View Full Version : upload فایل بصورت مستقیم بدون تگ input چطور ممکنه ؟
vahab_vb
چهارشنبه 29 آذر 1385, 02:17 صبح
من هر نمونه پروژه ای رو که میبینم یک تگ input از نوع file توش داره. شما یک پروژه ای ندارید که بشه با استفاده از querystring مثلا یه آدرس از فایل داخل سیستم بدیم و بعد مستقیما اونو آپلود کنه ؟!
من هر راهی که بگید رو امتحان کردم. مثلا میخواستم کاری کنم که مقدار value همون بالائیه مثلا بشه آدرس فایل مورد نظر که نمیشد. جالبه نه. از نوع read only بود. خلاصه هر کاری کردم تا امکان آپلود مستقیم رو با querystring فراهم کنم. ولی نشد.
:عصبانی++: نمیدونم دیگه چه خاکی تو سرم کنم.
vahab_vb
چهارشنبه 29 آذر 1385, 10:14 صبح
:افسرده: یکی نیست به ما کمک کنه !!!
problem
پنج شنبه 30 آذر 1385, 00:17 صبح
هیچ مرورگری (Browser) اجازه چنین کاری رو نمیده، چون این خلاف امنیت شبکه است. شما ممکنه که فایلهای خصوصی کاربر رو هم بدون اطلاعش آپلود کنید، اون جوری! بنابراین، جواب اینه «نمیشه»
vahab_vb
پنج شنبه 30 آذر 1385, 00:28 صبح
آفرین دقیقا من هم توی ذهنم همین بود و با شما کاملا موافقم.
چون هر کاری که کردم آخر فهمیدم اینطوری نیست که فقط اسم فایل گرفته بشه و فرطی هم upload بشه. اونطوری که من دیدم مثل اینکه با استفاده از Adodb و FSO یک کلیدی از فایلهای روی سیستم ما به سرور ارسال میشه که browser اونا رو ارسال میکنه و فقط به اونا امکان برداشت میده.
فک کنم بخاطر همینم مقدار input file مقدار value اون از نوع read only هستش. و من هر کاری کردم که با یک شگردی غیر از این اون رو اعمال کنم نشد.
فک کنم باید به فکر یک راه دیگه باشم.
میگم راهی نیست که با جاوا اسکریپت مثلا بشه کار انتخاب فایل رو انجام داد ؟
یا اینکه مثلا با یک کامپوننتی که برای همین کار و برای visual basic نوشته شده ؟
و یا با winsock ؟
و یا با ftp کنترلهایی که وجود دارن (که مف نمی ارزن چون یه روز کار میکنن یه روز نه!)
خودمم نمیدونم ...
اگه نشه مجبورم با همون winsock اطلاعات متنی فایلم رو بصورت package ای و به حالت querystring با هاستم ارسال کنم.
این دیگه آخرین راهه ... شما چی فک میکنید ؟؟؟!!!
problem
پنج شنبه 30 آذر 1385, 13:54 عصر
سلام
من دوتا ایده بیشتر ندارم:
۱) یک ActiveX طراحی کنید، و به ثبت برسونید، که کارش این باشه که فایل رو آپلود کنه. منتها باید کاربر دفعه اول که صفحه لود میشه و میپرسه که «میخواید این ActiveX رو نصب کنید؟» جواب مثبت بده. ضمناً این گزینه فقط با Internet Explorer و شاید با Firefox کار میکنه.
۲) اصلاً بیخیال وب! اگر کاربران شما محدود هستن، یه نرم افزار ساده با مثلاً VB.Net براشون طراحی کنید، که کار مورد نظر رو انجام میده!
leG_big
دوشنبه 16 بهمن 1385, 20:10 عصر
عزیزم با ASP و ASP.NET میتونی این کار رو انجام بدی
problem
دوشنبه 16 بهمن 1385, 22:56 عصر
میثم جان میشه منظورتو واضحتر بگی (مثلاً با مثال) چون که اگر راهی که میگی دقیقاً همون سوالی که من فهمیدم رو جواب بده، اولاً سوالی رو جواب دادی که خیلی گندههاش میگن جواب نداره، و دوماً یک نقطه ضعف امنیتی بزرگ در مرورگرها کشف کردی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.