PDA

View Full Version : مشکلات متداول لباسشویی و راه حل های آن

sarabodaghi
یک شنبه 26 شهریور 1402, 16:24 عصر
دستگاه ماشین لباسشویی میله به شست و شوی لباس‎ ها پرداخته اما هنگامی که لباس ‎ها را مشاهده می‎کنم متوجه می‎شوم تمیز شسته نشده‎ اند، علت چیست؟

ممکن است ماشین لباسشویی نتواند به شستشوی درست و تمیز البسه ‎ها بپردازد، علت رخ دادن این مشکل می‎تواند هم به دستگاه و هم به ماده شوینده‎ای که از آن استفاده می‎کنید مرتبط باشد. پیشنهاد می‎شود حتما ماده شوینده خود را تعویض کرده و سپس نتیجه را مشاهده کنید.اگر هنوز هم پس از تعویض ماده شوینده این مشکل رفع نشده باشد می‎توان گفت این مشکل از دستگاه شما است. در صورتی که ماشین لباسشویی با دمای پایین به شست و شوی لباس‎ها بپردازد و یا قسمت تنظیم دمای دستگاه مشکل داشته باشد، لباس‎ها به پاکیزگی شسته نخواهند شد. به همین علت، توصیه می‎شود از یک متخصص برای مشاهده و بررسی وضعیت دستگاه خود و تعمیر لباسشویی میله در اهواز (https://ahvazservice.com/%d8%aa%d8%b9%d9%85%db%8c%d8%b1-%d9%84%d8%a8%d8%a7%d8%b3%d8%b4%d9%88%db%8c%db%8c-%d9%85%db%8c%d9%84%d9%87-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%87%d9%88%d8%a7%d8%b2/) کمک بگیرید.

ماشین لباسشویی را روشن می‎کنم اما شروع به کار نمی‎کند، با هدف تعمیر لباسشویی میله در اهواز و رفع این مشکل چه کنم؟

اگر ماشین لباسشویی شما روشن شده است اما پس از روشن کردن کار نمی‎کند می‎توان گفت این مشکل به منبع تغذیه ماشین لباسشویی و یا برق دستگاه، خراب بودن سوئیچ فشار دستگاه، فعال بودن قفل کودک ماشین لباسشویی و … مرتبط است. به همین علت، پیشنهاد می‎شود حتما موارد ذکر شده را خودتان و یا تعمیرکار بررسی کنید تا بدین طریق بتوانید عیب و مشکل اصلی را پیدا کرده و به رفع آن بپردازید.

هنگامی که ماشین لباسشویی را روشن کردم فیوز برق پرید، برای رفع این مشکل و تعمیر لباسشویی میله در اهواز چه کنم؟

گاها زمانی که دستگاه الکترونیکی ‎ای را به برق می‎زنید اصطلاحا فیوز برق منزل می‎پرد، در این هنگام توصیه می‎شود قبل از هر گونه اقدامی دستگاه را از برق بکشید. سپس برق منزل خود را وصل کرده و با مرکز تعمیر لباسشویی میله در اهواز برای بررسی این مشکل تماس حاصل فرمایید. اکثر اوقات این مشکل بنا به دلایلی نظیر اتصال سیم ‎های داخلی دستگاه و یا خراب شدن قطعه خاصی در دستگاه رخ می‎دهد.

لباس‎ها را داخل ماشین لباسشویی ریخته ‎ام و دستگاه حین شستن لباس ‎ها آب را تخلیه نمی‎کند، چه کنم؟

در این وضعیت توصیه می‎شود دستگاه را از برق کشیده و با تعمیرکار ماشین لباسشویی برای رفع این مشکل تماس حاصل فرمایید. معمولا عدم تخلیه آب در دستگاه به دلیل مشکلاتی همچون خرابی شلنگ تخلیه، اتصال نادرست شلنگ تخلیه، گرفته شدن لوله تخلیه آب و یا برهم خوردن تنظیمات دستگاه ماشین لباسشویی رخ می‎دهد. به همین خاطر، نیاز است از یک متخصص برای رفع این مشکل و تعمیر لباسشویی میله در اهواز یاری بگیرید.

ماشین لباسشویی میله حین کار کردن سر و صدای زیادی دارد، چه کنم؟

اگر ماشین لباسشویی شما حین استفاده از دستگاه دچار لرزش و سر و صدای زیاد می‎شود حتما وضعیت صاف هموار بودن ماشین لباسشویی را بررسی کنید و یا به بررسی تنظیم پایه‎های دستگاه بپردازید. در واقع، اگر پایه ‎های ماشین لباسشویی به گونه‎ای قرار نگرفته باشند که با هم در تعادل باشند دستگاه دچار لرزش و یا تکان ‎های شدید همراه با سر و صدای زیاد خواهد شد.