ورود

View Full Version : سوال: آپدیت کومبو باکس

Hermes1966
پنج شنبه 30 شهریور 1402, 19:28 عصر
با عرض سلام خدمت استاتید محترم،
من مشکلی در مورد کومبوباکس دارم. من یک کومبو باکس ساختم که اطلاعات خودش رو از توی یک جدول می‌خونه. با یک فرم هم اطلاعات را به جدول اضافه می‌کنم. هیچ مشکلی وجود نداره جز اینکه اطلاعات جدید در جدول وارد میشه اما در کومبو باکس دیده نمیشه، برای قرار گرفتن اطلاعات جدید باید یکبار برنامه را ببندم و دوباره باز کنم تا تمامی اطلاعات نمایش داده بشه. چطور می‌تونم کاری کنم که وقتی گزینه‌ای رو در جدول مرتبط با کومبو باکس وارد می‌کنم بلافاصله کومبو باکس آپدیت بشه.
ممنون از لطف و توجه شما

ROSTAM2
پنج شنبه 30 شهریور 1402, 19:54 عصر
با عرض سلام خدمت استاتید محترم،
من مشکلی در مورد کومبوباکس دارم. من یک کومبو باکس ساختم که اطلاعات خودش رو از توی یک جدول می‌خونه. با یک فرم هم اطلاعات را به جدول اضافه می‌کنم. هیچ مشکلی وجود نداره جز اینکه اطلاعات جدید در جدول وارد میشه اما در کومبو باکس دیده نمیشه، برای قرار گرفتن اطلاعات جدید باید یکبار برنامه را ببندم و دوباره باز کنم تا تمامی اطلاعات نمایش داده بشه. چطور می‌تونم کاری کنم که وقتی گزینه‌ای رو در جدول مرتبط با کومبو باکس وارد می‌کنم بلافاصله کومبو باکس آپدیت بشه.
ممنون از لطف و توجه شما

سلام
شاید نیازه دوباره اطلاعات از دیتابیس Fill بشه

Hermes1966
پنج شنبه 30 شهریور 1402, 19:56 عصر
خیلی ممنون اما منظور از Fill شدن چیه؟

ROSTAM2
پنج شنبه 30 شهریور 1402, 20:00 عصر
خیلی ممنون اما منظور از Fill شدن چیه؟
TransactionLogDataManager.FillData Method (Microsoft.Dynamics.Commerce.Runtime.Data) | Microsoft Learn (https://learn.microsoft.com/en-us/dynamicsax-2012/appuser-itpro/transactionlogdatamanager-filldata-method-microsoft-dynamics-commerce-runtime-data)

کمبو باکس رو قبلش Refresh کن اگه درست نشد اونوخت
یادمه واکشی اطلاعات از دیتابیس ازش یاد می شد که بعد از اعمال تغییرات برای نمایش دقیق اطلاعات باید مجددا اطلاعات آداپتر فیلتر بشه