ورود

View Full Version : طراحی داخلی چیست؟

khonehman
چهارشنبه 14 تیر 1402, 14:09 عصر
طراحی داخلی چیست؟ طراحی داخلی چیست؟
16 مارس 2021

آن روز به خانه جدید یکی از دوستانم رفتم. خونه شون هم روی یه فضای خیلی کوچیک مثل ما ساخته شده.ولی چرا به نظر من خونه خیلی جا داره و خیلی قشنگ چیده شده. من کاملا تعجب کردم! هنگامی که یکی از دوستان از او پرسید، پاسخ او این بود: «همه چیز از کمک طراح داخلی است. همه چیز با حوصله و زمان زیادی برنامه ریزی شده است، از آن زمان به بعد، من فکر می کنم طراحی داخلی چیست، چرا اهمیت آن اینقدر زیاد است؟ بیایید خودمان پاسخ ها را پیدا کنیم.
طراحی داخلی چیست؟
طراحی داخلی چیست؟ طراحی داخلی چیست؟
کابینت سازی در کرج (https://segoosheh.ir/%DA%A9%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/)
من امروز به زبان خودم به شما می گویم که با پیمایش صفحه به صفحه در گوگل در حالی که به دنبال پاسخی ساده بودم، متوجه شدم. اما بسیاری از مردم فکر می کنند که یک خانه یا یک دفتر کار، از جمله مبل وجود دارد.

طراحی داخلی شاید نام چیدمان زیبای فرش یا لوازم جانبی باشد. اما واقعا چیست؟ بیایید به یک تعریف نگاه کنیم

به گفته مریام وبستر، طراحی داخلی هنر یا تمرین برنامه ریزی و نظارت بر طراحی و اجرای فضای داخلی معماری و کابینت آن است.

یعنی طراحی داخلی هنری است که به شما در طراحی و برنامه ریزی فضای داخلی منزلتان کمک می کند. به عبارت ساده تر، هدف اصلی طراحی داخلی، ارائه یک خانه، اداره یا هر موسسه به شیوه ای راحت و زیبا با استفاده از هر فضا با استفاده مناسب از کابینت، چراغ ها، اثاثیه است.

طراحی داخلی یک رشته ماهر است. برای تبدیل شدن به یک طراح داخلی، باید آموزش های حرفه ای را طی کنید. همچنین علاقه شما به طراحی، در جریان بودن به روز رسانی های طراحی در سراسر جهان نیز بسیار مهم است. این دارای برخی از ویژگی های کلیدی است که باید در مورد آنها اطلاعات کامل داشته باشید. به عنوان مثال، روشنایی، سیستم ها، سطوح عمودی و افقی و غیره.
Beginning Story of Interior Design – Beginning Story of Interior Design
Elsie De Wolfe - نویسنده اولین کتاب طراحی داخلیElsie De Wolfe - نویسنده اولین کتاب طراحی داخلی

حرفه طراحی داخلی بیش از 100 سال قدمت دارد. اصطلاح "دکوراتور داخلی" برای اولین بار در اوایل دهه 1900 در آمریکا استفاده شد. اما پس از آن سفر حرفه ای او آغاز نشد. در سال 1913، Elsie de Wolfe . اولین کتاب در زمینه طراحی داخلی به نام "خانه با طعم خوب" را منتشر کرد، سپس در سال 1923، Dirthy Draper اولین شرکت طراحی داخلی را ایجاد کرد و بعداً در سال 1925 از نظر تجاری نهادینه شد
اهمیت طراحی داخلی – اهمیت طراحی داخلی
نکات مهم در طراحی داخلی

در قالب نکات کوچک اهمیت را به ما اطلاع دهید. هر چند که اهمیت آن کم و یا کمتر نیست.

خانه شما بسیار کوچک است اما می خواهید فضای داخلی را به روشی قابل مقایسه طراحی و تزئین کنید؟ سپس باید به یک طراح داخلی مراجعه کنید.
فرض کنید شما با استعداد خودتان فضای داخلی خانه را دکور کرده اید و بسیار زیباست اما در حین انجام رنگ اتاق خواب از رنگ سبز در دیوارها و رنگ قرمز در پنجره ها استفاده کرده اید که تمام تلاش شما را بیهوده کرده است. بنابراین تصحیح رنگ نیز بخش بسیار مهمی است.
به قول معروف "اول بیننده بعد قاضی". بنابراین، شما باید خانه خود را به شیوه ای زیبا تزئین کنید تا سلیقه و ترجیحات خود را در مقابل دوستان، اقوام، همسایگان نشان دهید.

نتیجه گیری - نتیجه گیری

کسانی که هنر را در ذهن و ذهن خود دارند، می توانند با تماس با یک شرکت حرفه ای طراحی داخلی ، با صرف هزینه ای کم، خانه خود را تزئین کنند . طراحی داخلی مانند جادو عمل می کند تا زیبایی خانه شما را افزایش دهد. آیا فضای خانه شما کم است؟ آیا می خواهید به خانه کوچک خود چشم اندازی زیبا بدهید؟ به هر حال نمی توانید اصلاح رنگ انجام دهید؟ یا به نوعی نمی توانید رنگ، رنگ، بافت خانه خود را متعادل کنید؟ تنها یک راه حل برای این مشکلات وجود دارد و آن «طراحی داخلی» است.
گالری – گالری

تصاویر طراحی داخلی

طراحی ایوان
شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید
طراحی حمام انبار خانه
ترندهای برتر طراحی حمام انبار خانه

خدمات طراحی داخلی آپارتمان
بهترین خدمات طراحی داخلی آپارتمان
اتاق نشیمن ژاپنی
آرامش اتاق نشیمن ژاپنی را کشف کنید
دکوراسیون داخلی در کرج (https://segoosheh.ir/%D8%AF%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D 9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/)

طراحی داخلی چیست؟

کلمه Interior از کلمه لاتین Intro به معنای داخل و با کلمه Design به معنای طراحی گرفته شده است. ترکیب این دو کلمه طراحی داخلی است. که در لغت به معنای طراحی داخلی یا دکوراسیون داخلی است. اما به طور کلی ما طراحی داخلی را به عنوان دکوراسیون داخلی یا شکوه هر چیزی در داخل می‌دانیم. اما در حقیقت نه تنها دکوراسیون داخلی یا داخلی، بلکه طراحی داخلی نیز به معنای وسیع تری مورد استفاده قرار می گیرد.

در ابتدا تنها با نگاهی به دکوراسیون داخلی داخلی می توان دریافت که خانم های خانه دار هر خانه و سایر اعضا به دکوراسیون خانه بسیار مسلط و علاقه مند هستند. خانه را چه رنگی می کنید، اتاق خواب چقدر فضا دارد، کابینت را کجا قرار می دهید، اتاق ناهارخوری چگونه خواهد بود، چه کابینت هایی در آشپزخانه می گذارید، به طور کلی، افکار و ایده های مربوط به دکوراسیون از خانه بسیار مشتاق هستند. چیزهایی را که دوست دارد از بازار می خرد و مرتب می کند. به این ترتیب "دکوراسیون" می گویند. زیرا هیچ خلاقیت ذاتی در این کار وجود ندارد. در واقع، بسیاری از مردم فکر می کنند که به خانه یا محل کار، از جمله فرش مبل یا لوازم جانبی، طراحی داخلی می گویند. اصلا اینطور نیست. چرا طراحی داخلی یک موضوع کل نگر است. در یک کلام - چگونه، کجا یا چه نوع طرح یا طرحی درب زیبا به نظر می رسد، در کدام طرف یا چگونه پنجره نور یا رنگ اتاق را نشان می دهد.

اساساً هدف اصلی طراحی داخلی این است که با استفاده از هر فضایی با استفاده مناسب از کابینت، چراغ ها، اثاثیه منزل، اداره یا هر موسسه ای را به شکلی راحت و زیبا معرفی کند و این وظیفه طراح داخلی است. برای طراحی و پیاده سازی همه چیز در مورد چگونگی استفاده بهینه از فضا.

بیشتر وقت طراحان داخلی اما طراحی ساختمان پس از آن باید در موضوعات مختلف مربوط به معماری به عقب و جلو برود. در بسیاری از موارد دیده می شود که چیدمان درها، پنجره ها یا دیوارها باید تغییر و گسترش یابد. در این صورت باید مراقب باشید که ساختمان در خطر نباشد. بنابراین اگر دانش آکادمیک مربوطه را ندارید، ممکن است نمره معکوس شود.

بگذارید فضای داخلی با زیبایی شناسی و پر از خلاقیت تزئین شود. اما البته باید به Sadha و توانایی محدود شود. و مهم نیست که چگونه فضای داخلی خود را تزئین می کنید، به هیچ وجه نباید راحتی شما را خراب کند.
فیس بوک
توییتر
لینکدین
پینترست
سهلی شیما شنجوتی
نویسنده
سهلی شیما شنجوتی

طراح جوان و با استعداد، متخصص در تولید مفهوم، تحقیق و توسعه.
پست قبلی
وبلاگ
اتاق خواب های دنج و راحت ….
نوشته سهلی شیما شنجوتی

پست های مرتبط
کابینت-آشپزخانه-طراحی-شاد-شیتال-از-آرچیدن-داخلی

10+ ایده آشپزخانه کوچک برای تقویت عملکرد شما

15 الگوی روتختی ایده آل - انتخابی عالی برای یک اتاق خواب موضوعی

طراحی و اجرای کابینت در کرج (https://segoosheh.ir/%DA%A9%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AC/)

کابینت چوبی - 10 بهترین راه برای شناخت چوب
وبلاگ
کابینت چوبی - 10 بهترین راه برای شناخت چوب

آشپزخانه-کابینت-طراحی

10 طرح رنگی عالی که با آن کابینت آشپزخانه شما را روشن و زیبا می کند