PDA

View Full Version : درمانگر ازدواج و خانواده چیست؟

khonehman
سه شنبه 03 مرداد 1402, 15:23 عصر
درمانگر ازدواج و خانواده چیست؟

درمانگر ازدواج و خانواده چیست؟
کمک می گیرند زوج ها و خانواده ها مشکلات منحصر به فردی دارند، به همین دلیل است که اغلب از درمانگران ازدواج و خانواده . این متخصصان برای حل مشکلاتی که افراد با افراد، زوج ها، خانواده ها و گروه ها دارند آموزش دیده اند.
به شغلی در این زمینه علاقه دارید؟ در این مجموعه مشاغل جالب با نوع ازدواج و خانواده، محل کار و میزان درآمدشان بیشتر آشنا شوید.
کاری که آنها انجام می دهند

زوج ها و درمانگران بیماری های روانی و اختلالات روانی را در چارچوب نظام ازدواج و خانواده تشخیص، ارزیابی و درمان می کنند. متخصصان در زمینه های مختلفی از جمله مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره، مشاوره کودک در کرجان و دعاوی جدایی و طلاق مشاوره ارائه می دهند.
برخی از رایج ترین نقش هایی که یک مراقب ازدواج و خانواده می تواند به طور منظم انجام دهد عبارتند از:

تشخیص و درمان بیماری های روانی
مشاوره ازدواج (https://clinicroya.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/)

انجام دهید روان درمانی با افراد، زوجین
تدوین برنامه درمانی
به مشتریان کمک کنید تا مهارت های ارتباطی جدید را توسعه دهند
جمع آوری اطلاعات در مورد مشتریان از طریق جمع آوری داده های شخصی ، مصاحبه، تحقیقات، ارتباطات و مطالعات تحقیقاتی.
علاوه بر ارائه خدمات به مشتریان، بسیاری از متخصصان این حوزه وقت خود را صرف انجام تجارت می کنند، به خصوص اگر به صورت خصوصی کار کنند.
تکمیل مدارک و معامله با شرکت های بیمه بخش قابل توجهی از زمان درمانگر را می گیرد. هنگام کار با یک مشتری، درمانگران باید گزارش های دقیق پیشرفت را نگه دارند، سوابق ارزیابی ها را نگه دارند و هر توصیه ای را برای درمان بیشتر بنویسند.
زوج ها و خانواده درمانگران چه تفاوتی با سایر متخصصان سلامت دارند؟
بنابراین، چه چیزی زوج درمانگران را از سایر درمانگران متمایز می کند؟ از آنجایی که آنها روان درمانی می کنند و به مسائل مربوط به سلامت روان توجه می کنند، بر چگونگی تأثیر خانواده بر سلامت روان تمرکز می کنند. آنها به طور روزانه می توانند با انواع مشکلات حرفه ای مانند عزت نفس ، مشکلات شخصی، افسردگی، اضطراب، اندوه، خشم و مشکلات اجتماعی مقابله کنند.
جایی که آنها کار میکنند
متخصصان مراقبت از خانواده در بسیاری از زمینه های کاری از جمله مراقبت های پرستاری، خدمات فردی و خانوادگی، دولت محلی و ایالتی و سایر متخصصان مراقبت های بهداشتی کار می کنند. سایر محیط های کاری عبارتند از خوداشتغالی، مراکز بهداشتی، مدارس، دانشگاه ها و بیمارستان ها.
از آنجایی که متخصصان ازدواج و خانواده اغلب آنها را مجبور می کنند ساعات کاری خود را تغییر دهند، عصرها و تعطیلات آخر هفته غیرمعمول نیستند.
درآمد آنها
متوسط ​​حقوق سالانه برای متخصصان ازدواج و خانواده 48040 دلار است. طبق راهنمای ، مشاغلی که بیشترین درآمد را برای این شغل دارند عبارتند از:
الزامات آموزشی و آموزشی
انجمن آمریکایی ازدواج و درمان خانواده () توصیه می کند که بیشترین آموزش برای تبدیل شدن به یک درمانگر ازدواج و خانواده شامل مدرک و دو سال تجربه بالینی است . پس از تکمیل این مطالعات، درمانگران باید یک معاینه را پشت سر بگذارند
علاوه بر آموزش و تحصیل، برای متخصصان داشتن ویژگی هایی مهم است که آنها را قادر می سازد در کار موفق باشند.
ادغام اعضا: شفقت و همدلی ضروری است. زوج ها و متخصصان خانواده باید در توجه به مشتریان خود خوب عمل کنند.
درمان حل مسئله: زوج ها و درمانگران باید بتوانند مشکلات پیچیده را حل کنند و راه حل های موثری بیابند.
قادر به شروع اعتماد باشید: درمانگران می خواهند به مراجعان خود کمک کنند تا در به اشتراک گذاشتن افکار و احساسات خود اطمینان داشته باشند.
ساختار سازمانی: آنها قادر خواهند بود سوابق پرونده و سایر اسناد را نگه دارند و پوشش صورتحساب و بیمه را مدیریت کنند، به همین دلیل است که توانایی سازماندهی امور مهم است.
تقویت ارتباطات: زوج ها و درمانگران خانواده با دیگران از جمله اعضای خانواده و متخصصان بهداشت کار می کنند، مهارت های ارتباطی قوی ضروری است.
راحتی و فناوری های مختلف نیز می تواند کمک کننده باشد. درمانگران و اعضای خانواده اغلب از بسیاری از ابزارهای فناوری از جمله ویدئو کنفرانس، نرم افزار کامپیوتر، سیستم های تلویزیون چند کاناله، نرم افزار صفحه گسترده، ایمیل و نرم افزار استفاده می کنند.
مشاوره ازدواج (https://clinicroya.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/)سال اول ازدواج مسلمانان، روی پرده
سازگاری ازدواج در مداحب - دو گنج از عرش الله
استدلال با کودکان
منبع: سال اول ازدواج مسلمانان، روی صفحه
نشان می دهد که ازدواج از راه دور چقدر می تواند کارساز باشد.
او تو را از یک نفس آفرید و همسرش را آفرید تا به او وفادار باشد.
رفتن محبت های کوچک را کم می کند و بزرگ ها را زیاد می کند، چنانکه باد شمع ها را خاموش می کند و شعله ها را پراکنده می کند.
او از طریق صفحه اسکایپ اعلام کرد: "بنابراین، شما باید به من بگویید چرا با من عصبانی هستید."
سعی کردم اشتباهاتم را دفن کنم، بدون اینکه موج بزنم، آن را روی خودم بیاورم، اما او همیشه می دانست. پس به او گفتم: دو روز قبل شوخی کرد که احساساتم را جریحه دار کرد.
مثل قبل، به دور از متفکر بودن، عصبانی و سریع توضیح دادن خود بود. انگار فکر می کرد که ارزش او را به عنوان یک شخص زیر سوال می برم. چرا او مرا درک نمی کند؟ من ناامید بودم زیرا او بیشتر و بیشتر از "شکست" من برای دیدن علت ناامید و عصبانی می شد.
وقتی من و احمد با هم بودیم، هیچ وقت این درگیری بین ما وجود نداشت. ما مشکلات را به شیوه ای معقول بررسی خواهیم کرد و به سرعت به توافق خواهیم رسید. و اکنون، در جلسه‌ای که روی صفحه نمایش داریم، اغلب یک تپه خال را به کوه تبدیل می‌کنیم. درگیری ها به سرعت تشدید می شود و ارتباطات دچار سوء تفاهم می شود، به خصوص اگر دوربین گوش نمی دهد و ما نمی توانیم حالات چهره و بدن یکدیگر را ببینیم.
او در نهایت گفت: "من می خواهم فرار کنم، اما می خواهم برگردم و این موضوع را حل کنم. آیا قرار است آنلاین شوید؟"
به پایین نگاه کردم و سرم را تکان دادم.
متفکرانه سر تکان داد. انتظار داشت: «تلف کردن»، سپس به آرامی گفت: «هر روز یک کلمه بزرگ جدید یاد می‌گیری».
ناگهان خنده وحشت خودم مثل موج به سرم زد و شروع به خندیدن کردم. گفتم احمد هر چی شد دوستت دارم!
می خواهم بگویم بعد از انجام تمام کارهای او دوباره همدیگر را دیدیم؟
ارتباط جهانی
دنیا به گونه ای تغییر کرده است که ازدواج از راه دور را بیشتر و بیشتر می کند. هیچ چیز جدیدی در مورد سربازان مستقر در خارج از کشور، تشریفات اداری مهاجرت و نقش های متفاوت در خانواده وجود ندارد، اما اخیراً اینترنت و هزینه طولانی مدت تلفن های همراه، توسعه ازدواج را در طول تقسیم زمین آسان کرده است.
من عاشق فناوری دیجیتال هستم! اگر اینترنت نبود، بهترین دوست، راهنما و همکارم احمد را نمی شناختم و با او ازدواج نمی کردم. من خانواده و دوستان نزدیک او را ملاقات نمی کردم. او خانواده و دوستان من را نخواهد دید. اما ما نمی توانستیم رابطه خود را حفظ کنیم و روابط رو به رشد خود را از طریق انتظار طولانی برای ویزا او توسعه دهیم.
همسرم یک بار گفت: "شانس داری! روزی یک ساعت رو در رو با شوهرت صحبت می کنی!" در زندگی پرمشغله او با چهار فرزند خردسال، یک ساعت در روز با همسرش و گفتگوهای بی وقفه او مانند تاهیتی دور افتاده به نظر می رسد.
این واقعیت که جلسات آنلاین باید یک به یک باشد، واقعاً یک نعمت است! من یک خرابی داشتم - اگر شوهرم ایمیل خود را چک کند یا به پیام چت دوستش پاسخ دهد در حالی که من با او در اسکایپ هستم، گاهی اوقات تعجب می کنم. آن جزیره کوچکی که او در آن است با ارزش است، من نمی خواهم چیزی به آن حمله کند!
یکی دیگر از مزیت های جدایی این است که وقتی زوج ها مجبور به زندگی جدا از هم می شوند، کمتر تمایل دارند که بعداً چیزهایی را از یکدیگر بگیرند. وقتی عقب نشینی می کنی و از جوراب های روی زمین عصبانی می شوی، می توانی به خود یادآوری کنی که منزوی بودن چقدر سخت است و از اینکه همسرت الان در کنارت است خوشحال می شوی!
زمانی که ماه های اولیه ازدواج دور هستند، گاهی اوقات این وضعیت مفیدی ایجاد می کند که برای مدت طولانی ادامه می یابد. من زن و شوهری را می شناسم که در زمانی که شوهرشان در خارج از کشور است هر روز با تلفن صحبت می کنند. حالا که آنها دوباره با هم زندگی می کنند، هر بار که یک مکالمه شروع می شود، شوهر می گوید: "گوشی من را بگذارید" و آنها برای پایان دادن به مکالمه تلفنی به اتاق های جداگانه می روند. آنها یاد گرفته اند که این به خنثی کردن درگیری کمک می کند و به آنها یادآوری می کند که چقدر از با هم بودن خوشحال هستند
یک چالش
همه چیز قرمز نیست. بسیاری از ازدواج ها با شکست مواجه می شوند، زیرا به دلیل تقسیم، همه چیز مشخص نیست. متأسفانه در مواردی نیاز انسان به صمیمیت از راه های حرام ارضا می شود. وقتی می‌دانی نمی‌توانی شوهر یا همسرت باشی، وقتی می‌ترسید در دام وسوسه بیفتی، حفظ اعتماد می‌تواند دشوار باشد، زیرا اطمینان فیزیکی از عشقی که همه ما به آن نیاز داریم را دریافت نمی‌کنیم.
ناامنی در روابط نیز می تواند تنش را در رابطه افزایش دهد. گاهی اوقات در احساس درماندگی و ناامیدی یکدیگر را به خاطر چیزهایی که خارج از کنترل ماست سرزنش می کنیم و می خواهیم طرف مقابل برای نشان دادن عشق خود از حلقه ها بپرد.
به همین دلایل، در اطاعت از خدا (ص) باید از هر وسیله ای که در اختیار داریم استفاده کنیم تا ازدواج خود را حتی از راه دور محکم و سعادتمند کنیم! مراقب این روش های انتقال باشید. برخی از آنها ممکن است شما را شگفت زده کنند، اما ثابت شده است که کار می کنند!
راه های مقابله
1. همسرتان را روی کاناپه نگه دارید!
در یک رابطه از راه دور، تفکر مثبت در واقع می تواند سلامت درازمدت یک ازدواج را تقویت کند، و به شرکا اجازه می دهد تا نقاط ضعف یکدیگر را نادیده بگیرند و روی چیزهای خوب تمرکز کنند.
2. به یکدیگر اطمینان دهید که همدیگر را دوست دارید.
این را به یک فعالیت روزانه تبدیل کنید، کاری که خارج از زمان جلسه خود انجام می دهید. بنویسید "کمی عشق نشان بده!" در برنامه روزانه خود قرار دهید و ارسال یک پیام عاشقانه، یک پست عاشقانه در فیس بوک یا یک پیام تلفنی را برای نشان دادن اینکه همسرتان همیشه در ذهن و قلب شماست، ارسال کنید.
3. در تماس باشید.
مطالعه زوج‌هایی که پس از سال‌ها جدایی به دلیل جنگ دور هم جمع شده‌اند، نشان می‌دهد که زوج‌هایی که در زمان جدایی از هم جدا نشدند، همان‌هایی بودند که هنگام دعوا با همسرشان برای یکدیگر نامه می‌نوشتند. پس عمیقاً و اغلب به اشتراک بگذارید. دهان خود را نبندید و بی جهت ارتباط را قطع نکنید. درباره آنچه در اطرافتان می گذرد صحبت کنید، حتی چیزهایی که احتمالاً نگران خودتان نیستید. باور کنید یا نه، صحبت در مورد نوزاد همسایه یا جراحی عمویتان می تواند به حفظ حس صمیمیت کمک کند.
4. به احساسات یکدیگر احترام بگذارید.
از عصبانیت، آه یا گریه های شریک زندگی خود صرفاً به این دلیل که به شما اهمیتی نمی دهند دست نکشید. بپذیرید که آنها این احساس را در مورد حمایت رایگان از شما دارند.
5. با هم امیدوار باشید، برنامه ریزی کنید و خیال پردازی کنید.
برنامه ریزی یک سفر کمپینگ در آینده و برنامه ریزی دکوراسیون منزل به شما کمک می کند تا در ازدواج خود سرمایه گذاری کنید و شما را برای زندگی مشترک آماده کنید.
6. به مطالعه قرآن و روایات ادامه دهید.
در دین خود از یکدیگر حمایت کنید و درباره آنچه می آموزید و چگونه از نظر معنوی رشد می کنید صحبت کنید. فراموش نکنید که خاک معنوی غنی و حاصلخیز قوی ترین پایه برای ازدواج است.
7. در هر نماز برای یکدیگر و ازدواج خود دعا کنید.
هر وقت فکر کردی دعا کن دعا کنید که خداوند شما و شریک زندگی تان را از گناه و آسیب حفظ کند و افکار، گفتار و کردار شما او را خشنود کند. فقط "ازدواج کردن" کافی نیست!
هیچ ازدواج خوبی بدون خدا (ص) در رأس آن نیست. وقتی زن و شوهری او را دوست دارند و به طور کامل از او اطاعت می کنند، عشق می تواند در هر شرایطی رشد کند و شکوفا شود.
از مطالعه کتب آسمانی روشن می شود که خداوند نمی خواهد افراد متاهل فقط به این دلیل که وظیفه آنهاست بمانند و در هنگام سختی عذاب بکشند. خداوند () در رحمت بی‌پایان خود، از ما می‌خواهد که ازدواجی سعادتمند داشته باشیم، ازدواجی که نه تنها به ما، بلکه خانواده و امت ما را برکت دهد.
یکی از چیزهای مورد علاقه من این بود که احمد از طریق اسکایپ به خانواده و دوستانم برای رویدادهای خاص می پیوندد. در یکی از این جلسات یکی از دوستانم با توهین به او گفت: "اگر کاری کردی که به او صدمه بزنی، ما با تو هستیم!"
احمد بدون مکث پاسخ داد: حالا او با توست، اگر خوب از او مراقبت نکنی من با تو هستم!
واردا کریمی یک روزنامه نگار کانادایی است که در سال 2010 به اسلام گروید. او در حال حاضر در مونترال زندگی می کند و برای چندین سازمان اسلامی از جمله آکادمی قرآن درک می کند.
مشاوره ازدواج (https://clinicroya.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/)