ورود

View Full Version : ذخیره صدا در Database

shaghayegh_6113
جمعه 24 آذر 1385, 00:09 صبح
سلام
کسی میدونه چه طور میشه یک فایل صوتی رو تکه تکه کرد و توی Dstsbase ذخیره کرد .
حالا اگر از طریق دلفی هم نشه تکه تکه اش کرد با یه برنامه دیگه این کار رو می کنم فقط نمی دونم چهطور می تونم تو Database ذخیره کنم تا هروقت به هر قسمتش که نیاز دارم بتونم فقط به اون قسمت دسترسی داشته باشم .
ممنون می شم اگر کمکم کنید

avahedi
جمعه 24 آذر 1385, 00:56 صبح
روش ساده و کم حجم واسه بانک اطلاعاتی اینه که با برنامه ای دیگه به برنامه خودتونلینک بدید و یا از کامپونت مدیا استفاده کنید واسه ضبط صدا و با اسم خاصی ذخیره کنید . آدرس فایل صوتی را توی database ذخیره کنید و زمانی هم کاربر خواست play کنه آدرس فراخوانی و پخش بشه .:چشمک:

ghabil
جمعه 24 آذر 1385, 04:36 صبح
سلام
کسی میدونه چه طور میشه یک فایل صوتی رو تکه تکه کرد و توی Dstsbase ذخیره کرد .
حالا اگر از طریق دلفی هم نشه تکه تکه اش کرد با یه برنامه دیگه این کار رو می کنم فقط نمی دونم چهطور می تونم تو Database ذخیره کنم تا هروقت به هر قسمتش که نیاز دارم بتونم فقط به اون قسمت دسترسی داشته باشم .
ممنون می شم اگر کمکم کنید

بسته به فرمت فایلت داره ، بعضی از فرمتها رو میشه به راحتی بصورت بایتی برید و نیازی به هدر و تنظیم خاصی هم ندارند مثل Mp3 یا Ra یا WMA ولی بعضی از فرمتها (هرکدوم به شکل خاصی) باید آمده بشند .
برای حالت اول کافیه که فایل رو با یک TFileStream مثلا بخونی و بعد به مقداری که ازش میخوای مثلا یک مگابایت از Stream رو کپی کنی و در دیتابیس قرار بدی ، اما برای حالت دوم در مورد هر حالتی نیاز به library مخصوص به خودش رو داری.

shaghayegh_6113
جمعه 24 آذر 1385, 20:23 عصر
بسته به فرمت فایلت داره ، بعضی از فرمتها رو میشه به راحتی بصورت بایتی برید و نیازی به هدر و تنظیم خاصی هم ندارند مثل Mp3 یا Ra یا WMA ولی بعضی از فرمتها (هرکدوم به شکل خاصی) باید آمده بشند .
برای حالت اول کافیه که فایل رو با یک TFileStream مثلا بخونی و بعد به مقداری که ازش میخوای مثلا یک مگابایت از Stream رو کپی کنی و در دیتابیس قرار بدی ، اما برای حالت دوم در مورد هر حالتی نیاز به library مخصوص به خودش رو داری.

ممنون از پاسختون
میشه برام یه مثال بزنید
من با Load from strem و Save to stream برای ذخیره عکس استفاده کردم . ولی برای صدا نمیدونم باید چیکار کنم . باید آدرسش رو بهش بدم ؟

ghabil
شنبه 25 آذر 1385, 17:39 عصر
صدا و عکس که فرقی ندارند، هردوشون فایل باینری هستند دیگه.