ورود

View Full Version : زوج درمانی با روش گلوری به عنوان درمانی مبتنی بر شواهد برای زوج های همجنس

khonehman
دوشنبه 16 مرداد 1402, 15:18 عصر
زوج درمانی با روش گلوری به عنوان درمانی مبتنی بر شواهد برای زوج های همجنس

زوج درمانی با روش گلوری به عنوان درمانی مبتنی بر شواهد برای زوج های همجنس

در سال 2007، من و آلاپاکی یی دو سال با هم رابطه داشتیم. چیزی که بیشتر مردم نمی‌دانند این است که وقتی با یک درمانگر دیگر می‌روید، می‌خواهید یکدیگر را با ادامه تحصیل شگفت‌زده کنید. عاشقانه، می دانم. زوج‌ها می‌توانند واحدها را با هم تکمیل کنند و گاهی اوقات یک سفر کاری را تعطیلات کوتاه خود کنند.

برای تولد 30 سالگی من، در کارگاه هنر و علم عشق موسسه گلوری برای زوج ها در سیاتل شرکت کردیم. من دوست دارم در مورد نتایج تحقیق و ابزارهای Glory و تکنیک های ارتباطی بدانم. ما از انجام تمرینات با هم لذت بردیم.

تنها مشکلی که در ذهن داشتیم این بود که ما یکی از سه زوج همجنس در اتاقی با سیصد زوج دگرجنسگرا بودیم. بنابراین، ما می خواستیم ببینیم که آیا تفاوتی بین نتایج برای زوج های همجنس و افراد دگرجنس وجود دارد یا خیر.

10 سال پس از اولین کارگاه، ما مفتخریم که نتایج هیجان انگیز اولین مطالعه تحقیقاتی در مورد زوج درمانی با زوج های همجنس گرا و همجنس گرا را به اشتراک بگذاریم.
ایجاد موسسه زوج های همجنس گرا

پس از اتمام کارگاه «گلوریز»، من و آلاپکی به هتل خود برگشتیم تا برنامه ریزی را شروع کنیم و پس از چندین ساعت رویاپردازی و نوشتن، مؤسسه زوج های همجنس گرا ایجاد شد . برای رویکرد بالینی ما، روش Glory یک انتخاب منطقی به نظر می‌رسید، بنابراین ما به کار برای تبدیل شدن به درمانگران Glory Certified ادامه دادیم. در ادامه مربی گلوری شدم و آموزش های سطح 1 و 2 را در زوج درمانی به روش گلوری تدریس کردم.

در سال 2008، موسسه زوج‌های همجنس‌گرا به حدود 200 زوج خدمات ارائه کرد. ما کارکنانی را استخدام کردیم تا یک تمرین گروهی ایجاد کنیم که می‌تواند بر تکنیک‌های ارتباط زوج‌ها، و همچنین اعتیاد، فرزندپروری و خانواده، جنسیت و تمایلات جنسی، و استراتژی‌هایی برای افراد همجنس‌گرا و لزبین که سعی در قرار ملاقات دارند، متمرکز شود.

درمان

درمان شامل حداقل نه تا یازده جلسه زوج درمانی با روش گلوری بود. هشت درمانگر مختلف در مطالعه درمانی شرکت کردند. همه آنها تجربیات درمانی، تجربیات آموزشی گلوری و جهت گیری های جنسی متفاوتی داشتند. ما دریافتیم که این متغیرها بر نتایج تأثیری ندارند.

سه حوزه از روابط همجنس‌گرایان در درمان مورد توجه قرار گرفت - تعارض، دوستی / صمیمیت، و معنای مشترک - اما نه به ترتیب از پیش تعیین‌شده. مداخلات در هر جلسه صرفا بر اساس نگرانی های عاطفی مطرح شده توسط زوج در هر جلسه انتخاب شد.
نتایج

تصمیم گرفتم هر جلسه با استفاده از تست سازگاری زناشویی لاک والاس ، استاندارد طلایی معیارهای رضایت زناشویی در حوزه عمومی، زوج های خود را اندازه گیری کنم. زوج ها می خواستند نتایج خود را بگیرند، بنابراین ما نمودارهایی را ایجاد کردیم. بسیاری از آنها را. تا سال 2016، ما چند صد زوج را که از طریق برنامه ما آمده بودند، ارزیابی کردیم.

یک روز آموزش، آلاپکی به دکتر رسید. جان گلوری درباره نمودارهای نتایج درمان ما. با کمک دستیار تحقیقاتی جان، ماریسا پرسیادو، 106 زوج را شناسایی کردیم که نتایج لاک والاس را با اندازه‌گیری حداقل در دو نقطه زمانی داشتند: از جلسه‌ای به جلسه دیگر در ابتدا و بیشتر به صورت هفتگی پس از آن.

بنابراین، اولین مطالعه نتیجه زوج درمانی با زوج‌های همجنس‌گرا و همجنس‌گرا آغاز شد، و زمانی که ماریسا اعداد را خرد کرد، ما شگفت‌زده شدیم.

اکثر مطالعات نتیجه زوج درمانی نشان می دهد که زوج ها تمایل به بهبود نیمی از انحراف معیار یا 0.5 دارند. زوج های ما حدود 1.2 انحراف معیار بهبود یافتند.

این بدان معناست که زوج‌های ما بیش از دو برابر بیشتر زوج‌ها بهبود یافته‌اند که تأثیر مثبت زیادی بر روابط آنها داشته است. یک تفاوت بزرگ دیگر؟ این نتایج تقریباً با نیمی از جلسات معمول برای زوج‌های دگرجنس‌گرا رخ داده است.

حتی شگفت‌انگیزتر این است که زوج‌های مبتلا به اعتیاد به الکل یا مواد مخدر در یک یا هر دو شریک، بیش از زوج‌های بدون اعتیاد بهبود یافته‌اند. این اهمیت نشان می دهد که روابط همجنس گرایان توانایی مبارزه و غلبه بر اعتیاد را دارند.
چرا زوج‌های همجنس‌گرا و همجنس‌گرا خیلی بهتر می‌شوند؟

وقتی شروع کردم به گفتن این نتایج شگفت انگیز به دنیای بالینی، همه می خواستند دلیل آن را بدانند. من نمی توانم با اطمینان بگویم، اما تحقیقات دکتر توضیح می دهد. به برخی از تفاوت ها افتخار کنید.

اول، یک مطالعه 12 ساله با Glory و Dr. رابرت لونسون دریافت که زوج‌های همجنس‌گرا و همجنس‌گرا از مهربانی و شوخ طبعی بیشتری برای حل اختلافات استفاده می‌کنند، و اینکه شرکای آن‌ها وقتی با یکدیگر اختلاف نظر دارند، مثبت‌تر هستند. آنها همچنین دریافتند که زوج‌های همجنس‌گرا و همجنس‌گرا از استراتژی‌های هیجانی خصمانه و کنترل‌کننده کمتری استفاده می‌کنند.

علاوه بر این، گلوری دریافت که در شرکای دگرجنس‌گرا راحت‌تر است که با یک نظر منفی به یک شریک آسیب بزنند تا اینکه با یک نظر مثبت احساس خوبی به آن شریک بدهیم. با این حال، زوج های همجنس پویایی متفاوتی دارند. نظرات مثبت آنها تأثیر بیشتری بر احساس خوب دارند، در حالی که نظرات منفی تأثیر کمتری بر احساس آسیب دارند.
مشاوره ازدواج (https://clinicroya.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/)

گلوری که تحقیقات او همچنین نشان می دهد که زوج های دگرجنسگرا می توانند از زوج های همجنس بیاموزند، می گوید: «این روند نشان می دهد که شرکای همجنس گرا و همجنس گرا تمایل دارند مقدار مشخصی از منفی بودن را بدون اینکه آن را شخصی بدانند، بپذیرند.

اگرچه تحقیقات گلوری نشان داده است که زوج‌های همجنس‌گرا و همجنس‌گرا بر سر بسیاری از مسائل مشابه با زوج‌های دگرجنس‌گرا درگیری دارند، به نظر می‌رسد مطالعه ما نشان می‌دهد که زوج‌درمانی با روش گلوری نتایج موفقیت‌آمیزی در بهبود رضایت از رابطه زوج‌های همجنس‌گرا و همجنس‌گرا در یک جلسه کم ارائه می‌دهد.

به طور خلاصه، این نشان می دهد که زوج درمانی ممکن است در رابطه با زوج های همجنس به دلیل تفاوت های کلیدی در پویایی روابط آنها قوی تر باشد.
غذای آماده بزرگ

زوج‌های همجنس‌گرا و همجنس‌گرا که در مؤسسه دوقلوهای همجنس‌گرا مشاوره دریافت کرده‌اند، طی یک دوره بررسی شش ساله، به‌طور چشمگیری بهبود یافته‌اند. چه نتایج عالی به دلیل وجود پایه قوی در روابط همجنس‌گرایان باشد، چه از طریق تأثیرات زوج‌درمانی با روش گلوری، این شکل از درمان ثابت کرده است که ساختاری قابل اعتماد و قابل استفاده مجدد برای هر درمانگری که علاقه‌مند به کمک به همجنس‌گرایان است است. زوج های لزبین روابط موفقی ایجاد می کنند.

این مطالعه نتیجه اولین در نوع خود است و همه نویسندگان مفتخرند که نقاط قوت روابط همجنس گرایان و همجنس گرایان را با توجه به جو سیاسی کنونی در سراسر جهان نسبت به روابط همجنس گرایان به جامعه علمی نشان دهند.
مشاوره ازدواج (https://clinicroya.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/)