی در ارتباطات معمولاً در سنین اولیه تشخیص داده می‌شوند. اختلالات مربوط به مصرف و حذف نیز اغلب در سنین اولیه ظاهر می شود. اختلالاتی مانند اختلال نقص توجه و بیش فعالی معمولاً کمی قبل از مدرسه یا اندکی پس از شروع مدرسه مشاهده می شود و اختلالات یادگیری تقریباً مشابه هستند. وقتی در مورد اضطراب صحبت می کنیم، آنها می توانند در هر سنی ظاهر شوند، درست مانند اختلالات سلوک. افسردگی، اسکیزوفرنی و رفتارهای غذایی معمولاً در دوران نوجوانی تشخیص داده می شوند.

من می خواهم در مورد قسمت درمان صحبت کنم، زیرا این در دوران کودکی و نوجوانی نیاز به همکاری بسیار مهم پدر و مادر دارد. در واقع، آنها معمولاً کسانی هستند که به دنبال کمک حرفه ای هستند. آنها همچنین یک دید اساسی از عملکرد کودک ارائه می دهند و نقش اساسی به عنوان درمانگر مشترک دارند.

بنابراین، اگر فکر می‌کنید که کودکی می‌تواند در هر یک از این موقعیت‌ها قرار بگیرد، بهترین گزینه این است که حداقل برای اولین بار یک مشاوره روان‌شناختی از متخصص کمک بگیرید و سپس ارزیابی کنید که آیا درمان را انجام دهید یا نه. این بخش بسیار مهم است، زیرا بزرگسالان کسی هستند که برای کودک تصمیم می گیرند و مسئولیت سلامت و پیشگیری از سلامت او را بر عهده دارند.

اگر پس از خواندن این بخش سوالی داشتید، برای من بنویسید تا در اسرع وقت آن را حل کنم یا از طریق واتس اپ با من تماس بگیرید، خوشحال می شوم به شما کمک کنم تا سخت ترین شرایطی را که ممکن است در کنار فرزندانتان قرار بگیرید را حل کنید و در اختیار شما قرار دهم. با راه حل موثرتر