PDA

View Full Version : مشاوره کودک چه زمانی به آن نیاز دارید؟

khonehman
یک شنبه 01 مرداد 1402, 12:43 عصر
مشاوره کودک در کرج و شهریار و نوجوان - چه زمانی به آن نیاز دارید؟

آیا فرزند شما محدودیت های خود را زیر پا می گذارد و آیا می خواهید از او حمایت کنید تا بتواند به اندازه کافی رشد کند؟ آیا برای مطالعه به تمرکز موثرتری نیاز دارید؟ آیا به دنبال میانگین طلایی هستید و دوست دارید در خانواده خود به آن برسید؟ آیا برای ایجاد همزیستی مسالمت آمیز و زندگی روزمره هماهنگ در خانه خود به چیز جدیدی نیاز دارید؟ آیا دوست دارید فرزندتان در زندگی خود تعادل پیدا کند؟
عشق و درود!
نام من ماته کریستیان، مشاور معنوی کودک و نوجوان، کینزیولوژیست است! من کی هستم؟ یک گزینه جایگزین، یک انتخاب، که نقش آن زمانی رخ می دهد که والدین از قبل چیزی را احساس کنند، یا بخواهند از چیزی در زندگی فرزند خود جلوگیری کنند.
مشاوره کودک در کرج و شهریار و نوجواندر حین مشاوره چه اتفاقی می افتد؟
من شما را در ایده ها و اهدافتان کمک و حمایت می کنم. نه تنها شما، بلکه فرزندتان یا نوجوانی که با آن زندگی می کنید. گفت و گوها ما را به درک و خودشناسی نزدیک می کند. اگر آماده تغییر هستید، راه حل هایی را ارائه می کنم و مسیر ممکنی را که شما را به آرامش می رساند به شما نشان خواهم داد. شما می توانید یک والدین آگاه شوید و در مورد عملکرد خود و فرزندتان بیشتر بدانید. من یک مجموعه ابزار ویژه برای کودکان دارم و با گفتگوهای عمیق و معنوی و کارهای هدفمند راه را برای نوجوانان هموار می کنم.
چگونه می توانم به شما و فرزندتان کمک کنم؟

مشکلات ارتباطی
عدم اعتماد به نفس
مشکلات نوجوانان
بی قراری، ترس، اضطراب
اختلال در روابط اجتماعی
مشکلات یادگیری، عدم تمرکز
صحنه های هیستریک و دراماتیک
مشکلات یکپارچه سازی
فقدان انگیزه و تلاش
مشکلات تمرکز و توجه
مشکلات خواب کودکی
شروع اختلال خوردن

چگونه به عنوان مشاور به کودک کمک کنم؟
من به عنوان مشاور از طریق مکالمه و جعبه ابزار ویژه خود به کودک کمک می کنم. حتی می توانید یک کلاس حرفه ای یک نفره را تصور کنید که در آن بازی می کنیم، صحبت می کنیم و در این بین من به کودک خودشناسی و نحوه عملکرد روابط اجتماعی بر اساس ارزش ها را آموزش می دهم. در این میان، کودک در حال ساخت و سازماندهی است.
چگونه می توانم به عنوان مشاور به والدین کمک کنم؟
من به والدین هنر تربیت فرزندان را آموزش می دهم تا در زندگی روزمره به آرامی پیش برود. من به مادران و پدران کمک می کنم تا والدین آگاه شوند و زندگی با فرزندان و تربیت آنها را شاد کنند.
یک سری جلسات چگونه شروع می شود؟
در طول جلسات، ابتدا با والدین کار می کنم. ابتدا یک فرآیند تغییر در او شروع می شود. بدون رشد کافی خودآگاهی او، حرکت رو به جلو ممکن نیست. پس از آن با کودک ملاقات می کنم و با او شروع به همکاری می کنم.
چه اتفاقی برای من می افتد؟

مشاوره کودک (http://clinicroya.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/)

یک سفر بدون ابر را تصور کنید، یک ماجراجویی که می تواند زندگی روزمره شما را بهتر و زیباتر کند. چه به عنوان والدین، کودک یا نوجوان وارد شوید، زندگی شما می تواند مسیر بهتری را در پیش بگیرد. سپس زندگی روزمره شاد و بی ابری را دنبال می کند، که در آن احساس یک کل گرد کامل خواهید داشت!
مشاوره معنوی برای کودکان و نوجوانان
چیزهای دیگری که باید در مورد شغل بدانید:
مدت زمان مشاوره: 60 دقیقه
هزینه مشاوره: HUF 10,000 در هر مورد
ورود، اطلاعات بیشتر:
مشاوره کودک در کرج و شهریار و نوجوان، حرکت شناسی - ماته کریستیان
خیلی مهم است که مشاور نه روانشناس باشد و نه روانپزشک. شما نمی توانید و نمی توانید با ابزار این افراد حرفه ای کار کنید. روش ها و جعبه ابزار خودش همیشه در دسترس است!
مشاوره معنوی برای کودکان و نوجوانان، فرصتی برای کمک!

مشاوره کودک (http://clinicroya.com/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/)

یکی از سخت ترین کارهایی که باید به عنوان والدین انجام داد این است که تشخیص دهید به کمک نیاز دارید. وارد کردن یک فرد حرفه ای به زندگی خانواده و فرزندمان اغلب در ابتدا ترسناک است، اما والدین به زودی احساس آرامش زیادی خواهند کرد وقتی فردی از بیرون مشکلات فرزندمان را می بیند و مشکلات دیرینه را می توان با اندکی توصیه خوب حل کرد. ناگفته نماند که حضور یک متخصص با تجربه نیز به پدر و مادر احساس «تنها نیستم» می دهد.

مشکلات معمول کودکان که می توانید با ما تماس بگیرید:

اضطراب، بی قراری، مشکلات اجتماعی
خواب و مشکلات جسمی (مثلاً ادرار کردن)
مشکلات رفتاری، مشاوره تحصیلی، تعارضات والدین و فرزند یا خواهر و برادر
مشکلات عملکرد، مشکلات یادگیری
مشاوره نوجوانان، انتخاب شغل

مشاوره فردی بزرگسالان

در طول مشاوره روانشناسی، فردی که مشکل یا مشکل خود را مطرح می کند، می تواند با اعتبار و پذیرش کامل از سوی متخصصان کار با او، با مسائلی که به او مربوط می شود برخورد کند. هدف مشترک اصلی رشد فرد است که روانشناس - با استفاده از دانش حرفه ای و روش های آموخته شده خود - به تحقق آن کمک می کند.

آنچه ما می توانیم به شما کمک کنیم:

توسعه خودآگاهی
مدیریت استرس، رهایی از تنش
انسداد در موقعیت های زندگی
وضعیت بحرانی (مانند سوگ، طلاق، تغییر وضعیت زندگی، تغییر چرخه زندگی)
مسائل مربوط به عزت نفس
مشکلات محل کار (مانند تعارضات، پیشگیری و درمان فرسودگی شغلی)
مشکلات رابطه

زوج درمانی

در زندگی دو نفر، صرف نظر از سن و مدت زمان رابطه، ممکن است دوره‌هایی پیش بیاید که درگیری‌ها به اختلافات دائمی و به ظاهر لاینحل تبدیل می‌شوند که بعد از مدتی می‌تواند منجر به جدایی شود. زوج درمانی برای کسانی توصیه می شود که متوجه شده اند برای حل مشکلات خود نیاز به کمک خارجی دارند، نوعی حمایت آگاهانه، باز، پذیرنده و بی طرفانه.

مشکلات رایجی که زوجین می توانند با هم بهبود یابند:

تضعیف صمیمیت
فاصله، محو شدن مقادیر مشترک
"توسعه در کنار هم" - زمانی که زن و شوهر به طور متفاوتی تغییر می کنند
لرزش اعتماد، حسادت، ناامیدی
مشکلات ارتباطی
نمونه های آورده شده از خانه، جراحات
وقتی نمی دانند چه چیزی اشتباه است، اما در مسیر درستی حرکت نمی کنند

خانواده درمانی

خانواده مانند هر نظامي است كه اعضاي آن به يكديگر وابستگي دارند و بر يكديگر تأثير مي‌گذارند، به‌خصوص در مورد فرزندان، مقابله با مشكلات و آشفتگي‌هايي كه پيش مي‌آيد، بدون دخالت اعضاي خانواده غيرممكن است، وگرنه با مشورت مشترك خانواده مي‌توان امنيت دروني خانواده را احيا كرد كه اثر شفابخشي هم بر والدين و هم بر فرزندان دارد.

خانواده درمانی را در موارد زیر توصیه می کنیم:

هنگامی که کودکان دچار مشکلات مختلفی می شوند (مانند اختلالات رفتاری، اجتماعی یا یادگیری، بحران های نوجوانی، یا علائم فیزیکی که نمی توان آنها را به دلایل ارگانیک در هیچ یک از اعضای خانواده نسبت داد)
در شرایط فرزندآوری، در صورت بروز مشکلات تربیتی
در فرزندخواندگی
قبل یا بعد از طلاق
وقتی یک خانواده موزاییک ایجاد می شود
در صورت از دست دادن یا مشکلی که خانواده را تحت تأثیر قرار می دهد

گروه درمانی

ما بیشتر گیر افتادن و آسیب‌های روحی خود را در اجتماع تجربه می‌کنیم، به همین دلیل است که حل مشکلات مشابه در یک گروه حمایتی که در آن پذیرش، جامعه سرنوشت و احساس امنیت وجود دارد، می‌تواند به‌ویژه شفابخش باشد. در مشاوره روانشناسی ما، گروه هایی به طور مرتب برای کودکان و بزرگسالان راه اندازی می شود، جایی که قدرت جامعه به رشد کمک می کند.

(گروه های شروع کننده ما در اینجا.)

انواع گروه :

گروه خودشناسی روان درام
گروه هنر درمانی
گروه آرامش و کاهش استرس
گروه خودآگاهی زنان
گروه اعتماد به نفس برای نوجوانان و جوانان
گروه داستان درمانی کودکان و بزرگسالان

پادرمیانی

تعارض در زندگی و روابط اجتماعی ذاتی است. اینها را می‌توان به عنوان مزاحمت‌هایی در نظر گرفت که اگر به حال خود رها شوند، می‌توانند باعث دعواهای بی‌پایان شوند. با این حال، می توان آنها را به عنوان فرصت نیز دید. فرصتی برای روشن شدن اینکه چه کسی چه می‌خواهد، چه کسی چه نیازهایی دارد و طرفین کجا نقاط مشترک دارند. میانجی فضا و چارچوبی را برای این امر فراهم می کند. در یک مکان بی طرف، در حضور و با کمک شخص ثالث بی طرف، توافق می تواند آسان تر شود، که از دعوا نیز جلوگیری می کند.

انواع میانجیگری:

میانجی گری طلاق
میانجیگری رابطه
میانجیگری خانواده
میانجیگری نوجوان-والد
میانجیگری آشتی جویانه