View Full Version : CGI چیست ؟
amin_mm
سه شنبه 28 آذر 1385, 22:20 عصر
سلام دوستان من دارم Html یاد میگیرم اما تویه یه جاش موندم :
برای اینکه بتوانید از یک فرم در صفحه خود استفاده کنید به دو چیز احتیاج دارید. یکی کد HTML فرم است و دیگری یک برنامه CGI برای فرستادن فرم. راههای زیادی برای به دست آوردن یک برنامه CGI وجود دارد.
ممنون میشم کسی یه توضیح در مورد CGI و کاربرد آن بگه
مرسی
armin390
چهارشنبه 29 آذر 1385, 00:15 صبح
http://en.wikipedia.org/wiki/Common_Gateway_Interface
amin_mm
چهارشنبه 29 آذر 1385, 05:50 صبح
تشکر اما من که چبزی ازش نفهمیدم
problem
پنج شنبه 30 آذر 1385, 00:23 صبح
خیلی ساده، CGI هم یکی از تکنولوژیهای برنامه نویس طرف سرور (Server-side) هستش. یعنی برنامهای بنویسی که وقتی یک صفحه خاص از سایت توسط مرورگر یک کاربر درخواست شد، اون برنامه اجرا بشه (و مثلاً اطلاعاتی که کاربر وارد کرده رو در دیتابیس ذخیره کنه، یا ای-میل کنه، یا هر چی.)
اگرچه CGI یک استاندارد وب هستش، و برنامهشو میشه به هر زبانی مثل PHP یا Perl یا Python یا C نوشت، سهتای اولی بیشتر استفاده میشن.
amin_mm
پنج شنبه 30 آذر 1385, 15:12 عصر
خیلی ساده، CGI هم یکی از تکنولوژیهای برنامه نویس طرف سرور (Server-side) هستش. یعنی برنامهای بنویسی که وقتی یک صفحه خاص از سایت توسط مرورگر یک کاربر درخواست شد، اون برنامه اجرا بشه (و مثلاً اطلاعاتی که کاربر وارد کرده رو در دیتابیس ذخیره کنه، یا ای-میل کنه، یا هر چی.)
اگرچه CGI یک استاندارد وب هستش، و برنامهشو میشه به هر زبانی مثل PHP یا Perl یا Python یا C نوشت، سهتای اولی بیشتر استفاده میشن.
با تشکر دوست عزیز حالا از کجا میتونم یک CGI واسه میل با مثال برای HTML پیدا کنم
مرسی
problem
جمعه 01 دی 1385, 11:24 صبح
نکته اول: CGI ای که فقط با HTML نوشته بشه نداریم. CGI باید با یک زبان برنامهنویسی کامپیوتری نوشته بشه که روی سرور قابل اجرا باشه. HTML چنین خواصی رو نداره. صرفاً یک زبان علامتگذاری هست که روی کامپیوتر کاربر نهایی (client) استفاده میشه.
نکته دوم: اصلاً سعی کردید که CGI و mail رو با هم توی گوگل سرچ کنید؟ من خودم CGI کار نیستم، اما اگر بودم، با همچین سرچی شروع میکردم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.