ورود

View Full Version : زهکشی مسدود شده است - چه باید کرد؟ بهترین درمان های خانگی

khonehman
شنبه 30 اردیبهشت 1402, 13:58 عصر
یک نکته بنویسید یک سوال بپرسید

صفحه نخست فاعل، موضوع زهکشی مسدود شده است
لوله باز کنی در دماوند (https://tehranloolebazkoni.com/%D9%84%D9%88%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AF/)
زهکشی مسدود شده است - چه باید کرد؟ بهترین درمان های خانگی

غرغر آرام‌تر در زهکشی و آخرین ریزش آب در سینک - سپس توقف وحشتناک: مجرای فاضلاب مسدود شده است. و حالا؟ با اورژانس تماس بگیرید؟ زهکشی گران قیمت بخرید؟ یا ابتدا به Ask Mutti برای راه حل نگاه کنید؟ قطعا دومی! با درمان‌های خانگی و نکات ما، تخلیه شما دوباره خیلی سریع آزاد می‌شود.

مسدود شده - چه باید کرد؟ ما بهترین درمان های خانگی را برای کمک سریع به گرفتگی فاضلاب می شناسیم.
گرفتگی زهکشی: علل

گرفتگی فاضلاب می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. در آشپزخانه باقیمانده یا چربی سفت شده اغلب مقصر هستند. اگر از توالت خود به عنوان سطل زباله سوء استفاده می کنید، در اینجا نیز باید منتظر مسدود شدن لوله باشید. در سینک، وان حمام و سینی دوش، موهای بلند معمولاً مقصر این بدبختی هستند.
کمک سریع در مورد گرفتگی فاضلاب

خوشبختانه، چند درمان خانگی ساده وجود دارد که می توانید از آنها برای باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب خود استفاده کنید:

بیکینگ پودر و جوش شیرین نه تنها برای شیرینی پزی مناسب هستند، بلکه کمک کننده های خوبی در خانه هستند. اگر زهکشی مسدود شده است، 1/2 فنجان سرکه را 3 قاشق غذاخوری از پودر را در آبکش بریزید و سپس بریزید. یبوست تنها پس از چند لحظه برطرف می شود. یک عارضه جانبی عالی دیگر: جوش شیرین یک قاتل واقعی بو است و به همین دلیل به بوی بد دهان کمک می کند. نیز از طرف دیگر ، نمک یا نوشابه به رفع بوی بد لوله کمک می کند.

یک دستکاری کلاسیک یا یک زنگ مکش متعلق به هر خانه ای است و می تواند کمک سریعی به انسداد لوله کند.

شکسته می شوند موهای موجود در لوله ها به خوبی توسط پاک کننده های دندان مصنوعی . این هم ارزان تر و هم سازگار با محیط زیست نسبت به لوله پاک کن ها است. روش دیگر این است که تارهای مو را با یک مسواک قدیمی از زهکش خارج کنید .

می‌توانید سینی دوش خود را خیلی سریع با زبانه‌های توقف آهک برای ماشین لباسشویی آزاد کنید. بگذارید آنها در آب گرم حل شوند و مخلوط را در آبکش بریزید.

آیا توالت شما مسدود شده است؟ وحشت نکنید! ابتدا سعی کنید با یک پیستون با مشکل مقابله کنید. اگر کار نکرد، می توانید از کویل تمیز کننده فاضلاب استفاده کنید . اگر میل لنگ مارپیچ برای شما خیلی سخت است، می توانید به جای آن از یک مته یا یک پیچ گوشتی شارژی استفاده کنید .
خبرنامه رایگان از Ask Mutti
دیگر چیزی را از دست نده! در حال حاضر بیش از 159000 خواننده:
جلوگیری از گرفتگی لوله تخلیه

با این حال، برای جلوگیری از گرفتگی لوله ها در وهله اول، می توانید چند اقدام پیشگیرانه را با درمان های خانگی ساده انجام دهید.

بهترین راه برای جلوگیری از گرفتگی سینک یا فاضلاب دوش، آن با یک صافی محافظت از است. الک به طور مطمئن موهای شل و باقی مانده های دیگر را می گیرد و با پول کمی در بخش کالاهای خانگی در سوپرمارکت موجود است.

البته بهتر است تا حد امکان باقی مانده غذا را در سینک آشپزخانه قرار دهید . هر چند وقت یکبار نمی توان از آن اجتناب کرد. به همین دلیل است که اگر جرعه‌ای از مایع شوینده را در فواصل زمانی معین در زهکشی بریزید و سپس به آرامی آب داغ بریزید، مفید است. این ترکیب به عنوان یک پاک کننده زهکش طبیعی عمل می کند ، باقی مانده ها را شل می کند و گریس سخت شده را از بین می برد.

خانم‌هایی که یال‌های بلند دارند می‌توانند قبل از دوش گرفتن آن‌ها را روی سینک بکشند و بعد از آن موهای شل را جمع کنند. این نه تنها لوله را آزاد نگه می دارد، بلکه شانه کردن موها را بعد از حمام راحت تر می کند.
تمیز کردن لوله در آپارتمان اجاره ای: چه کسی پرداخت می کند؟

اگر واقعاً انسداد با درمان های خانگی حل نمی شود و نیاز به تمیز کردن حرفه ای زهکشی است، این سوال پیش می آید که هزینه ها را چه کسی متقبل می شود. اینجاست که علت به میان می آید. باید اگر انسداد ناشی از اشیاء یا دستمال توالت زیاد در توالت باشد، مستاجر مسئول تقصیر خود باشد . با این حال، اگر مو یا مقدار کمی از غذای باقی مانده مقصر باشد، صاحبخانه هزینه ها را متحمل می شود.
نکته خود را برای ما بنویسید

آیا ترفند خوب دیگری برای رفع گرفتگی فاضلاب که هنوز در سایت ما وجود ندارد را می شناسید؟ سپس آن را برای ما بنویسید! هر ماه ما کوپن‌های عالی از آمازون را در میان تمام نویسندگان انعام قرعه‌کشی می‌کنیم.
نکات بیشتر از جامعه
همیشه یک زهکش رایگان
نظافت و نظافت
همیشه یک زهکش رایگان
برای خالی نگه داشتن لوله های فاضلاب آشپزخانه و حمام، زهکشی ها را یک بار در هفته انجام دهید: یک قطره صابون ظرفشویی، یک قطره سرکه در زهکش و...
12
7
مانیتور 17.2.13
به جای اینکه منتظر بمانید تا زهکشی مسدود شود، مراقب آن باشید
نظافت و نظافت
به جای اینکه منتظر بمانید تا زهکشی مسدود شود، مراقب آن باشید
زهکشی ها باید حفظ شود تا در وهله اول انسداد و بو ایجاد نشود. اما شما چگونه اهمیت می دهید؟
9
30
17/12/22 توسط پرودی
مسدود نمی شود.
نظافت و نظافت
به این ترتیب در وهله اول زهکشی مسدود نمی شود
شما همیشه نکاتی را در مورد چگونگی رفع گرفتگی فاضلاب مطالعه می کنید. متأسفانه، نکات کمی در مورد چگونگی…
11
7
7/13/10 توسط زهکشی حرفه ای
به این صورت است که در وهله اول زهکشی
نظافت و نظافت
فاضلاب گرفتگی را تمیز کنید
امروز گرفتگی سینی دوش (سیفون غیر قابل جدا شدن) را با روش زیر ظرف مدت 10 دقیقه با آب ایستاده تمیز کردم. این لازم است: پیستون / پیستون ...
44
31
9/23/14 توسط Prototypus
زهکشی های گرفتگی را بدون مواد شیمیایی پاک کنید،
نظافت و نظافت
زهکش های مسدود شده را بدون مواد شیمیایی پاک کنید
زهکشی مسدود شده است؟ با این نکته می توانید به راحتی آن را رایگان و بدون مواد شیمیایی دریافت کنید! به این ترتیب انجام می شود: حوضچه را با آب به عمق 5 سانتی متر پر کنید. درب بالا…
19
21
8.7.15 توسط Kai Rüster
دیگر گرفتگی زهکشی وجود ندارد
جمعه سرگرم کننده
دیگر خبری از گرفتگی فاضلاب نیست
اگر تا به حال گرفتگی مجرای فاضلاب دارید، فقط یک گربه بگیرید! داشتم فکر میکردم یه روز کی رفتم دستشویی...
لوله باز کنی در دماوند (https://tehranloolebazkoni.com/%D9%84%D9%88%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AF/)
زهکشی با مو مسدود شده است؟ پیچ گوشتی شارژی کمک می کند
نظافت و نظافت
زهکشی با مو مسدود شده است؟ پیچ گوشتی شارژی کمک می کند
بعد از اینکه زهکشی حمام به سختی آب را از یال من خارج کرد، متأسفانه مجبور شدم دوباره به این موضوع بپردازم. از آنجایی که هیچ باشگاه شیمیایی …
27
14
20.2.08 توسط جول
. باعث مو؟
نظافت و نظافت
زهکشی مسدود شده است؟ باعث مو؟
این اتفاق می افتد که هر از گاهی یکی دو تا مو می ریزد. ترجیحا هنگام شستن همان. یک مو انسداد ایجاد نمی کند. اما صبر کن…
131
56
26.11.04 von follsubbr
نظافت و نظافت
فاضلاب یا توالت مسدود شده است؟ مارپیچ تمیز کردن لوله را اصلاح کنید
مارپیچ‌های تمیزکننده فاضلاب ارزان و موثر هستند، اما آنهایی که دارای میل لنگ دستی هستند، استفاده از آن‌ها سخت و خسته‌کننده هستند و معمولاً دست سوم برای جلوگیری از پیچ‌خوردگی وجود ندارد. نکته: میل لنگ را با انبردست مناسب جدا کرده و مارپیچ را در…
7
2
25/7/12 توسط Quasipumpel
گرفتگی فاضلاب توالت؟ آب جوش
نظافت و نظافت
گرفتگی فاضلاب توالت؟ آب جوش
جوشاندن آب داغ برای مسدود شدن زهکشی توالت نیز موثر بوده است. اگر نرخ جریان کم هنوز امکان پذیر باشد مفید است. به سادگی 2 تا 3 بار آب داغ از روی…
140
214
2.9.05
با جاروبرقی مرطوب از گرفتگی فاضلاب جلوگیری کنید
نظافت و نظافت
با جاروبرقی مرطوب از گرفتگی فاضلاب جلوگیری کنید
فاضلاب های آشپزخانه و حمام (نه فاضلاب توالت را!) در فواصل زمانی معین با جاروبرقی مرطوب که زمانی ارزان از Aldi در دسترس بود، تمیز می کنیم. به این منظور...
12
5
3/12/09 توسط رافائلا
خبرنامه رایگان از Ask Mutti
دیگر چیزی را از دست نده! در حال حاضر بیش از 159000 خواننده:
زهکشی های مسدود شده را به راحتی پاک کنید از
نظافت و نظافت
زهکشی های گرفتگی را به راحتی پاک کنید
سینک گرفتگی دارد؟ بسیاری از تلاش ها، که برخی از آنها خسته کننده هستند، آزاردهنده هستند و زمان زیادی را صرف می کنند. با این نوک، تخلیه بلافاصله آزاد می شود.
12
34
7.2.19 فون جوشین
گرفتگی زهکشی ها اجتناب کنید: باقی مانده مواد غذایی
نظافت و نظافت
از مسدود شدن مجرای فاضلاب اجتناب کنید: باقیمانده غذا
برای جلوگیری از انسداد مواد غذایی باقیمانده، علاوه بر الک نسبتاً درشت سینک، از الک دور ریخته شده آشپزخانه استفاده می کنم. باقی مانده های خیس شده روی ظروف …
7
5
1/30/08 توسط Hiltja
گرفتگی توالت - فاضلاب را پاک کنید
نظافت و نظافت
گرفتگی توالت - فاضلاب را پاک کنید
از آنجایی که بعد از راهنمایی های شما ناامیدتر شدم، چون هیچ کمکی نکرد، تصمیم گرفتم شلنگ دوش را باز کنم و ...
11
12
12/6/09 توسط schmusemaus_142002
زهکشی مسدود شده است؟ کولا!
نظافت و نظافت
زهکشی مسدود شده است؟ کولا!
کافی است نیم لیتر کولا را روی آن بریزید و بگذارید یک شب کار کند، آبکشی کنید، تمام شد.…
68
32
13.7.07 توسط میرکو
لوله تخلیه مسدود شده است؟ نکته برای تمیز کردن: با کمپرسور
نظافت و نظافت
لوله تخلیه مسدود شده است؟ نکته برای تمیز کردن: با کمپرسور
لوله تخلیه تا حد امکان باز شده، پر از آب، با هوای فشرده به لوله گرفتگی دمیده شده است (از کمپرسور، تقریباً 8 بار، احتیاط: از چشمان خود محافظت کنید!). (دارند…
20
21
04/6/24 توسط ABC
DIY
از مسدود شدن فاضلاب با آب ماشین لباسشویی جلوگیری کنید
در آپارتمان قدیمی ما، ماشین لباسشویی را طوری قرار دادیم که خروجی آب به وان حمام می رفت. این اغلب منجر به انسداد می شد. یه زمانی شوهرم از اینکه همیشه مجبوره…
2
0
25.2.11 از Velten
از مسدود شدن زهکشی جلوگیری کنید: مو
نظافت و نظافت
از مسدود شدن زهکشی جلوگیری کنید: مو
علاوه بر الک در زهکشی، باید مقدار موهایی را که در دسترس آبکش است کاهش دهید :-) مسواک میزنم...
15
9
1/30/08 توسط Hiltja
نظافت و نظافت
از گرفتگی فاضلاب جلوگیری کنید
اگر لوله تخلیه یا لوله تخلیه به طور ناامیدکننده ای مسدود شده باشد، آزاردهنده و احتمالاً گران است. "داروهای ضد بارداری" رایج وجود دارد، به عنوان مثال غربال های اجباری. من خودم از طریق آسیب باهوش شدم و یک روش ساده اما بسیار مؤثر را تمرین کردم: من…
گرفتگی فاضلاب؟ از تمیز کننده دندان مصنوعی استفاده کنید
نظافت و نظافت
گرفتگی فاضلاب؟ از تمیز کننده دندان مصنوعی استفاده کنید
اگر درن گرفتگی دارد، بهتر است به جای پاک کننده تخلیه از پاک کننده دندان مصنوعی استفاده کنید. نمک های موجود در زهکش بر روی لوله رسوب کرده و…
85
48
19.7.04
تیک لوله کش: مایع ظرفشویی برای گرفتگی فاضلاب
DIY
تیک لوله کش: مایع ظرفشویی برای گرفتگی فاضلاب
گرفتگی سینک در آشپزخانه و حمام با بقایای صابون تند و زننده همراه با مو و مواد غذایی باقیمانده نیازی به مارپیچ یا پاک کننده لوله ندارد که تقریباً لوله فاضلاب را ترکاند ...
8
22
16/3/11 توسط جولی
گرفتگی مجرای فاضلاب را با کرم موبر پاک کنید
نظافت و نظافت
گرفتگی مجرای فاضلاب را با کرم موبر پاک کنید
برداشتن مو از مجرای زهکشی به این راحتی نیست. هر کسی که به دلیل وجود موی بیش از حد در زهکشی لوله‌شوی‌کننده‌های معمولی گیر می‌کند، باید…
7
12
8/15/10 توسط Aeterna
زهکشی مسدود شده را فقط با مواد شوینده و آب تمیز کنید
نظافت و نظافت
زهکشی مسدود شده را فقط با مواد شوینده و آب تمیز کنید
آیا شما یک زهکش نازک، کج و گرفتگی دارید (مثل لوله حمام) که در آن آب فقط از طریق یک توپ مو عبور می کند؟ ...
112
102
16.5.06
جلوگیری از گرفتگی فاضلاب
نظافت و نظافت
جلوگیری از گرفتگی فاضلاب
انسداد اغلب در سینک آشپزخانه به دلیل سفت شدن چربی در فاضلاب رخ می دهد. فقط یک بار در ماه یک شات بزرگ صابون ظرفشویی در زهکشی...
20
11
9/14/05 توسط ماریون
گرفتگی فاضلاب (سینی دوش)
نظافت و نظافت
زهکشی مسدود شده است (سینی دوش)
بهترین درمان تا کنون! هر چیزی را که تا به حال امتحان کرده اید فراموش کنید، من راه حل نهایی را برای گرفتگی فاضلاب، وان حمام یا سینی دوش دارم! بگیر...
46
44
13.3.14
پاکسازی گرفتگی فاضلاب به روش قدیمی
نظافت و نظافت
پاکسازی زهکشی مسدود شده به روش قدیمی
من یک نوشیدنی پرشور چای هستم و با وجود غربال کوچک روی زهکشی، همچنان در آشپزخانه مسدود می شود یا آب فقط جاری می شود...
15
13
7.2.15 توسط زن جادوگر
گرفتگی فاضلاب - تجربه من
نظافت و نظافت
زهکشی مسدود شده است - تجربه من
بنابراین هنگام تلاش برای باز کردن گرفتگی فاضلاب سینک خود باید چه کاری انجام دهید: پاک کردن همه موارد زیر…
6
1
2/18/12 توسط ESMIMANERA
مسدود شدن فاضلاب؟ جوش شیرین راه حل است
نظافت و نظافت
زهکشی مسدود شده است؟ جوش شیرین راه حل است
به این صورت است که دوباره یک زهکش رایگان در سینک می گیرید: 3 قاشق غذاخوری جوش شیرین را در کانال مسدود شده بریزید و بلافاصله 1/2 فنجان سرکه بریزید. سپس…
تمیز کردن گرفتگی زهکشی بدون مواد شیمیایی
نظافت و نظافت
زهکش های مسدود شده را بدون مواد شیمیایی پاک کنید
چه کسی تا به حال گرفتگی فاضلاب نداشته است؟ برای رفع انسداد نیازی به مواد شیمیایی نیست. این نکته به شما نشان می دهد که چه کاری انجام دهید.
7
3
7.9.20 توسط edithmair1
دسترسی به فاضلاب مشکل است - لوله پاک کن - گرفتگی - بدون تخلیه
نظافت و نظافت
دسترسی به زهکشی - لوله پاک کن - گرفتگی - بدون تخلیه
من تازه امتحانش کردم و جواب داد. زهکش برای مارپیچ ها بدون درزبندی غیر قابل دسترس است زیرا غیر قابل دسترس است. الزامات معلولیت…