ورود

View Full Version : 7 مرحله برای مدیریت استرس - همه باید از این استفاده کنند

khonehman
چهارشنبه 28 تیر 1402, 15:12 عصر
7 مرحله برای مدیریت استرس - همه باید از این استفاده کنند

مربی زندگی بوداپست
مدیریت استرس در زندگی روزمره

امروزه مدیریت استرس یک بخش اساسی «ذاتی» حفظ سلامتی ماست، زیرا شناخت و درمان عوامل استرس زای خوب و بد - محرک هایی که باعث استرس می شوند - در زندگی روزمره ضروری است. منابع متعدد استرس و عوامل استرس زا که در قرن بیست و یکم ما را احاطه کرده اند، چنان موذیانه حمله می کنند که می توانند به راحتی فرد را تحت تأثیر قرار دهند.

اگر اغلب مضطرب هستید یا اغلب احساس می کنید در شرف انفجار هستید، یا با خستگی دست و پنجه نرم می کنید، به احتمال زیاد توسط عوامل استرس زای منفی زیادی احاطه شده اید. خبر خوب این است که می توان آنها را مدیریت کرد و خبر بهتر این است که می توانید یاد بگیرید که چگونه استرس را مدیریت کنید. بیایید ببینیم چگونه.

برنامه نوسازی آگاهانه - من به شما کمک می کنم راه خود را پیدا کنید

در طول کارم اغلب با این واقعیت مواجه می شوم که بخشی دائمی از زندگی مشتریانم است

تنش
بیخوابی،
عصبی بودن و
پشیمانی به خاطر آنها احساس شد.

برخی از افراد در محل کار از استرس رنج می برند، برخی دیگر به طور روزانه با عوامل استرس زا در زندگی خصوصی خود مواجه می شوند، اما همه آنها در یک چیز مشترک هستند: نمی دانند با شرایط خود چه کنند.

وقتی می‌گویم مدیریت استرس ضروری است، چیز جدیدی نمی‌گویم، اما شخصاً آن را به عنوان یک برنامه درسی تبدیل می‌کنم، زیرا در زندگی همه ضروری است. کودکان در حال حاضر استرس زیادی را در مدرسه و در حین آموزش تجربه می کنند، به همین دلیل فکر می کنم مهم است که هر چه زودتر برای مقابله با استرس آماده شویم. اولین "درس" آمادگی این است که بدانیم دقیقاً منظور ما از استرس چیست.
استرس خوب است یا بد؟ هر روز چه چیزی را تجربه می کنید؟

وقتی کلمه استرس را می شنویم، به طور خودکار به چیز بدی فکر می کنیم، حتی اگر معنای اصلی استرس "فقط" یک واکنش غیر اختصاصی به یک محرک است. اما امروزه منظور ما بیشتر تنش ناشی از یک محرک مداوم است که تنش می تواند خوب و بد باشد.

به عنوان مثال، در صورت خطر، سیگنال های اضطراری ما فعال می شوند، که با شروع از قسمت سمپاتیک سیستم عصبی رویشی، کل بدن ما را به انجام واکنش های ویژه ترغیب می کند. فقط به یک ترمز ناگهانی در بزرگراه فکر کنید، اما برای یادآوری آخرین فیلم ترسناکی که تماشا کرده اید و در مورد آن هیجان زده بودید نیز کافی است. در این موارد چه اتفاقی برای شما می افتد؟

ضربان قلبت بالا میره
قلب شما تندتر می زند
شما متمرکز می شوید
دامنه توجه شما محدود می شود
فشار خون شما بالا می رود
گاهی اوقات بدن شما منقبض می شود و غیره.

با این حال، این واکنش ها نه تنها در شرایط اضطراری، بلکه قبل از یک تاریخ کاملاً طبیعی هستند. احتمالاً چنین موقعیتی را تجربه کرده اید که پس از یک شادی زیاد احساس خستگی و خستگی می کنید. علت اصلی استرس - در غیر این صورت به عنوان عامل استرس زا شناخته می شود - در واقع می تواند خوب یا بد باشد، اما تأثیری که ایجاد می کند می تواند بسیار مشابه یا یکسان باشد.

جستجو کنید شما باید تحقیقات یانوس سلیه ، پدر نظریه استرس را ، که در طول کار خود چیزهای بسیار جالبی مشاهده کرد. او همچنین کشف کرد که بدن ما واکنش‌های یکسانی را به استرس‌های منفی و مثبت آغاز می‌کند. این کشف بعدها برای یافتن تکنیک های مناسب برای مدیریت استرس بسیار مهم بود.
وقتی اتفاق غیرمنتظره ای برای شما می افتد، چه واکنشی نشان می دهید؟
درمان استرس در شهریار (http://honarezendegi.com/%D9%85%D8%B9%D8%AC%D8%B2%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B1/)

با توجه به موارد فوق، واضح است که در زیرنویس نمی‌پرسم که «اگر اتفاق بدی برای شما بیفتد» چه واکنشی نشان می‌دهید، بلکه از «اگر اتفاق غیرمنتظره‌ای برای شما اتفاق بیفتد» می‌پرسم. اساساً، همه به یک محرک/رویداد غیرمنتظره واکنش‌های زیر را نشان می‌دهند:

این محرک واکنش‌های طبیعی بدن را در ما ایجاد می‌کند که ما را به جنگ یا فرار (جنگ یا گریز) و یا با توجه به موارد فوق حتی به شادی وامی دارد.
اگر محرک مداوم باشد، بدن ما سعی می کند با آن سازگار شود. (مثل زمانی است که برای تماشای مسابقه جام جهانی می نشینید و ناخن هایتان را می جوید.)
اگر این محرک طولانی مدت باشد، بدن ما خسته می شود و به دلیل سندرم سازگاری دست از مبارزه می کشد.

به همین دلیل است که ما بعد از یک بازی شکست خورده احساس خستگی می کنیم، حتی اگر فقط تماشاگر بودیم، همانطور که منطقی است دیر یا زود در یک کار بد یا در رابطه ای که خوب کار نمی کند بیمار شویم.

البته یک توضیح بیولوژیکی برای این وجود دارد که از هورمون غده فوق کلیوی، تولید آدرنالین و تغییر سطح کورتیزون شروع می شود. اگر علاقه مند به اطلاعات بیشتر در مورد موضوع هستید، می توانید آن را در اینجا بخوانید .

اما در این مقاله بررسی عوامل استرس زا که ما را احاطه کرده اند و باعث ایجاد احساس خوب یا بد در ما می شوند، مهمتر می دانم. به محض اینکه به وضوح نقش عوامل استرس زا را در اطراف خود مشاهده کنیم، مدیریت استرس نیز غیرممکن نخواهد بود.
برای یادگیری مدیریت استرس عوامل استرس زا را بشناسید!

همانطور که قبلاً اشاره کردم، استرس به خودی خود یک چیز منفی نیست، علاوه بر این، ما برای زندگی به استرس نیاز داریم. من معمولاً این را به این صورت توضیح می دهم که اگر همه شادی های زندگی را داشته باشند، نمی توانیم از آنها قدردانی کنیم و از آنها لذت ببریم، زیرا این اساس است. با این حال، محرک‌های خوب یا کمتر دلپذیر ما را به جلو می‌برند، به ما انگیزه می‌دهند (یا به عقب می‌رانند)، یعنی غریزه زندگی، فعالیت ما را حفظ می‌کنند.

احتمالاً شنیده اید که همه موجودات زنده استرس را تجربه می کنند و حتی موجودات تک سلولی به عوامل استرس زا پاسخ می دهند. اگر شما هم با گیاهان خود صحبت کنید، به خوبی می دانید که در مورد چه چیزی صحبت می کنم.

البته واکنش های ناشی از عوامل استرس زا در مورد یک موجود زنده ساده یا یک پستاندار متفاوت است، اما وجود استرس های روزمره در طبیعت و همچنین اینکه استرس در انسان « فراگیر» می شود، غیر قابل تردید است.

با این حال، در حالی که چهچهه زدن یکدیگر برای کاهش استرس کافی است، ما در حال حاضر برای مدیریت استرس به چیزهای بیشتری نیاز داریم.

هر کس یک نوع تکنیک‌های مدیریت استرس «ساخت‌شده» دارد. از دوران کودکی، ما به طور غریزی تنش را با شوخ طبعی، ورزش، و بعداً با رابطه جنسی تسکین می دهیم، اما مواقعی وجود دارد که این تکنیک های "ساخت شده" دیگر برای مقابله با استرس مداوم کافی نیستند. در چنین مواقعی لازم است انواع دیگر مدیریت استرس را یاد بگیرید.

با این حال، مهم نیست که چگونه با استرس مقابله کنیم و چه مسیری را برای پردازش و درمان آن انتخاب می کنیم.
آیا استرس را به راحتی کنترل می کنید یا به سختی؟

همه افراد متفاوت هستند و در نتیجه عوامل استرس زا به طور متفاوتی بر روی افراد تاثیر می گذارند. افرادی هستند که همه چیز را آسان می گیرند، دیگران سخت تر، و برخی دیگر از موقعیت های سخت بیمار می شوند. مهم است. از آنجایی که ما ژنتیک و عادت منحصر به فرد داریم، این کاملا طبیعی است، اما در مدیریت استرس، الگوهای ما ، رفتارهای آموخته شده، خودشناسی و تمایز آگاهانه عوامل استرس زا نیز
Eustress، یعنی استرس مفید

Eustress، یعنی استرس مفید - همانطور که اشاره کردم - برای بقا ضروری است، اما باید بدانید که این نوع استرس در هر زمانی می تواند به پریشانی، یعنی استرس مضر نیز تبدیل شود، بنابراین باید به این موضوع نیز توجه کنید.

استرس مثبت می تواند یکی باشد

به دست آوردن شغل جدید (مورد نظر)،
ازدواج کردن ،
بچه داشتن،
تعطیلات،
هیجان ناشی از یک سرگرمی جدید، اما
حتی خرید خانه

در این شرایط، عوامل استرس زا اثر انگیزشی دارند، سطح انرژی ما افزایش می یابد، مشتاق می شویم، اما این حالت را هم نمی توان برای مدت طولانی حفظ کرد. علاوه بر این، اگر چنین تغییراتی را ضعیف تجربه کنیم، استرس مثبت به راحتی می تواند به منفی تبدیل شود. بدن انسان به گونه ای طراحی شده است که برای به اصطلاح پایداری پویا تلاش می کند، این عمل هموستاز نامیده می شود . سیستم عصبی نیز نقش مهمی در حفظ این تعادل دارد. اگر بدن از این تعادل خارج شود، بدن سعی می کند با کمک سیستم های تنظیمی مختلف خود، به سرعت و در سریع ترین زمان ممکن به حالت استراحت بازگردد. بنابراین، بدن برای این کار در صورت استرس منفی و همچنین مثبت تلاش می کند. به همین دلیل است که ما نمی‌توانیم شادی، هیجان و شادی زیادی را به‌طور طولانی‌مدت تجربه کنیم، زیرا بدن به نفع خود فراتر از یک نقطه خاص تنظیم می‌شود.
پریشانی، یعنی استرس مضر

فکر نمی‌کنم نیازی به معرفی عوامل استرس‌زای منفی به شما داشته باشم، زیرا می‌توانید به صورت روزانه با آن‌ها مواجه شوید. شاید فکرش را نکنید، اما می‌تواند یک استرس‌زا باشد

سر و صدای خیابان یا محل کار،
تجربه یک شکست در یک زمان و البته
اضطراب نیز به دلیل مشکلات مالی یا خانواده ماست.
از دست دادن یکی از عزیزان تأثیر استرس زیانباری دارد،
تعارض رابطه یا
اگر بیکار شویم

اگر اجازه دهیم پریشانی به حالتی دائمی تبدیل شود، می‌توانیم به یک حالت استرس مزمن دست یابیم که در این صورت نیاز بدن به تلاش برای تعادل نقض می‌شود. در نتیجه، ما بی انگیزه می شویم، کمتر حرکت می کنیم و در نتیجه نمی توانیم آدرنالین و کورتیزول ترشح کنیم، که حتی احساس بدتری به ما می دهد:

فرآیندهای بیماری در بدن ما شروع می شود که می تواند عواقب بسیار جدی داشته باشد، به عنوان مثال بیماری های به اصطلاح روان تنی می توانند ایجاد شوند، از جمله،

زخم معده،
سردرد مزمن،
پرکاری تیروئید،
سندرم روده تحریک پذیر (IBS)
حمله قلبی،
برخی از بیماری های پوستی،
ناتوانی،
روان عصبی،
اختلال استرس پس از سانحه و غیره

عوامل استرس زای درون ما می توانند بسیار خطرناک تر از عوامل استرس زای بیرونی فوق باشند که باعث ناراحتی می شوند. در زیر بیشتر در مورد آنها صحبت خواهم کرد، اما قبل از آن اجازه دهید به علائم معمولی که در نتیجه استرس در بدن و روح ما ظاهر می شود نگاه کنیم.
علائم استرس - از اینها چه چیزی را تجربه می کنید؟

بسیاری از محققان استرس علائم استرس را مطالعه می کنند و همه از رویکردهای متفاوتی استفاده می کنند، اما ما می توانیم توافق کنیم که عوامل استرس زا در 4 زمینه بر ما تأثیر می گذارند:

یک واکنش به طور کلی قابل مشاهده در سطح فیزیکی ایجاد لرزش، تنش، عصبی بودن و تحریک پذیری است.
در سطح ذهنی، تمرکززدایی، خستگی و زمان واکنش کند در درجه اول نشان داده می شود.
در بعد ذهنی، وحشت، اضطراب و افسردگی ، بی حالی و درجات و انواع مختلف آنها ظاهر می شود.
و عادات غذایی ما می تواند در رفتار ما تغییر کند، مانند مصرف کافئین و الکل ما. ایجاد سایر بیماری های اعتیاد آور را نیز می توان در اینجا طبقه بندی کرد، مانند اعتیاد به بازی.

این علائم ممکن است برای هر فرد با شدت و ترکیب متفاوت ظاهر شوند. در موارد شدیدتر، حتی همه آنها به طور همزمان. به هر حال، می توان دریافت که مدیریت استرس واقعاً قابل چشم پوشی نیست و اهمیت ویژه ای برای سلامتی ما دارد. بنابراین ضروری است که وضعیت استرس موجود را تا حد امکان کوتاه یا حتی از بین ببرید.
تداوم استرس

خوشبختانه حالت استرس می‌تواند کوتاه‌مدت یا بلندمدت باشد، یعنی گذرا یا طولانی‌مدت، و - اگر آن را دقیق‌تر مشاهده کنیم - می‌تواند به طور مداوم یا متناوب رخ دهد. چیزی که حتی خطرناک تر است این است که چندین عامل استرس زا به طور همزمان در زندگی ما ظاهر شوند یا باقی بمانند.

به عنوان مثال، اگر فوبیا (همچنین ترس های غیرواقعی) دارید و همچنین فرزندانتان را در یک ازدواج بد بزرگ می کنید، در یک محیط پراسترس زندگی می کنید. علاوه بر این، اگر اتفاقات منفی برای شما بیفتد (یکی از عزیزانتان بمیرد، کسب و کارتان سقوط کند، شغلتان را از دست بدهید، فرزندانتان نوجوان شوند و غیره)، اثر ترکیبی عوامل استرس زا منفی می تواند عواقب فاجعه باری داشته باشد.

خبر بد دیگر این است که استرس پایدار حتی کمتر می تواند شما را بیمار کند، بسته به اینکه چقدر قوی بوده و در چه حالت اولیه شما را تحت تاثیر قرار می دهد. اکنون زمان آن است که به سراغ روش های مدیریت استرس برویم، اما قبل از انجام این کار، مهم است که تفاوت بین عوامل استرس زای بیرونی و داخلی و عوامل استرس زا قابل کنترل و پیش بینی را به شما نشان دهم.
عوامل استرس زا درونی

طبق تجربه من، عوامل استرس زا که بیشترین مشکلات را برای مشتریان و من ایجاد می کنند، آنهایی هستند که ما بیشترین تأثیر را روی آنها داریم، زیرا خودمان آنها را ایجاد و نگهداری می کنیم، اما اغلب در برابر آنها کاملاً ناتوان هستیم: استرس های داخلی.

منظور من از عوامل استرس زای درونی، موقعیت هایی است که خودمان خود را در شرایط استرس زا قرار می دهیم. رایج ترین شکل آن زمانی است که ما رفتار مورد انتظاری را برای خود تعیین می کنیم (مثلاً می خواهم امروز این مقاله را تمام کنم)، اما شرایط اجازه نمی دهد (فرزندان من در خانه هستند و هر بار به دلایلی نوشتن من را قطع می کنند. 3 دقیقه). اگر متوجه نباشم که با انتظار چیزی از خودم که شرایط به من نمی دهد، خودم را محدود می کنم، به راحتی در یک حالت بسیار استرس زا قرار می گیرم.
درمان استرس در شهریار (http://honarezendegi.com/%D9%85%D8%B9%D8%AC%D8%B2%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%B1/)

اما وقتی تصویر درونی ما از خودمان این است که سعی می‌کنم حداکثر کار را نمی‌گویم انجام بدهم، به هیچ چیز نه ، اما در جایی کار می‌کنم که مدیریت از آن سوء استفاده می‌کند. آنها روی من زحمت زیادی خواهند کشید و سعی می کنم با تلاش بیشتر و بیشتر کنار بیایم. با این حال، از آنجایی که کارها هرگز تمام نمی شوند و نمی توانم نه بگویم، استرس ثابت است. به راحتی می توان دریافت که در مورد عوامل استرس زا درونی، خودشناسی چیزی است که بیشترین کمک را به ما در کاهش تنش ایجاد می کند. من در مورد نحوه انجام این کار کمی بیشتر صحبت خواهم کرد.

نفوذ، قابل پیش بینی

عوامل استرس زا را صرف نظر از بیرونی یا درونی بودن می توان به دو کیفیت تقسیم کرد که آیا می توان آنها را تحت تأثیر قرار داد یا نه و اینکه آیا می توان آنها را پیش بینی کرد یا خیر.

تأثیرپذیری به این معناست که آیا عامل استرس داده شده می تواند به ما بستگی داشته باشد و آیا ما می توانیم توسعه آن را کنترل کنیم. این بسیار مهم است زیرا صرف این باور که می توانیم بر روی رویدادها تأثیر بگذاریم، تنش ما را کاهش می دهد، حتی اگر از این امکان استفاده نکنیم. از دست دادن یکی از عزیزان، ابتلا به یک بیماری جدی یا حتی از دست دادن شغل قطعاً جزو دسته سخت‌گیران است، به همین دلیل است که کنترل در این موارد می‌تواند کمک کند، یعنی بازیابی آگاهانه کنترل. بیش از حوادث

اگر نتوانیم روی یک رویداد منفی خاص تأثیر بگذاریم، اما از نقطه نظر قابل پیش بینی مثبت تلقی شود (می توانیم برای آن آماده شویم)، قطعاً تأثیر کاهش استرس دارد، زیرا آسیب پذیری و درماندگی یکی از قوی ترین منابع استرس است. . بنابراین، در چنین مواردی، حجاب چیزها، انحراف افکار ما نیست، بلکه رویارویی است که می تواند به مدیریت استرس کمک کند.

در مورد عوامل استرس زای داخلی، تأثیرپذیری و پیش بینی پذیری از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا استرس ناشی از فرآیندهای درونی است که در بیشتر موارد حتی اگر از آنها آگاه باشیم - به دلیل تأثیرپذیری زیاد آنها - اثربخشی آنها را نمی شناسیم. مدیریت استرس به طور قابل توجهی افزایش می یابد. چنین عوامل استرس زا درونی می تواند باشد

انتظارات بالا که قبلاً از خودمان ذکر شد،
تنش و اضطراب ناشی از احساسات، افکار، تمایلات سرکوب شده ،
تضادهای داخلی، منافع و نیازهای متضاد ما،
مسئله وابستگی به دیگران، آسیب پذیری،
مشکلات رابطه و وجود مقدار زیادی از تنهایی،
مشکلات پذیرش و ادغام

می‌توان حدس زد که عوامل استرس‌زای درونی به کار خودآگاهی بسیار بیشتری از ما نیاز دارند و معمولاً این موقعیت‌هایی هستند که به ندرت خودمان آن‌ها را تشخیص می‌دهیم. به همین دلیل یک تکنیک چند مرحله ای مدیریت استرس را برای شما آماده کرده ام که اگر احساس کردید تنش در شما بالا می رود، می توانید بلافاصله از آن استفاده کنید.
7 گام برای مدیریت موثر استرس

اولین و شاید مهم ترین قدم این است که آگاه شوید که استرس دارید. من اغلب متوجه می شوم که ما حتی نمی دانیم که تحت استرس هستیم، اغلب فقط محیط به ما پاسخ می دهد.
علت اصلی را پیدا کنید. چه چیزی باعث تنش درونی می شود؟ چه چیزی باعث استرس من می شود؟
هنگامی که علت اصلی را پیدا کردید، از خود بپرسید که آیا علت خارجی است یا داخلی؟ آیا من برای خودم استرس ایجاد می کنم یا توسط شخص دیگری ایجاد می شود؟ من نمی توانم انتظارات خود را برآورده کنم یا محیط بیرونی عامل استرس است؟
آیا تاثیری روی علت اصلی دارید؟ به عنوان مثال، من کنترلی بر از دست دادن یکی از عزیزان ندارم، اما این به محل کار و انتظاراتی که در آن کار می کنم بستگی دارد. وقتی فکر می کنید هیچ تأثیری روی چیزی ندارید، آیا واقعاً تأثیری ندارید یا اینکه فکر کنید آن را ندارید راحت تر است؟
اگر می توانید، برای کاهش استرسی که تجربه می کنید چه کاری می توانید انجام دهید؟ چگونه می توانید در یک موقعیت خاص بهتر باشید؟ چگونه می توانید شرایط خود را تغییر دهید تا انتظارات و تنش کمتری روی شما وجود داشته باشد؟ کدام افکار، احساسات و اعمال را باید تغییر دهید تا استرس خود را کاهش دهید؟
در نهایت، شروع به انجام کاری برای از بین بردن موقعیت استرس زا کنید.
اگر تاثیری بر موقعیت استرس زا ندارید، از خود این سوال را بپرسید که چه چیزی یا چه کسی می تواند از من در مواجهه با این موقعیت استرس زا با موفقیت بیشتر حمایت کند؟ کمک بخواهید!

مدیریت استرس پیشگیرانه در زندگی روزمره

از آنجایی که استرس زیاد همه ما را تحت تاثیر قرار می دهد، برای جلوگیری از استرس طولانی مدت و ماندگار، شایسته است چند ترفند و اصول را به صورت پیشگیرانه به کار گیریم.

هوشیار باش! مراقب خودت باش، کی، چگونه عمل می کنی، چه می گویی، چگونه عمل می کنی. همچنین توجه کنید که چقدر نگران و مضطرب هستید، چقدر با دیگران سروکار دارید و چقدر با خودتان. به این فکر کنید که چگونه می توانید رفتار خود را تغییر دهید تا زندگی خود را بهتر کنید.
مراقب اعمال خود نیز باشید. اگر موسیقی گوش می‌دهید به ملودی‌ها توجه کنید، اگر می‌خوانید روی محتوا تمرکز کنید، اگر می‌خورید روی طعم‌ها و غیره تمرکز کنید. این نوع آگاهی نیز به «تحقق» نکته قبل کمک زیادی می کند.
آهسته! چرخش مداوم نه تنها بدن، بلکه روح و روان را نیز خسته می کند.
تکنیک های تنفس و آرامش خاصی را بیاموزید، که با آنها حتی می توانید هراس را درمان کنید.
توجه کنید و بپذیرید که خوب نیستید، تنش دارید، مضطرب هستید. آنها را آگاه کنید و سپس بر خلاف آن اقدام کنید.
یاد بگیرید که مشکلات ، موقعیت های زندگی، افکار سنگین و احساساتی را که کنترلی بر آنها ندارید، نمی توانید بر آنها تأثیر بگذارید و تأثیر منفی روی شما دارند، رها کنید.
با خودتان مهربان و صبور باشید. خودکشی را فراموش کنید و از ارتباط قاطعانه با خودتان استفاده کنید. به نحوه صحبت خود با خود توجه کنید! با مهربانی، با پذیرش، تشویق کننده؟ شاید انتقادی، بی حوصله و آسیب زا؟
پیدا کنید . مرا در یکی از مخاطبینم

برای اینکه بتوانید زندگی شاد و متعادلی داشته باشید، مهم است که عوامل درونی خود را که مانع شما می شوند، بشناسید و از شر آنها خلاص شوید.

آیا شما نیز با مشکلات فوق آشنا هستید؟ آیا می خواهید آنها را تغییر دهید، اما آیا می خواهید با سرعت خود پیش بروید و این کار را به روشی مقرون به صرفه از راحتی خانه خود انجام دهید؟ سپس دریغ نکنید!
من برنامه نوسازی هوشیار را برای شما ایجاد کردم.