PDA

View Full Version : بدو خوشمزه خوریه!

alii1991
سه شنبه 10 مرداد 1402, 10:15 صبح
تخمه آفتابگردان دور سفید

طبیعت گرم و خشک دارد. آهن،اسید چرب امگا6،ویتامین های B1 و B6 و E نسبتا خوبی دارد و برای ترمیم سوختگی،کاهش علایم قبل از قاعدگی در خانم ها،کاهش افسردگی،بهبود عملکرد سیستم عصبی،تامین قوای جنسی،کم خونی،تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بروز سرطان می تواند مفید باشد. این تخمه های خوشمزه و البته پرطرفدار از سیستم ایمنی و سلامت بدن به خصوص در دوره بارداری حفاظت می کنند.مهمترین خاصیت درمانی تخمه آفتابگردان که از قدیم الایام نیز به آن معروف بوده قویت چشم و بینایی انسان است.(البته نباید در خوردن آن افراط کنید)علاوه بر این مصرف خام آن را برای تسکین سرفه هنگام ابتلا به سرماخوردگی و به اصطلاح نرم شدن سینه و التهاب مفاصل هم توصیه می شود.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRGa4wu_Zt7Sid2S3B_tezd7Wwtaw2Im XeBiQ&usqp=CAU

خواص تخمه آفتابگردان دور سفید

تخمه آفتابگردان دور سفید برای صفرا

با توجه به داشتن روغن در تخمه آفتابگردان پیستاکا برای کسانی که مشکل صفرا دارند توصیه نمی شود. یکی از روشهای مدیریتی با رویکرد توسعه گیاهان علوفه ای استفاده از کشت مخلوط است کشت مخلوط یکی از شیوه های کشاورزی پایدار است که با بهره گیری از اصل تنوع گیاهی در مزرعه موجب افزایش عملکرد کمی و کیفی محصولات افت حاصلخیزی خاک کنترل افزایش فرسایش و در مجموع بهره برداری بهینه از منابع می شود.

تخمه آفتابگردان دور سفید برای قند ضرر دارد
افراد دیابتی نباید از تخمه آفتابگردان دور سفید ّ استفاده کنند چون با داشتن فیبر بالا برای قند ضرر دارد. تخمه گیاهی است علفی که یک ساله می باشد این گیاه دارای ساقه های خزنده، کرکدار و توپر می باشد که طول ساقه متفاوت است و بسته به شرایط اقلیمی محل رویش بین سه تا پنج متر متغیر می باشد برگهای بزرگ پنجه ای و دارای بریدگیهای عمیق است که توسط دمبرگ نسبتاً طویلی به طول ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر به ساقه متصل می شود که ریشه کم و بیشتر عمیق و منشعب می باشد.

تخمه آفتابگردان دور سفید برای سرماخوردگی ضرر دارد
خیلی از مواد سرخ کردنی برای سرماخوردگی ضرر دارد و یکی از آنها تخمه آفتابگردان است ولی اگر خام باشد مشکلی ندارد. این گیاه یک پایه و گلهای ماده و نر جدا از یکدیگر بر روی یک گیاه مشاهده می شوند که دانه ها دارای پوست و وزن 4۰۰ دانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم است که اهمیت گیاهان دارویی سبب شده که سطح وسیعی از زمینهای زراعی در کشورهای توسعه یافته در دهه های اخیر به کشت آنها اختصاص یابد که تخمه آفتابگردان یکی از این مستثنا می باشد.

تخمه آفتابگردان دور سفید برای قلب ضرر دارد
کسانی که در کار تخمه آفتابگردان دور سفید هستند بیشتر تخمه ها را با نمک حرارت می دهند تا خوشمزه تر شوند که خود نمک باعث فشار خون می شود که برای قلب ضرر دارد. کمبود همزمان ریز مغذیهای دیگری نظیر ویتامین آ، ویتامین سی، ویتامینهای گروه b، روی و مس است که همچنین عفونتها و در تنظیم خون یک نقش حیاتی بر عهده دارند.

تخمه یکی از تنقلات اصلی دورهمی ها است و معمولا در هر خانه ای وجو دارد بنابراین قیمت خرید تخمه افتابگردان دور سفید (https://honeyfood-co.com/product/%d8%aa%d8%ae%d9%85%d9%87-%d8%a2%d9%81%d8%aa%d8%a7%d8%a8%da%af%d8%b1%d8%af%d 8%a7%d9%86-%d8%af%d9%88%d8%b1-%d8%b3%d9%81%db%8c%d8%af/) و کیفیت و تازگی ان بسیار مهم است من از یکی از فروشگاه های انلاین به اسم هانی‌فود که فروشگاه معتبر با محصولات تازه ارگانیک است خریداری کردم و راضی بودم به شما هم پیشنهاد می کنم. همچنین از مقاله ضرر گرانول فلفل سیاه (https://barnamenevis.org/showthread.php?575497-%D8%B6%D8%B1%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%84-%D9%81%D9%84%D9%81%D9%84-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%87-!)هم دیدن کنید چون فکر میکنم مفید باشه.