PDA

View Full Version : توصیه های کوتاه در مورد خواب نوزاد

khonehman
دوشنبه 16 مرداد 1402, 15:30 عصر
توصیه های کوتاه در مورد خواب نوزاد

من آنا پازوتی، The Sleep Catcher هستم، و با والدینی دلسوز اما گیج کار می کنم که در تلاش برای درک نیازهای خواب فعلی فرزندشان هستند. مشکل شما این است که اطلاعات متناقض زیادی در مورد خواب نوزاد وجود دارد که نمی دانید چه چیزی برای شما بهتر است و می ترسید ایجاد برخی تغییرات ممکن است همه چیز را خراب کند. من می توانم به شما کمک کنم و تمام اطلاعاتی را که برای ادامه حمایت از فرزندتان نیاز دارید در اختیار شما بگذارم تا او بتواند به خواب آرام ادامه دهد یا دوباره به خواب برود .

فرزند شما بین 4 ماه تا 5 سال سن دارد و

آیا هر روز حدود ساعت 5 صبح از خواب بیدار می شوید؟
آیا متوجه نمی شوید که او باید در طول روز چقدر بخوابد یا خیر؟
مطمئن نیستید که آنقدر پیر است که هنوز در گهواره با میله بخوابد؟

شما و شریک زندگیتان

شما کاملا متوجه نشدید که خواب او در ماه های آینده چگونه تغییر می کند ؟
پشتیبانی می خواهید آیا برای مدیریت و درک لحظه ای از پسرفت خواب، ؟
آیا می خواهید شب های شما آرام تر و دلپذیرتر باشد ؟

توصیه مختصر<br />

برای یافتن پاسخ تمام این سوالات و بسیاری دیگر می توانید روی من حساب کنید. با یک مشاوره مختصر، اطلاعات صحیح و دقیقی را در اختیار شما قرار می دهم که به شما کمک می کند تا روشن شوید، به شما نشان خواهم داد که چه اقداماتی را می توانید انجام دهید یا اصلاح کنید تا همراه با خواب فرزندتان ادامه یابد، من از شما حمایت خواهم کرد تا با مشکلاتی که دارید روبرو شوید. در این لحظه مواجه می شوند
این روز نزدیکتر از چیزی است که به نظر می رسد!
مشاوره خود را از اینجا رزرو کنید!
این مسیر چگونه می تواند به شما کمک کند؟
30 دقیقه مشاوره

تصور کنید اگر:

آیا می دانستید که ریتم چرت کودکتان چگونه تغییر می کند؟
آیا می دانستید در صورت بروز مهارت های حرکتی جدید یا اضطراب جدایی دقیقاً چه کاری باید انجام دهید؟
آیا ساعت بیداری صبحگاهی فرزندتان تا حد امکان دیرتر بود؟
آیا برنامه روشنی برای مقابله با انتقال به یک تخت باز دارید؟
آیا شب های شما متفاوت و آرام تر برگزار می شد؟

با توصیه من، شما پاسخ هایی را که برای ادامه در مسیر درست نیاز دارید، خواهید داشت.
این روز فقط یک کلیک فاصله دارد!

شما به سلامت فرزندتان اهمیت زیادی می دهید و فقط بهترین ها را برای او می خواهید. با این حال، شما از مقدار اطلاعات متناقض در مورد خواب نوزاد غرق شده اید و گاهی اوقات می ترسید که در جهت اشتباهی حرکت کنید. من L'Acchiappasonno را دقیقاً برای این ایجاد کردم: برای دادن اطلاعات صحیح در هنگام سردرگمی و پاسخ دادن به سؤالات والدین که با اخبار یا شایعات متناقض مشکل دارند.

من آنا پازوتی هستم، یک مربی اجتماعی سابق و مشاور خواب نوزادان خبره از طریق برنامه حس خواب که از بیش از 200000 خانواده در سراسر جهان حمایت کرده است. در سال‌های اخیر، با برنامه‌های خواب برای نوزادان، نوزادان و کودکان و مشاوره‌هایم، شخصاً به بیش از 300 خانواده کمک کرده‌ام و به آن‌ها اجازه داده‌ام که به روشی ملایم و سریع به نتیجه برسند.

مشاوره خواب گیر
خانواده بعدی می تواند مال شما باشد!
در اینجا مواردی است که در مشاوره من پوشش داده شده است و چگونه به شما کمک خواهم کرد

یک مشاوره تلفنی 30 دقیقه‌ای برای درک بهتر نیازهای فرزندتان، بلکه نیازهای شما و آنچه اتفاق می‌افتد و شما را نگران می‌کند، تا به شما پاسخ‌های مشخصی برای عمل و مقابله با موقعیت بدهد.

یک ایمیل خلاصه از همه چیزهایی که ما از طریق تلفن به یکدیگر خواهیم گفت و در صورت نیاز، مطالب اضافی را به‌منظور انجام دستورالعمل‌های مکتوب انجام دهید.

امکان ارسال ایمیل به من قبل از تماس مشاوره در مورد آنچه اتفاق می افتد یا شما را نگران کرده است به طوری که من از زمان تلفن برای تمرکز روی راه حل استفاده کنم نه مشکل.
حالا خوب بخواب!
پدر و مادر آرام

خانواده هایی که با من کار کرده اند می گویند که نمی توانستند انتخاب بهتری داشته باشند. برخی مرا قهرمان خود نامیده اند. کسانی که من همراهی می کردم از حرفه ای بودن ، همدلی و توانایی من قدردانی کردند، هم به خاطر حمایت من در طول کل سفر که باعث شد احساس امنیت و درک کنند ، و هم برای اینکه به فرزندانشان اجازه می دادم احساس خوبی داشته باشند .

تنها چیزی که می خواهم این است که شما و فرزندتان بتوانید خوب بخوابید و من مراقبت می کنم تا شرایط را برای این اتفاق فراهم کنم.

سرمایه گذاری برنامه ریزی شده برای 30 دقیقه مشاوره تلفنی 85 یورو است.
اطمینان از اینکه هر شب در بهترین حالت خود خواهد بود هرگز آسان تر نبوده است
مشاوره خود را در اینجا رفع کنید

سوالات متداول
آیا فرزند من با این توصیه تمام شب می خوابد؟

نمی‌توانم به شما بگویم، اگر مشکلات خواب فرزندتان فقط به پیشنهادات محیطی یا ریتم‌هایی بستگی دارد که کاملاً کافی نیستند، این مشاوره کوتاه می‌تواند تفاوت را ایجاد کند. درک این نکته مهم است که 30 دقیقه برای شروع یک به خواب رفتن مستقل کافی نیست، اگر قبلاً وجود نداشت.
اگر بعد از این مشاوره تصمیم بگیرم در دوره ای شرکت کنم، آیا می توانم آن را انجام دهم؟
این چیزی است که خانواده هایی که با آنها کار کرده ام درباره من می گویند
کلودیا - براندو 2 سال و نیم

من برای پسر 2 و نیم ساله ام از آنا درخواست جراحی کردم. با او از کودکی مسیر خواب آرام را در پیش گرفتم، اما مهدکودک درست در همان زمان شروع می شد و به لطف حمایت آنا ابزار مناسبی را پیدا کردیم تا او را همراهی کنیم تا در طول چرت در مدرسه استراحت کند و در نتیجه بعدازظهرهای آرامی را فراهم کنیم. و شب های آرام علاوه بر این، انتقال از تخت تخت به تخت بزرگتر را برنامه ریزی کرده ایم. متشکرم آنا که همیشه به ما یادآوری می‌کند که استراحت و خواب بیش از همه نقطه ورود نیست، بلکه سفری است که باید در هر مرحله از آن لذت برد!

مشاوره کودک (https://telluss.ir/%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%af%da%a9/)