ورود

View Full Version : درخواست کتاب موثر و کامل در مورد ASP.Core برای یک کاربر ابتدایی و جدیدا کارآموز -(BackEnd)

منصور بزرگمهر
یک شنبه 07 خرداد 1402, 13:22 عصر
با سلام

این جانب یک برنامه نویس با دانشی بسیار ضعیف در مورد برنامه نویسی Asp.Core می باشم که علاقمند به فرا گیری این مهارت از ابتدا تا سطح قوی می باشم. اینجانب به زبان برنامه نویسی C# (و VB.Net) تسلط کامل دارم و بدنبال یک یا چندین کتاب که آموزشی موثر درخواست کتاب موثر و کامل در مورد ASP.Core برای یک کاربر ابتدایی و جدیدا کارآموز -(BackEnd) می باشم. اینجانب با مهارت Asp.Net WebForm هستم، ولی Net Core را هیچ نمی دانم. بدنبال کتابی با مهارت کامل از ابتدا تا انتها در این مورد زمینه مرا یاری رساند هستم. لطفا مرا کمک و راهنمایی فرمایید.

من همچنین در مورد اصطلاح BackEnd و FrontEnd هیچ دانشی ندارم، و توضیح در مورد این دو اصطلاح نیز دارم.

پیشاپیش از کمک جنابعالی متشکرم - منصور بزرگمهر 1402/03/07

منصور بزرگمهر
پنج شنبه 11 خرداد 1402, 01:44 صبح
با سلام مجدد

یعنی بین این همه پهلوان محرب، یکی پیدا نمی شود، مشکل اینحانب زا بتواند حل نمایید. بالاخره هر یک از عزیزان مسلط به ASP .Core یاد گیری این تکنیک را ار جایی بدون دانش در این زمیته شروغ کزذه اید که الان دقیقا در همان نقطه صقر هستم. من هیچ دانشی در این رمینه ندارم و کتاب انگلیسی و فارسی ان نیز فرق نمی کند (من به هر دو زمان کاملا مسلط هستم). فقط کتاب مزحع باشد، و از ابتدا توضیح دهد و در حد لازم BackEnd و FrontEnd زا توضیح دهد. و سایز تکنیک ها را تا خد لازم توضیح دهد.

این حانب مسلط به هز دو زبان C#‎‎‎‎ و VB.Net هستم، و Windows Form و ASP.Net WebForm نیز مسلط هستم. اندکی Java Script و jquery می دانم که قابل اتکا نمی باشد

متشکرم از یاری شما - بزرگمهر - 1402/03/10