View Full Version : توضیح در خصوص برنامه تحت شبکه
reza_1199
چهارشنبه 19 مهر 1402, 21:20 عصر
با سلام خدمت اساتید و زحمت کشات سایت
دوستان من برنامه رو تحت شبکه دارم استفاده میکنم و از این جهت موردی ندارم فقط در عکس پیوست شده به ازای باز کردن برنامه در هر سیستمی یه دیتابیس در پوشه ای که برنامه در اون شیر شده ایجاد میکنه خواستم دوستان و اساتید گرامی در این مورد اطلاعاتی به من بدن و اگه اونا رو حذف کنم یا کدی که اونا رو نشون نده وجود داره ممنون از کمکتون
m3343kh
چهارشنبه 19 مهر 1402, 21:26 عصر
سلام
تیک Compact on close روشن است؟
eb_1345
چهارشنبه 19 مهر 1402, 23:29 عصر
سلام
این فایل ها که هرکدوم داری شماره ای پشت سرهم میباشن به احتمال زیاد مربوط به فایل های پشتیبان بانک اطلاعاتی میباشن. اگه به شخص برنامه نویس دسترسی داری این موضوع رو ازش سوال کن .ولی در هر حال اگه تعداد این فایل ها زیادن میتونید چندتا از فایلهای آخر رو نگه داری و بقیه رو حذف کنی . هر چند در حذف فایلهای پشتیبان باید با احتیاط عمل بشه .ولی دقت داشته باش قبل از حذف اونا بصورت دستی یک کپی از بانک اطلاعاتی اصلی تهیه و در جائی نگه داری.
یاعلی
reza_1199
پنج شنبه 20 مهر 1402, 21:03 عصر
سلام
تیک Compact on close روشن است؟
ممنون از شما
reza_1199
پنج شنبه 20 مهر 1402, 21:06 عصر
سلام
این فایل ها که هرکدوم داری شماره ای پشت سرهم میباشن به احتمال زیاد مربوط به فایل های پشتیبان بانک اطلاعاتی میباشن. اگه به شخص برنامه نویس دسترسی داری این موضوع رو ازش سوال کن .ولی در هر حال اگه تعداد این فایل ها زیادن میتونید چندتا از فایلهای آخر رو نگه داری و بقیه رو حذف کنی . هر چند در حذف فایلهای پشتیبان باید با احتیاط عمل بشه .ولی دقت داشته باش قبل از حذف اونا بصورت دستی یک کپی از بانک اطلاعاتی اصلی تهیه و در جائی نگه داری.
یاعلی
ممنون از استاد eb_1345 بابت پاسخگویی برنامه رو خودم نوشتم و الان تحت شبکه نزدیک ۲۰ کاربر ازش استفاده میکنه فقط داستان اینه که هر کاربری که برنامه رو در سیستم خودش باز میکنه یهدیتابیس در اون پوشه ایجاد میشه و اگر هم این دیتابیس رو حذف کنیم مشکلی در اجرای برنامه پیش نمیاد فقط چون هر چقدر تعداد کاربر بره بالا اینها هم زیاد میشن برا همین سوال کردم که بدونم دلیلش چی میشه . ممنون بابت حوصله و جوابتون
eb_1345
جمعه 21 مهر 1402, 00:41 صبح
سلام
اگه برنامه رو خودتون تهیه کرده این و مطمئنی برای تهیه فایل پشتیبان در هنگام ورود و خروج برنامه ایجاد چنین فایل هائی رو در نظر نگرفتی باید دنبال علت دیگه ای بود
ضمنا آیا طراحی برنامه در حالت Front End / Back Endانجام شده ؟
reza_1199
جمعه 21 مهر 1402, 15:51 عصر
سلام
اگه برنامه رو خودتون تهیه کرده این و مطمئنی برای تهیه فایل پشتیبان در هنگام ورود و خروج برنامه ایجاد چنین فایل هائی رو در نظر نگرفتی باید دنبال علت دیگه ای بود
ضمنا آیا طراحی برنامه در حالت Front End / Back Endانجام شده ؟
ممنون استاد بابت حسن توجهتون در داخل برنامه من هیچ کدی مبنی بر اینکه اتوماتیک پشتیبان بگیره ندارم وباید در داخل برنامه دکمه بک آپ رو بزنن و فایل پشتیبان تهیه کنند و برنامه بله بصورت بک اند و فرانت اند هست
eb_1345
جمعه 21 مهر 1402, 21:13 عصر
ممنون استاد بابت حسن توجهتون در داخل برنامه من هیچ کدی مبنی بر اینکه اتوماتیک پشتیبان بگیره ندارم وباید در داخل برنامه دکمه بک آپ رو بزنن و فایل پشتیبان تهیه کنند و برنامه بله بصورت بک اند و فرانت اند هست
ممکنه ایجاد این فایل ها در زمانی اتفاق بیفته که یک کاربر زمانی که وارد برنامه میشه کاربر یا کاربران دیگه ای همزمان یا از قبل وارد برنامه خودشون شده باشن . این مورد رو در حالتی که کاربران دیگه وارد سیستم نشده ان امتحان کن بعد ببین آیا در اینصورت بازهم فایل جدیدی در پوشه مربوطه ایجاد شده یا نه
reza_1199
جمعه 21 مهر 1402, 22:11 عصر
ممکنه ایجاد این فایل ها در زمانی اتفاق بیفته که یک کاربر زمانی که وارد برنامه میشه کاربر یا کاربران دیگه ای همزمان یا از قبل وارد برنامه خودشون شده باشن . این مورد رو در حالتی که کاربران دیگه وارد سیستم نشده ان امتحان کن بعد ببین آیا در اینصورت بازهم فایل جدیدی در پوشه مربوطه ایجاد شده یا نه
دقیقا درسته قبلا هم گفتم هر کاربری که برنامه رو در دستکتاپش میندازم و برنامه رو باز میکنم یه دیتابیس در پوشه ای که برنامه در اون قرار داره ایجاد میشه و همونطور که در عکس مشاهده میکنین تقریبا ۲۴ یا بیشتر نفری که برنامه رو باز کردن باعث ایجاد این دیتابیس ها شدن
eb_1345
جمعه 21 مهر 1402, 23:46 عصر
دقیقا درسته قبلا هم گفتم هر کاربری که برنامه رو در دستکتاپش میندازم و برنامه رو باز میکنم یه دیتابیس در پوشه ای که برنامه در اون قرار داره ایجاد میشه و همونطور که در عکس مشاهده میکنین تقریبا ۲۴ یا بیشتر نفری که برنامه رو باز کردن باعث ایجاد این دیتابیس ها شدن
دقیقا منظورم اینه که آیا ایجاد چنین فایلی برای ورود اولین کاربر که قبل از او هیچ کاربر دیگه ای وارد سیستمش نشده اتفاق میفته ؟
reza_1199
یک شنبه 23 مهر 1402, 14:09 عصر
دقیقا منظورم اینه که آیا ایجاد چنین فایلی برای ورود اولین کاربر که قبل از او هیچ کاربر دیگه ای وارد سیستمش نشده اتفاق میفته ؟
بله تو اون لحظه هم یه دیتابیس ایجاد میکنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.